Vakantiepret

()

Op onze voorlaatste vakantiedag zaten we ‘s avonds gezamenlijk in een van de huisjes gezellig bij elkaar. Na een tijdje vroeg mijn vrouw of er nog iemand een avondwandeling wilde maken, het was immers nog heerlijk van temperatuur buiten en windstil. Dat zag ik wel zitten maar wat dan met de kinderen, meteen bood mijn zwager aan dat hij wel zou zorgen dat ze naar bed gingen als ze met hun spelletje klaar waren. Mijn schoonzus zei dat ze eigenlijk ook nog wel een stukje wilde wandelen. Mijn zwager stelde voor dat ze maar met ons mee zou lopen als we dat goed vonden. Hij zou dan bij de kinderen blijven en dan kon hij dadelijk de film zien die zo zou beginnen.

Met zijn drieën liepen we eerst een rondje over het vakantiepark en na zo’n tien minuten kwamen we weer in de buurt van onze huisjes. De dames wilden eigenlijk nog wel richting strand wandelen en omdat mijn schoonzus zei dat haar man dat geen probleem zou vinden, liepen we door richting strand. Vanwege het mooie weer kwamen we nog meer wandelaars tegen maar omdat het begon te schemeren kwamen we wel in de duinen veel mensen tegen die terugkwamen van het strand maar niet veel mensen gingen nog richting strand. Bij een strandtent kochten we een ijsje en liepen verder. Toen ik mijn ijsje ophad, keek ik eens hoe laat het was en zag dat het bijna 22.00 uur was.

Mijn vrouw en schoonzus wisten niet van elkaar dat ik ze had gezegd geen ondergoed te dragen na 22.00 uur, maar toch wilde ik de dames daar wel aan herinneren dus zei ik “het is al bijna 10 uur wat doen wij, lopen we bij de volgende mogelijkheid over de duinen terug of willen jullie omkeren of misschien nog verder” Aan het gezicht van beide dames zag ik dat het genoemde tijdstip hun herinnerde aan de gemaakte afspraak, ze wilden nog verder lopen en dan over het duinpad terug. Ik was benieuwd of het ondergoed aan zou blijven of hoe ze het zouden aanpakken om het ongemerkt voor de ander uit te doen. Het pakte toch wat anders uit, ineens stopte mijn vrouw en zei ons even te wachten, ze greep onder haar jurkje, trok haar string naar beneden en stapte eruit terwijl ze zei: “zo dat ding irriteerde mij de hele tijd al ” ze gaf de string aan mij omdat zij geen zakken of tasje had. Ik hield de string eerst onder mijn neus, liet merken dat het lekker rook en stopte de string in mijn broekzak.

Nog voordat ik had kunnen denken hoe mijn schoonzus hierop zou reageren stopte ook zij, trok haar slip onder haar jurkje vandaan en zei tegen mijn vrouw: “als jij zo rond durft te lopen dan ben ik solidair en doe ik mijn broek ook uit ” waarop mijn vrouw eruit flapte dat ze als ze helemaal solidair wilde zijn ze haar BH ook uit moest doen, omdat mijn vrouw die de hele dag al niet aan had. Schoonzus maakte daar geen probleem van en in enkele seconden had ze ook haar BH onder de jurk vandaan gehaald. Ook haar slip en BH kreeg ik ter bewaring in mijn handen geduwd. Natuurlijk rook ik ook even aan het kruisje van die slip en weer liet ik een goedkeurend geluid horen. Mijn vrouw vroeg schoonzus hoelang ze solidair wilde blijven, waarop schoonzus zei dat ze dat ondergoed vandaag niet meer terug hoefde, morgenvroeg zou vroeg genoeg zijn. Mijn vrouw ging nog wat verder en vroeg of ze een wedstrijdje zouden doen wie het langst zonder ondergoed durfde te lopen, de verliezer zou een etentje moeten betalen. Schoonzus vond het een goed idee en afgesproken werd dat de wedstrijd morgenavond als wij weer naar huis zouden vertrekken afgelopen zou zijn.

Een eindje verder liepen wij de duinen op en gingen over het duinpad weer terug naar het vakantiepark. Onderweg kwamen wij een rustplaats tegen met enkele bankjes, ik vroeg de dames op een bankje te gaan zitten om in de schemer op de duinen nog een foto van ze te maken. Ik probeerde in te zoomen om zo onder een van de jurkjes te kijken en een foto te maken, door de schemer ging dat lastig en zag ik niets. Maar na de flits zag ik dat het resultaat er best mocht wezen, mijn vrouw zat met de benen wat uit elkaar en op de foto dacht ik haar kutje te kunnen zien. Meteen ging ik voor een volgende poging en zoomde zo goed mogelijk in onder het jurkje van schoonzus. Mijn schoonzus zat helaas met de benen tegen elkaar en zelfs met flits zou dit niets worden.

Mijn vrouw kreeg door wat mijn bedoeling was en zei dat ik volgens haar helemaal niet probeerde de dames op de foto te zetten maar dat ik meer gericht was op een bepaalde plaats tussen de benen. Ik moest bekennen dat het wel erg verleidelijk was met twee dames die naakt onder een zomerjurkje tegenover mij zaten, om af te dwalen en in te zoomen op de kutjes. Ik zei dat ik tot mijn spijt had ik gemerkt dat de dames wat dat betreft niet solidair waren omdat mijn vrouw wel uitzicht bood maar schoonzus niet. Mijn vrouw legde daarop een hand op het been van schoonzus, duwde de benen iets van elkaar en vroeg of het zicht nu beter was. Ik vroeg mijn vrouw het jurkje ook wat omhoog te trekken om het uitzicht nog beter te maken. Vanaf dat moment vroeg ik regelmatig om solidair te zijn, de jurkjes gingen steeds verder omhoog de benen steeds verder uit elkaar. Ik liet de dames elkaars kutlipjes wijd open te zetten voor de foto en schoonzus liet daarbij haar vingers door het natte kutje van mijn vrouw glijden wat mijn vrouw heerlijk liet kreunen.

Al snel lagen de jurkjes op een bankje, en was ik de regie kwijt, de dames hoorden en zagen niets meer, ze hadden alleen nog maar aandacht voor elkaars kut, tieten en tepels. Als in de enen kut twee vingers verdwenen dan volgde de andere kut met drie. Ik maakte foto’s totdat de batterijen geen flits meer konden opladen, misschien maar goed ook want de schepen voor de kust moeten gedacht hebben dat er tijdelijk een extra vuurtoren stond. Terwijl de dames in standje 69 elkaars kutje likten, haalde ik mijn eigen vuurtoren uit mijn broek en ging naar de dames, ik kneedde de vier borsten, likte en beet de vier tepels. Ik wist niet hoe mijn vrouw zou reageren als ik mijn schoonzus in haar bijzijn zou neuken dus stelde ik mij op achter mijn vrouw om mijn lul in haar kutje te schuiven.

Toen ik mijn lul in stelling bracht werd die door schoonzus in handen genomen en zij begon mij in rustig tempo af te trekken. Even later liet ze haar tong afwisselend over de kut van mijn vrouw en mijn lul likken. Omdat ik voelde dat het niet lang meer duurde voor dat ik zou klaarkomen zette ik mijn lul voor het kutje van mijn vrouw en duwde hem in een stoot naar binnen. Mijn schoonzus likte mijn ballen en het kutje van mijn vrouw terwijl ik in steeds hoger tempo het drijfnatte kutje van mijn vrouw neukte. Vlak voor ik ging komen zei mijn schoonzus mij te stoppen, ze trok mijn lul het kutje van mij vrouw uit en plaatste mijn door de kutsappen van mijn vrouw en het speeksel van mijn schoonzus glibberig geworden lul voor het sterretje van mijn vrouw. Mijn schoonzus wist dat ik mijn vrouw daar nog nooit geneukt had omdat zij dat niet durfde.

Toen mijn vrouw door kreeg dat mijn lul haar maagdelijk kontje zou binnendringen stribbelde zij nog even tegen maar mijn schoonzus zei dat het snel lekker zou worden en dat er geen weg terug was. Aangemoedigd door mijn schoonzus stootte ik mijn lul helemaal naar binnen. Het kutje van mijn vrouw werd door schoonzus heerlijk gebeft en ik begon met steeds snellere stoten haar kontje te berijden. Al snel kwamen mijn vrouw en ik heerlijk en langdurig klaar. Toen wij weer wat waren bijgekomen, wilde mijn vrouw schoonzus bedanken omdat het kontneuken echt heerlijk was. Zij was blij dat ze dat nu dankzij schoonzus wist. Ik besteedde weer aandacht aan de tieten van schoonzus en vrouw, tegelijkertijd likte mijn vrouw weer het kutje van schoonzus.

Na een poosje vroeg mijn vrouw mij om ook schoonzus in het kontje te neuken zoals ik daarnet bij haar had gedaan. Al meteen toen ik mijn lul tegen het sterretje van mijn schoonzus drukte kwam ze klaar op het likken van mijn vrouw. Ik duwde daarna mijn lul steeds verder het kontgat in en begon met langzame neukbewegingen. Mijn vrouw liet mij na een tijdje stoppen en zette mijn lul voor de kut van schoonzus. Mijn schoonzus had mij haar kut nog nooit laten neuken maar ze liet deze keer van geen enkel bezwaar iets merken. Achterlangs neukte ik schoonzus in haar doorweekte kut tot mijn vrouw mij mijn lul er weer uit liet trekken. Hierna moest ik beide dames tussen de tieten neuken eerst mijn vrouw en toen mijn schoonzus.

Mijn lul zat nog niet lang tussen de geweldige tieten van schoonzus toen ik weer een orgasme voelde komen, ik spoot mijn sperma tussen de tieten van schoonzus en op haar gezicht. Mijn sperma werd door mijn vrouw opgelikt van de tieten en het gezicht van mijn schoonzus en werd daarna via tongzoenen eerlijk door de twee gedeeld. Na bijgekomen te zijn deden wij onze spullen weer aan en wandelden verder terug.

Een klein stukje verder hoorden wij geluiden opzij van het pad. Nieuwsgierig gingen wij voorzichtig van het pad door de begroeiing kijken wat er gebeurde, wij zagen een neukend stelletje op een stuk gras. Zij hadden alleen maar oog voor elkaar terwijl hij door haar bereden werd. Ik zat tussen de dames, die net als ik op de knieën van dit schouwspel zaten te genieten. Terwijl ik mijn handen ieder door een andere kut liet glijden zei mijn schoonzus dat wij geluk hadden gehad dat wij niet net als dit stelletje gezien waren. Ik wees haar op de bankjes die in het licht van de maan precies in de kijkrichting van het stelletje te zien waren, misschien waren wij de aanleiding van deze vrijpartij wel geweest.

Terug bij onze huisjes zagen wij mijn zwager voor de tv liggen slapen, mijn schoonzus friste zich bij ons eerst wat op en vertrok nadat wij ieder een flinke tongzoen hadden gehad voorzichtig naar haar man. De wedstrijd ‘slip- loos’ is voor de dames aan het eind van de vakantie gelijk geëindigd.

Joris

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *