Mikes verrassing

()

Een nieuw verhaal in de ontwikkeling van de relatie tussen Mike en Bente, met iedere stap komen we dichter bij het heden…

Na wat een veel te kort weekend was is Mike weer richting huis vertrokken. Maar gelukkig zijn er chatboxen waarmee we contact kunnen houden. Iedere avond loggen we in op msn waar we eerst over koetjes en kalfjes praten maar meestal word de conversatie al snel intenser. Niet weinig vaak gebeurt het dat de een typt en de ander zichzelf klaarmaakt bij het delen van onze fantasieën.

Óf, wat Mike niet weet is dat ik met mijn beste vriendin, Floor zit te vrijen. Vreemd genoeg is dat tussen ons ook nog nooit ter sprake gekomen. Misschien omdat we zó verliefd zijn op elkaar of misschien ben ik wel bang dat Mike afwijzend reageert. Al denk ik niet dat er veel mannen zijn die negatief tegenover seks met twee vrouwen staan. Wie weet vanavond eens over beginnen denk ik bij mezelf.

Maar mijn plan wordt verstoord wanneer de bel gaat en een pakketbezorger mij een bruin doosje overhandigd. Erin zit een webcam. Van Mike gekregen zie ik op het getypte briefje wat er bij zit.

Ik kon het niet verdragen je alleen in de weekenden te zien.

Ach wat lief van hem! Snel, nou ja snel… we zitten nog in de jaren negentig, installeer ik het ding. Gelukkig, hij doet het.

Het is nu volop zomer en een heuse hittegolf doet me zweten. Na het eten verkleed ik me en zorg dat ik er sexy uitzie voor Mike. Dankzij Floor ben ik van een saaie mus in nikszeggende kleding en granny-pannys getransformeerd in een sexy vrouw met kleurrijke lingerie. Ik had nooit verwacht me daar zo goed bij te voelen.

Met nog meer vlinders in mijn buik wacht ik die avond op Mike, de webcam al ruim van te voren aan.

Mijn grijns loopt van oor tot oor als ik hem in beeld zie komen. Het geluid laat aan alle kanten te wensen over dus het blijft wel bij geschreven communicatie maar we kunnen elkaar tenminste zien.

Al snel gaat het natuurlijk weer over seks, onze lusten en onze plannen voor het komende weekend met elkaar. Net als ik op wil biechten dat ik ook interesse in vrouwen, of eigenlijk vooral in Floor heb zegt Mike:

“Zou je het fijn vinden om mij vast te binden. Ik ben zo benieuwd wat je dan met me zou doen”.

Direct treed in mijn hoofd een ander plan, met veel inbreng van Floor in werking. Zonder antwoord te tikken knik ik heftig ja, wat Mike een grijns op zijn gezicht tovert.

Leg je voeten op je bureau. Verschijnt opeens in mijn beeld.

Braaf leg ik mijn voeten, gestoken in zwarte glimmende sandalen op het bureau.

Je mag niet meer communiceren, alleen doen wat ik zeg dat je mag doen.

Bijna knik ik maar ik weet me in te houden.

Doe je bh vanonder je jurkje.

Nou valt het jurkje vrij wijd, ik had namelijk gekozen voor een mooi decolleté dus dat lukt wel.

Masseer met twee handen je borsten.

Gedwee volg ik zijn opdracht op en kneed mijn b-cupjes. Na korte zijn mijn roze knopjes zo stevig dat ze duidelijk aftekenen door de stof heen.

Stroop je jurk op tot over je knieën.

Als meneer dat uitzicht wil kan ie het krijgen dus ik trek mijn jurkje omhoog.

Wrijf over je poes, door de stof van je onderbroekje heen.

Met twee vingers begin ik over het zwarte kant wat mijn vrouwelijkheid bedekt te glijden. Ik voel direct de nattigheid onder mijn aanraking opvloeien, de lust naar meer met zich meebrengend. Was Mike nu maar hier om me te likken, te vingeren en te nemen. De aanraking die ik nu alleen mezelf kan geven is een bitterzoete verslaving. Met gesloten ogen word mijn gewrijf al snel intenser, evenals de vochtigheid die zich nu duidelijk in het zwart van mijn string aftekent. Na een paar tellen realiseer ik me dat ik zo niet kan zien wat Mike typt.

Ogen openhouden, anders krijg je straf!

Gaan we het zo spelen? Onwillekeurig moet ik even glimlachen.

Ik wil alles van je zien, gooi je jurk uit.

Al snel ligt het roze kledingstuk op de grond en heb ik alleen mijn string en sandalen nog aan.

Ook je string, die sandalen mag je aanhouden, vind ik wel geil eigenlijk.

En dan komt de rebel in me naar boven. Ik schud van nee en houd mijn onderbroek aan. Wel begin ik mezelf weer te vingeren.

Wil je straf?

Met mijn ogen dicht begin ik mezelf nog wilder te vingeren, alle vier mijn vingers draaien nu rond over mijn poes. De stof van mijn string schuurt wel wat maar ik ga hem, om Mike gek te maken tóch aanhouden. Na nog een paar minuten kom ik, met mijn ogen dicht klaar. Het is geen super orgasme maar het dooft mijn vuur van verlangen ietwat. Als ik mijn ogen open zie ik Mike met een tissue in zijn hand, hij heeft zich niet meer kunnen inhouden en zichzelf terwijl ik mij bevredigde afgetrokken. Eigenlijk jammer dat ik dat gemist heb. Misschien wil hij het komend weekend, als we weer samen zijn nog wel eens voor me doen.

Je straf komt in drievoud, aangezien je me drie keer ongehoorzaam geweest bent. Je hield je string aan, je knikte naar me en deed je ogen dicht.

Koket glimlach ik, maar meneer zet door.

Stuur die string vanavond naar me op. Niet laf in de brievenbus gooien maar ik wil dat je naar het postkantoor gaat en hem daar verstuurd.

En de rest? Waag ik te typen.

Dat hoor je nog wel.

Na deze episode kletsen we nog eventjes over niet veel tot het voor mij tijd werd mijn ‘pakketje’ naar het postkantoor te brengen. Met een schone string onder mijn jurkje spoedde ik mij naar het potkantoor waar ik met een rood hoofd het kleinood wat mijn vrouwelijkheid normaliter bedekte opstuur naar het adres van Mike. Eindelijk is het dan vrijdag en zien Mike en ik elkaar weer. We hebben afgesproken uit eten te gaan in een gezellig en knus restaurant waar we vaker gedineerd hebben. Niet lang voordat het tijd is om te vertrekken komt er een sms binnen.

Tweede onderdeel van je straf, trek dezelfde jurk en bh aan als eerder deze week. Het bijpassende broekje krijg je vanavond terug. Laat ik niet merken dat je een ander onderbroekje aanhebt.

Ai, dat jurkje komt tot net over mijn knieën, en dan over straat gaan zonder bedekking daarzo? Maar het is een straf, en die heb ik verdiend. Dus ik leg me bij de situatie neer, trek de andere bh en het jurkje aan, zonder string. Net als ik de sandalen aandoe komt Floor binnen. In een vlaag van balorigheid doe ik mijn benen uit elkaar en laat haar zien dat ik ‘daar’ niks aan heb.

“Jij durft. Ik heb altijd geweten dat er een vamp in jou zat Bente”.

“Alles klaar voor vanavond?” vraag ik zonder antwoord te geven. Grijnzend knikt Floor.

“Ik ben zo benieuwd of hij het kan waarderen”.

“Dat zal vast wel Bent, maak je niet druk”. We wisselen nog een stevige kus uit en dan is het tijd voor mij om te vertrekken. Alsof iedereen kan zien dat ik geen onderbroek aan heb, zo voel ik me als ik over straat ga. Het is maar vijf minuten lopen maar toch voel ik me door duizend ogen aangestaard. En ik kan maar niet bedenken of ik me ongemakkelijk stoer of sexy voel. Ik heb namelijk, zoals Floor het weleens zegt; een kaal poesje om van te smullen. Als ik bij het restaurant arriveer zit tot mijn verrassing Mike al op het terras. Gekleed in korte broek en polo met op zijn neus een grote zonnebril en zijn voeten in slippers vind ik hem er zeer smakelijk uitzien. Als hij mij ziet veert hij op en omhelst me stevig. Daarbij voel ik al onder zijn middel hoe blij hij is me te zien. Niet veel later zitten we aan de cava en wachten op ons eten. Meneer presteert het tussendoor nog, om terwijl de ober aan onze tafel staat te klagen over de warmte en zijn voorhoofd te deppen met een klein zwart stukje stof. Ik kan slechts hopen dat de ober mijn string aanziet voor een zakdoek.

In de zakkende avondzon lopen we twee uur later naar huis terug. Mike wil een omweg maken via het park. Er is een heerlijk briesje opgestoken, dan kan alles zo lekker doorwaaien grapt meneer. Ik overweeg hem een knal voor zijn kop te verkopen maar besluit het gezellig te houden. In het park trekt Mike me opeens de bossen in.

“En dan nu deel drie van je straf. Goed dat je jurkje tot boven de knie komt, dan wordt ie tenminste niet vuil. Hoe sneller je me klaarmaakt met je mond hoe minder kans dat we betrapt worden”.

Dát heb ik dus nog nooit gedaan. Ik geef Mike wel regelmatig orale verwennerij maar hem helemaal klaarmaken is nieuw voor me. Straf of geen straf, ik besluit of ik dit wil. Floor zegt altijd dat ze het wel kan waarderen om een man zijn lading in haar mond of gezicht te ontvangen. Ik weet nog niet of ik dit wel zo geil vind. Ik ga in ieder geval niet met zaadspetters in mijn gezicht naar huis lopen. Ach, wat kan het kwaad het eens te proberen denk ik maar. Misschien is het inderdaad geweldig, of misschien is het eens maar nooit weer. Ik zak op mijn knietjes en help Mike met zijn broek. Die zakt tot halverwege zijn gespierde kuiten. Als een duveltje uit een doosje floept zijn harde paal uit zijn boxer tevoorschijn. Glimmend in het avondlicht wijst zijn gezwollen kop naar me toe. Met mijn tong plat op mijn onderlip ontvang ik hem in mijn mond. Ongeveer tot de helft schuif ik hem naar binnen en begin, omdat meneer dat zo kan waarderen eens lekker te sabbelen.

“Ik zei toch dat het straf was, op deze manier is het voor jou geen straf”. Mike pakt mijn hoofd vast en begint in- en uitgaande bewegingen in mijn mond te maken met zijn penis.

Met iedere stoot dringt hij dieper mijn mond binnen, als hij er uiteindelijk helemaal inzit en ik met mijn neus tegen zijn buik aangedrukt word heb ik moeite niet te kokhalzen. Kwijlend, lekker charmant schiet er door mijn hoofd, zuig ik op zijn heen en weer gaande penis. Minutenlang gaat Mike zo door, dan weer helemaal in mijn mond, dan wat minder maar ik krijg een stevige beurt tussen mijn kaken. Het windt me op dat ik geen keus heb in dit geheel. En als vanuit het niets komt Mike klaar. Achterin mijn keel loost hij zijn zacht-zoete lading. Ik schrik van de snelheid waarmee het goedje mijn mond invliegt maar Mike’s handen voorkomen dat ik mijn hoofd terugtrek. Ik slik en voel het zaad mijn keel in glibberen. Even wennen maar voor herhaling vatbaar besluit ik. Als Mike me loslaat sta ik op. Hijzelf staat nog wat wankel op zijn benen maar weet toch mijn string uit zijn broekzak te trekken.

“Laat nou maar zitten, nog drie minuten en we zijn thuis”.

Grijnzend tilt hij aan de achterkant mijn rokje op en geeft me een flinke pets op mijn bil. De aanraking van zijn vlakke hand brand maar voelt fijn. Wel slaak ik een gilletje van schrik.

“Ben je nou helemaal betoeterd”. Maar mijn glimlach verzacht mijn uitval. Hand in hand lopen we naar huis. Daar is het mijn beurt. Ik sleur Mike mee naar de badkamer en trek hem al zijn kleren uit. Eerder deze week hebben Floor en ik een speciale gordel gekocht. En ook al gebruikt…

De gordel bindt beide handen aan weerszijden van het lichaam vast. Op deze manier maak ik Mike vast aan het bed. Nog een blinddoek en het feest kan beginnen. Ook met de blinddoek hebben Floor en ik al geëxperimenteerd dus ik weet zeker dat hij niets ziet. Op mijn teentjes loop ik naar de deur en laat Floor binnen. Zij is al net zo naakt als Mike, al heeft ze geen gordel om haar middel. Eigenlijk jammer, ik had haar graag in lingerie gezien maar zo gaat het vast ook prima. Omdat Floor nogal eens moeite heeft zich stil te houden hebben we voor haar iets anders aangeschaft. Maar dat attribuut komt straks.

We tongen even en dan gaat mevrouw bij louter het licht van een dikke kaars tot actie over.

Floor neemt plaats bovenop Mike en begint opnieuw wild te tongen, dit keer met míjn vriendje. Haar handen glijden over zijn lichaam. Ik raak bloedgeil van dat tafereel en nestel mezelf, ook al naakt in de zetel. Floor laat er geen gras over groeien en zak al snel via Mike’s borst af naar zijn opnieuw hard geworden stam. Gezeten tussen zijn benen, mij een mooi uitzicht op haar kont gevend begint ze te pijpen. In snelle bewegingen gaat haar hoofd op en neer terwijl ze haar mond volgt met haar hand. Mike kreunt hard en even ben ik bang dat hij al aan het komen is, dat zou alles verpesten. Maar Floor gaat verder dus er zal nog niks aan de hand zijn. Enkele minuten houdt ze het nog vol en doet dan en stapje achteruit.

“‘Waag het nog niet om klaar te komen”, waarschuw ik de geketende man op het bed als Floor naast me staat. Heftig schudt hij van nee.

Al zoenende is Floor mij aan het vingeren geslagen. Onze kussen zijn liefdevol, haar vingers ruig. Al snel kom ik en moet me inhouden niet de buurt bij elkaar te kreunen. Alsof er niks gebeurd is gaat Floor verder met Mike. In 69 houding kruipt ze op hem en begint, terwijl ze aan haar natte poes en tussen haar billen gelikt word opnieuw te pijpen. Minder wild maar niet minder passievol dit keer. Vanachter likken, dat heeft Mike bij mij nog nooit gedaan, ik ben erg benieuwd hoe dat voel. Of zou ik daar nog niet goed geschoren zijn. Met mijn linkerhand voel ik tussen mijn billen maar verlies me direct in de fijne aanraking die dat met zich meebrengt. Mijn rechterhand vindt zijn weg terug naar mijn klitje en zo breng ik mezelf, terwijl ik uitgebreid kijkt naar de twee mensen in mijn bed die elkaar oraal verwennen tot een nieuw hoogtepunt.

Het mijne wordt al snel opgevolgd door dat van Floor. Ze krijgt het voor elkaar om geen geluid te maken maar ik zie het aan haar lichaamstaal. Ze stopt met pijpen en knijpt haar ogen stijfdicht. Dan kruipt ze bovenop Mike’s middel. Met haar hand houd ze zijn keiharde, kloppende lans recht omhoog. Ze kijkt me vragend aan en ik knik ja. Ga je gang meisje, neuk mijn vriendje wil ik eigenlijk zeggen maar dat zou alles om zeep helpen.

Floor wijst naar hetgeen ze nodig heeft. Ik vond het nogal heftig maar ze wilde het echt verzekerde ze me. Ik stop de zwarte plastic bal in haar mond en maak het riempje achter haar hoofd vast. Tegen het geluid zegt ze maar volgens mij werd ze gewoon nieuwsgierig toen ze het ding in de sekswinkel zal liggen.

In een traag tempo gaat ze nu op en neer. Met haar rug naar Mike’s gezicht toe, want die ziet toch niks, neukt ze hem. Aan haar gezicht te zien geniet ze er zelf niet weinig van. Haar handen glijden, vast ook voor mijn uitzicht over haar borsten, spelen met haar tepels en masseren haar klit. Tot ze opeens stopt met op en neer gaan. Mike aarzelt even maar begint dan, zo goed als zijn boeien het toelaten op en neer te gaan met zijn lijf. Met korte snel stoten neukt hij haar nu, terwijl Floor zich alsmaar wilder vingert. Na een poosje draait ze om en gaat weer voorover op Mike liggen en rolt met haar heupen. Ik kan me niet beheersen en begin haar mooie gladden billen en daartussen te kneden.

Terugdenkend aan mijn eigen genot daarstraks laat ik al snel een vinger in haar, wel goed gladgeschoren, kontgaatje glijden. Vanachter de mond-bal klinkt een gesmoorde kreun.

Als Floor opnieuw gekomen is draait ze opnieuw om en brengt Mike opnieuw bij haar binnen. Anaal dit keer. Ik sta nog steeds aan het voeteneinde en kan goed zien hoezeer Floor hiervan geniet. Zeker wanneer mijn inmiddels vaardige vingers haar een handje helpen, letterlijk.

“Ik houd het niet meer,” roept Mike opeens. Shit dat zou je bijna vergeten, denk ik bij mezelf. Vliegensvlug gaat Floor van hem af en begint hem af te trekken. Inderdaad spuit Mike’s zaad al snel uit zijn rode knop om zó in het gezicht van Floor te landen. Nog terwijl Mike ligt uit te puffen doet ze haar mond-bal uit, kust me en verdwijnt. Ikzelf ga naast Mike liggen maar laat hem nog even geboeid. Pas als hij een kort dutje gedaan heeft mag ie los.

Maar alleen om met mij te gaan douchen. Ik hoop voor hem dat ie het nog eens kan want ik moet en zal een piemel erin krijgen. Onder het frisse water wassen wel elkaar eerst grondig terwijl we heerlijk tongen. Een schaduw glijdt over mijn gezicht, beiden draaien we om.

Poedelnaakt staat Floor buiten de cabine naar ons te kijken. Met open mond kijkt Mike terug.

“Like what you see?” vraagt Floor uitdagend.

“Euh… mm.”

“Je mag gerust kijken hoor, je was ook niet te beroerd in mijn gezicht klaar te komen.”

“Was jij…?” Floor haalt haar schouders op en verlaat de badkamer.

“Heb ik haar?” vraagt Mike me. Mijn lach spreekt boekdelen.

“En jij vindt dat goed? Wauw!”

“Ik wil je in me, nu meteen, ik kan niet meer wachten.”

“Dan kan je dat krijgen ook.”

Hardhandig draait Mike me om en duwt met zijn rug op mijn hand zodat ik voorover gebogen sta. Met een enkele stoot is hij helemaal in me. Ik schok en ik tril. Ik had niet eens gemerkt dat ik zó dicht bij een orgasme was. Hard begint Mike me te nemen onder de douche. Dit orgasme gaat niet het laatste zijn.

Was getekend.

Lidnaë

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *