Nylon Dreams 6.7

()

Een tafel om lief te hebben

Petra pakt de afstand bediening, “ik wil wel als jullie dat niet erg vinden.” Petra gaat de trap af naar beneden.

“Wie wil het ei inbrengen?” Vraagt Linda.

“Zal ik het proberen” stelt Claudia voor. En onder het toeziend oog van Linda en Jennie duwt Claudia het ei tussen haar schaamlippen door haar kut in. Alleen een klein stukje touw steekt nog tussen haar lippen door. Ze haakt de teddy weer in het kruis vast trekt haar rok omhoog. Dan gaan ze op de leren stoelen en bank zitten en schenken nog een glaasje in. De fles is alweer leeg.

“Ik ga even nog een fles halen en dan neem ik gelijk Petra weer mee.”

Claudia en Jennie kruipen tegen elkaar aan op de bank.

“Hoe voelt dat, dat ei?”

“Wel lekker eigenlijk, ben benieuwd hoe het is als hij straks gaat trillen.”

“Je mag niets laten merken. Ik zou Petra best wel een opdracht willen geven.”

“Wat zou je dan doen?”

“Ze mag mijn kut helemaal uitlikken. Dat kan ze goed en ik wil nu wel eens een keer lekker klaarkomen. Ik zit er eigenlijk vanaf vanmiddag al op te wachten tot ik eindelijk eens de remmen los kan gooien.”

“Ik ook wel. Soms lijkt het wel of ik in brand sta van onderen zo’n groot verlangen om heerlijk klaar te komen. Kom geef me eens een zoen.” Ze buigen hun hoofden naar elkaar toe en vergaan in een innige omhelzing waarbij hun tongen weer op onderzoek gaan. Hun handen tasten het wetlook af op een opening om nog dichter de ander aan te kunnen raken. “Heerlijk die stof” zegt Claudia als ze even elkaars lippen los kunnen laten.

Petra komt binnen met Linda op haar hielen.

“Zo nou kan het spel echt beginnen. Het is niet de bedoeling Petra dat je continue het ei activeert. Ik denk ook dat je de meeste kans hebt als je het laat trillen op een onverwacht moment. Nu dus.”

Petra drukt op de knop. Claudia voelt gelijk de vibraties maar is gelukkig weer in een tongzoen verwikkeld met Jennie. Het trillen stopt weer.

“OK, als jullie tweeën elkaar ook even los kunnen laten schenk ik nog even een glaasje in.” Ze gaan heerlijk met de gevulde glazen onderuit op de leren fauteuils zitten. De nylon handen die de glazen vasthouden is een speciaal gezicht.

“Dat wetlook zit lekker” probeert Linda het gesprek op gang te helpen.

“Ja, heerlijk” zegt Petra, slaat haar benen over elkaar onder de lange nylon rok. De nylon kousen die zij aanheeft maken het extra heerlijk onder de wetlook rok. Petra heeft de afstandsbediening in haar hand op haar rug zodat de anderen niet kunnen zien wanneer ze op het knopje drukt. De nylon voeten van Petra komen net onder de rok uit. Linda slaat ook haar benen over elkaar en kijkt via de nylon voeten van Petra naar haar eigen nylon voeten. “Eigenlijk” zegt ze, en staat gelijk op, “moeten we nog een stel mooie heels uitzoeken.” Ze loopt naar de kleding kast en trekt een grote la aan de onderkant van de kast geheel open. Hier liggen allerlei soorten schoenen. De meeste wel met heels van minstens 8 cm. De meeste zijn zelfs meer. Er zitten erbij met open teen, met alleen maar een smal enkelbandje en geheel gesloten pumps. Kom en zoek er een paar uit. Als ze niet helemaal passen geeft dat niet. Je hoeft er niet de vierdaagse mee te lopen. Alle vier zoeken ze een paar schoenen uit. En dat ziet er gelijk beter uit vinden ze. Jennie en Claudia gaan weer samen op de bank zitten ze beoordelen elkaars schoeisel, de lengte van de hak en de aansluiting van de schoen, in het algemeen, op de voet. Tegenover elkaar gezeten hebben ze van elkaar de benen op schoot en zodoende de nylon voeten gestoken in high heels onder oog bereik. Hun vingers glijden over het nylon en de high heels, en gaan met hun vingers langs de lange hak. Jennie brengt de stiletto hak naar haar mond en gaat met haar tong langs de hak. Claudia haalt haar tong langs het nylon van Jennie ’s voet over haar high heel heen naar het puntje van haar grote teen dat door de punt van de schoen heen zichtbaar is. Ze begint aan de grote teen te sabbelen en opeens voelt ze het ei weer trillen. Ze kan met moeite een kreet van verrassing inhouden. Zou Petra het hebben gezien dat ze even verstijfde. Ze durft niet in haar richting te kijken. Ze likt verder aan de teen van Jennie. Een van haar handen kruipt over het been van Jennie naar haar knieën en komt bij de zoom van de strak zittende rok. Ondertussen is Petra op zoek naar degene met het ei. Ze heeft nu het ei aangezet en is voorlopig niet van plan om weer uit te zetten. Kijken wat er gaat gebeuren denkt ze.

Kom even lekker bij mij zitten hoort ze Linda vragen. Ze kijkt haar aan. Als Linda het ei in heeft kan ik dat voelen als ik bij haar ga zitten denkt ze. Ze staat gelijk op en kruipt bij Linda op schoot. Linda pakt haar stevig beet en trekt haar tegen zich aan.

“Eindelijk” zegt ze, “heerlijk om jouw warmte tegen mij te voelen.” Ook Petra vindt het aangenaam het zachte van de wetlook over de armen van Linda en haar strakke rokje en dan die panty’s die ze aanheeft. Linda op haar beurt wrijft met haar nylon handen over de wetlook lange rok van Petra. Ze komt uiteindelijk aan de onderkant van de rok en gaat met haar nylon hand onder de rok en beweegt haar hand langzaam naar boven.

“Heerlijk warm hier onder” en Linda laat haar nylon hand over de benen van Petra heen en weer glijden. Petra legt haar hoofd op de schouder van Linda. “Wat ben je toch lief” zegt ze en geeft Linda een zoen op haar wang. Linda kijkt haar aan, “jij bent ook heel lief” en beide brengen hun lippen op elkaar en verdwijnen in passionele zoen.

Claudia begint ondertussen te reageren op de trillingen van het ei. Hij blijft aanstaan denkt ze, voorzichtig kijkt ze over de high heel van Jennie in de richting van Petra en ziet de twee in een innige omhelzing. Ze legt de benen van Jennie naast haar neer, haalt haar hand onder de rok van Jennie vandaan en kruipt over haar heen totdat hun lichamen op elkaar rusten en ze met haar hoofd dicht bij het hoofd van Jennie is aangekomen. Ze legt haar hoofd op de schouder van Jennie en fluistert in haar oor dat het ei nu steeds aan staat en dat ze een list moeten verzinnen. Jennie begrijpt het en heeft ook al een idee. Ze rolt onder Claudia vandaan en nu liggen ze naast elkaar op de bank met hun gezichten naar elkaar toe. Claudia met de rug naar Petra.

“Even voelen” zegt Jennie en verdwijnt met haar nylon hand onder de rok van Claudia. Claudia voelt de hand van Jennie over haar kruis wrijven en de hand houd dan stil als er twee vingers tussen haar schaamlippen zitten.

“Ik voel het fluistert ze. Houd vol en dan wachten we tot ze hem weer uit zet. Als ze hem dan weer aanzet voel ik dat ook en dan laat ik dat merken aan Petra en zodoende moet ze wel verkeerd raden.”

“Goed idee” vindt Claudia, en de hand van Jennie voelt ook heerlijk aan, als ze hem maar stil houdt en niet aan haar clitje komt. Petra ondertussen voelt de hand van Linda steeds verder over haar panty benen naar boven kruipen. Heerlijk vindt ze het en kan niet stil blijven zitten op de schoot van Linda. Ze legt een nylon hand op een knie van Linda, begint haar weer hartstochtelijk te zoenen en wrijft met haar hand over Linda ’s knie en bovenbeen, dan tussen haar benen langzaam richting haar kruis. Als ik daar ben denkt ze kan ik voelen of zij het ei heeft denkt Petra. Langzaam maakt ze cirkelende bewegingen en komt aan bij de venusheuvel van Linda. Ze drukt voorzichtig het nylon kruis van de panty op haar schaamlippen. Ze laat twee vingers tussen de schaamlippen doorschuiven en probeert iets dieper te raken. Ze voelt geen trilling, alleen een siddering gaat door het lichaam van Linda als ze haar clitje aanraakt. Ze verbreken de omhelzing en Linda al gedeeltelijk met haar benen uit elkaar gaat nu nog verder met haar benen uit elkaar en Petra valt bijna met haar gat op de grond.

“Als je nu je rok zo ver mogelijk optrekt en dan weer op mijn schoot komt zitten maar dan met je gezicht naar me toe is het beter” stelt Linda voor.

“Wacht even” Petra staat op en zet ondertussen het ei toch maar weer uit. Vervolgens tilt ze haar rok op en gaat met haar benen wijd over de benen van Linda zitten. Linda houdt haar zo tegen zich aan dat Petra niet achterover kan vallen. Claudia kan eindelijk tot rust komen tussen haar benen.

Jennie heeft ook gevoeld dat het ei is gestopt met trillen en neemt nu de honneurs waar. Haar vingers in de spleet van Claudia beginnen te bewegen en zich een weg te banen tussen het nylon van de panty’s om nog meer grip te kunnen krijgen op de kut van Claudia. Claudia begint zachtjes te kreunen onder de aanrakingen van Jennie. Maar omdat het ei uitstaat kan ze zich niet verraden. Zelf laat ze haar handen ook niet werkloos en een nylon hand verdwijnt langs achter onder de strakke rok van Jennie en begint haar billen te masseren. Dan probeert ze ondanks het strak zittende rokje van achteren tussen de benen van Jennie te komen, wat niet echt meevalt.

“Wacht” zegt Jennie “dan schuif ik het wel wat omhoog, dan kan je er gemakkelijker bij.” Ze friemelt de rok omhoog en nu kan ze haar benen uit elkaar doen en slaat gelijk een been om het lijf van Claudia heen. Nu kan ze met dat been Claudia steviger naar zich toe trekken. Claudia duwt haar hand nu tussen de benen van Jennie en begint met haar nylon hand over de nylon stof van de panty heen te wrijven. Zo nu en dan voelt Jennie net even een kleine aanraking op haar clit.

“Lekker” fluistert ze en geeft Claudia een zoen. Claudia reageert gelijk door haar mond open te doen en hun tongen flitsen tegen elkaar. Linda nog steeds Petra vasthoudend laat haar nu langzaam achterover zakken tussen haar benen in totdat ze met haar hoofd de grond raakt. Ze geeft Petra een kussen die ze onder haar hoofd kan leggen. Ze laat haar zover zakken dat haar schouders ook op de vloer rusten. Petra ligt nu met haar benen omhoog en haar billen tussen de bovenbenen van Linda. Petra’s lange rok staat strak tussen haar benen die ze aan weerszijde van Linda op de rugleuning van de stoel laat rusten. Linda komt nu met haar nylon handen om de benen van Petra heen en begint over de strak gespannen wetlook richting Petra’s gevoelige plek te werken. Petra voelt haar handen naderen en kijkt naar boven in de ogen van Linda. Linda drukt nu zover mogelijk de wetlook stof verder in het kruis van Petra. Petra voelt de wetlook over haar nylon kousen heen glijden. Linda kantelt haar bekken en drukt met haar schaamstreek tegen de billen van Petra. Dan laat ze haar bekken weer terug vallen en pompt vervolgens weer omhoog en steeds weer schuurt de wetlook stof van Petra’s rok tegen haar met panty’s bedekte kruis. En bij elke keer dat Linda haar bekken richting de billen van Petra kantelt drukt ze met haar duim tussen de schaamlippen van Petra door de wetlook stof en de panty’s heen. Claudia en Jennie liggen nog steeds met hun gezichten naar elkaar met hun nylon handen elkaar te verwennen. De panty’s die hun kruis bedekken zijn al behoorlijk nat geworden. Ze genieten van elkaar en af en toe komen hun tongen tegen elkaar en wordt er weer met passie wat speeksel uitgewisseld. Het ei blijft verdacht stil. Petra heeft even haar gedachten ergens anders. Ze voelt de uitwerking van de duimen van Linda in haar onderbuik en zou niets anders willen dan de rok van haar billen en de duimen in haar spleet willen voelen dwars door de nylon panty’s heen. Linda heeft op dat moment eigenlijk dezelfde gedachte en stroopt de lange rok van Petra omhoog, nou ja eigenlijk omlaag, over Petra’s benen heen.

“Kan ik beter uitdoen toch?” Vraagt ze Linda.

“OK uit dat ding. Kom billen omhoog dan trek ik hem over je benen heen.”

Petra zet met haar voeten af op de rugleuning en nu kan Linda de rok over haar billen trekken. Dan steekt Petra haar benen in de lucht en Linda kan nu net de lange rok over voeten en pumps uit trekken. Ze legt de rok naast de stoel en neemt de benen van Petra en houdt die wijdt uit elkaar vast. Zo heeft ze een fantastisch gezicht op het nylon kruis van Petra. De jarretels met de nylon kousen de met nylon bedekte borsten lachen haar toe. Wat zou ze graag haar hoofd willen begraven in al dat heerlijks wat nu voor hoor uitgespreid ligt. Petra ziet Linda met genoegen haar lichaam bekijken. Plots realiseert ze zich weer het gebeuren met het ei. Ze weet zeker dat Linda het ei niet in zich heeft. Ze houdt haar hoofd schuin naar achteren en kan zo ook maar net Jennie en Claudia op de bank zien liggen knuffelen. Als ik het ei nu aanzet moet ik toch kunnen zien wie van de twee het ei draagt. Op het moment dat Linda haar hoofd laat zakken in het kruis van Petra activeert ze het ei. Jennie voelt met haar vingers tussen de schaamlippen van Claudia meteen de trilling, ze voelt Claudia ook verstijven van de gelijk opkomende opwinding. Snel kijkt ze over de schouder van Claudia heen naar Petra, sluit haar ogen en kreunt zachtjes. Claudia voelt het ei trillen in haar, maar goed dat het ei niet tegen haar clit aan zit anders had ze gelijk een orgasme gehad. Ik kan me toch niet vergissen denkt Petra. Het zal Jennie wel moeten zijn, die blik in haar ogen en toen haar ogen dicht en die kreun. Het kan niet anders. Ze voelt de tong van Linda over de panty’s in haar kruis gaan, best lekker gevoel. Maar ik zeg het toch denkt ze. Als ik het fout heb dan zien we dat dan wel weer.

“Ik weet het” roept ze en Linda tilt haar hoofd op en de twee op de bank draaien naar Petra toe.

“OK” zegt Linda, “zeg het maar dan.”

“Jij bent het in ieder geval niet” zegt ze tegen Linda, “want dat had ik dan wel gevoeld. Het is of Jennie of Claudia. En ik denk Jennie. Is dat goed?”

“Nou dat moet je dan zelf maar even controleren vind ik” zegt Linda.

Petra laat haar benen over Linda heen ook op de grond komen staat op en loopt naar de twee op de bank toe. Jennie en Claudia halen hun handen uit elkaars kruis en Jennie zegt nou voel maar dan. Petra steekt een hand tussen de benen van Jennie en drukt op de afstandsbediening. Ze voelt niet en duwt daarom een vinger zo diep mogelijk tussen Jennie ’s schaamlippen maar voelt nog steeds niets. De teleurstelling is op haar gezicht af te lezen. “Voel maar bij mij” zegt Claudia. En Petra steekt haar vingers nu in het kruis van Claudia en ja hoor duidelijk voelbaar.

“Verloren” zegt Claudia “en nou moet Jennie een opdracht aan jou geven?” Ze kijkt vragend naar Linda.

“Ja, dat klopt en als jij er geen weet te verzinnen, dan weet ik er wel een” zegt Linda tegen Jennie met een dikke knipoog.

“Nou,” zegt Jennie, “jij weet allemaal zulke leuke spelletjes te verzinnen je weet hier dan ook wel iets leuks mee te doen denk ik, dan laat ik het graag aan jou over.”

“OK kom hier maar liggen” gebied ze Petra. Ze rijdt de tafel die op wieltjes staat naar voren. Een met geel skai beklede tafel is het maar met verschillende mogelijkheden zegt Linda. Petra is op de tafel gaan liggen en Linda steekt door de openingen in de tafel riempjes heen die ze dan vervolgen gebruikt om de benen van Petra vast te binden aan de tafel. Twee riemen voor elk been. Een halverwege het bovenbeen en een bij de enkel. Dan komen er riempjes door gaten in de tafel die bedoeld zijn om Petra’s armen op de tafel vast te snoeren. Een riempje voor haar bovenarm en een riempje bij haar pols. Als al de riempjes vast zitten kan Petra zich bijna niet meer bewegen. Claudia en Jennie die aan weerszijde van de tafel staan beginnen de benen van Petra over de nylon kousen te aaien. Linda is aan het rommelen in de la met speeltjes en komt dan met het een en ander naar de tafel. Ze komt met haar gezicht dicht bij dat van Petra en begint zachtjes te vertellen.

“Petra je ligt hier nu op mijn speciale tafel omdat je het spelletje met het ei hebt verloren. Nu je op deze tafel ligt ben je helemaal aan ons overgeleverd. We gaan je verwennen op een manier die je nog nooit hebt mee gemaakt, het zal een hele ervaring voor je zijn, een aangename aanvulling op al die ervaringen die je vandaag al hebt meegemaakt. Overgeleverd ben je aan ons, wij bepalen wat er met je gebeurt, we zullen je tot het uiterste brengen. Alleen één ding… je mag niet klaarkomen op deze tafel. Als je een orgasme voelt naderen moet je ons dat zeggen, afgesproken.”

Petra knikt een beetje angstig met haar hoofd… “ja” zegt ze.

Linda geeft haar een natte kus direct op haar mond. “Goed dan gaan we beginnen.”

Ze pakt een schaar en gaat met de schaar naar het kruis van Petra.

“Wat ga je doen?” Vraagt ze angstig.

“Ik ga alleen maar het kruisje wegknippen van de glans panty, zodat we wat directer bij je schaamlippen kunnen komen schat.”

“Jennie” zegt Linda “als jij nu bij haar hoofd gaat staan en jij bij haar voeten en haar wat afleiden, dat kunnen jullie wel denk ik.”

Jennie buigt zich meteen over het hoofd van Petra en begint haar lippen te zoenen. Claudia neemt voorzichtig de pumps van Petra’s voeten en begint haar voeten en tenen te zoenen. Linda neemt voorzichtig de buitenste panty in haar hand en prikt met de schaar door het kruisje van de panty heen en knipt dan heel voorzichtig het hele kruisje uit de panty. Vervolgens probeert ze zo goed en zo kwaad als het kan de panty strak te trekken onder het korset.

“Kijk,” ze vestigt ze de aandacht van Jennie en Claudia op het kruis van Petra, nu kan je de schaamlippen duidelijk door de naadloze panty heen zien zitten en als ze straks nat is helemaal. Linda legt even haar hand op de venusheuvel van Petra en ze voelt de stralende warmte in haar vingertoppen.

“Nu nog even deze” en ze neemt een kettinkje met twee tepelklemmen. Ze pakt een tepel door het nylon heen vast en probeert die een beetje door de panty heen te trekken. Ze zuigt er een paar keer stevig op en de tepel is zo goed als stijf. Ze plaatst gelijk een tepelklem op de tepel. Petra slaakt een klein kreetje van pijn. Maar dat is maar even. Nu neemt Linda de andere tepel tussen duim en wijsvinger en zuigt ook daaraan tot de tepel stijf is. Ook hier zet ze de tepelklem op de tepel. Ze tilt het kettinkje op trekt hem iets naar boven, gelijk staan de tepels recht naar het plafond gericht en voelt Petra warmte en een beetje pijn in haar borsten.

“Zo dat is dat” zegt Linda, “nu het volgende. Ik wil zo meteen de tafel iets kantelen en om er voor te zorgen dat je niet van de tafel af kan glijden komt er tussen je benen in je kruis een rubberen stootkussen in de tafel.” En Linda drukt een met rubber beklede staaf tussen de benen van Petra in de tafel. Ook zit er aan de staaf een snoer met een stekker maar dat verteld Linda Petra niet.

“Doe jij Petra deze even om” vraagt ze aan Jennie “en geeft haar een masker voor haar ogen.” Jennie doet het masker voor Petra’s ogen en nu kan ze niets meer zien en dus ook niet meer afgeleid worden.

“Je kunt je nu volledig concentreren op wat er zo allemaal met je lichaam gaat gebeuren” verteld Linda aan Petra. Ze loopt naar de voeten van Petra, maakt daar een klem los onder de tafel en voorzichtig splitst ze nu de tafel in tweeën, Petra’s benen worden nu gespreid door de twee delen van de tafel.

“Hoever zullen we haar benen uit elkaar doen” vraagt ze Claudia. Claudia pakt de twee helften en beweegt ze steeds verder uit elkaar, net zover dat het niet verder meer kan. Ze ziet de schaamlippen van Petra wijken onder de naadloze panty.

“Dan gaan we haar nu laten kantelen.” Linda beweegt weer een hendel onder de tafel en de tafel kantel langzaam naar voren. Petra komt steeds rechter en ze voelt zich over de tafel glijden maar dan voelt ze ook de rubberen staaf tussen haar benen en komt ze met haar kut tegen de rubberen staaf aan. Verder laat Linda de tafel kantelen en de druk op de kut van Petra neemt toe.

“Ietsjes verder nog” zegt Linda. En dan rust bijna heel het gewicht van Petra op de rubberen staaf. Zo laten we het maar even. Linda gaat met haar nylon handen over het lichaam heen van Petra en ook Claudia en Jennie doen het zelfde. Petra voelt de warmte van de handen en de gladheid van het nylon. Ze geniet met volle teugen en begint een beetje haar bekken te bewegen zodat haar kut over de rubberen staaf begint te glijden. Als Linda dat ziet stopt ze gelijk met liefkozen van Petra’s lichaam gebied Claudia en Jennie ook te stoppen en trekt flink aan het kettinkje van de tepelklemmen.

“Auw” kermt Petra, “niet doen.”

“Elke keer als ik je kut over de staaf tussen je benen zie glijden stoppen we en trek ik aan de ketting. OK!

“OK, begrijp het” zegt Petra ze probeert er niet meer aan te denken en haar bekken niet te bewegen. En daar gaan ze weer, zes nylon handen strelen en aaien en bewerken haar lichaam. Jennie begint Petra te tongen en Claudia zit op haar hurken de voeten van Petra te likken. Linda op haar beurt richt zich op de schaamstreek van Petra. Ze ziet de schaamlippen aan weerszijde tegen de rubberen staaf drukken. Prachtig hoe de panty de vorm van de schaamlippen volgt. En een heerlijk gezicht zo die kale kut achter dat nylon laagje. Ze ziet ook de opgezwollen clit van Petra tegen het nylon aandrukken. Ze blaast even over de clit heen en ziet gelijk de schaamlippen iets aan trekken. Ze loopt naar de speeltjes en komt terug met een kleine vibrator. Wel eentje die intens kan trillen weet ze. Ze houdt hem heel even tegen haar eigen clit zet hem aan en weet gelijk weer hoe het echt voelt.

“Moeten jullie zo ook eens proberen” zegt ze tegen Claudia en Jennie. “Of kijk maar waar je zin in hebt,” de la staat open. Ze zet de kleine vibrator op het eerste standje en raakt heel voorzichtig de clit aan van Petra. Een kreet van genot ontsnapt haar lippen. Ze heeft nu al grote moeite om haar kut stil te houden, ze wil zo graag het gevoel wat ze tussen haar benen heeft van de rubberen staaf directer laten worden haar schaamlippen over die paal te laten glijden. Zal ze het doen? Ze weet het, het wordt gelijk afgestraft, hoewel gaf ook wel weer een lekker gevoel de pijn op haar tepels. Ze laat zich gaan en beweegt snel haar kut over de rubberen paal.

“Heerlijk” schreeuwt ze, ze moet zich uiten op de een of andere manier. Linda staat gelijk op pakt de ketting en trekt. Haar tepel rekken op, haar borsten worden zelfs nog iets verder door het korset heen getrokken. “Aauuuw” schreeuwt ze en stopt de bewegingen van haar kut. Wat heerlijk denkt ze. Doe ik zo nog een keer. Claudia en Jennie hebben het zich geen tweede keer laten vertellen en snuffelen nu in de la rond. Ze nemen allebei een speeltje dat zowel een klein stukje ingebracht moet worden en tegelijk de clitoris stimuleert. Claudia haakt haar teddy los trekt hem iets omhoog laat de buitenste panty zakken en probeert de vibrator in de juiste positie te brengen. In de vibrator zitten twee trillers, eentje voor in haar kutje en de ander voor op de clitoris. Ze zet ze allebei in de middelste stand en denkt dat ze het zo wel even uit kan houden. Trekt de gladde panty hoog op en haakt haar teddy weer vast in haar kruis. Ze voelt gelijk de druk van de teddy op de vibrator wat nog een beter effect heeft op haar clitje. Jennie brengt ook de vibrator in en zet hem zachtjes aan. Heerlijk gevoel en ze beweegt hem even in en uit. De seamless panty verdwijnt met elke haal mee met de vibrator in haar kut. Dan laat ze hem zitten duwt hem nog even aan op haar clitje en trekt de gladde panty gauw omhoog. Op het moment dat ze haar strakke rok ook omhoog wil trekken schuift de vibrator weer uit haar kutje.

“Hij blijft niet zitten” zegt ze tegen Claudia. Claudia kijkt even tussen haar benen en pakt de vibrator en duwt hem op zijn plek maar stelt vast dat de gladde panty niet voldoende druk kan uitoefenen op haar kut en zodoende de vibrator niet op zijn plek blijft.

“Wacht even” zegt ze, ze loopt naar de kleerkast en komt terug met de strakke hotpants. “Trek deze er maar overheen en vergeet je strakke rok.” Jennie doet de hotpants aan en voelt gelijk dat de vibrator goed tegen haar clit wordt aangedrukt.

“Zit strak maar wel heerlijk, ik heb zo ook veel meer bewegingsvrijheid.”

Samen lopen ze weer al trillend naar Linda en Petra en richten hun aandacht gelijk weer op Petra. Petra voelt de handen weer op haar lichaam, over haar benen, aan de binnenkant van haar benen op haar borsten aan haar tepels rond haar hals en op haar gezicht. Alleen de aanrakingen al maken haar gek van extase. En dan weer die korte tinteling op haar clitje. Wat gemeen allemaal. Maar ze kan zich stil houden. Ze voelt haar eigen hartslag op haar schaamlippen tegen de rubberen staaf. Linda heeft even tussendoor haar rokje uitgedaan en maakt gelijk van de gelegenheid gebruik om zichzelf even met de kleine vibrator te verwennen. Claudia en Jennie ziet ze ook heupwiegend bij Petra staan, die hebben ook iets leuks in hun kruis denkt ze. Ze zet de trillingen even op maximaal en geniet van de vibrator tussen haar schaamlippen. Dan zet ze hem weer een paar standje lager en beweegt de vibrator weer naar het clitje van Petra. Zodra ze het clitje aanraakt lijkt het of er een stroomstoot door het lichaam van Petra gaat. Maar ze beweegt haar bekken niet. Haar schaamlippen blijven stil vastgekleefd zitten aan de rubberen staaf. Linda probeert de vibrator weer bij haar zelf en zet hem op de hoogste stand. Ze laat de vibrator tussen haar schaamlippen glijden en houdt net voor de ingang van haar kut stil en duw hem langzaam naar binnen. Haar vrije hand laat ze over haar clitje gaan en zo brengt ze zichzelf even in een zwevende hemel. Vlak voordat ze een golf vanuit haar baarmoeder op voelt komen stopt ze en trekt de vibrator uit haar kut. Ze kijkt even naar haar kut en ziet dat de naadloze panty nog lekker in haar kut zit. Ze duwt er gauw een vinger in. Dan beweegt ze de vibrator, die nog steeds op de hoogste stand staat, naar de kut van Petra. Ze zet hem pardoes op haar clit. Nu kan Petra de druk niet meer aan en uit alle macht beweegt ze haar schaamlippen over de rubberen staaf. Linda houdt zich aan haar afspraak en trekt meteen aan het kettinkje. Weer een kreet van pijn van Petra, maar ze stopt niet met bewegen. Linda trekt iets harder aan de ketting, maar nog stop Petra niet met het bewegen van haar schaamlippen tegen de rubberen staaf.

“Ik voel een orgasme opkomen” kreunt Petra. Linda stopt gelijk met het stimuleren van de clitoris, gaat naar het hoofdeinde en neemt het masker van Petra’s gezicht. Linda kijkt Petra indringend in haar ogen, “concentreren nu, kijk naar een vast punt en denk aan een zonnig strand met ijskoud zeewater. Je loopt met je voeten door de branding en voelt het koude water op je voeten, de kou trek van je voeten langs je benen omhoog.”

En dan houd Linda haar mond en gedrieën zien ze de opgekomen drang van een orgasme bij Petra wegebben.

Eventjes daarna kijkt Petra de drie aan, “dat was op het randje” zegt ze.

Linda brengt de tafel weer in de liggende positie. De tafel is nu zo laag dat Petra precies tegen het kruis van Jennie aankijkt.

“Mooie hotpants” zegt ze “en wat hoor ik daar trillen.” Jennie grijpt in haar kruis en drukt de vibrator weer even stevig tegen haar clitje.

“Een lekkere vibrator” antwoord Jennie, “wacht ik zet hem even een standje hoger.” Ze laat haar hotpants zakken en zet de vibrator twee standjes hoger en trekt de hotpants gelijk weer strak rond haar billen en kruis.

“Ik heb er ook één” zegt Claudia vanaf het voeteneind. Ze haakt gelijk de teddy los en zet haar vibrator ook twee standje hoger. De zolderkamer vult zich langzaam met het zachte gezoem van de vibrators. Linda heeft ondertussen de schaar gepakt en knipt het kruisje uit haar panty, haar rokje heeft ze inmiddels ook uitgetrokken en ze trekt de panty waarvan het kruis nu open is strak omhoog en laat dan haar shirt er weer overheen vallen. Doordat de panty zo hoog is opgetrokken steken haar schaamlippen gehuld in het nylon van de seamless panty behoorlijk naar buiten. Ze trekt ze naar de zijkant en haar natte spleet is nu goed zichtbaar. Ze loopt naar het hoofdeinde en laat zich langzaam op het gezicht van Petra zakken.

“Likken maar” zegt ze, “lik me tot het gaatje, lik mijn clit, lik mijn schaamlippen maak me nat, maak me zeik nat.” Ze schuift heen en weer op het gezicht van Petra. Petra gaat met haar tong over de schaamlippen en voelt de nylon panty op haar smaakpapillen. Linda geniet met haar ogen gesloten van de natte tong. Heen en weer schuift ze haar lippen over het gezicht van Petra. Ze laat zich nog meer zakken en drukt haar spleet op het Petra’s gezicht die zodoende bijna geen adem meer kan halen maar ook op deze manier haar eigen opwindingen doet vergeten. Claudia en Jennie komen al trillend om Linda heen staan en dwalen met hun nylon handen over het lichaam van Linda. Linda pakt de kleine vibrator en houdt dit op vol vermogen tegen haar eigen clit. Ze siddert ervan. Ook Claudia en Jennie hebben ondertussen hun vibrators op maximaal trilvermogen gezet. En net als Linda gaan ze helemaal op in de effecten die het trillen teweeg brengen in hun onderbuiken. Het zuchten en kreunen is niet van de lucht. Linda gaat even iets rechter staan en geeft zichzelf en ook Petra even de gelegenheid om op adem te komen. Petra haar gezicht is drijfnat van de sappen uit de kut van Linda. En bij Linda zie je haar schaamlippen duidelijk afgedrukt tegen de natte panty en ook haar nu flink opgezwollen clit drukt duidelijk zichtbaar tegen de panty. Claudia heeft haar teddy losgehaakt in haar kruis en kan net op tijd haar vibrator uit zetten. Zelfs de tweede panty van haar is behoorlijk nat geworden van haar sappen. Opeens horen ze Jennie gillen en verwoed zien ze haar de hotpants naar beneden trekken. Gelijk zien ze door de gladde panty heen de vibrator uit haar kut floepen.

“Poeh, net op tijd” zucht Jennie en zet de vibrator uit. Linda laat zich nog even voor het gevoel terugzakken op het gezicht van Petra en Petra doet zich te goed aan de overvloedige sappen die in haar mond lopen. Als de kut van Linda helemaal leeg gezogen is door Petra komt ze weer overeind en legt het volgende spel uit. Onder het uitleggen maakt ze de riempjes los om de armen en benen van Petra. We trekken allemaal onze wetlook kleren uit en Jennie en Claudia moeten dan eerst nog even het kruis uit hun panty knippen.

“Zal ik eerst jouw even helpen” zegt Linda tegen Petra. “Kom maar van de tafel.” Petra staat eerst nog een beetje met knikkende knieën naast de tafel en Linda neemt heel voorzichtig de tepelklemmen van haar tepels.

“Auww.” Twee keer slaakt Petra een kreet van pijn, maar dan is het over en wrijft ze over haar tepels en voelt de pijn wegebben. Linda helpt Petra met het los haken van de nylon kousen van de jarretels. Rolt de kousen van haar benen en helpt haar het korset uit te trekken. Claudia en Jennie hebben bij elkaar ondertussen ook het kruis uit de panty geknipt en nu staan ze daar weer alle vier met een panty over hun bovenlichaam en een panty aan hun benen met een open kruis waar de schaamlippen doorheen steken gehuld in het nylon van de naadloze panty.

“We gaan even de boel strak trekken” zegt Linda en doet voor wat ze in gedachte heeft. Eerst neemt ze de panty op het boven lichaam en trekt die terug tot boven haar borsten. De andere drie doen precies wat Linda laat zien. Dan trekt Linda de gladde panty naar beneden tot aan haar knieën. Ze neemt dan de seamless panty en trekt die voorzichtig aan de benen omhoog en laat dan de panty over haar billen en aan de voorkant iets zakken. Nu kunnen we iets verder het nylon van de naadloze panty in onze kutjes krijgen legt ze uit. Nu trekt ze de gladde panty strak naar boven en zo strak dat de schaamlippen gemakkelijk door de opening in de panty naar buiten komen. Dan trekt ze de panty op het bovenlichaam weer zover mogelijk over de borsten naar beneden. En dan staan ze alle vier met hun vingers bij zichzelf en bij elkaar de schaamlippen te bevoelen die nu zo mooi in het zicht zijn.

“OK” vervolgt Linda “dan nu het volgende.” Ondertussen neemt ze de stekker van de rubberen staaf en steekt die in het stopcontact en neemt de afstandsbediening in haar handen. Ze laat de tafel weer kantelen zover dat hij bijna rechtop staat maar net niet

helemaal.

Joyce

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of rechtstreeks per mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *