Neuken met de brandblusser

()

Eerst zal ik me even voorstellen, ik ben Joris, 19 jaar en ik zit op kamers in Nijmegen. Ik ben lang, slank en sportief en alweer een tijdje vrijgezel.

Op een dag zat ik op mijn kamer een beetje te surfen, uiteraard kwam ik langs verschillende erotische sites en ik begon langzaam opgewonden te raken. Omdat ik echter geen zin had me wederom voor mijn pc af te gaan zitten rukken besloot ik de stad in te gaan om te kijken of daar iets spannends te beleven zou zijn.

Ik liep dus mijn kamer uit en kwam op de gang de lekkere blondine Bianca tegen, ze woonde bij mij in huis, helaas samen met haar vriend. Toch had ze al een paar keer me een beetje op zitten geilen, dus ik hoopte nog steeds op een wilde nacht met haar. Ook deze keer draaide ze lekker met haar kontje en keek mij verleidelijk aan…

Ik liep het huis uit en stapte in de bus richting het centrum. Ik kwam tegenover een vrouw van een jaar of 25 te zitten die er lekker uitzag maar erg degelijk gekleed was helaas. Ik fantaseerde hoe het zou zijn om zo een degelijk meisje helemaal los te zien gaan in bed en die fantasie zorgde alweer voor een flinke bult in mijn broek. Gelukkig had ik een lange jas aan zodat de bobbel niet zichtbaar werd. Toen de bus in het centrum arriveerde stapte ik uit en ging op weg richting de drukke winkelstraat. Na zomaar wat winkels in en uit gelopen te zijn kwam ik langs een lingerie winkel voor vrouwen. Ik was ondertussen ontzettend geil van alle lekkere vrouwen in de stad en besloot gewoon naar binnen te lopen. Eenmaal binnen bekeek ik wat mooie kanten setjes toen de verkoopster op me afkwam. De verkoopster was een mooie vrouw van rond de 40 die nog een prima figuur had voor haar leeftijd. Grote borsten en een strak kontje, dat zag ik in een eerste oogopslag. Ze vroeg of ze me ergens mee kon helpen, ik loog dat ik een setje zocht voor mijn vriendin. Ze vroeg wat de maten van mijn vriendin waren, ik zei dat ik het niet precies wist maar dat mijn vriendin wel ongeveer dezelfde cupmaat als haar zou hebben, ze keek me even doordringend aan en pakte toen dat rood kanten setje met een heupbroekje.

 “Is dit iets?” Vroeg ze. Ik zei dat het er wel leuk uitzag, maar dat ik niet wist of het haar ook leuk zou staan. Ze vroeg me toen wat de huidskleur van mijn vriendin was, ik zei dat mijn vriendin ongeveer haar huidskleur moest hebben en weer keek ze me doordringend aan, deze keer iets langer. Ze keek om zich heen en zag dat er verder geen klanten meer in de winkel waren. Ze liep naar voren en sloot de deur, toen kwam ze terug en ze vroeg of zij het setje even aan moest doen zodat ik zou kunnen zien hoe het stond. Ik vond het natuurlijk prima en liep met een keiharde lul achter haar aan naar de pashokjes. Ze liep een hokje binnen en liet het gordijn een stukje open. Ik kon net een gedeelte van haar lichaam zien terwijl ze zich om aan het kleden was. Ik wreef over mijn broek en voelde hoe hard mijn pik was geworden, ik wilde haar, zoveel was wel duidelijk.

Terwijl ik zo stond te fantaseren ging het gordijn open en stond ze daar in het heerlijke setje. Ik kon me niet meer inhouden en greep haar borsten vast en begon haar wild te kussen. Gelukkig kuste ze terug en begon ze aan mijn shirt te sjorren. Ik hielp haar met het uittrekken van het shirt en ze streelde mijn borstkas en buikspieren. Ik haakte haar bh los en kneedde haar grote borsten. Ze had grote tepels en ik ging er even met mijn tong langs wat haar een zachte kreun ontlokte. Met lichte dwang duwde ik haar vervolgens naar beneden en zei haar me te pijpen. Ze gehoorzaamde en knoopte mijn broek los, trok ineens mijn boxer naar beneden en hapte mijn lul naar binnen. Ik greep haar hoofd en begon haar in haar pijpmondje te neuken. Na een tijdje kon ik het niet meer houden en spoot alles in haar keel. Ze slikte alles door en likte haar lippen af.

Ze stond op en vroeg of ik mee naar boven ging, ze bleek namelijk boven de winkel te wonen. Ik liep achter haar aan de trap op en voelde mijn lul alweer stijf worden bij de aanblik van haar geile kontje in het heupbroekje. We kwamen boven en ze trok me mee naar het tweepersoonsbed in het midden van de kamer. Ze ging op bed liggen en vroeg me wat ik wilde dat ze zou doen. Ik zei dat ik wilde dat ze me in alles zou gehoorzamen, en ze stemde toe. Ik gebood haar op te staan en haar broekje uit te trekken, ze gehoorzaamde netjes en ik zei haar zichzelf te vingeren. Na daar een tijdje naar gekeken te hebben besloot ik dat het tijd werd voor meer actie. Ik greep haar bij haar lange blonde haren en duwde haar voorover op haar knieën op het bed. Ze stak haar kontje wulps omhoog en haar tieten hingen heerlijk naar beneden. Ik werd zo geil als boter en ramde mijn lul ineens in haar kutje. Ze kreunde lekker hard en ik begon hard en diep te stoten. Bij elke stoot kletsen mijn ballen tegen haar kutje en dat was een heerlijk geil geluid. Ik sloeg haar tijdens het neuken verschillende keren hard op haar kont wat ze alleen maar lekker scheen te vinden.

Op een gegeven moment liet ik wat spuug tussen haar bilspleet vallen en begon ik haar kontgaatje te masseren, ik duwde eerst een vinger en later twee vingers naar binnen. Ik voelde haar klaarkomen en moest aan wat anders denken om zelf niet ook klaar te komen. Gelukkig kon ik het tegenhouden en ik trok mijn lul uit haar kutje en plaatste hem tegen haar sterretje. Ze zei dat ze dat niet wilde, maar ik sloeg haar hard op haar kont en zei haar stil te zijn. Ik duwde door en langzaam schoof mijn lul naar binnen, zo strak had ik het nog nooit gehad. Na een paar keer op en neer gaan kwam ik schreeuwend klaar en spoot ik mijn zaad diep in haar anus. Ik draaide haar om en gebood haar mijn lul schoon te likken. Nadat ze dit gedaan had vielen we samen in slaap. Ik werd wakker en vroeg me even af waar ik ook alweer was. Pas toen ik naast me het blonde haar van Eline (zo heette ze) zag wist ik het weer.

Meteen schrok ik echter, want ik zag Eline naast me lag terwijl ik tegelijkertijd voelde dat ik gepijpt werd! Met een ruk trok ik het laken omhoog en zag een man van ongeveer 25 jaar geil omhoog kijken. Ik schrok me rot en duwde hem van me af en stapte uit het bed. Eline werd hierdoor wakker en ik vroeg wat dit te betekenen had. Ze vertelde dat het haar vriend Jeroen was. Hij vertelde dat hij vannacht was thuisgekomen en ons samen had zien liggen en de verleiding van mijn lul niet had kunnen weerstaan. Ze bleken allebei biseksueel te zijn en een hele vrije relatie te hebben. Opeens vroeg Jeroen me of ik het pijpen niet lekker vond net, het tegendeel was waar, ik vond het heerlijk en dat zei ik hem ook. Daarop liep hij naar me toe en ging verder met pijpen, terwijl Eline me kuste.

Toen ik klaargekomen was in zijn mond vroeg hij me om hem ook te pijpen. Ik had nog nooit wat met een man gedaan maar het leek me wel geil, dus waarom niet? Ik zakte door mijn knieën en likte aan zijn kale balzak. Daarna nam ik zijn lul in mijn mond en begon hem te pijpen. Dit was een raar maar wel ontzettend geil gevoel en toen hij uiteindelijk zijn zaad in mijn mond spoot slikte ik het allemaal door. Hij vroeg me of ik ook wilde neuken met hem, maar dat ging me toch iets te ver.

Ik nam afscheid van beiden met de belofte snel weer eens langs te komen.

Op de gang van de spoedafdeling stond Bianca me aan te kijken en hield mijn hand vast, ze vroeg hoe het met me ging.

“Jezus! Joris, je hebt ons flink laten schrikken toen je tegen die blusser aan liep.” Haar vriendje klopte zachtjes op mijn andere hand.

Ik houd het volgende keer bij een verhaal van 4Fingers

Joris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *