Help! Een crisismanager!!

()

De avond werd ingevuld met enkele verplichte toespraken van de algemene directeur en van de financiële directeur. De boodschap was duidelijk. Dit was het slechtste jaar in de geschiedenis van het bedrijf. Ondanks dat wilde men toch alle medewerkers bedanken voor de inzet en werd er geklonken op een betere toekomst.

Er werd heerlijk eten geserveerd en er waren optredens van een leuke coverband met drie jonge zangeressen. Deze waren niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar konden ook zeer goed zingen. Tijdens het buffet viel mij een nieuwe vrouwelijke collega op. Ik informeerde bij diverse collega’s wie ze was. De meeste collega’s hadden wel veel aandacht voor haar maar geen idee wie het was. Na het buffet vroeg de algemene directeur nogmaals om aandacht en sprak de aanwezigen toe.

De nieuwe zwartharige collega werd voorgesteld als de crisismanager, aangesteld om het tij te keren en orde op zaken te stellen. Ze kreeg hierin de vrije hand van de directie en iedereen werd opgedragen om ‘volledig mee te werken’.

Na deze mededeling veranderde de stemming in de zaal. In de gesprekken veranderde deze nieuwe collega van een aantrekkelijke dame in een tiran die alle mannen wel eens een lesje zou leren. Onder het genot van een drankje en een hapje werd er gespeculeerd over de werkwijze van de crisismanager. Sommige collega maakten nerveuze grapjes over wie er als eerste slachtoffer zou worden van deze ijzeren dame.

Ik had gedurende de avond het idee alsof er naar mij werd gekeken, voelde mij ongemakkelijk en wilde dit gevoel kwijtraken. Mijn oog viel op de drie zangeressen van de coverband die na hun optreden aan de bar een drankje kwamen nemen. Ik liep er ook heen om drank te halen voor mijn gezelschap en praatte even met ze. De roodharige dame beviel me wel en we kwamen in een gezellig gesprek terecht. Ze plaagde me en een brede glimlach kwam op haar gezicht. Ze sprak over de crisismanager en dat ze wel zou weten hoe ze luie mannen moest aanpakken. Ze vertelde regelmatig op speciale feestjes op te treden. Ook gaf ze aan een voorkeur te hebben voor het spelen van volwassen spelletjes met daarin een dominante rol. Ik gaf aan dat ik haar volledig zou gehoorzamen wanneer ze mij dat zou opdragen. Mijn collega’s riepen om hun drankjes en maakten grapjes over mijn versiertrucjes naar de roodharige zangeres. Ik verontschuldigde mij voor hun gedrag, maar nam wel afscheid door haar nog te complimenteren met haar zangkunsten. Ze moest lachen en noemde mij een charmeur.

Vele drankjes verder eindigde de avond zeer abrupt. De zaal ging sluiten en we dienen te vertrekken. Mede door alle alcoholische drankjes besloten we maar niet meer de auto te nemen en bestelden een aantal taxi’s. In de chaos bij het zoeken naar een lege taxi botste ik ook nog tegen de roodharige zangeres op die op weg was naar haar collega’s. We zeiden beiden gelijktijdig sorry en moesten lachten. Ze wenste me veel sterkte met de aanstaande maatregelen van de crisismanager. Ik vroeg haar of ik haar binnenkort nog ergens kon zien optreden. Ze keek mij opnieuw plagerig aan en zei “misschien, je weet nooit!”

Geheel in verwarring liet ze me achter. Ik had namelijk verwacht van haar een locatie en datum los te kunnen peuteren, maar helaas! Haar aantrekkelijke uiterlijk en plagerige stemming konden mij niet loslaten. Teleurgesteld en moe ging ik naar huis. Ik wist niet eens haar naam. Thuis aangekomen ontdekte ik een briefje in mijn jaszak. Toen ik het briefje opende stond er de volgende tekst.

“Kom aanstaande weekend naar het onderstaande adres! Ik wil je graag ontmoeten! Volg de instructies op de website!”

Onder het korte bericht stond een webadres en inlogcode geschreven. Nieuwsgierig naar de uitnodiging en verdere details liep ik naar mijn PC. Ik logde in met de gegevens van het briefje en wachtte tot de website zich opende. Er stond een datum, adres en tijdstip, maar ook nog het volgende.

“Strikt kledingvoorschrift: Black tie en Venetiaans masker verplicht! Kleding te huren op volgende locatie.” Het adres van de winkel stond ernaast.

De ontmoeting met de roodharige zangeres en het briefje lieten me de rest van de week niet meer los. Ik huurde de voorgeschreven kleding en attributen en popelde om naar de locatie de gaan. Zaterdagavond was het dan zover. Per taxi liet ik mij naar een luxe villa aan de rand van de stad brengen. De chauffeur keek mij meermaals jaloers aan door de binnenspiegel van zijn auto. De villa was zeer sfeervol verlicht en er kwamen meerdere taxi’s gasten afleveren.

Met het masker voor werd ik binnengelaten in een ruime woonkamer, waar zich enkele gasten ophielden alsook vreemd geklede personen. Deze eveneens met Venetiaans masker uitgeruste personen droegen echter een lang gewaad tot aan de grond en voorzien van een kap. Zo was het niet zichtbaar of dit mannen of vrouwen waren. Maar ze bedienden de binnenkomende gasten zonder iets te zeggen. De gasten waren duidelijk in de minderheid. Overal liepen personen met kap en gewaad. Ik nam een drankje aan van een ‘bediende’ en wachtte op wat er komen ging. Mijn gedragingen werden nauwlettend gade geslagen door een tweetal ‘bedienden’. Ik vroeg hun wat er zou gaan gebeuren, maar ze zeiden opnieuw niets en schudden hun hoofd. Het viel me op dat enkele gasten steeds met twee bedienden de ruimte verlieten.

Ook mijn tijd was gekomen want ik werd door een van de twee begeleiders gewezen op een deur die openstond. Aangekomen in de ruimte, bestudeerde ik de kamer. Naast een grote bank stond er ook een ruim bed. De wanden waren voorzien van enorme spiegels en ik zag mijzelf vanuit diverse hoeken terug. Het Venetiaans masker zag er mystiek uit, maar werd nu door een begeleider afgenomen. Men verwees mij naar de bank alwaar ik plaatsnam en toekeek hoe de deur naar de centrale woonkamer werd gesloten. Op de achtergrond hoorde ik muziek spelen. Voor mij ging een begeleider staan en de ander liep naar de achterzijde van de bank en ging achter mij staan. De spanning nam toe. Wat zou er allemaal gaan gebeuren?

De begeleider zette een stap in mijn richting en bewoog met een hand langs het gewaad. Ik kreeg even heel kort het zicht op een bloot lijf en witte lingerie. Zag ik dat nu goed? Ik schrok even, maar concentreerde mij op de bewegingen van de begeleider. Opnieuw werd mijn geduld getest want de tweede begeleider raakte mijn hoofd aan door met de zijden handschoenen mijn gezicht te strelen.

De erotische spanning nam toe en ik werd onrustig en wilde rechtop gaan zitten. Men drukte mij echter terug in de bank en streelde mijn borst en schouders. De voorste begeleider draaide zich met de rug naar mij toe en opende het gewaad. Heel rustig en sensueel werd er steeds meer van een vrouwenlijf zichtbaar, gehuld in witte lingerie. Toen ook de tweede begeleider zich van het gewaad ontdeed stonden er twee waanzinnig lekkere vrouwen in luxe lingerie voor mij.

Hun gezicht kon ik niet zien, want deze was nog steeds verborgen achter een Venetiaans masker. Beide hadden mooie blonde haren en hun lijven waren als mannequins. De hoge hakken waarop ze liepen maakten hun houding nog erotischer. Ze gaven me een licht erotische show waarbij ze mijn opwinding nog verder lieten toenemen.

Na de erotische show kwamen ze in mijn richting. Langzaam hielpen ze mij uit de kleren, waarbij ze met hun handen meermaals tergend langzaam contact zochten met mijn lichaam. Het was duidelijk dat ik niets terug mocht doen en alleen maar genieten. Mijn opwinding was inmiddels enorm, het was moeilijk om deze verrukkelijke vrouwen niet aan te raken. Uiteindelijk stond ik na enige tijd geheel naakt voor de beide ‘bedienden’. Toen werd mij een blinddoek aangereikt. Ik treuzelde met het aanpakken om zo lang mogelijk te kunnen genieten van dit prachtige schouwspel. Dit werd door een van de dames doorzien en dus werd er een handje geholpen. De blinddoek verminderde mijn opwinding allerminst, integendeel! Gespannen wachtte ik op wat er komen ging. Ik hoorde de beide dames op hun hoge hakken richting de woonkamer lopen. De deur werd geopend en daarna gesloten en er viel een korte stilte. Was ik alleen in de kamer?

Ik overwoog de blinddoek af te zetten, maar verwierp deze mogelijkheid al snel. Ik hoorde namelijk iemand in de ruimte en werd toen zachtjes van achteren door twee handen bij mijn schouders vastgenomen. Langzaam vonden de handen een weg langs mijn lichaam en werden diverse plekjes betast. De mysterieuze persoon in de kamer pakte mijn handen en legde deze op het gewaad. Ik mocht voorzichtig zoeken naar de strik die het gewaad om het lichaam hield. Toen de strik los was, konden mijn handen verder op verkenning. In mijn hoofd flitste een kort beeld van de roodharige zangeres. Al voelend over het lichaam werd mijn indruk dat zij het was steeds sterker. Na enige tijd elkaars lichaam te hebben betast werd ik steeds geiler. Dit werd beantwoord door steeds plagerige handen die mijn genitaliën aanraakten. Mijn staat van opwinding moet duidelijk zichtbaar en voelbaar zijn geweest. Zonder woorden maar met duidelijke handelingen werd ik gedirigeerd richting de onderkant van haar lijf. Ik wilde niet langer wachten en zocht met mijn erectie naar haar warme grot.

Het eerste contact van mijn penis met haar vochtige vagina deed mij sidderen. Haar warme vlees omvatte mijn harde pik en ik werd compleet gek van verlangen naar meer. Steeds harder stotend en met heftige bewegingen werkte ik toe naar een hoogtepunt. Kreunend en bijna jankend van genot kwamen we beide klaar. Voldaan zocht ik naar de rand van het bed en ging zitten om bij te komen. Na deze eerste ronde wilde ik meer! Benieuwd naar de roodharige vrouw die mij dit genot verschafte wilde ik de blinddoek afzetten. Meteen werd er gereageerd en werden mijn handen weggenomen uit de buurt van mijn gezicht. Ik werd achterover op het bed gedrukt en mijn handen werden gespreid. Het bezwete lijf van deze heerlijke vrouw kwam bovenop mij zitten. Haar onderlichaam kwam gevaarlijk dicht in de buurt van mijn geblinddoekte gezicht.

Met mijn lippen en tong zocht ik contact met haar lichaam, op zoek naar haar genotknop. Behendig probeerde ik haar naar een nieuw hoogtepunt te stuwen. Plots ontdekte ik dat er nog een persoon in de ruimte aanwezig moest zijn. Ook ik werd namelijk oraal bespeeld en mijn roede werd opnieuw op oorlogssterkte gezogen. Ik kon geen kant op met een wild bewegend vrouwenlichaam op mijn gezicht, dus liet ik mij volledig gaan. Na korte tijd was ik weer volledig in parate staat. Al gevend en nemend werd het een dolle boel op het bed.

De onbekende tweede persoon was ook zeer bedreven in het liefdesspel, de vonken sloegen er vanaf. Ik moest dan ook alle zeilen bijzetten om deze beide dames volledig tevreden te stellen. Meerdere orgasmen werden er bereikt. Volledig moegestreden liet ik mij op het bed achterover vallen. De beide vrouwen kwamen aan beide zijden van mij liggen. Er werd nog even met warme handen gestreeld over de bezwete lijven. Langzaam kwam ik weer bij mij positieven en benieuwd naar mijn bedgenoten Ik droeg nog steeds de blinkdoek. Met een ruk verwijderde ik deze van mijn gezicht.

Rechts van mij lag zoals ik had verwacht mijn mysterieuze roodharige zangeres. Breed glimlachend kuste ze mijn mond.

Benieuwd naar de andere bedgenoot draaide ik mij naar mijn linkerzijde.

Daar lag een breed glimlachende zwartharige crisismanager, ook zij kuste mij hartstochtelijk op de mond.

Aan het voeteneind klommen twee blonde vrouwen op het bed, het waren de zangeressen van de coverband.

Ik staarde in de spiegel en zag op mijn mond een nog bredere glimlach.

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *