Op ontdekking

()

Dit verhaal overkwam mij vorige zomer. Ik zag op vrijdag in mijn agenda dat ik die avond een strandfeest had. Daar had ik eigenlijk geen zin in, maar s ‘avonds dacht ik, wie weet wat ik daar nog tegen kom. Er loopt meestal heel wat lekkers rond op dergelijke feestjes en het was tenslotte alweer een tijd geleden dat ik iets leuks had beleefd.

Dus ik dook toch maar onder de douche, alles glad geschoren en strak in het pak.

Toen ik er eenmaal was had ik er zeker geen spijt van. Wat een leuk meiden liepen daar rond zeg, de een nog mooier dan de ander.

Ik had een tijd rondgekeken en met verschillende stukken gedanst toen mijn oog viel op toch wel een heel aantrekkelijke vrouw. Blond haar, strak truitje over een paar heerlijke borsten. Een strak kort rokje en een paar lange benen op hoge hakken. Kortom een perfecte vrouw. Ik dacht, die is hier vast niet alleen, maar na een tijdje was ik erachter dat ze hier was met een vriendin.

Daardoor besloot ik mijn kans te wagen. Ik schuifelde naar haar toe, stelde mezelf voor en na de gebruikelijke praatjes wilde ze wel even dansen.

Op de dansvloer gingen we lekker tekeer en na een aantal nummers speelde ze eindelijk een heel langzame.

Ik trok haar stevig tegen me aan. Ik had al gezien dat ze onder haar truitje niets droeg, er prikte twee harde tepels door de stof heen. Ik streelde onder het dansen over haar rug en zakte langzaam naar beneden, naar haar rokje en ging met wijsvinger heel langzaam over haar kontje om te ontdekken wat ze eronder droeg. Ze duwde zich nog steviger tegen me aan en fluisterde in mijn oor

“Lekker hé, nu je weet dat ik helemaal niets eronder aan hebt.”

Ik voelde gelijk een erectie opkomen.

”Zullen we daar in die hoek even rustig verder praten.”

Enige gesmaakte liefkozingen brachten ons bij een geile tongzoen en ik ging met mijn hand onder haar rokje.

Daar wachtte mij weer een verrassing. Ze was net als ik ook super glad geschoren en al erg nat. Ze beet op haar lip en kreunde toen ik over haar klitje streelde en langzaam een vinger tussen haar lippen duwde. Ik haalde mijn hand terug en likte mijn vinger af, wat ze een geil gezicht vond.

Ze kneep zachtjes in mijn kruis, maakte mijn rits los en probeerde mijn keiharde paal tevoorschijn te halen, wat gezien de situatie ondoenbaar was. Daarom stelde ik voor om op het strand verder te gaan.

We liepen een eind het strand op en na weer een hete tongzoen maakte ze mijn overhemd los, ging met haar tong over mijn tepels en beet er zachtjes in. Ze zakte op haar knieën en maakte eindelijk mijn broek los. Fluweelzacht pakte ze met een hand mijn paal en ging met haar tong over mijn eikel. Met haar andere hand pakte ze mijn ballen en trok die flink naar beneden. Ze deed haar mond ver open en begon me te pijpen.

Wat deed ze dat lekker. Ik wist dat ik dit niet lang vol kon houden. Toen ze met haar lange nagels over mijn billen kraste en ze een vinger bij mij naar binnen duwde kreunde ik en smeekte of ze wilde stoppen. Maar het was te laat, ik kwam in haar lekkere mond klaar, ik dacht dat er geen eind aan kwam.

Ik trok haar omhoog, maakt haar borsten vrij en nam een harde tepel in mijn mond. Ik sabbelde er flink op en blies ze telkens weer droog waardoor ze nog gevoeliger werden. Ik zakte likkend via haar navel naar beneden, deed haar rokje uit, begon haar klitje te likken en probeerde mijn tong zover mogelijk naar binnen te krijgen.

Ze kreunde dat ze ging komen. Ik stopte en toen ze weer wat rustiger was begon ik opnieuw. Ik draaide haar om en begon haar heerlijke kontje te strelen en te likken. Ze rilde toen ik haar sterretje aanraakte en wilde dat ik haar kletsnatte kut likte. Wat ik gretig deed. Ze trok haar lippen zover mogelijk van elkaar, zodat ik haar heel diep kon uitlikken ze kondigde aan dat ze nu echt ging komen maar weer stopte ik.

Ik hield haar handen vast omdat ze zichzelf klaar wilde maken. Ze gilde het uit dat ze klaar wilde komen. Ik moest doorgaan!

Ik perste mijn mond op haar kut en likte haar zo diep mogelijk. Ik liet haar handen los en pakte haar kont beet. Ze trok zowat mijn haar uit mij hoofd toen ik een vinger tegen haar sterretje drukte en toen die erin ging kwam ze zo klaar, ze gilde het uit. Haar geil liep over mijn gezicht, en even dacht ik dat ik zou stikken in haar vocht, zo geweldig kwam ze klaar.

Uitgeput zakte ze op haar knieën en we zoenden elkaar nog eens lekker. We hielpen ons kleren bij elkaar te zoeken en gingen weer terug naar het feest. Er keken er wel een paar vreemd op, want we zagen er geloof ik nogal vreemd uit. Na een drankje ben ik met haar naar huis gegaan en na een douche hebben we nog een wilde nacht gehad.

Ik was achteraf maar wat blij dat ik toch naar dat strandfeest was gegaan en ondertussen heb ik met haar al een aantal dingen beleefd.

Ze is echt iets aparts en heeft een grenzeloze fantasie.

Joris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *