Wie is het?

()

Ik parkeer de auto en we stappen uit. Het is een mooie, zwoele zomeravond. Leonie, mijn vrouw, pakt mij bij de arm en we lopen naar het huis van Christine en John. Zij hebben een groot huis in een van de bosrijke buitenwijken. John is beursmakelaar en heeft het de laatste jaren erg goed gedaan. We zijn al een paar keer op bezoek bij ze geweest. Het huis heeft een zeer grote huiskamer met aansluitend een grote woonkeuken. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers en een grote badkamer. Op de 1ste verdieping zijn er nog eens drie slaapkamers en een badkamer. Een van de slaapkamers heeft ook nog eens een groot balkon met uitzicht over de keurig aangelegde tuin. Ze hebben ook een groot zwembad bij het huis laten bouwen. Deze is overkapt zodat je ook in de winter kan zwemmen. Vanuit het huis loop je zo het zwembad in.

De vriendinnenclub van Leonie en Christine hebben vanavond een avondje samen georganiseerd en de partners mochten daar, bij wijze van uitzondering, ook bij aanwezig zijn.

“Is de vriendinnenclub compleet vanavond?” Vraag ik.

“Nee, Anja is niet aanwezig. Voor de rest zijn we compleet”. Dit betekent dat naast Leonie ook Christine, Cinthia en Marlies er zullen zijn. Cinthia ken ik niet, de rest heb ik wel eens ontmoet. We bellen aan. De deur wordt opengedaan. Christine doet open. Ik kijk verbaasd. In plaats van de verwachte avondkleding heeft ze een badjas aan. Christine ziet mijn verbazing.

“Ik zie dat je nog niets hebt verteld tegen hem”. Zegt Christine kijkend naar Leonie.

“Ja dat was de afspraak”. Zegt Leonie. Christine stapt opzij en laat ons binnen.

“Ja Paul, vanavond houden wij een zwembadpartij en daar past geen mooie avondkleding bij”. Ik kijk Leonie aan.

“Maar we hebben geen zwemkleding meegenomen”. Zeg ik. Christine begint te lachen. “Dat is vandaag niet nodig. Wij gaan allemaal naakt zwemmen!”. Ik moet even slikken. Hier had ik niet op gerekend. Christine gaat verder. “In de badkamer vinden jullie een paar badjassen. Ik zou zeggen, kleed je maar om en dan zie ik jullie zo wel bij het zwembad”. Leonie trekt mij aan de arm mee naar de badkamer. Leonie begint zich gelijk uit te kleden. Ik wacht nog eventjes.

“Dus jij wist hiervan?” Vraag ik. Leonie kijkt op.

“ja, maar we hadden afgesproken om niets tegen jullie te zeggen”. Alle vrouwen wisten dus hiervan. Ik kleed mij uit. Ik kijk eens naar mijn mooie, naakte Leonie. Ik pak haar beet en we kussen elkaar. We leggen onze kleren in een kast die tegen de wand staat. Zo te zien zijn we niet de eerste. We lopen naar het zwembad en gaan naar binnen. John staat op en geeft mij een hand ter begroeting.

“jij wist ook niets hiervan?” Vraagt hij aan mij.

“Nee, ze hebben ons er volledig buiten gehouden”. Ik lach. Dan loop ik af op Marlies. We omhelzen elkaar en geven elkaar een paar kussen op de wang. Dan geef ik haar vriend Gerard een hand. Ik loop af op een donkere schone. Dat moet dus Cinthia zijn. Ze staat op. Door de badjas kan je het niet goed zien, maar ze is lang en knap. Pikzwart haar en een paar donkere ogen. Ook haar omhels ik en geef ter begroeting een paar kussen op de wang. Haar vriend heet Marcel. Ik geef hem een hand. Ook Leonie begroet alle aanwezigen. We gaan zitten op een paar comfortabele stoelen. Christine komt binnen met een dienblad.

“Zo we gaan eerst beginnen met een welkomstdrankje”. We gaan allemaal staan en nemen een glas. Het is prosecco. We proosten op de avond die gaat komen.

“Ik breng zo ook nog wat hapjes. Daarna moet iedereen wel zelf voor hun drankjes gaan zorgen”. Zegt ze wijzend op de bar aan de zijkant. “Verder moet je maar gaan zwemmen als je wilt. Straks gaan we nog een paar leuke dingen doen”. Ik kijk Leonie vragend aan. Zij haalt alleen maar lachend haar schouders op. We gaan zitten en nemen nog een paar slokje prosecco. We raken geanimeerd aan de praat. Christine heeft ondertussen wat hapjes op de tafeltjes voor ons gezet.

Dan trekt Christine haar badjas uit. Ik kijk even naar haar. Ze heeft een geweldig lichaam. Mooie volle borsten en een kaalgeschoren kutje. Ze loopt naar de rand van het zwembad en springt er in. Dit is het signaal voor anderen om ook te gaan zwemmen. Ik trek mijn badjas uit en loop snel naar de rand van het zwembad. Ik zie Christine naar mij kijken. Snel spring ik ook het water in. Het is lekker warm water. Leonie zwemt op mij af. “Lekker he om zo te zwemmen!”. Ik knik en pak haar beet. We kussen elkaar. Ik voel dat Leonie haar kutje tegen mijn penis aandrukt. Ik kijk om mij heen, maar de anderen zwemmen of zitten op de rand te kletsen. Ik pak Leonie onder water bij haar kontje en drukt die stevig tegen mijn penis aan. Dan laten we elkaar weer los en gaan wat zwemmen. Christine stapt uit het zwembad en droog zich af. Dan trekt ze haar badjas aan.

“Mensen!” Begint ze, “ik wil dat jullie allemaal uit het bad komen. We gaan beginnen met spelronde één”. Ik kijk even Leonie vragend aan. Zij begint alleen maar te glimlachen. Zij weet dus wat er gaat komen. We komen allemaal uit het water, drogen ons af en doen onze badjassen aan.

“Goed”, zegt Christine, “na het grote debacle van de mislukte weddenschap die John en Paul hadden, hebben wij vrouwen besloten om het veel beter te organiseren”. Ze glimlacht en kijkt rond naar de verbaasde gezichten van de mannen. “We gaan het spel -Wie is het- spelen. Dit doen we in twee rondes”. Even stopt ze en neemt een slokje drinken. “In de eerste ronde gaan we controleren hoe goed de mannen het lichaam kennen van hun eigen liefje!” Ik zie de vrouwen allemaal glimlachen. “De vrouwen gaan zo om en om bloot voor een man staan. Die moet dan de borsten vastpakken en kijken of die van hun eigen partner zijn of niet”. Ik kijk vragend. “Ja, Paul maar zo eenvoudig zal het niet zijn natuurlijk. De mannen worden wel geblinddoekt. En we wisselen steeds de volgorde waarin de borsten worden geïnspecteerd”. Christine loopt naar de bar en pakt daar een blinddoek.

“Ok, John jij als gastheer mag beginnen”. John staat op en Christine doet hem de blinddoek voor. Ondertussen hebben de vrouwen hun badjassen uit gedaan. Als eerste gaat Cinthia voor John staan.

“Ga je gang”. Zegt Christine. Voorzichtig steekt John zijn armen naar voren. Hij pakt de borsten vast van Cinthia. Zij heeft mooie, maar niet al te grote borsten. Wel heeft ze duidelijke harde tepels. Ik besluit om dit soort details goed in mij op te nemen. John aait en knijpt wat in de borsten. Dan laat hij ze los. Cinthia stapt naar achteren. De volgende is Christine. Zij heeft mooie, volle borsten. Opnieuw pakt John de borsten vast en inspecteert deze. Als derde is Leonie aan de beurt. Haar borsten ken ik maar al te goed. Tenslotte staat Marlies voor John. Haar borsten zijn vergelijkbaar met die van Leonie. Het zal nog lastig worden om de verschillen te ontdekken.

“Ok, John, doe je blinddoek maar af en vertel maar welke borsten van mij waren”. Zegt Christine. John kijkt even naar alle vrouwen.

“Dat is niet moeilijk”. Zegt hij, “het was de tweede!”. Een klein applausje volgt. Dan is het de beurt aan Marcel, de vriend van Cinthia. De vrouwen gaan in een andere volgorde bij hem voorbij. Dan vraagt Christine aan hem welke borsten van Cinthia zijn. Ook hij heeft het goed. Dan volgt Gerard, maar die denkt dat de borsten van Leonie van zijn partner zijn. Marlies kijkt een beetje teleurgesteld. Dan is het mijn beurt. Ik krijg de blinddoek voor en zie inderdaad niets meer. Ik pak de eerste borsten vast. Zo te voelen zijn het mooie, volle borsten. Dat moet dus Christine zijn. Dan krijg ik de volgende borsten in mijn handen. Deze zijn een stukje kleiner en hebben harde tepels. Die moeten dus van Cinthia zijn. Met het derde paar borsten heb ik meer moeite. Ik knijp wat in de tepels en dan weet ik het bijna zeker. Deze moeten van Leonie zijn. Ik krijg het laatste paar borsten in mijn handen. Ook hier knijp ik wat in de tepels en die voelen toch anders aan. Ook ik krijg de vraag voorgelegd.

“Dit was heel duidelijk!”, zeg ik zelfverzekerd, “Leonie was als derde!”. Ook ik krijg een applausje en ik doe mijn blinddoek af. Leonie loopt op mij en geeft een stevige kus. “Goed gedaan jochie!”, zegt ze.

“Goed”, zegt Christine, “we gaan nu weer wat eten, drinken en zwemmen. Over zo’n 30 minuten gaan we verder met ronde twee”. Ze kijkt rond. “Ter informatie, alleen Gerard heeft nog geen score de anderen ieder 1 punt. Degene die na twee rondes 2 punten heeft krijgt een bonus. Degene die na twee rondes slechts 1 punt heeft krijgt wel een herkansing. Degene zonder punten heeft pech, die moet zichzelf maar zien te vermaken!”

We gaan weer wat drinken, het zwemmen laat ik aan anderen over. Alleen Cinthia en Marcel springen nog een keer in het water. De rest klets wat met elkaar. De 30 minuten zijn snel voorbij als Christine weer het woord neemt.

“Goed, de tweede ronde!” zegt ze lachend. “zoals jullie wel weten hebben we meerdere slaapkamers. Op vier slaapkamers heb ik ondertussen een naam van de mannen geplakt. Het is straks de bedoeling dat de mannen naar hun slaapkamer gaan. Jullie vinden op het kussen een blinddoek die moet worden voorgedaan. Dan ga je, naakt uiteraard, op het bed liggen en wacht rustig af”. Christine kijkt rond. “Op een gegeven ogenblik krijg je bezoek van een van de vrouwen. Een ding is zeker, het is niet je eigen partner!”. Ik kijk naar Leonie die alleen maar glimlacht. “Jouw bezoekster gaat je dan een lekkere penismassage geven met alles er op en er aan! Aan het eind mag, niets moet, de bezoekster je ook verkrachten. Een orgasme is niet verplicht, maar wel lekker!”. Even laat ze een stilt vallen om te zien of we het begrijpen. “Je mag jouw bezoekster niet aanraken, dus handen thuis. De blinddoek mag pas af als de bezoekster weer de kamer uit is. Je schrijf dan de naam op van degene waarvan jij denkt dat ze bij je was op het papiertje op het nachtkastje. Tenslotte wacht je dat er geklopt wordt op de deur, we moeten tenslotte wachten totdat iedereen klaar is! Je wacht dan nog éé minuut en kom dan hier weer terug”. Ik kijk rond. De mannen lijken verbaasd, net zoals ik. De vrouwen zie ik alleen maar glinsteren. Ik neem nog snel een slokje. Dan zie ik John opstaan. Hij wenkt de andere mannen.

“Kom op, boys, let’s go”. De mannen staan op en we lopen achter John aan. Hij loopt naar de 2 slaapkamers op de begane grond. “Hier staan de namen van Gerard en Paul”. Zegt hij, “Marcel in ik moeten dus naar boven”. Ik ga de kamer binnen waarop een sticker zit met mijn naam. Het is er lekker koel. John heeft voor airconditioning gezorgd in huis. Ik loop naar het bed en pakt de blinddoek. Ik trek mijn badjas uit, doe de blinddoek voor en ga naakt op het bed liggen.

Na een paar minuten hoor ik de kamerdeur opengaan. Ik slik eventjes, wie zou het zijn. De bezoekster loopt naar het bed. Ze duwt met haar handen mijn benen uit elkaar. Ik probeer mijn voor te stellen wie het zou kunnen zijn, maar heb nog geen idee. Dan kruipt de bezoekster tussen mijn benen. Ik voel een paar nagels over mijn buik. Wie heeft er van die lange nagels? Nog weet ik het niet. De hand gaat omlaag naar mijn penis die een beetje begint te kloppen. Mijn penis wordt met een hand vastgepakt. Ze knijpt er eens flink in waardoor mijn penis snel groeit. Ik voel dat er een ring aan de hand zit. Leonie valt af omdat dat mijn eigen partner is, Christine is het ook niet want die heeft geen ringen om. Het is dus Marlies of Cinthia. Een tweede hand pakt mijn penis vast. Heel subtiel wordt mijn penis nu gemasseerd. Ik voel een paar duimen tegen mijn eikel. Steeds sneller wordt er gemasseerd. Mijn penis is nu keihard. Dan wordt het masseren gestopt. De bezoekster houdt wel mijn penis stevig vast. Dan voel ik een tong om mijn eikel. Ik begin te kreunen. Dit is schijnbaar het signaal voor mijn bezoekster om verder te gaan. Mijn penis verdwijnt helemaal in haar mond. Mijn bezoekster zuigt er flink aan terwijl ze nu met haar handen in mijn ballen knijpt. Ook mijn bezoekster begint licht te kreunen. Dit gaat eventjes zo door, dan stopt ze. Mijn bezoekster kruipt over mij heen. Ze zit nu op mijn buik. Ze gaat wat omhoog en pakt mijn penis vast. Die stuurt ze naar haar kutje. Ik voel dat ze niet helemaal kaalgeschoren is. Ik weet dat Marlies een kaalgeschoren kutje heeft, dus dit moet de donkere Cinthia zijn. Ik heb de neiging om haar vast te pakken, maar kan mij nog net inhouden. Mijn penis schuift soepel naar binnen. Dan buigt mijn bezoekster wat naar voren en zet haar handen op mijn borstkast. Dan weet ik het zeker. Ik herken de geur van het parfum die Cinthia op heeft. Het is vrijwel dezelfde geur als die van Leonie. Mijn bezoekster gaat steeds sneller op en neer. Ook haar adem gaat steeds sneller en even later voel ik dat ze klaar komt. Voordat ik zover ben stapt ze van mij af. Ze tikt met haar hand tegen mijn nog harde penis. Ik kreun. Dan hoor ik dat ze de kamer uit loopt. Zodra de deur weer dicht is ga ik zitten.

Ik pak het papiertje van het nachtkastje en schrijf daar de naam van Cinthia op. Dan wacht ik op het klopje op de deur wat wel een eeuwigheid lijkt te duren. Er wordt geklopt. Ik wacht nog eventjes en loop dan weer terug naar het zwembad. Naast de vier vrouwen die al zitten zie ik dat Gerard al terug is. Achter mij aan komen John en Marcel ook weer het zwembad binnen. We gaan met zijn allen zitten en kijken dan naar Christine.

“Goed,”, zegt Christine, “we gaan beginnen met Paul”. Ze kijkt naar mij. Ik pak mijn papiertje en hou die voor mij zodat iedereen kan zien welke naam er staat. “Bij mij was Cinthia”. Ik kijk Cinthia aan. Zij begint te glimlachen.

“Dat heb je helemaal goed!”, zegt ze. Ik heb dus de twee punten en zal een bonus gaan krijgen. Ben benieuwd wat dat is. De volgende is Gerard. Die denkt dat Leonie bij hem was. Het is echter niet het geval. Hij blijft dus zonder punten en krijgt ook geen herkansing. John heeft de naam van zijn bezoekster, Marlies, ook goed en daarmee ook 2 punten. Marcel wist wel dat Leonie bij hem binnen was geweest en verdient daarmee de herkansing. De herkansing is niets anders dan een dobbelsteen. Als Marcel een even getal gooit, dan heeft hij alsnog zijn 2 punten. Hij heeft gelukt en gooit een 6.

Weer neemt Christine het woord. “De bonus gaat zich weer in een slaapkamer afspelen. Zowel John, Paul als Marcel gaan straks een lootje trekken met daarop een van onze namen”. Zegt ze wijzend op de vrouwen. “Met degene die op jouw briefje staat mag je naar de slaapkamer en…”, even wacht ze. “Ja, nou dat zie je daar dan wel. Maar opnieuw mag het niet jouw partner zijn, daar kan je het nog vaak genoeg mee doen”. Ik kijk naar Leonie die haar schouders ophaalt. De vier namen worden op briefjes geschreven, dichtgevouwen en in een schaal gedaan. Marcel mag als eerste en trekt de naam van Christine. Dan pak ik een lootje, vouw hem open en zie de naam van Marlies staan. Ik zie dat ze helemaal begint te glunderen. John treft Cinthia zodat Leonie samen met Gerard achter moeten blijven.

Marlies staat gelijk op en pakt mijn hand vast. Ze trekt mij mee naar de hal. “jij was beneden?” Vraagt ze. Ik knik. Dan trek ze mij verder mee. Ze opent de deur met mijn naam erop en duwt mij naar binnen. Zodra de deur is gesloten duwt ze mij tegen de wand. Haar badjas had ze al losgemaakt en die valt gelijk van haar af. Ze maakt snel ook mijn badjas los. Dan begint ze mij vurig te kussen wat ik maar al te graag beantwoord. Haar hand gaat naar mijn penis en zij knijpt er flink in. Deze groeit gelijk onder dit erotische geweld. Dan pakt ze mij beet en trekt mij naar het bed. Ze gaat op haar knieën op het bed zitten.

“Ik wil dat je mijn beide gaatjes gaat verwennen!” Zegt ze. Ik kruip achter haar op het bed. Mijn vingers gaan op zoek naar haar kaalgeschoren kutje. Ik voel dat ze al ontzettend geil is. Dan geeft ze mij een tubetje wat ze al eerder uit haar badjas had gepakt. “Dit maakt het makkelijker voor het tweede gaatje”. Zegt ze. Het is glijmiddel. Ik leg het naast mij neer. Ik ga eerst het kutje verwennen. Ik pak haar kontje vast en duw mijn penis rustig bij haar kutje naar binnen. Ze draait een beetje met haar kontje heen en weer en kreunt daarbij. Langzaam ga ik in en uit. Dan ga ik wat sneller. “hey, niet vergeten dat mijn ander gaatje ook zit te wachten!” Zegt ze. Ik trek mijn penis terug en pakt het tubetje. Ik doe wat glijmiddel tussen haar bilspleet. Dan ga ik met een vinger haar anusgaatje binnen. Eventjes masseer ik het gaatje. Dan duw ik er een tweede vinger naar binnen. Opnieuw masseer ik het gaatje.

“Stop hem er in, nu!” Zegt ze. Ik pak mijn harde penis en stuurt die naar haar anusgaatje. Ik duw hem een klein beetje naar binnen. Marlies begint te kreunen. Ik pak haar kontje vast met beide handen en duw dan door. “Ja… ha… ja…”. Kreunt Marlies. Eventjes voel ik wat weerstand maar dan zit mijn penis helemaal binnen. Rustig ga ik op en neer in haar kontgaatje. Steeds sneller ga ik. Ik voel dat ik niet langer meer mijn orgasme kan ophouden en kom schokkend klaar. Op hetzelfde moment laat Marlies met een gilletje blijken dat ze ook een orgasme heeft. We vallen uitgeput op onze rug. Marlies legt haar hoofd op mijn borstkast en speelt wat mijn penis die nu in ruststand is gekomen.

“ik was blij dat jij mijn naam heb getrokken”. Zegt ze, “nadat we lekker hebben gevreeën op mijn behandelstoel wilde ik nog wel meer van jou”. Marlies is een schoonheidsspecialiste met een eigen praktijk. In het kader van mijn weddenschap met John was ik op haar behandelstoel terecht gekomen en hebben we daar lekker gevreeën.

We staan op en trekken onze badjassen weer aan. Bij de deur pakt Marlies mij nog een keer beet en we kussen nog hevig waarbij ze haar onderlichaam tegen mijn penis aandrukt. “We gaan dit zeker nog een keer doen”. Fluister ze in mijn oor.

We lopen weer terug naar het zwembad waar de rest al aanwezig is. Ik zie Leonie een beetje beteuterd naar mij kijken. We waren tenslotte het langst weg wat zou betekenen dat Marlies en ik het wel naar onze zin hadden. Ik ga naast Leonie zitten en kus haar.

“Ik krijg jou straks nog wel!” Fluistert ze in mijn oor. Ik leg mijn hand onder haar badjas en schuif naar boven. Ik aai haar kutje. “Belooft”. Fluister ik terug. We drinken nog wat. Niemand gaat meer zwemmen. Leonie staat als eerste op.

“Kom Paul, wij gaan er maar eens vandoor”. Ik weet wat ze wil en sta zonder tegenstribbelen op. Christine begint wel te protesteren. “Hey de avond is nog lang niet voorbij”. Zegt ze. Leonie kijkt haar indringend aan. Ik denk dat Christine nu begrijpt waarom we weg gaan.

“Ok, jullie weten waar de badkamer is. Jullie kleren liggen daar nog”. Leonie en ik stappen naar de badkamer en kleden ons snel aan. Christine en John begeleiden ons naar de voordeur waar we uitgebreid afscheid nemen. We laten weten dat het ontzettend leuk was en lopen dan snel naar onze auto. Ik stap achter het stuur en rij dan naar huis. Onderweg legt Leonie haar hand op de plek waar mijn penis is verborgen door mijn broek.

“Jij dacht zeker dat ik zonder een extra vrijpartij zou kunnen! Niets daarvan, we gaan thuis ervoor zorgen dat ik geen schade zal oplopen!” Zij was degene die niet aan de bonus mocht meewerken.

We parkeren de auto voor onze deur. Leonie opent de deur en we lopen naar binnen. Achter mij sluit Leonie de deur. Dan pakt ze mijn hand vast en trekt mij mee naar boven waar onze slaapkamer is. Ze duwt mij op het bed en trekt direct mijn broek en onderbroek uit. Zij trekt snel haar kleren uit en ga dan tussen mijn benen zitten. Mijn penis wordt vakkundig door haar gemasseerd. Zodra hij keihard is geworden stopt ze mijn penis in haar mond en begint er flink aan te zuigen. Ik kreun een beetje. Zonder verder te wachten gaat ze op mijn buik zitten en schuift mijn penis bij haar naar binnen. Rustig gaat ze op en neer. Pas nu maakt ze mijn hemd los. Ze zet haar handen op mijn borsten en speelt wat met mijn tepels. Ik pak haar kontje vast en knijp er wat in. Dan gaat ze steeds sneller op en neer. Ze komt schokkend klaar. Ik geef aan dat ze nog eventjes door moet gaan wat ze ook doet. Even later kom ik voor een tweede keer die avond klaar. Dan laat ze zich naast mij op het bed vallen. We kussen wat.

“Ik had dit echt wel nodig nadat ik jullie een voor een zag terugkomen na de bonusbehandeling”. Fluister ze.

“Ik begrijp het!” Antwoord ik, “zou ik ook gedaan hebben”. We staan weer op van het bed en gaan naar de badkamer. We frissen ons op en stappen weer in bed, maar nu om tevreden te gaan slapen.

Hans Woudstra

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *