Tussen Sint en Kerst 1.2

()

Bijna een jaar na het eerste verhaal over Floor en Bente, hier nog eentje, tevens de laatste die zich afspeelde vóór het kerstverhaal. De rest komt erna.

Hard nat en warm voelt zijn penis aan in mijn hand. Gretig knijp ik erin wat me een rauwe kreun ontlokt van mijn vriend Mike. Ik knijp nog een paar keer en stop zijn lans der wellust weer terug in de natte poes waar hij zojuist uitgefloept is. Mike verhoogt, liggend op zijn zij het tempo. Lichamen schuren over lakens. Vingers zoeken hongerig naar harde tepels om in te knijpen. Een nieuwe kreun van Mike, gevolgd door een hogere. Zijn stevige hand zakt af en danst met de ranke slanke vrouwenvingers die haar eigen pareltje aan het masseren zijn.

“O, shit ja”, roept Mike in het gedempte licht. Zijn lichaam schokt als hij klaarkomt en zijn lading achterlaat in de natte warme omhelzing van het vrouwenlijf waarin hij zich bevindt. Mike blijft de clit onder zijn vingers beroeren, net zolang tot het vrouwenlichaam wat hij vastheeft ook begint te schokken in de greep van een orgasme wat misschien wel een minuut duurt. Pas dan laat Mike zijn pik tussen de gezwollen schaamlipjes uit glijden.

Glimlachend kijk ik met mijn gezicht naar het hunne hoe mijn beste vriendin Floor en mijn vriend Mike bijkomen van hun orgasme. Het geilt me enorm op om te zien hoe zij met mijn vriend vrijt. Mike ’s idee om haar lepeltje-lepeltje te nemen terwijl ik face to face met hun lag viel dan ook direct in goede aarde. Het had van mij nog veel langer mogen duren. Maar helaas. Wat niet jammer is, is wat ik ervoor terugkrijg…

Als Mike en Floor uitgepuft zijn word ik op mijn rug gelegd, mijn polsen aan elkaar geklonken met bondagetape, net als mijn enkels en bovenbenen. Ik zit niet aan het bed vast, zo kunnen ze me beter alle hoeken van de kamer laten zien grapt Floor. Beiden naakt en Mike nog half-slap beginnen ze me in te smeren met zoet ruikende massage olie. Met mijn ogen dicht laat ik het allemaal gebeuren en voel hoe twee paar handen over mijn hele lichaam glijden. Met lange halen streelt Floor over mijn buik terwijl Mike zich met mijn benen bezighoudt. Al snel is mijn gehele lijf compleet ingevet met de olie. Floor steekt aan weerszijden van het bed twee kaarsen aan die bijdragen aan een intenser en nog lustopwekkender aroma in de kamer. Voor zover dat nog nodig was.

Als op afspraak gaan opeens beide paar handen sneller over mijn lijf. Wel worden mijn tepels en poesje totaal genegeerd, iets wat me steeds gekker maakt van verlangen. Net als ik mijn mond open wil doen om te protesteren voel ik één enkele vinger tussen mijn lipjes doorglijden die blijft rusten op mijn genotsknopje. De zachte duwtjes maken me eigenlijk alleen maar gekker en geiler. Als er wat harder geduwd word ontsnapt een harde zucht aan mijn mond. Direct worden er lippen, die ik herken als die van Floor op de mijne gedrukt.

“Stil zijn”, zegt Mike. Of moeten we je knevelen? Al zoenend met Floor, mijn ogen nog steeds gesloten haal ik mijn schouders op. Ze doen maar wat ze willen met me.

Als Floor haar mond terugtrekt rolt Mike me op mijn buik. Mijn hoofd ligt tussen mijn armen en ik kan nu niet meer zien wat er gebeurd. Wel voel ik opnieuw twee paar handen op mijn rug. Wilder dit keer. Pets! Mike ’s vlakke hand land op mijn billen. Pets! Opnieuw een klap. De aanraking voelt branderig maar o zo lekker terwijl Floor mijn schouders en zijkanten van mijn borsten masseert. Opnieuw de harde hand van Mike. Gecombineerd met de zachte aanrakingen van Floor maakt dat het vocht zowat van tussen mijn lipjes gutst. Ik houd het nu echt niet meer, er moet iets met me gebeuren tussen mijn benen anders ga ik gillen.

Net op dat moment pakt Mike me aan mijn heupen en dringt zich met één lange haal helemaal in me. Ik hap naar adem als ik zijn knop tegen mijn baarmoedermond aan voel ploffen. Meteen begint hij me, staand achter het bed en mij, me hard te nemen met lange diepe halen. Bij iedere stoot wordt er als het ware een hap lucht mijn mond uitgeperst. Doordat mijn benen aan elkaar gebonden zijn wordt mijn spleetje als het ware dichtgedrukt wat de intensiteit alleen maar verhoogd. Soezig onder dit neukgeweld gaan mijn ogen half open en ik zie Floor naast me zitten op het grote bed. Met een kleine roze vibrator verwent ze haar clitje terwijl ze breeduit naar me grijnst. Mijn beste vriendin doet haar lange slanke benen – waar ik nogal jaloers op ben – verder uit elkaar zodat ik goed kan zien hoe het speeltje bij haar naar binnen glijdt.

Voor ik weet wat er gaande is heeft Mike me al op mijn rug gedraaid en mijn benen in de lucht gestoken. Met beide benen strak tegen elkaar aan, schuin omhoog komt hij op me liggen, mij opnieuw vullend. Zijn gewicht op mijn benen is zwaar en zelfs wat pijnlijk. Maar net zoals bij een flinke klap op de billen kan pijn nou eenmaal ook fijn zijn.

Naast me komt Floor alweer klaar, nog nahijgend neemt ze mij in haar armen en geniet van het schouwspel van een hard neukend stel bij haar in bed. Ook mijn orgasme is nu niet ver meer, iets wat Mike aan me merkt. Wat kent hij zijn meisje toch goed. Om mij sneller klaar te krijgen vertraagt hij enigszins zijn tempo en concentreert zich vooral op lange halen, iets wat ik bijzonder lekker vind. Als extra cadeautje krijg ik nog een vinger tussen mijn billen door mijn kontje in. En om het feest helemaal compleet te maken begint Floor ook nog eens mijn clitje te vingeren. Hierdoor is het hek van de dam. Ik laat mijn orgasme met alle geluiden, loslatingen van vocht en wilde lichaamsgebaren de vrije loop.

Als in een roes overweldigd het klaarkomen me, het is alsof ik totaal geen baas meer ben over mijn eigen lichaam. Volgens mij heb ik zelfs wat gespoten. Het lijkt alsof ik naar een film kijk als ik zie hoe Mike zijn glimmende harde penis intussen in zijn hand heeft genomen en nog enkele halen zelf trekt voor hij zijn lauwe zaad over mijn borsten en in mijn gezicht laat vloeien. Floor kust enkele van de zaadplekjes weer schoon terwijl Mike me losmaakt. Met zijn drieën kroelen we nog wat, maar ik krijg het, nog steeds overweldigd niet helemaal mee.

Het was een fijne ochtend.

Pas half de middag word ik, als eerste van de drie wakker. Slaapkoppen… ik sneak uit bed en ga naar de badkamer. Mocht iemand me willen volgen dan kan dat. Helaas… de andere twee slapen nog. Ik zet de douche aan en wacht tot het water warm is. Dan stap ik eronder en begin mijn lijf eens goed in te soppen. Bij mijn borsten nek en gezicht denk ik terug aan Mike ’s flinke lozing en moet onwillekeurig glimlachen. Alsof hij ruikt dat ik aan hem denk stapt hij de badkamer binnen.

“Daar ben je”, zijn stem nog wat dik van de slaap.

Er terecht van uitgaande dat hij geen uitnodiging nodig heeft stapt hij bij mij onder de douche. Ik nestel mezelf in zijn omhelzing en laat mijn hoofd steunen tegen zijn gespierde borstkas. Zwijgend staan we samen onder het warme water. Tevreden en samen.

“Ik heb je koffer al gepakt”, zegt hij opeens.

“Hoezo”, vraag ik, verschrikt opkijkend.

“Weekendje weg.” Ik haal mijn schouders op en zal het wel zien verder.

Een uur later zitten we al in de auto voor een rit die nog eens een uur duurt. We komen aan bij een klein hotel wat uitkijkt over een meer. De kouder wordende najaar lucht zit vol van de geur van oude bladeren. Ik vind het heerlijk. Mike checkt ons in waarna we naar onze kamer gaan. Mike wordt opeens wat onzeker lijkt het. Nieuwsgierig vraag ik me af wat er met hem is maar ik durf het toch niet zo goed. Dan komt de aap uit de mouw. Vanuit mijn koffer pakt hij een strak leren jurkje en een van de kleinste strings die ik ooit gezien heb. Zelfs aan de voorkant kan het niet breder dan 3 cm zijn. Als laatste komen er hold up kousen met een motief van kleine doodshoofdjes tevoorschijn. Al met al vrij uitdagend en nogal buiten mijn comfort zone. Daarom was mijnheer natuurlijk zo zenuwachtig.

“Jij wilt dat ik dit aandoe?” Ik hoor zelf hoe verbaasd mijn stem klinkt.

“uhm, nou ja, misschien.”

Zijn ongemakkelijke houding is ontwapenend. Ik heb me al eerder uit mijn schulp laten trekken door hem en dat voelde als een bevrijding. Waarom zou ik dit dan niet proberen.

“Ga maar vast naar beneden”, zeg ik terwijl ik de kleren bijeen raap en mezelf opsluit op de badkamer. Toch twijfelend sta ik met de kledingstukken in mijn handen. Het is nogal te koop lopen met je lijf, niet echt mijn ding. Maar Mike is zo’n geweldige kerel. Als hij dit fijn vind, denk ik bij mezelf en de knoop doorhakkend. Als eerste trek ik de string aan, deze voel ik echt totaal niet, maar ja wat wil je met nog geen vierkante decimeter stof. Dan de kousen, deze zijn nieuw en kriebelen wat maar dat zal in de loop van de avond wel over gaan. Het jurkje past me, al zit het wat krap. Het laat mijn billen en de b-cup wat ik heb mooi uitkomen, iets té mooi uitkomen. Ik trek mijn hakken aan en ga naar beneden. Als Mike me ziet valt zijn mond open van verbazing. Niet alleen de zijne trouwens. Ik schuif mee aan tafel, me bewust van de blikken die andere mannen op me werpen. Ik moet zeggen dat het me opwinden eigenlijk. Zeker na een paar glaasjes wijn geniet ik er zelfs van.

We eten uitgebreid, wat voor Mike niet gemakkelijk moet zijn, aangezien hij, zo verteld hij me, heel de tijd een stijve heeft in zijn strakke broek. Na het dessert lopen we naar de lift. Die ligt wat uit het zicht en de meeste gasten zijn al weg. In combinatie met de wijn maakt dit me stout en ik til vanachter mijn rokje op. Mijn billen showend aan Mike. Hij gromt en ik hoor de geilheid er vanaf druipen. In de lift wil hij me vastpakken maar ik duw hem grijnzend weg. Nu til ik de voorkant van mijn rokje op en steek mijn hand achter de voorkant van mijn onderbroekje. Met snelle bewegingen draai ik rondjes over mijn clitoris. Ik voel mezelf meteen kletsnat worden. Met een rood hoofd van zin kijkt Mike toe hoe ik, net voor de deuren opengaan mijn vingers aflik en mijn rokje terughang. Tot onze verbazing staan we nog beneden en niet op de derde verdieping waar onze kamer is.

Een medewerker van het hotel meldt ons dat de lift kapt is en of we met de trap willen. Ik zie en voel zijn ogen gewoon over mijn lichaam glijden terwijl hij tegen me praat. Zodra de deur van het trappenhuis gesloten is draai ik me om naar Mike.

“Zat er geen bh’tje bij?” Om te laten zien dat ik inderdaad geen bh draag til ik het rokje zover op dat mijn tieten te zien zijn. Mike hapt naar adem en wil me opnieuw vastpakken. Een beetje wankel maar toch vrij snel huppel ik de trap op, ervoor zorgend dat Mike onder mijn rokje kan kijken. Met zijn harde in zijn broek is het lastig lopen maar hij volgt me aardig. Bij de tweede verdieping stop ik, helemaal losgeslagen door de wijn en geilheid. Ik zak op mijn hurken en begin aan zijn broek te friemelen.

“Bente wat doe je? Sist Mike.

“Jij wilde een dineren met een porno actrice, nou zal ik me zo gedragen ook”, giechel ik.

Ik werk zijn pik uit zijn broek en in mijn mond. Gretig begin ik hem af te zuigen terwijl mijn hoofd op en neer gaat. Ik weet dat ik niet te snel moet gaan anders is hij er zo. Maar aan de andere kant. Je wilt in een trappenhuis ook geen show van een uur houden… Ik kijk op, recht in Mike ’s glazige ogen terwijl ik alleen het kopje nog in mijn mond heb en hem met een hand aftrek. Ik sta op en draai me om, mijn jurkje opstropend en string opzij trekkend. Ik ben nog niet helemaal nat dus Mike heeft wat moeite om binnen te komen maar al snel lost dat probleem zich vanzelf op en voel ik me helemaal door hem gevuld. Met zijn linker duim masseert hij mijn sterretje, de rechterhand geeft me zo nu en dan een lekkere pets op mijn billen.

Mike houd het nog verrassend lang vol maar na een paar minuten merk ik toch dat hij gaat komen. Snel en handig haal ik hem uit me en ga opnieuw op mijn hurken voor hem zitten met de bedoeling hem klaar te pijpen. Maar meneer heeft andere plannen.

“Je gedragen als een porno actrice he”, zegt hij vals grijnzend.

Met twee handen pakt hij mijn hoofd vast en begint me in mijn mond te neuken. Ik kokhals half om half en kwijl zelfs wat terwijl Mike zich uitleeft. Mijn string zit niet goed, al mijn vrouwelijke handelswaar hangt uit mijn jurkje en ik zit nota bene in een openbaar trappenhuis waar we ieder moment betrapt kunnen worden. En o wat vind ik dít geil!

Vanuit het niks laat Mike me los en dit keer moet hij niet eens maar aan zijn kroonjuweel trekken om te komen. Dikke klodders sperma worden in mijn gezicht en haar gekwakt. Mike stopt zijn apparaat weg en helpt me op mijn voeten.

“Gaat u mee mevrouw”, zegt hij sardonisch grijnzend.

“Dít”, zeg ik wijzend op mijn gezicht, “kan je maar beter goedmaken. Wie weet hoeveel mensen we nog tegenkomen.”

“Misschien”, grijnst hij.

Ik heb geluk. We komen onderweg niemand tegen. Wel doet Mike er bijzonder lang over om de deur naar onze hotelkamer open te doen. Als we binnen stappen drukt hij me direct hard tegen de muur…

Was getekend,

Lidnaë

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *