Mijn eerste nacht met Ellen

()

Onlangs ging ik naar een homo- en lesbiennefuif in Gent. Het was al vrij laat toen ik binnen kwam, dus er werd al volop gedanst. Ik begaf me ook vrij snel op de dansvloer. Plots viel me een meid op die niet zo ver van mij stond te dansen. Ze was ongeveer even groot als ik, had roodbruin haar tot over haar schouders en mooie bruine ogen. Maar wat vooral opviel, waren haar grote borsten. Het strakke topje liet geen twijfel bestaan over de omvang van haar boezem. Het was zeker een DD-cup. Daarmee vergeleken stelde mijn B-cup niet veel voor. Ik val wel voor meiden met grote borsten, dus ik ging wat dichter in haar buurt dansen. Ze zag mij ook, keek me van kop tot teen aan en bleef nadien lange tijd in mijn ogen kijken.

Na het volgende nummer vroeg ze me of ik ook wat wou gaan drinken. Ik volgde haar naar een rustiger hoekje van de zaal waar we konden praatten. Ze stelde zich voor als Ellen. Ze was 25 jaar en woonde in de buurt. Na wat onschuldig gepraat, zei ze dat ze zich heet voelde en zin had in seks. Meestal ben ik wel wat verlegen op dat vlak, maar het vooruitzicht om haar naakt te zien wond me zo op, dat ik toestemde om met haar mee te gaan naar huis. Ze woonde op een appartementje op amper 5 minuutjes van de fuifzaal.

We waren nog maar net binnen toen Ellen me begon te kussen. Ik voelde haar zachte borsten tegen me aandrukken en beantwoordde haar tongzoen hartstochtelijk. Toen deed Ellen haar topje en rokje uit. Het zicht op haar goedgevulde beha maakte me nog heter. Ik bleef niet achter en deed mijn topje en broek uit. Ellen keek goedkeurend naar mijn tepels waarvan de vorm door mijn beha duidelijk zichtbaar was. Ze maakte mijn beha los en begon mijn borsten te masseren en te kussen. Ik begon langzamerhand te kreunen van genot. Toen ging een hand van Ellen naar onder, in mijn slipje. Ze merkte dat ik al erg nat was en streelde zachtjes over mijn kutje en mijn klitje. Ik begon steeds meer te kreunen. Ellen duwde een vinger in mijn kutje naar binnen. Ik vond het erg lekker en kreunde nog meer. Opeens stopte ze echter en zei: “Mij niet vergeten hé”.

Ik maakte meteen Ellen ’s beha los zodat ik haar prachtige borsten kon voelen. Ik begon ze te masseren en te kussen. Ik draaide mijn tong rond haar tepels die direct stijf werden. Ondertussen ging ik met mijn hand over haar slipje. Ik voelde dat het al behoorlijk nat was. Ik streelde over haar klitje. Ellen begon steeds meer te kreunen. Ik ging met mijn hand in haar slipje en probeerde een vinger in haar kutje te steken. Dit ging zeer gemakkelijk. Ellen zei: “Stop er nog maar eentje in”, dus duwde ik een tweede vinger in haar kutje. Ze begon steeds meer te kreunen. “Zullen we samen klaarkomen?” stelde ze toen voor. Ik wou niets liever. We deden allebei ons slipje uit en gingen op bed liggen in 69-houding, Ellen onderaan, ik omgekeerd boven op haar. We likten elkaars kutje en klitje. Ik kwam al snel schokkend klaar. Toen Ellen mijn orgasme zag, bleef ook haar hoogtepunt niet lang uit. Het was zalig om na een lange tijd nog eens lekker gelikt te worden door een vrouw.

Na een tijdje geknuffeld te hebben, vroeg Ellen of ze een speeltje mocht boven halen. Ik was nog steeds geil, dus had er geen bezwaar tegen. Ik was wel benieuwd wat voor speeltje ze wou gebruiken. Ze haalde een dubbele dildo te voorschijn. Zoiets had ik nog nooit gebruikt, maar ik was wel benieuwd hoe het voelde. Ellen duwde heel voorzichtig de dikke dildo in mijn kutje. Daarna kwam ze op mij zitten en duwde de andere kant van de dildo in haar kutje. Ze begon op en neer te bewegen zodat het voelde alsof ik door haar geneukt werkt. Ondertussen streelde ik haar joekels van borsten. Toen Ellen ook nog mijn klitje begon te masseren, voelde ik al snel een nieuw orgasme opkomen. Ik kwam schokkend klaar. Ellen bleef me maar neuken, zodat mijn orgasme lekker lang duurde. Nadien ging ik, met de dildo nog steeds in mijn kutje, op haar zitten een deed hetzelfde bij haar. Ook Ellen kwam snel een tweede keer klaar. We trokken de dildo uit ons kutje en vielen wat later naast elkaar in slaap.

De volgende morgen werd ik wakker doordat Ellen mijn kutje aan het strelen was. “Mm…, op die manier wil ik wel elke morgen wakker worden”, zei ik.

“Ik veronderstel dat je nog niet direct naar huis moet?” vroeg Ellen.

“Nee hoor, ik heb nog wel even”.

“Goed, dan ga ik nog iets halen, maak je ondertussen maar geil”. Ik begon langzaam mijn kutje te vingeren. Het was al behoorlijk vochtig. Een paar minuten later was Ellen terug. Ze had een voorbind-dildo om. Ik vroeg haar of ze me daarmee wilde neuken.

“Wees maar zeker”, antwoordde ze. Ellen ging op bed liggen en ik ging op haar zitten. De dildo gleed heel gemakkelijk mijn kutje binnen. Ik kreunde al bij de eerste paar stoten. Ook Ellen genoot er zichtbaar van. Toen ze tegelijkertijd mijn klitje begon te masseren, kwam ik al snel schokkend klaar. Ellen bleef echter doorgaan en even later bereikte ik een tweede hoogtepunt.

Toen zei Ellen: “Nu wil ik dat jij me neukt”. Toen Ellen de voorbinddildo uitdeed, zag ik dat er aan de binnenkant ook een kleine dildo was die in haar kutje stak. Ook die was intussen goed nat geworden. Ellen duwde de kleine dildo in mijn kutje en maakte alles goed vast. Ik vond het wel grappig om plots een enorme penis te hebben. Ik ging op mijn rug liggen. Ellen masturbeerde nog even om haar kutje goed nat te maken. Daarna kwam ze op me zitten en gleed ze over de kunstpenis. Ik had een prachtig zicht op haar zware borsten.

Even later ging het op zijn hondjes. Ik stootte de dildo hard in haar kutje. Bij elke stoot werd ook mijn klitje gestimuleerd. Ellen masseerde ondertussen haar eigen klitje en kwam kreunend klaar. Ik deed de dildo uit en likte haar lekkere vocht. Met mijn tong bezorgde ik haar nog een tweede orgasme. Ellen likte mij nadien ook en deed me nogmaals klaarkomen. Ik wist niet dat ik zo vaak na elkaar kon klaarkomen. Dat was me alleszins nog nooit overkomen.

We kusten nog wat en stonden toen op. Na een douche en een ontbijt vertrok ik naar huis, er vast van overtuigd dat het niet bij deze ene nacht zou blijven.

KarenVC

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *