Zusterliefde 1.2

()

Omdat Monique aan de andere kant van België studeert, ziet ze haar familie maar weinig, dus regelmatig brengen we een weekendje door bij haar ouders in Geraardsbergen. Samen met haar ouders en haar jongere zusje kijken we dan tv of spelen we een spelletje risk. Zo ook afgelopen weekend. Monique was zaterdag thuis gekomen en nadat ze gebeld had, ben ik in de auto gestapt en naar haar ouderlijk huis gereden. Monique was bezig met het eten, want haar ouders waren een avondje weg en haar zusje zat in de kelder een video te kijken. Omdat ik in de keuken niet echt handig ben, liep ik de trap af naar de kelder om d’r zusje maar even te gaan plagen. Zonder lawaai te maken kwam ik beneden en zachtjes duwde ik de deur open naar de hobbyruimte. Net op het moment dat ik met veel kabaal naar binnen wilde springen, zag ik dat Claudia met haar hand wat aan de rand van haar spijkerbroek zat te friemelen. Geïnteresseerd wachtte ik nog even met naar binnen gaan en sloeg ik haar gade door de kier tussen de deur.

Vanuit mijn positie kon ik haar precies over de rand van de bank languit zien liggen met haar voeten op een bankje. Haar strakke spijkerbroek sloot nauw om haar mooie strakke billen. Door haar iets te kleine topje tekende zich duidelijk 2 harde tepeltjes af en haar halflange donkerblonde haar hing soepel over haar blote schouders. Met de vingertoppen van haar ene hand speelde ze wat met de knopen van haar broek terwijl haar andere hand langzaam over haar borsten en door haar kapsel streek.

Langzaam knoopte ze haar spijkerbroek los en duwde hem wat naar beneden en een mooi wit slipje kwam tevoorschijn. Nu had ik haar al vaker in haar ondergoed gezien, maar het idee dat zij niet wist dat ik naar haar stond te kijken maakte dat er de bobbel in mijn broek langzaam begon te groeien. Claudia speelde nog wat met het elastiek van haar slipje, waarna ze haar vingers een voor een liet verdwijnen achter de strakke witte stof. Ze streelde haar kort geschoren haartjes en wreef ze gevoelig over haar heuveltje. Ze had het duidelijk naar haar zin, want een zacht kreunend geluidje ontsnapte aan haar mond. Haar andere hand was ondertussen onder haar topje verdwenen en ik kon duidelijk zien hoe ze over haar borsten ging en soms even in haar tepels kneep. Omdat het topje toch wel in de weg zat, schoof ze deze omhoog en verschenen haar mooi gevormde kleine borstjes in mijn zicht. In mijn fantasie had ik ze wel eens gezien, maar nu ik ze in het echt zag waren ze nog mooier dan ik me had voor kunnen stellen. Twee mooie ronde vormen, stevig vooruit staand met twee zacht roze, keiharde tepeltjes.

Terwijl mijn spijkerbroek pijn begon te doen van de druk die mijn lid er in veroorzaakte, duwde ze haar eerste vinger tussen haar lippen naar binnen. Weer ontsnapte er een zachte kreun aan haar lippen en ze sloot haar ogen. Dat was voor mij het teken om zachtjes de deur wat verder op te doen en wat dichter bij te komen. Ik was nu tot op nog geen twee meter genaderd zonder dat ze wist dat ik haar aanschouwde. Haar vinger bewoog langzaam op en neer tussen haar schaamlipjes en bij iedere beweging kreunde ze zachtjes. Nog steeds met haar ogen dicht bewoog ze haar andere hand naar de rand van haar slipje en schoof deze ook verder naar beneden. Nu had ik uitgebreid zicht op heuveltje en haar vinger die half verdwenen was tussen haar mooie kleine schaamlipjes. Wat gerommel in de keuken deed Claudia haar ogen openen en zag mij daar staan.

Geschrokken trok ze haar vinger terug en probeerde met haar handen haar borsten en haar kutje te bedekken. Toen dwaalde haar ogen af naar de enorme bult in mijn spijkerbroek en verscheen er een glimlach op haar gezicht.

“Hoe lang sta je hier al?” Vroeg ze.

“Lang genoeg om er goed van genoten te hebben” antwoordde ik.

‘O….’ Met een onhandige beweging probeerde ze haar slipje omhoog te trekken, maar met 1 hand lukte dat niet. Enige twijfel maakte zich van haar meester en vragend keek ze me aan.

“Wil je even omdraaien?” Met enige tegenzin gaf ik gehoor aan het verzoek en achter me hoorde ik wat gerommel. Net op het moment dat ik wilde vragen of ze weer netjes aangekleed was voelde ik haar arm om mij heen en bleef hand op de enorme bobbel in mijn broek rusten.

“Helaas was dat het voor nu…” fluisterde ze in mijn oor, terwijl ze met stevig in mijn lul kneep.

Het geluid van Monique die van de trap af kwam, bracht me terug in de werkelijkheid en terwijl Claudia vast naar boven ging, bleef ik nog een moment vertwijfeld achter. Eigenlijk had ik na dit alles weinig zin in eten en ik kreeg dan ook geen hap door m’n keel. Iedere keer zag ik haar weer voor me. Haar mooie ronde borsten, haar strakke billen en haar supergeile doosje. Beide zussen glimlachte naar me en ik moest mijn best doen om niet gek te worden. Na het eten ging Claudia even douchen en samen met Monique deed ik de afwas. Plotseling klonk er een gil van boven. Monique liet de afwasborstel vallen en rende de gang in.

“Wat is er?” Riep ze naar boven en Claudia antwoordde

3Er komt alleen maar koud water uit de douche!”

“Wacht maar,” zei ik. “Ik ga wel even kijken.”

Monique ging terug naar de keuken en ik liep de trap op en de badkamer in. Maar in plaats van dat ze rillend stond te wachten, stond Claudia zich net in te zepen onder de douche. Met langzame bewegingen van de spons bracht ze het schuim aan op haar borsten, terwijl het warme water het verder naar beneden bracht. Via haar strakke buik omlaag, over haar geschoren onderbuik, tot het bleef hangen op haar kort geschoren schaamhaartje.

“Het water was toch koud?” Vroeg ik, terwijl ik de glimlach op mijn gezicht niet kon onderdrukken.

“Het werd plotseling weer warm” antwoordde ze “Voel maar,” en ze stapte naar voren, pakte mijn hand en legde hem op haar linker borst.

De aanraking bracht een siddering door mijn hele lichaam en mijn langzaam harder wordende lul, was binnen een seconde keihard.

“Voel je wel?” Zei Claudia plagend “Het water is weer hartstikke lekker warm…” terwijl ze mijn hand over haar borsten heen en weer bewoog.

“Ja,” stamelde ik “het is inderdaad lekker zacht, eh.. warm,” en ik voelde dat ik rood werd.

“Volgens mij heb jij het ook warm” vervolgde Claudia en nadat ze mijn hand los had gelaten, legde ze haar hand op mijn wang.

“Misschien zou een koude douche wel een goed idee zijn,” en ze glimlachte terwijl ze langzaam dichterbij kwam.

“Dit kan ik niet maken…” dacht ik nog “je zus is mijn vriendin…”

Toen duwde ze haar lippen tegen die van mij en de warmte van haar kus brak mijn verzet. Lust maakte zich van mij meester en opgewonden zoende ik haar terug. Mijn handen vlogen over haar lichaam, door haar kapsel, over haar borsten, haar buik, haar billen. Ik trok haar tegen mij aan, mijn heupen tegen die van haar drukkend. Ondertussen hadden haar handen ook mijn billen gevonden en kneep ze er hard in. Ik liet haar mond met rust en zakte al zoenend langzaam door mijn knieën. Ik kuste haar nek, schouders, borsten en buik, langzaam op weg naar haar kutje. Licht kreunend liet ze me mijn gang gaan, duidelijk makend dat het precies was wat ze wilde. Mijn tong speelde met haar korte haartjes, terwijl mijn handen kleine rondjes maakten op haar billen.

Toen ik voor het eerst haar knopje met mijn tong beroerde, voelde ik haar verstijven en met een plotselinge beweging duwde ze haar heupen in mijn gezicht. Ik voelde hoe haar kutje tegen m’n gezicht werd gedrukt en proefde haar geile warme vocht op mijn lippen. De geur van haar doosje, vermengt met het restje badschuim dat er nog zat, trok in mijn neus en maakte me zo mogelijk nog opgewondener dan ik al was. Met snelle bewegingen begon ik haar te beffen en iedere lik van mijn tong tussen haar lippen door en over haar klitje deed haar trillen.

Haar gekreun werd steeds harder, maar gelukkig overstemde de douche het geluid. Plotseling verstijfde ze en met een enorme gil kwam ze klaar. Mijn gezicht werd nat van het vocht dat uit haar kutje stroomde en al likkend keek ik omhoog. Haar borsten waren hard en rond en haar tepels staken als kleine, harde puntjes naar voren. Haar ogen waren nog gesloten en haar nog natte haar van de douche hing over haar schouders. Dit beeld maakte me zo geil dat ik voelde dat mijn lul ieder moment kon gaan ontploffen.

“Lukt het allemaal daar boven?” Hoorde ik Monique roepen.

Claudia sloeg haar ogen op. “Ja hoor, tenminste, dat denk ik?”

“Nou, nog niet helemaal” riep ik “maar ik denk dat ik weet waar het aan ligt”

“Ok, ik ga even koffie zetten.”

Langzaam stond ik op en zoende Claudia nogmaals.

“Dat was lekker” zei ze “maar heb jij er wel van genoten?”

Met twee handen greep ze de rand van mijn spijkerbroek en met een paar vlugge bewegingen waren de knoop en de rits open. De plotselinge ruimte deed mijn onderbroek uitbollen en nadat ze die met moeite over mijn lul naar beneden had geschoven, stond ik daar met m’n broek op m’n knieën en m’n lul keihard recht vooruit tegenover de naakte zus van m’n vriendin.

Enigszins geschrokken van de afmetingen deinsde ze wat achteruit, maar de schrik was gauw voorbij en een glimlach verscheen weer op haar gezicht. Dit keer was zij het die door haar knieën zakte en zachtjes kusjes op mijn borstkas en buik plaatste. Aangekomen bij mijn stijve lul, nam ze deze tussen haar lippen en met haar handen pakte ze mijn ballen. Terwijl ze deze tussen haar vingers door liet rollen, sabbelde ze zachtjes op mijn eikel en duwde met haar lippen de huid naar achteren. Nog voor ze goed en wel mijn lul in haar mond had, kon ik het niet meer houden en kreunend spoot ik mijn sperma in haar mond. Een moment aarzelde ze, maar toen ze de warmte van mijn vocht voelde en de lekkere smaak proefde, begon ze zo hard als ze kon te zuigen. Alle spanning die zich had opgebouwd in de afgelopen uren kwam eruit en de hoeveelheid sperma die ik spoot was gewoon te veel voor haar. De witte druppels liepen langs haar mondhoeken naar beneden, over haar kin en vielen op haar borsten. Nadat ik alles gegeven had wat ik in me had, hielp ik haar overeind en likte de restjes van haar lichaam. Na een vluchtige kus trok ze m’n onderbroek omhoog, knoopte m’n spijkerbroek dicht en draaide zich om weer te gaan douchen. Enigszins verbouwereerd keek ik hoe ze zich afspoelde en haar haren begon te wassen.

“Ga nou maar” zei ze “dit vervolgen we nog wel een andere keer…”

Jacob

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *