Het diepte interview

()

Zes jaar geleden werkte ik samen met een paar vrouwelijke collega’s, op een departement dat was aangesteld als wervingsbureau om een marketingbedrijf op te zetten. De sollicitaties kwamen bij ons binnen en tot het eind gesprek begeleiden wij de sollicitanten.

Op een dag kwam er een brief binnen als voorbeeld van een dom blondje, vol met schrijffouten, een CV om te lachen, maar met een foto bij waar wij met z’n drieën van achter over vielen. Wat een kanjer, ze kon zo in een mannenblad.

Ik stelde voor om haar uit te nodigen, ondanks haar CV, en wilde haar met eigen ogen zien. Een van mijn twee collega’s zag hier ook wel de humor van in.

Een week later hadden we een afspraak gepland voor een gesprek, en de hele week hadden we het over haar.

Mijn ene collega Frieda voorspelde ellende, deed niet mee en nam zelfs een snippermiddag.

Marianne, mijn andere kwade genius in het plannetje, kon niet wachten en zat kompleet opgetut met een ultra kort rokje, wat ze normaal nooit aan heeft, te wachten tot Mevr. L.Kooi kwam.

Precies op het afgesproken tijdstip kwam de dame binnen.

Ik zag een lange jas en tijdens het lopen kon ik zien dat er een kort rokje onder zat, aangevuld met hoge pumps. Haar blonde haar was elegant hoog opgestoken.

Ondanks haar leeftijd op haar CV van 49 jaar, zag ze er oogverblindend uit, je zou je haar minimaal 10 jaar jonger schatten.

Ik liep voor haar uit naar Marianne, knipoogde naar haar en zag aan haar gezicht dat we op de zelfde lijn zaten.

Toen ik haar naar mijn bureau begeleide, bood ik haar een stoel aan. Ik pakte haar jas aan, en kon het niet laten mijn ogen goed de kost te geven, want er was heel wat te zien. Bij zitten was het rokje te kort voor haar lange benen zodat de dubbele band van haar glans panty zichtbaar werd.

Ze stelde zich voor met Lore en ik vertelde haar wat wij deden en wat voor personen wij zochten. Ondertussen stelde ik voor om in verband met het eerste informele oriëntatie gesprek, wat makkelijker te zitten in de zithoek van mijn kantoor met uitzicht over het water. Ik wist dat ik hierdoor een veel beter uitzicht kreeg op haar ongelofelijk lekkere benen.

Nu kwam Marianne binnen voor de koffie en ik zag tot mijn stomme verbazing dat ook zij tijdens het neer zetten van de koffie tussen de benen van Lore keek, om mij daarna glimlachend aan te kijken.

Lore was een heerlijke spontane meid en ratelde aan een stuk over haar hele levensloop en vertelde daarbij dat ze na 15 jaar in Zuid-Amerika gewoond te hebben weer terug was in België en eigenlijk uit verveling een leuk baantje zocht.

Haar man woonde daar nog, maar kwam later ook terug als zijn werkzaamheden klaar waren.

Ik charmeerde haar door te vertellen dat ze er heel mooi, zakelijk en sexy uitzag, en dat ze als model meer werk en geld kon krijgen dan bij een bureau baantje als dit.

Haar strakke zwarte truitje verraadde minstens een D-cup en ik zag haar borsten half over de randen van de cups komen, ik kreeg spontaan een dikke lul van haar. Ik kwam er snel achter dat wat onze opdrachtgever zocht, niet paste bij deze verschijning maar ik hield toch het gesprek aan om te genieten van dit lekkere lijf.

Ik ging even verzitten toen ze over het uitzicht begon, en ik merkte dubbelzinnig op dat ik er ook van genoot, maar dat ging haar voorbij.

Lore liep naar het raam en keek even naar buiten daarbij haar rokje recht trekkend. Ook haar achterkant was meer dan de moeite waard, een heerlijk kontje was zichtbaar door de stof van het rokje.

Nadat ze weer tegenover mij ging zitten en vroeg of ze een kans maakte op werk, moest ik haar teleurstellen. Ik vertelde haar eerlijk dat zij niet bij de gelukkigen zou gaan horen omdat de opdrachtgever eisen stelde wat ik helaas bij haar niet in haar CV had waargenomen.

Ik keek nu recht tussen haar benen en zag door haar panty heen een wit slipje, Lore zag dat ik gluurde en sloot haar benen tegen elkaar. Ik verontschuldigde mij, en vertelde dat dit niet mijn bedoeling was, maar dat ze zo sexy gekleed was wat ik al eerder aan haar had verteld, dat dit als een magneet op mij werkte. Nu kwam er actie van Lore en ze vroeg of ik dit echt meende.

Niet wachtend op een reactie stond ik op en liep op haar af. Ik bevestigde dat ik vanaf dat ze binnenkwam mijn ogen niet van haar lichaam kon houden en vooral haar inkijk tussen haar lange benen bezorgde mij ondertussen een aantal keren een stijve lul.

Ik vroeg haar of ze net zo geil was als dat ze zich kleedde. Ze bevestigend geheimzinnig glimlachend.

Ik zat naast haar op de bank en liet mijn hand op haar dijbeen rusten. Onmerkbaar liet ik deze hand heel langzaam omhoog dwalen. De gladde stof van de panty maakte het nog geiler en Lore liet mij begaan. Ze liet bovendien haar benen iets uit elkaar vallen. Nu kon ik verder op onderzoek uit en schoof nu sneller omhoog tot ik tegen haar kutje aankwam. Ik wreef tegen haar broekje en voelde een nat kruisje, wat ik ook meteen in haar oor fluisterde. Alleen een geile kreun kwam nu nog uit haar mondje.

Ik haalde mijn lul uit mijn broek en zonder woorden hapte deze geile dame direct toe alsof ze uitgehongerd was. Binnen een paar seconde zat mijn lul onder haar rode lippenstift.

Wat kon deze vrouw pijpen, haar techniek was geweldig.

Alsof Marianne het wist kwam deze toevallig binnen of er nog iets nodig was en schijnheilig verontschuldigde zich. Ze maakte geen aanstalten om weg te gaan en bleef ondeugend kijken hoe ik gepijpt werd.

Nu stapte Marianne achter mij langs bukte even om overdreven te kijken hoever mijn snikkel in het keelgat van Lore verdween.

Haar kontje was in mijn handbereik en ik liet mijn hand over haar billen naar haar kutje glijden. Ook van haar kreeg ik geen weerstand en vingerde een beetje door de stof van haar slipje heen.

Marianne ging even later weer rechtop staan en liep op Lore af en begon van achteren de gigantische tieten van Lore te bewerken. In geen tijd zag ik enorme knoppen te voorschijn komen door haar truitje heen. De handen van Marianne gingen nu onder het truitje naar haar borsten en snel werd de BH los gekoppeld. Beide kledingstukken werden door Marianne verwijderd.

Nu zat Lore met alleen haar rokje en panty op de bank.

De geweldige tieten werden nu gekneed door Marianne en ze trok daarbij hard aan haar tepels. Ik hield het niet meer, en spoot mijn hele lading geil diep in het heerlijke keeltje van Lore. Ze likte mijn hele staaf schoon en keek geil naar Marianne welke nog met haar memmen aan het spelen was.

Ik was nu niet meer te houden. Nu wilde ik meer en liep op mijn beurt naar Marianne, ging achter haar staan en pakte haar lekker achterlangs tegelijkertijd bij haar kutje en onder haar blouse naar een borst. Marianne duwde haar heerlijk kontje naar achteren tegen mijn lul aan welke weer op volle sterkte aanwezig was. Geil begon ik tegen haar achterwerk aan te rijden.

Ondertussen had mijn andere hand het super korte rokje omhoog geschoven en kon ik moeiteloos met een vinger in haar kutje komen, ook Marianne was daar zeiknat. Gezamenlijk legden we Lore nu op de bank en ik trok haar mooie panty aan stukken. Zonder aankondiging duwde ik nu mijn duim in haar natte kut en bewerkte haar klitje met de andere vingers. Het was een geil gezicht om haar zo te zien liggen, met haar rokje nog aan en een gat in haar panty.

Nu begon ik haar te beffen, ik besloot ook haar slipje te bewerken en knipte er een seks gaatje in waardoor ik makkelijker bij haar heerlijkheid kon komen.

Marianne had zelf al haar slipje uit getrokken en zorgde ervoor dat zij met haar natte poes boven het gezicht van Lore hing om ook gebeft te worden.

Lore kwam vrij snel klaar op mijn tong, en gilde het uit.

Ik pakte snel mijn dikke paal en stak hem in diep in Lore haar flamoes en begon haar met lange halen te neuken. Ook haar aars vergat ik niet en met haar eigen kutsap maakte ik haar sterretje nat om daarna mijn vinger er in te steken. Bij deze handeling kon ze niet meer rustig blijven en begon wild met haar heupen te bewegen, waarmee Lore weer een aankomend orgasme aangaf.

Marianne was grommend op de tong van Lore klaargekomen, en kwam weer bij kennis. Ze liep achter mij langs, pakte mij bij mijn zak en kneedde zachtjes mijn ballen. Ook ik stond nu weer op knappen en ik haalde mijn neukstaaf nu uit het kutje van Lore.

Deze bleef geil openstaan en spontaan nam Marianne mijn plaats in en begon Lore te beffen.

Nu kon ik achter Lore plaatsnemen en stak weer mijn duim in haar kont, luid kreunend liet ze merken dat ze dit erg lekker vond.

Nadat ik haar met mijn duim had opgerekt, plaatste ik mijn natte lul tegen haar rossetje. Deze paste er niet zomaar in, en ik moest echt persen om haar sluitspier te overwinnen. Lore gilde nu van de pijn, maar ik mocht niet ophouden van haar.

Marianne verwende mij tussendoor door aan mijn lul te likken, tussen mijn ballen en het kontgaatje van Lore.

Langzaam duwde ik bij elke stoot een beetje verder en Lore bleef continue orgasmen krijgen. Bij een van de laatste stootjes zat ik helemaal in haar en gierend gilde ze.

Marianne bleef ons likken en stak nu ook bij mij een vinger in mijn kont, dit was te veel en ik spoot Lore haar darmen vol met geil.

Langzaam trok ik mijn snikkel uit haar kont.

Kreunend bleef Lore nog liggen met een pulserend kontgaatje wat mij als een knipperend oog aankeek. Als ik niet net was klaargekomen had ik mijn lul er zo weer in kunnen proppen.

We stonden alle drie op om ons te fatsoeneren en op te frissen. Hierna hebben we een flesje wijn open gemaakt, en ik wees haar met klem dat dit een uitzondering was op een sollicitatie procedure.

Nu kwam ook het hoge woord uit Lore. Zij vertelde ons dat een gedeelte van haar sollicitatie een opgezet plan van haar zelf was. Zij was namelijk zelf onze opdrachtgever waar wij voor werkten en ze wou controleren hoe wij selecteerden. Op uiterlijk of op nivo.

Lachend zei ze ons te vertrouwen over de werving en het deed haar goed dat wij haar hadden afgewezen. Maar wel hadden uitgenodigd voor een persoonlijk eerste gesprek om de persoon in kwestie daadwerkelijk te scannen.

Dat ze zichzelf misschien te sexy hiervoor had aangekleed was niet haar bedoeling geweest. Haar man had haar die ochtend gewaarschuwd dat ze te geil gekleed ging voor deze test. En ze bekende dat tijdens de rit naar ons, deze gedachte haar geil had gemaakt. Trouwens, op deze fantastische ontvangst had ze echt niet gerekend.

Na nog een glaasje wijn te hebben gedronken bedankte ze ons uiterst vriendelijk en verzekerde nog eens terug te komen voor een tweede “diepte” interview.

Toen Lore weg was nam Marianne nog een wijntje en vroeg of ik ook nog iets wilde. Ik vertelde wat ik wou, pakte haar weer bij de geile kut en gaf haar niet de kans om op te staan.

Terwijl ik haar betaste vroeg ik haar naar haar lesbische ervaringen en ik zei dat ik had gezien dat ze ook ontzettend geil was tussen de benen van Lore.

Marianne bevestigde dat ze alles heerlijk vond maar dat dit haar eerste triootje was. Ik friemelde nu langzaam onder haar truitje en speelde met haar tepels, vroeg haar ongegeneerd geil op de bank te gaan liggen en zichzelf te vingeren.

Ik kon haar dan lekker helpen zoals ze mij net met Lore ook verwend had.

Zonder schroom zette Marianne haar onderstel wijdbeens op de salontafel en bewerkte haar vagina met beide handen. Ik knielde voor haar en liet tussen haar vingers mijn tong cirkelen, in en rond haar kutje. Kronkelend van genot kraaide Marianne op de bank. Toen ik merkte dat ze bijna klaar kwam stopte ik en trok haar handen weg van haar kut.

Ik pakte nu haar schaamlippen, trok deze ver uit elkaar, en kon diep in haar grotje kijken. Plagerig gaf ik elke keer een klein likje over haar kittelaar en vervolgens blies ik er op.

Marianne was nu niet meer te houden, maar ze mocht niet klaarkomen van mij. Ik pakte mijn lul weer uit mijn broek en liet haar eerst pijpen.

Eerst deed ze wat zuinig, maar langzamerhand had ze mijn hele snikkel naar binnen gewerkt en als een knikkebol ging haar hele hoofd op en neer.

Ondertussen had ik haar beide volle tieten over de BH cups getild en kon ik heerlijk met haar tepels spelen.

Toen ik het weer voelde borrelen in mijn zak, zette ik Marianne over de rugleuning van de bank met haar geile kont omhoog. Alleen met mijn eikel neukte ik haar nu, waarbij ik van haar clitoris naar beneden in haar kutje en weer door naar haar anus. Binnen een paar seconden was alles drijfnat en haar hele streek glinsterde. Na nog een aantal plaagstootjes penetreerde ik haar keihard en stootte onverwacht diep in haar.

Voor ze er erg in had haalde ik mijn pik eruit en neukte ik haar diep in haar kont.

Dit was nieuw voor Marianne, met een speeltje en een vinger had ze wel ervaring maar een hele lul niet en geil van alle ervaringen kwam ze anaal klaar.

Hierbij trok haar sluitspier zich zo aan dat ik vreesde dat mijn pik eraf geknepen zou worden. Door deze kracht kon ik niet klaarkomen. Ik moest wachten totdat Marianne bijkwam. Daarna trok ik mijn staaf uit haar reet, duwde hem in haar geile kut en ragde tot ik klaar kwam.

Intussen was het al laat geworden en we maakten aanstalten om te vertrekken. De telefoon ging, het was Frieda.

Ze vroeg nieuwsgierig of alles nog goed gegaan was.

Beide vertelden we hoe jammer we het vonden dat ze er niet bij was en dat ze heel wat had gemist.

Joris

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *