Lang verhoopt kwartet

()

“En, hoe zie ik er uit?”, zei Veerle. Zij kwam uit haar slaapkamer en liep heupwiegend op Joris toe, Veerle was al gekleed om uit te gaan, zelfs haar leuke gele strohoed met het smalle rode bandje had ze al opgezet. Fier pronkte de hoed op haar naar achteren omhoog opgestoken donkere haar.

“Je ziet er verleidelijk uit”, antwoordde Joris. Hij had bij het raam gestaan en naar buiten gekeken, waar de paardentram net voorbij was gereden. Nu keek hij met plezier naar Veerle. Ze droeg een mooie gele japon, tot over de helft van de zoom met kant afgezet en ook aan de hals en de mouwen was de jurk met kant afgezet. Langs de hals zat bovendien nog een donkerbruine fluwelen strook. Ze had er lange witte zijden handschoenen bij gekozen en een bijpassende parasol. De jurk zat strak om haar heupen en verraadde haar goedgevormde vrouwelijke rondingen.

Joris zette zijn zwarte hoed stevig op zijn hoofd. Over zijn zwarte pak droeg hij een zachte donkere overjas met pelerine. Dat zag er elegant uit.

“Zullen we nu gaan?”, vroeg Joris.

“Wacht nog even”, antwoordde Veerle en liep naar de grote gietijzeren kachel. “Ik heb het koud gekregen met verkleden”. Zij draaide haar rug naar de kachel, stak haar achterwerk uit en sloeg met een snelle beweging haar rokken omhoog. Haar naakte ronde achterste kwam tevoorschijn, heel lief om te zien tussen al dat kant. Haar kousen waren wit en de rode kousenbanden accentueerden de mooie lijnen van haar dijen.

“Je hebt weer eens geen slipje aan!”, lachte Joris, toen hij de blote meisjesbillen zag.

“Dat vind ik lastig”, zei ze en liet haar billen warmen. “Ik kan niet goed denken, als ik geen naakte pruim heb onder mijn kleren.”

“Alsof je met je pruim kan denken”, zei Joris lachend.

“Ik wel”, pareerde Veerle. “Wel, wat is er met je, wil je mijn billen niet eens strelen?”

Hij kwam dichterbij, streelde haar mooie geile billen. Behaaglijk drukte ze haar kontje tegen zijn strelende vingers.

“Je bent geil, nietwaar?”, vroeg Joris.

“Voel maar”, lachte Veerle en wierp hem een verleidelijke blik toe. Dat liet Joris zich geen tweemaal zeggen. Hij schoof van achteren een vinger tussen de fraaie dijen en liet hem in Veerle’s schede gaan. De vinger gleed er als vanzelf naar binnen.

“Je bent echt geil”, zei Joris en bewoog zijn vinger in de vagina van het mooie jonge meisje.

“Jij niet dan?”

“Als ik jou zie, ben ik altijd geil”.

“Zullen we niet nog gauw even een nummertje maken?”, vroeg Veerle belust.

“Het is al zo laat, liefje”, antwoordde Joris en trok zijn vinger weer terug uit haar kutje. “We kunnen Veronique en Eric niet al te lang laten wachten, anders denken ze dat we niet meer komen”.

“Zou het vandaag dan wel lukken?”, vroeg Veerle en liet haar rok weer vallen.

“Vast”, knikte Joris. “De laatste keer waren we er al bijna aan toe”.

“Bijna aan toe? Eric heeft alleen een beetje met mijn borsten gespeeld, dat was alles”.

“Ja, maar Veronique voelde stiekem aan mijn lul en dat was dus al heel wat”, lachte Joris. “Over lul gesproken, zeg, waar heb je hem eigenlijk?” vroeg Veerle en schoof zijn jas opzij.

Resoluut maakte zij zijn gulp open en haalde zijn lid tevoorschijn. Het was half stijf, maar toen hij Veerle’s hand voelde, hief hij zich meteen tot volle grootte op. De witte roede

stak mooi af tegen zijn zwarte kleren, echt een ding om trots op te zijn.

“Ik zou nu wel eens willen meemaken dat hij een andere pruim priemt”, zei Veerle verlangend. “Ik wil dat Veronique weet, wat een heerlijk apparaat mij toebehoort en mij bedient”. Veerle boog zich voorover, hield haar strohoedje vast en nam de eikel even in haar mond.

“Zo, nu kunnen we gaan”, zei Veerle en stopte de stijve pik weer terug in de zwarte pantalon. “Je kunt je niet voorstellen, hoe opgewonden ik al ben”.

“Ik hoop, dat Eric’s lul je zal bevallen”, zei Joris.

“Als hij Veronique bevalt, dan mij ook. Veronique is een grote penisliefhebster”.

Joris gaf Veerle een klapje op haar achterste en samen verlieten ze het huis. Veerle gaf Joris een arm en keek de voorbijgangers uitdagend aan.

Menig mannenhoofd draaide zich naar haar om, want op Veerle gezicht stond de wellust duidelijk te lezen.

“Als ze eens wisten, dat wij nu gaan neuken”, fluisterde ze Joris in het oor en huiverde van opwinding. Haar kittelaar kriebelde. Maar dat was bij haar geen uitzondering.

“Daar zijn jullie dan!”, riep Eric, toen hij de deur opende. “Kom er in”.

“Is Veronique er al?”, vroeg Veerle nieuwsgierig.

“Al een uur. Kom maar mee naar de salon”, antwoordde Eric. Veronique lachte hen tegemoet vanaf de zitbank. Veronique was blond en wulps haar gezichtje was aantrekkelijk. Zij droeg een zachtroze, lange kimono met wijde mouwen, overal met kant afgezet. Ze begroetten elkaar. Eric schonk cognac in kleine bolle glazen.

“Eric, wat is het hier warm!”, zei Veerle.”Je hebt hier flink gestookt, klopt dat?”

“Hoe warmer de lucht, hoe groter de lust, zegt Veronique altijd”, lachte Eric.

“Als je het te warm vindt, dan trek je maar wat uit”, lokte Veronique haar giechelend uit. “Een prima idee”, zei Veerle en de daad bij het woord voegend, haakte zij haar jurk los. “Zal ik?”, vroeg ze toen haar japon open gleed.

“Doe maar”, lachte Joris.

Hij begreep Veerle. Zij wilde geen remmingen laten opkomen. Meteen met de deur in huis vallen. Veerle liet de jurk van haar schouders glijden. Een modern wit corselet werd zichtbaar, dat heel chique met fijne kant was afgezet. Haar borsten puilden, de donkere tepels waren al half zichtbaar. Toen Veerle haar japon helemaal liet zakken, bleek het corselet maar tot op de helft van haar heupen te reiken. Daaronder was ze poedelnaakt, alleen de kousenbanden versierden haar dijen. Veerle treuzelde even voordat ze zich helemaal blootgaf. En dan toonde ze haar naakte billen, haar dichtbehaarde kut en haar prachtige dijen in volle glorie.

“Veerle, wat zie je er heerlijk uit zo!”, riep Veronique enthousiast. Veerle bloosde een beetje, maar draaide toch verleidelijk voor de anderen heen en weer. Haar strakke billen waren een lust voor het oog, nauw omsloten door het corselet en de lange witte kousen. Ze had nog steeds haar hoedje op, dat gaf een komisch effect.

“Je bent prachtig gebouwd, Veerle”, zei Joris met een hese, opgewonden stem. “Jammer, dat men je niet altijd zo kan zien rondlopen, dan zou het leven veel mooier zijn. De warmte hier heeft wel geholpen, hé?”

Veerle knikte van ja. Ze was geil, botergeil. De blikken van de anderen brandden op haar huid. Het wond haar op dat ze zo naakt voor hen stond. Ze keek naar Eric. Aan zijn ogen zag ze dat hij al een stijve knots had. Veerle wilde zijn roede voelen absoluut!

“Ik geloof”, lachte Veronique nu, “dat ik niet kan achter blijven.” Achterover leunend schoof zij langzaam haar kimono opzij. Wat daaronder te voorschijn kwam, deed voor Veerle’s charmes niet onder. Veronique droeg een donker, met rode biesjes gestreept corselet, dat de rug vrij liet en nauwelijks haar zware volle borsten bedekte. De kousenbanden waren zwart. Tussen haar dijen nestelde zich haar bedwelmende bos blonde kutharen.

“Fantastisch!” riep Joris.

“We hebben de twee mooiste meisjes van de stad. Vind je ook niet?”

Veerle liep met wiegelende heupen naar de zitbank en ging naast Veronique zitten. Ze kon niet nalaten haar dijen een beetje te spreiden. Ze wilde de twee mannen haar spleet laten zien, zodat ze niet te lang op een harde pik hoefde te wachten. Haar ogen glansden.

“Nu moeten we maar eens iets aan onze mannetjes doen”, zei Veronique en likte langzaam haar lippen. “Want anders staat de stand voor ons vrouwen te ongunstig. Heeft dan geen van jullie beiden een goed idee?”

“Ja, ik”, zei Joris. Hij maakte zijn pantalon los en liet zijn broek gewoon vallen. De twee bijna naakte dames haalden even diep adem toen zij zagen, dat hij geen slip droeg. Alleen zijn zwarte zijden sokken met de sokophouders had hij nog aan. De roede was half opgeheven, wel lekker dik, maar nog niet helemaal stijf. Dat kwam wellicht door de eerste onwennigheid.

“Ben je een beetje bang voor me?”, tartte Veronique.

“Ik? Bang? Laat me niet lachen”, ontkende Joris. Hij liep naar de twee wellustige meisjes toe en ging tussen hen in zitten. Veerle pakte zijn lid en wreef het.

“Zijn pik zal je best bevallen, Veronique”, zei ze. “Kijk, ik maak hem al stijf voor je”. Veronique keek toe hoe het lid snel stijver werd. De zak eronder stond bol. Als deze lul niet fantastisch spuiten kan, dan weet ik niks van neuken af, dacht Veronique.

“Wil je hem ook eens strelen?”, vroeg Veerle uitnodigend aan Veronique.

“Als je het goed vindt…” Veerle liet de stijve tam los. Veronique pakte hem, eerst nog aarzelend, maar haar vingers sloten zich al om de harde speer. Langzaam liet zij haar hand erover op en neer glijden.

“Daar heb ik nu al zo lang naar verlangd, Veronique”, zei Joris. “Dat je mijn lans in je hand houdt en er mee speelt”.

“Speelt Veerle er dan niet genoeg mee?”, vroeg Veronique.

“Ik heb niet te klagen. Maar hij wil ook wel eens een andere meisjeshand voelen”. Veronique wreef langzaam op en neer. Het beviel haar wel, een vreemde stijve penis in de hand te hebben. Haar kut werd vochtig, heel vochtig. Joris’s pik was tamelijk lang en dat was goed voor Veronique, want ze had een diepe schede.

Joris trok de benen van de beide meisjes over zijn knieën. De spleten gingen openstaan. Joris greep naar links en naar rechts tussen de dijen en streelde de twee prachtige bosjes schaamhaar. Hij kriebelde zachtjes en behoedzaam.

“Dat maakt me geil…”, zei Veerle. Ze keek hoe Joris’s hand tussen Veronique’s benen heen en weer bewoog. Veronique deed haar benen nog meer uit elkaar. Joris’s hand gleed zonder moeite naar haar kut en beroerde haar schaamlippen. Veronique schokte wellustig. Er was nu geen twijfel meer aan dat Joris haar nu gauw zou neuken. Hij vingerde nu al in haar rond en wat deed hij dat lekker. Veronique wreef zijn stijve lange tam wat harder. Ze wilde gauw geramd worden. Door Joris. En natuurlijk ook door Eric. Ze wilde lullen voelen, hoe meer hoe liever.

“Wil je zijn pik niet eens proberen?”, vroeg Veerle juist.

“Proberen? Hoe bedoel je dat?” vroeg Veronique.

“Ik wil hem bij jou erin steken”, verklaarde Veerle. “Zodat je weet, dat ik het ook wil. Dat ik wil, dat Joris met jou neukt. Ik wil zien, hoe jij je door hem laat nemen.”

“Waarom wil je dat zien?” Vroeg Eric, die er naast stond en goed toekeek.

“Zodat ik nog geiler wordt”, zei Veerle schaamteloos. “En omdat ik daarna des te beter met jou kan spelen. Je wilt toch met me neuken, Eric, of niet soms?”

“En of ik je neuken zal, jij klein beest dat je bent”, grinnikte Eric.

“Jij bent net zo geil als Veronique en zulke meisjes kan ik nooit teleurstellen”.

“Wel dan”, lachte Veerle tevreden.

“Hoe komt het eigenlijk”, vroeg Veronique, terwijl ze de stijve pik geen moment uit het oog verloor, “dat het vandaag meteen al zo goed gaat en er de vorige keer niks van terecht kwam?”

“Omdat we te verlegen waren”, antwoordde Veerle. “We pakten het verkeerd aan, maar vandaag gaat alles goed”. Veerle stond op.

“Joris, ga eens liggen”, zei ze begerig. Joris ging languit op de bank liggen, terwijl Veronique zijn zwaard bleef vasthouden. Haar ogen schitterden, haar adem ging sneller dan eerst.

“Wil jij over hem heen gaan zitten, Veronique?”

Zonder enige schaamte knielde Veronique over de mannenschoot. Zij zag er leuk en verleidelijk uit in haar nauwsluitende corselet, waar haar borsten bijna uitsprongen. Veerle ging op haar hurken naast de bank zitten en nam de penis in haar hand. Zij liet hem naar de natte pruim van haar vriendin wijzen.

“Hier is hij dan, Veronique!” Ze schokte, toen de eikel tussen haar schaamlippen verdween. Met een paar snelle, strelende bewegingen maakte Veerle de eikel goed vochtig. “Langzaam zakken, heel langzaam”, zei Veerle, “zodat je er meer aan hebt als hij in je komt”. Veerle duwde de eikel in de schede. Veronique liet een fluitend geluid horen, toen het lange lid in haar kwam, een centimeter, twee…

“Zo is het goed”, fluisterde ze en bewoog wellustig haar binnen, haar kut verslond de lange penis. Haar mooie benen waren wijd gespreid.

“Hoe zie ik er zo uit, Eric?”, vroeg Veronique aan haar vriend.

“Als het geilste stuk, dat ooit op een pik heeft gezeten”, antwoordde Eric.

Veerle hield de lange tam nog steeds vast. Zij zag, hoe Veronique’s schaamlippen zich om de pik heen sloten, hoe het vocht uit Veronique’s schede droop. Zij zelf was ook nat, hoewel ze nog niets in haar buik had steken. Nu had Veronique al de halve penis opgenomen. En nog steeds liet zij zich steeds verder naar beneden zakken, steeds verder.

“Je hebt een prachtige kut”, zei Joris onder haar. “Heerlijk nauw en diep”.

“Heel diep”, fluisterde Veronique en liet zich nu met een ruk helemaal over de grote pik zakken. Ja, ze kon de lange lul gemakkelijk bergen, zij voelde de eikel tegen haar baarmoedermond duwen. Zij was helemaal vol. Even hield ze zich stil en merkte, dat Veerle met Joris’s ballen speelde.

Nu begon Veronique langzaam te neuken. Op en neer, zo hoog dat de eikel bijna uit haar ging, en weer omlaag…

“Oh god, wat een verrukkelijke stang is dit”, zuchtte Veronique. “Ik kom bijna klaar, alleen al doordat hij in me steekt”.

“Veerle?”

“Ja, liefje?” “Vind je het goed dat hij in me spuit?”

“Ja, dat moet hij doen”, lachte Veerle, terwijl ze de ballen bleef wrijven. Veronique bewoog nu harder. Op en neer ging ze, haar slanke lijf was een lust om te zien, het spel van haar dijen, de draaiende bewegingen van haar heupen, prachtig. Haar kut maakte een soppend geluid bij iedere stoot. “Ja! Nu komt het!” kreunde Veronique. “Op deze stang zou ik me kunnen doodrijden! Ja, ja, nu komt het… oohh, ik kom klaar…” Zij vloog wild op en neer en reed de rit van haar dromen, het grote orgasme uit de kleine kittelaar, ze stond in brand. Een heerlijk neukend meisje, helemaal in vervoering van lust.

“Ik voel zijn speer tot in mijn keel…”, reutelde Veronique. “Ik blijf klaarkomen, oh… Wat is neuken zalig…” Ze bleef verder rijden, ze vloog maar op en neer, haar onderlijf draaide om de stijve grote paal, zich vastzuigend, kerend en wendend, onverzadigbaar in haar sidderend orgasme.

“Spuiten nu, Joris” riep Veerle tegen haar vriend, “een kut heeft sperma nodig, als ze klaarkomt. Spuit haar vol, ze wacht erop!”

“Ja…” Kreunde Joris.”Ik spuit!”

Veerle had hem niet hoeven aan te moedigen. Hij was al zo ver. Het kookte in zijn ballen, zijn lid deed pijn, zo stijf en vol was het.

“Nu spuit hij”, juichte Veerle, toen ze het pompen in de ballen voelde.

“Maak me vol!”, riep Veronique, “helemaal vol!”

En Joris goot zich leeg in het halfnaakte meisje, met dikke stralen kwam het sperma uit zijn eikel en vulde de schokkende buik van het meisje.

“Ja, zo moet het …”, fluisterde Veronique en vertraagde haar bewegingen om de zaaduitstorting beter te kunnen voelen.

“Zo spuit Eric me ook altijd helemaal vol…heerlijk vol”. De spermastralen hielden langzamerhand op, Veronique’s kut zoog en molk de laatste druppel uit de spuitende lul. Het was niet te geloven hoe begerig Veronique zich liet volmaken en nog steeds meer wilde, ze kon er niet genoeg van krijgen.

“Dat was heerlijk”, fluisterde Veronique en drukte haar lichaam tegen de penis.

“Zo’n goed nummertje neuken maak je niet vaak mee”. Ze bleef nog een ogenblik bovenop Joris zitten en liet zich toen opzij glijden.

De natte, halfslappe lul floepte uit haar doos. Veronique stond op, liep naar de sofa en liet zich daar neervallen. Haar gezicht straalde, haar benen lagen gespreid, ze vond het niet nodig haar volgepompte spleet te bedekken. “Je hebt lekker genaaid, Veronique”, zei Veerle en liep langzaam naar haar toe. “Laat eens voelen…” Ze stak een vinger in Veronique’s schede. Die zat vol sperma. Wellustig woelden haar vingers er in rond. “Laat het er niet uitlopen”, zei Veronique.

Ze trok Veerle naar zich toe. “Ga op mijn buik zitten, Veerle”. Dat liet Veerle zich geen tweemaal zeggen. Met gespreide benen schoof ze zich bovenop Veronique’s lijf. Ze legde haar benen op die van Veronique, ze wilde haar spleet ook wijd laten openstaan.

“Ben je geil?”, vroeg Veronique. “En hoe!”, was het antwoord. “Mijn kittelaar sproeit vonken als een vuurwerk!”

Veronique’s hand gleed naar Veerle’s dijen en even later bespeelden haar vingertoppen het gevoeligste plaatsje van Veerle’s schaam. Veerle steunde en Veronique wreef de kittelaar met kleine rukkende beweginkjes.

“Dat is lekker, oh, wat is dat lekker”, fluisterde Veerle en liet zich verwennen. Haar ogen zochten Eric.

“Eric, schat, kom hier en geef mij je zwaard”. Eric voldeed aan het verzoek. Hij haalde zijn wapen tevoorschijn. Het was stijf en daar was niemand verbaasd over. Eric’s penis was niet zo lang als die van Joris, maar had echter een omvang die er niet om loog. De eikel was rood en prachtig toegespitst. Met trillende hand pakte Veerle de knots. Zij wreef en drukte hem, terwijl zij zich nog steeds door Veronique liet masseren. Een vrouwenhand aan haar kittelaar en een mannenpik in haar eigen hand Veerle’s stoutste dromen werden overtroffen. “Jouw paal maakt me gek” fluisterde ze. Ze keek naar Joris. Hij lag nog op de zitbank en speelde met zichzelf.

“Kijk, Joris, wat ik nu in mijn hand heb. Een andere lul”.

“Mooi zo, dat zal je goed doen”, antwoordde Joris.

Veerle trok Eric aan zijn tam dichterbij. Haar mond ging open en haar volle lippen zagen eruit als schaamlippen. Eric schoof zijn eikel ertussen. Hij ging binnen in de warme, vochtige kleine holte, Veerle lippen sloten zich om de penis in erectie, haar handen wreven de stang. Met kleine stootjes neukte Eric in Veerle’s hongerige mond. Ze kreunde al, want Veronique’s vinger wervelde rond over haar opgewonden kittelaar. Veronique streelde haar vriendin en zag hoe ondertussen haar vriend Eric in Veerle’s mond bewoog.

Zij was trots op Eric, trots omdat hij zo’n grote tam had. Hij was van haar, maar nu zat hij in de mond van een ander. Ze vond het goed, want ze had net zelf van een vreemde knuppel genoten. En ze wilde Joris’s speer weer in zich voelen, ze had er nog lang niet genoeg van. Veerle schokte en bewoog heftig op Veronique’s lichaam, want ze begon klaar te komen. “Nu krijg jij het, ik zal je klaarvingeren, geil stuk dat je bent. En Eric zal je mond volspuiten, helemaal vol…”

Veerle sidderde over haar hele lichaam. Steunend liet ze zich in haar mond neuken, steunend liet ze haar kittelaar wrijven. En ze was nauwelijks klaar, of daar kwam het tweede orgasme. Veerle had het gevoel in brand te staan.

“Nu spuit ik!”, riep Eric. Veerle gorgelde. De pik schokte in haar mond en het verlangde warme sperma schoot op haar tong. Haastig en begerig slikte ze, slikte en kwam klaar. Ze slikte om niet te stikken en slikte omdat ze alles wilde hebben, omdat ze het drinken wilde, omdat ze zo op sperma belust was. En ze kreeg meer dan genoeg, want de uitstorting was heel heftig doordat Eric zo opgewonden was. De aanblik van de twee geile zuigende spleten maakten Eric wild. En Veerle kon zo goed pijpen. Het was fantastisch om in die geile mond te spuiten, om de twee geile meisjes te tonen hoe heet hij ervan werd. Veerle’s opwinding zakte langzaam weg. Ze zoog nog wat aan de penis, om het laatste eruit te halen. Ze kneedde de ballen alsof ze hen leeg wilde wringen. Haar ogen straalden van geluk.

Veerle had haar mond nog vol, toen Joris dichterbij kwam. Zijn pik stond alweer stijf. Hij kwam voor hen staan en keek in de twee heerlijk natte pruimen, een blonde en een donkere, met glimmende opgezwollen schaamlippen en hete kittelaars.

“Is er hier geen snikkel die twee trutten aankan? Hoelang moeten we nog wachten tot iemand ons helpt?”, vroeg Veronique.

“Je zult krijgen wat je toekomt, geile heks”, zei Joris. Hij knielde tussen de vier gespreide benen. Wellustig zag Veronique hoe hij zijn lid pakte en het tussen haar schaamlippen schoof. En meteen drong de knots haar lichaam binnen.

“Ja, neuk me”, zei Veronique. “Neuk me en geil je op als je naar Veerle’s pruim kijkt”. Joris neukte. Hij dreef zijn knuppel hard bij Veronique naar binnen, haar schaamlippen kletsten tegen zijn kloten. Tegelijkertijd zag hij Veerle’s begerige kut. Tien harde krachtige stoten deed hij, toen trok hij plotseling zijn pik terug. Hij hees zich wat overeind aan de leuning van de sofa, pakte zijn roeispaan en stopte hem nu tussen Veerle’s benen. Hij zocht de schede, vond de juiste plaats en ramde de knuppel diep in het geile hol van zijn eigen vriendin. Opnieuw neukte hij er op los dat het een lust was. Hij naaide haar, duwde zijn apparaat diep naar binnen, terwijl Veerle lekker de tamp van Eric pijpte. Die had ze nog steeds in haar mond, ze had hem geen ogenblik losgelaten. Haar strooien hoedje zat nog steeds, ietwat verkreukeld, op haar hoofd. Ook Veerle kreeg tien lange, krachtige stoten. Daarna was Veronique weer aan de beurt. Hij zakte een beetje onderuit en schoof zijn lange lat naar binnen. “Hij neukt twee meiden tegelijk!” Riep Veronique enthousiast.

“Nu ben ik weer aan de beurt. Oh, wat een goed gevoel! Dat zal ik nooit vergeten nooit!” Wellustig liet ze zich stampen. Deze keer waren het vijftien stoten, die Joris haar gaf. Weer wisselde hij voor Veerle. Het geile meisje beefde onder zijn geweldige stoten. “Ik ben wel benieuwd, in welke kut je klaarkomt”, zei Veronique belust.

Tja, dat wist Joris zelf ook niet, het liefst zou hij in allebei tegelijk klaarkomen, maar dat ging helaas niet. Veronique had al een beurt gehad, dus Veerle zou het moeten hebben. Maar Veerle kon hij thuis nog genoeg neuken, dat had hij al ontelbare keren gedaan. Bij de negende stoot in de dampende hete kut van zijn vriendin merkte Joris, dat hij gauw klaar zou komen. Daarom trok hij zijn zwaard snel uit Veerle’s schede, ging op zijn knieën zitten en stopte het hete ding in Veronique’s wachtende spleet. Die was nog vol zaad, maar Veronique kon nog wel een lading gebruiken.

“Waarom neuk je haar maar zo kort?”, vroeg Veronique, onderwijl genietend van zijn rammen.

“Omdat ik bij jou wil klaar komen”, steunde Joris.

“Neuk me, tot je haast komt”, riep Veronique geil en schaamteloos. “En als je dan komt, haal je hem eruit en spuit op mijn buik! Ik wil het tussen mijn benen hebben. Alsjeblieft, doe me dat plezier! Ik vind het zo lekker zo…”

En Joris neukte. Zeven stoten kon hij nog doen, toen moest hij zijn lul eruit trekken. Hij pakte hem vast, wreef hem hard en richtte de eikel op Veronique’s natte schaamlippen. “Ja”, riep Veronique. “Ja!” Want Joris spoot. Hij spoot met hortende krampen zijn kloten leeg, de krachtige spermastralen kletsten op de schaamlippen, op de schokkende kittelaar, tussen de benen… Wit en sterk spoot het sperma uit de rode eikel naar buiten.

“Spuit over me heen”, riep Veronique helemaal losgeslagen, “spuit me onder… straks zal Veerle me aflikken. Ze zal jouw sperma drinken, van Eric heeft ze het ook al doorgeslikt…” Nog steeds bruiste het in haar spleet; het sperma brandde op Veronique’s open heuvel. Kreunend wreef Joris zijn tamp, wrong alles uit zijn ballen wat er nog in kon zitten.

Veerle sprong tussen haar dijen en likte en zoog het sperma eruit. Dat mocht niet verloren gaan vond ze en bovendien werd ze er geil van.

Het neuken moest doorgaan, eindeloos doorgaan. Ze hadden nog een hele dag voor zich en een nacht en nog veel meer…

En volgende keer moet Hilde mee komen, dacht Joris

Joris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *