Zuster Vera

()

Ik lag al drie weken in het ziekenhuis met een ontsteking. Gelukkig was ik alweer aan de beterende hand en dankzij de medicijnen voelde ik me als vanouds, maar omdat mijn bloeduitslagen nog niet in orde waren, mocht ik het bed nog niet uit. En dat viel niet mee. Elke dag maar op bed blijven was op het laatst een ware straf en als ik dan naar mijn kamergenoot keek, die wel lopend patiënt was, dan werd ik soms stik-jaloers op hem en kon mijn emoties daarbij amper bedwingen. Zo graag wilde ik even weer uit bed. Niet dat ik het Eddy, zo heette hij, kwalijk nam. Daarvoor konden we ook veel te goed met elkaar opschieten. Hij was net als ik eenentwintig jaar en als ‘s avonds het licht uit ging, dan vertelden we elkaar supergeile verhalen en lagen ons daarbij als gekken af te rukken. In onze voorstellingen hadden we elke zuster van de afdeling al meerdere keren te pakken gehad en op het laatst deden onze kloten zeer van het veelvuldig klaarkomen.

Onze favoriete verpleegster was Vera. Een jonge meid met een vlotte babbel en altijd in voor een geintje. Daarbij kwam ook nog, dat ze bijzonder lekker kon wassen. Ze roste je niet af zoals de meeste zusters deden, maar met een fluweelzacht washandje streek ze teder over mijn lichaam en soms kreeg ik het idee, dat ze dat expres zo deed om mij uit te testen. In het begin, toen ik te ziek was om mezelf te wassen, reinigde ze uitgebreid mijn pik en trok behoedzaam mijn voorhuid helemaal terug om het zaakje onder de rand goed schoon te maken. Ze keek daarbij zeer geïnteresseerd en ik had grote moeite om te voorkomen dat ik een stijve kreeg. Toen ze ook nog voorover boog, ik in haar uniform kon kijken en haar schitterende tieten zag zitten in haar bordeauxrode sexy BH, kreeg ik het te kwaad. Ze liet net op tijd mijn pik los en ging verder met mijn kont. Die werd ook gewassen, maar dat deed ze ook alweer zo prikkelend en ze drukte zelfs het puntje van de washand iets naar binnen. Volgens mij geilde ze daarop.

Toen ik net in het ziekenhuis lag, kon ik slecht op de po. Dit ding remde mijn drang om te poepen en hoezeer mijn darm ook zijn best deed: zodra iemand met de po aan kwam zetten, hoefde ik niet meer. Na een paar dagen werd dit een probleem, want mijn buik begon op te zwellen en ik lustte haast geen eten meer. Dus kreeg ik een zetpil met een laxerende werking en toevallig moest Vera die inbrengen. Ze deed dat zo voorzichtig, dat ik er geil van werd en ik dacht zelfs, dat ze mijn aars even vingerde. Maar misschien was dat wel verbeelding omdat ik zo opgewonden raakte. Later twijfelde ik toch of het wel verbeelding was. Want als ze de thermometer in mijn kont stak om mijn temperatuur op te nemen, deed ze dat weer erg prikkelend en ik merkte, dat ze de punt overvloedig insmeerde met glijmiddel, waardoor ze het ding onnodig ver naar binnen kon drukken. “Sorry”, zei ze dan en bewoog de thermometer een paar keer heen en weer totdat die op de juiste plek zat, maar na de derde keer geloofde ik haar ‘sorry’ niet meer en was ik ervan overtuigd dat ze het deed om mij op te winden. Maar verder ging ze niet en ik liet het er ook maar bij. Het was volgens mij een spelletje van haar en ik speelde het dapper mee. Maar als ze weg was, liet ik mijn pik z’n gang gaan en als die dan keihard was, rukte ik me snel af met het beeld van Vera voor mijn ogen, die heerlijk met mijn pik speelde en mijn kont vingerde. Als ik dan klaar kwam, liet ze zich in mijn fantasie in haar gezicht spuiten en slikte het zaad wat in haar mond belandde, met een verlekkerd gezicht door.

Het was donker op de zaal. Ciska, een oudere verpleegster met een dikke kont, had het licht uitgedaan en vol afschuw dacht ik aan haar verschijning. Wat toch een tegenstelling met die mooie Vera en toen ik aan haar dacht, kreeg ik acuut een harde paal. Eddy begon een geil verhaal te vertellen en samen lagen we ons af te rukken, waarbij ik continu aan Vera moest denken. Toen we klaar gekomen waren, zei ik tegen Eddy.

“Vind jij die Vera ook zo’n lekkere meid?”

“Zeker, geilt ze jou ook zo op?”

“Ja”, zei ik en wist nu zeker dat ze het expres deed, “als ze je wast en als ze de thermometer inbrengt”.

“Dat flikte ze ook altijd bij mij”, zei Eddy, “zullen we haar morgen eens te pakken nemen?”

“Ja, als ze er maar is”.

“Volgens mij wel, maar dat zien we ook gauw genoeg. Als ze morgenvroeg het brood komt brengen, heeft ze onze zaal. Komt ze met de pillen, dan heeft ze andere zalen toegewezen gekregen. Ze rouleren om de paar dagen om te voorkomen, dat ze te intiem met de patiënten worden. En zien we haar niet, dan is ze vrij. Weet je wat we gaan doen?”

“Nou…?” Eddy ging verder. “We zorgen, dat we beiden een spijkerharde pik hebben en dan druk jij of ik op de bel. Als ze dan komt, vragen we of ze even naar onze lies wil kijken en dan wil ik wel eens zien, hoe ze reageert”.

“Misschien rukt ze ons wel af”, zei ik lachend.

“Misschien spuit ik wel spontaan tegen haar aan”, schaterde Eddy.

“Als Ciska er maar niet opeens staat”, zei ik en door die opmerking lagen we beiden in een deuk.

“Dan knap je pas echt af”, hikte Eddy tussen de lachbuien door. Toen we op het laatst uitgelachen waren, hadden we beiden weer een stijve en nu was ik aan de beurt om een geil verhaal te vertellen. Natuurlijk ging die over Vera en ik weet zeker, dat Eddy er net zo hevig van klaar kwam als ik. Toen we gingen slapen, zweefde ze nog door mijn gedachten en ik hoopte vurig, dat ze morgen onze zaal weer moest doen. Ik werd wakker met een stijve. Meteen dacht ik aan Vera en wat we met haar van plan waren. Ik was benieuwd hoe ze zou reageren en merkte, dat Eddy ook wakker was. Daar zwaaide de deur open en Ciska kwam binnen gezet met de pillen. ‘Gelukkig’, dacht ik, ‘die doet vandaag onze zaal tenminste niet’. We kregen onze medicijnen en ze vertrok weer. Gespannen lagen Eddy en ik te wachten en opeens hoorden we de etenskar. Ja hoor, daar kwam Vera binnen met een welgemeende ‘goeiemorgen’ en Eddy en ik knipoogden tegen elkaar. We kregen onze broodmaaltijd en toen dat op was, haalde Vera de lege etensbakken op. Ze zag er weer prachtig uit en had zelfs een leuke knip in d’r haar. Toen ze weg was, zei Eddy.

“Oké. Nu!” Meteen begonnen we onze pikken op oorlogssterkte te brengen en toen we allebei op knappen stonden, drukte Eddy op de bel. Daar kwam Vera weer aan en Eddy zei.

“Kun je even naar mijn lies kijken, want het doet daar zo’n pijn”. Vera dook onder de dekens en met een rood gezicht kwam ze weer tevoorschijn. Voordat ze wat kon zeggen, zei ik.

“Kun je ook even bij mij kijken. Ik heb hetzelfde probleem”.

“Geile opdonders”, zei ze verhit, “ik zal jullie krijgen”. Met grote passen ging ze naar de deur en we verwachtten, dat ze met veel kabaal naar de hoofdzuster zou gaan. Eddy en ik stikten van de pret, maar tot onze grote verbazing deed ze de zaaldeur op slot en zei.

“Jullie weten donders goed, dat ik hier niet tegen kan. Ik word hier bloedheet van”. Eddy en ik keken elkaar verwonderd aan en voordat we in de gaten hadden wat er verder ging gebeuren, schopte Vera haar schoenen uit en schoof haar witte broek en slipje naar beneden. Ze was naakt nog mooier dan in haar uniform en zonder blikken of blozen kwam ze naar mij toe. Op afstand was al te ruiken, dat haar kutklieren overuren maakten en de spaarzame haartjes op haar venusheuvel glommen van het geil. “Ik kan hier niet tegen”, zei ze, “twee van die heerlijke, stijve lullen. Jullie moeten me neuken. Allebei. Tegelijk”. Eddy en ik waren overdonderd en met stomheid geslagen. Vera niet. Ze haalde het potje glijmiddel voor de thermometers uit de zak van het jasje van haar uniform en begon mijn pik ermee in te smeren. Ik dacht dat als ze wilde neuken, dat haar kut wel nat genoeg zou zijn en ik vroeg me af, waar ze mee bezig was. Daar kwam ik gauw genoeg achter, want ze kroop op mijn bed en hurkte wijdbeens met haar rug naar me toe met haar kruis boven mijn paal. Toen ze deze op haar aars richtte, begreep ik haar en terwijl ik mijn heupen omhoog duwde, zakte zij naar beneden en zonder hapering verdween mijn leuter in haar donkere gaatje. Heerlijk nauw was ze en ik werd compleet gek.

“Kom op”, zei ze tegen Eddy, terwijl ze achterover ging leunen op mijn borstkas, “jij moet me aan de voorkant nemen”. Die had niet direct door wat ze bedoelde, want hij dacht dat ik in haar kut zat. Toen ze hem nog eens vroeg, kwam hij kijken. Pas toen hij doorhad wat er gebeurde, klom hij direct tussen onze benen en stopte zijn pik in haar gapende scheur. Hij scheurde de drukknopen van haar jasje los en trok haar BH ruw omhoog, zodat hij aan haar tieten kon sabbelen. Ik voelde zijn paal langs de mijne schuren, met dit verschil, dat ik in haar reet zat en Eddy in haar spleet.

“Naai me klaar”, zei Vera tussen het zuchten en hijgen door. Ze kneep haar kontgat en kutspieren zo stijf mogelijk samen en toen ze sidderend en trillend klaar kwam, leek wel of haar genotspieren verkrampten. Onze pikken werden bijna afgeknepen en daardoor verloren zowel Eddy als ik onze zelfbeheersing. Haast tegelijk spoten we onze zaadslierten in het onderlijf van de kreunende Vera die door het warme zaad in haar buik nog intensiever klaar kwam. Het orgasme duurde lang en toen onze kloten leeg waren, trok Eddy zich terug. Ik voelde zijn zaad uit de kut van Vera over mijn zak lekken en toen Vera van mij af kroop en naast het bed ging staan, drupten uit beide gaatjes het sperma op de vloer.

“Willen jullie nog een keer?” Vroeg ze opgetogen.

“Graag”, zei Eddy, terwijl ik ook driftig knikte, “mag ik nu in je goddelijke reet?”.

“Met alle plezier”, zei Vera, “je weet niet half hoe lekker ik het vind om tussen mijn hammen gepakt te worden”. Omdat ik niet uit bed mocht, moesten we even overleggen, welke positie we nu zouden innemen. Vera nam het initiatief en kroop omgekeerd over me heen. Ik lag nog steeds op mijn rug en ze duwde haar kut tegen mijn gezicht.

“Bef me”, zei ze geil. Ik stopte twee vingers in haar druipnatte poes en likte over haar klit. Ze leek wel elektrisch geladen, want ze schokte meteen op. Eddy kroop achter haar zo goed en kwaad als hij kon en schoof zijn lul tussen haar billen. Mijn zaad en het glijmiddel, wat aan mijn lul had gezeten, zorgde ervoor dat hij soepel kon penetreren en toen hij vernam, hoe nauw haar kontje was, begon hij meteen wild te raggen. Ik likte hard over haar klitje en bezorgde Vera hoogtepunt na hoogtepunt. Ze had trouwens amper tijd om van haar orgasmes te genieten, want ze was driftig aan het pijpen. Op zeker moment zat mijn eikel zelfs achter in haar keel en nog stootte ze door. Het topje van mijn lul kwam daardoor in haar slokdarm terecht en dat voelde zo heerlijk aan, dat ik prompt klaar kwam. Ze trok haar hoofd iets terug en liet haar mond vol lopen met mijn zaad. Ze slikte door wat ze verwerken kon en de rest droop uit haar mond en lekte via haar kin op mijn ballen.

Ik vingerde haar stevig terwijl ik klaar kwam en voelde elke stoot van Eddy in haar endeldarm. Opeens zag ik dat hij stopte met bewegen en voelde zijn zaad langs mijn vingers gieren. Hij kwam klaar en overlaadde de kont van Vera met zijn sperma. Vera hield het niet meer en kwam voor de zoveelste keer klaar. Maar dit was voor haar wel de ultieme finale, want ze bleef er bijna in en slaakte onophoudelijk geile kreunen. Ik trok mijn vingers uit haar neukgrot en haalde mijn tong van haar kittelaar. De pik van Eddy verslapte en hij gleed weg uit haar kont. Vera kwam weer bij haar positieven en slurpte het laatste zaad van mijn ballen.

“Heerlijk” zei ze, “wat hebben jullie mij verwend. Van mij mag elke werkdag zo beginnen”.

“Wat ons betreft ook wel”, zei ik en zag, dat het zaad langs Vera d’r benen liep, toen ze naast het bed ging staan.

“We moeten ophouden,” zei ze met spijt in haar stem, “anders valt het op, dat hier wat bijzonders gebeurt”. Snel trok ze haar slipje en broek weer aan en zocht haar schoenen op. Eddy en ik kropen elk onder de dekens en Vera deed de deur van slot. Maar ze ging niet weg, maar kroop door het raam naar buiten. “Even een omtrekkende beweging”, zei ze, “doen jullie het raam even weer dicht?” Eddy klom uit bed en drukte de hendel van het raam achter de haak. Daarna kroop hij weer in zijn nest en toen hij net de dekens over zich heen had getrokken, stoof de hoofdzuster binnen.

“Wat is hier aan de hand?”, vroeg ze snibbig, “en waar is Vera?”

“Geen idee”, zei ik en omdat ik echt geen flauw besef had, waar ze heen was gegaan, loog ik niet.

“Volgens mij gebeuren hier dingen, die niet in de haak zijn”, zei de hoofdzuster bits.

“Let wel op wat u zegt”, zei Eddy, “want dat moet u wel kunnen bewijzen”. Gepikeerd wilde ze vertrekken en toen ze zich omdraaide, stond Vera achter haar.

“Waar kom jij vandaan?” Vroeg het hoofd met ingehouden woede.

“Van het lab, zei Vera onschuldig, “ik heb even wat uitslagen gehaald. Ik heb goed nieuws”, zei ze tegen mij. “Jij mag het bed weer uit”. Ik was dolblij, maar de hoofdzuster zei tegen Vera.

“En jij gaat vandaag naar een andere zaal. Je brengt deze jongens het hoofd helemaal op hol”. Even later verscheen Ciska, maar toen ze vroeg of ze mij moest wassen, zei ik van ‘nee’ en ging op de rand van het bed zitten.

“Ik mag er uit, dus ik ga me douchen.” ‘s Middags kwam Vera nog even langs en ze liep nog moeizaam vanwege de enorme beurten, die ze in haar kont had gehad.

“Jongens, morgen om negen uur weer? In het washok?” Vroeg ze. We waren er direct voor te porren en ik was nog blijer, dat ik lopend patiënt was geworden.

Jaap van der Lul

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *