Dinner is served.

()

Hoewel onze relatie vooral vriendschappelijk is met lichamelijke (voor mij) en materiele (voor haar) voordelen, had Stephanie voorgesteld om het eens op haar kot gezellig te maken ter ere van mijn verjaardag. Ze ging voor mij koken en het dessert kon ik al raden. Aangezien ze die moeite voor mij doet vond ik het niet meer dan normaal om er toch deftig voor te komen. Men kostuum uit de kast gehaald, alleen men das heb ik thuis gelaten, dat is misschien wel wat overkill.

Ik bel aan en krijg even niets gezegd. Ze had blijkbaar moeite gedaan om er beter uit te zien dan anders. Ze had de jurk aan die ik voor haar had gekocht, en ik wist dat ze er goed mee stond, maar zo knap had ik niet verwacht. Ze heeft zich perfect opgemaakt (niet te veel schmink) en haar haar is heel mooi opgestoken met nog een dunne sliert haar die langs haar gezicht loopt. Ze heeft ook huidkleurige kousen aan die een lichte glans aan haar prachtige benen gaf met daaronder dan passende pumps. Ze liet me binnen en plantte direct haar lippen op de mijne om mijn tong ook direct aan het werk te zetten. Zonder met kussen te stoppen hielp ze men jas uit te doen en gooide die met succes aan de kapstok.

Wanneer we stoppen met kussen vraag ik “geoefend?”

“Ik heb inderdaad geoefend, maar niet daarvoor. Ik vertel je straks wel waarvoor wel” antwoord ze. Er is voor de rest niemand van de huisgenoten thuis dus de woonkamer en eetkamer hebben we voor ons alleen. De lichten zijn gedimd en er branden veel kaarsen, en er speelt rustige sfeervolle muziek.

“Amai, zo romantisch!” Merk ik op.

“Eerder gezellig” antwoord ze, “Romantisch is voor als je kinderen wil maken of als je wil trouwen of samenwonen”. Dat beloofd dus… Ik zet me in de grote zetel en ze komt al snel naast me zitten met het aperitief en wat hapjes. We praten wat bij maar ondertussen kunnen we het niet laten om af en toe elkaar toch ergens te strelen en af en toe lekkere tong te draaien. Eens zo leuk een om aperitiefhapje door te geven. Hoe leger de glazen worden hoe langer onze kussen duren.

Wanneer onze glazen leeg zijn trekt ze de rok van haar jurk op en ze komt schrijlings op men schoot zitten. Met veel plezier merk ik op dat haar kousen geen volledige panty’s zijn maar hold-ups die halverwege haar dijen stoppen. We draaien onze tongen terug rond elkaar en laten onze handen over elkaars lichaam glijden. Ze wiegt zachtjes met haar heup over men kruis waardoor er al stevig wat beweging in men zaak komt. Maar wanneer ik haar jurk verder omhoog wil trekken om haar billen te kunnen masseren en strelen stopt ze met kussen en stapt ze af.

“Nog even braaf blijven, eerst wat eten zodat je er voor de nacht tegen kan” zegt ze met een knipoog. Ze gaat naar de keuken om te serveren en ik zet mij aan tafel. Ze had vooraf zelf sushi gemaakt zodat ze niet veel meer in de keuken moest doen. Ze zijn overheerlijk en ik merk dat ze echt vers gemaakt zijn. Even praten we terug over andere onderwerpen tot de schotel bijna op is en we stilaan voldoende hebben gegeten verandert ze plots het onderwerp.

Blijkbaar was Tina de dag ervoor bij haar geweest, om mee te gaan winkelen maar niet alleen voor de ingrediënten van de sushi. Ze zijn ook glijmiddel gaan halen en Tina is nog even bij haar gebleven om het te testen en ze moest toegeven, het glijmiddel gaf toch een lekker gevoel met Tina haar dildo. Zowel in haar kutje als haar kontje. Die paar zinnen die ze mij verteld zorgen er op slag voor dat het bloed uit men hoofd werd leeg getrokken en in men paal begon te stromen. Hij was terug slap geworden maar in no time is men broek beginnen te spannen. Ik moest even goed slikken voor ik er maar iets op kon zeggen.

“Je maakt me benieuwd” was het enige wat ik voor even kon zeggen. Met een geile blik en een knipoog begon ze de tafel af te ruimen. Ik hielp haar natuurlijk. Hoe rapper afgeruimd, hoe sneller het dessert! Tijdens het afruimen kunnen we het niet laten van elkaar af en toe te strelen of te kussen als we elkaar kruisen. Zeker wanneer zij de afwasmachine aan het vullen is, kon ik niet van haar lekker kontje afblijven. Eerst eens lekker in knijpen om ze vervolgens te strelen en te masseren. Ze staat recht en doet de afwasmachine dicht, ik stap dichter tegen haar rug en naam haar vast. Men handen glijden over haar buik en strelen haar borsten. Ik zet men lippen in haar hals en begin haar daar zachtjes te kussen om haar daar dan te likken en zachtjes te zuigen. Om het me makkelijker te maken leunt ze haar hoofd naar achter. Hetzelfde doe ik dan ook even met haar oorlel. Ze ademt al zwaarder van opwinding en geilheid. Men rechterhand neemt dan haar borst vast en begint die te masseren en met de andere glij ik over haar buik en streel ik haar poes over haar kleed. Ze spreidt licht haar benen zodat ik er beter aan kan en masseer haar op beide plaatsen intenser. Ondertussen blijven men lippen en men tong haar in haar nek en aan haar oorlel verwennen. Na een aantal minuten draait ze zich om en begint me lekker te kussen.

Haar handen glijden nu over men hemd en broek. Ze begint men hemd los te knopen. Ik heb het iets makkelijker, ik moet alleen maar de rits van haar jurk naar beneden trekken en haar kleed van haar schouders laten vallen. Zoals ik had verwacht heeft ze de lingerie die ik op onze tweede date voor haar heb gekocht aan.

“Vind je het nog altijd even mooi?” vraagt ze.

“Nog altijd even heerlijk” antwoord ik.

Ze trekt men hemd uit, gooit het uit de keuken de eetkamer in en maakt men ceintuur los. Al snel volgen de knopen en de rits van men broek en ze valt op de grond. Ondertussen heb ik men schoenen al uitgestampt. Ze stapt uit haar jurk, ik uit men broek en we duwen ze uit de weg. Ze draait me nog kort even een heerlijke tong terwijl ik haar bij haar billen vastneem. Veel aangenamer zonder die jurk dan met natuurlijk.

Ze duwt me wat naar achter tegen een keukenkast en zakt ze door haar knieën om men boxershort naar beneden te trekken. Bevrijd springt men paal recht. Zonder hem vast te nemen zet ze haar lippen rond men paal en laat ze zich erover zakken. Lustig begint ze er aan te zuigen. Na een paar halen verdwijnt heel men hele penis in haar lekker pijpend mondje. Ondertussen weet ze al goed wat ze met haar lippen en tong moet doen om me lekker te verwennen. Ze wisselt het zuigen af met de zijkant af te likken als een likstok terwijl ondertussen haar vingers met men ballen spelen. Ze zuigt hemels, Ik kan helaas niet lang volhouden, ze pijpt te enthousiast. Ik voel men orgasme opborrelen en laat haar dat ook weten.

“Kom hier met dat lekker zaad van je” zegt ze en ze pijpt lekker met lange halen verder. Ook wanneer ik men lading in haar mond schiet zuigt ze lekker verder tot men laatste kwakje op haar tong valt. Met veel lust en honger naar men zaad neemt ze het binnen en slikt ze het door. Ze staat op en loopt naar de tafel om het met een glas wijn door te spoelen. Ik volg haar en wanneer ze haar glas neerzet grabbel ik haar vast om haar terug passioneel te kussen.

Van haar mond glijden men lippen terug naar haar oor en nek. Ondertussen masseer ik met één hand haar linkerborst en met men andere hand ga ik langs haar rug naar de sluiting van haar bh en maak deze los. Ik laat haar bh vallen en laat men lippen verder zakken. Stilletjes aan zakken ze verder tot ze in haar decolleté zijn beland en dan naar verder gaan naar rechts om haar tepel tussen men lippen te nemen. Zacht begin ik er op te zuigen en te sabbelen. Men andere hand is van haar linkerborst naar haar billen gegaan.

Na een paar minuten sabbelen op die lekkere tepel van haar verhuis ik naar links om de andere tepel te verwennen. Men linkerhand komt dan terug naar haar borst om die ondertussen te masseren en men rechterhand zakt dan naar haar billen. Als de linkse tepel voldoende is verwend kom ik terug recht en neem ik haar beet bij haar lekkere kont en hef ik haar op de tafel en verlos haar van haar slipje. Ze spreidt haar benen en zet haar voeten elk op een leuning van een stoel en ze legt zich neer over de breedte van de tafel. Even speel ik terug met haar borsten en tepels, zowel met men handen als met men lippen. Dan zak ik met men mond terug naar beneden. Onderweg stop ik ook even bij haar navel alvorens ik men reis down under verder zet. Ik laat haar poesje echter wel links liggen en kus en lik verder langs de binnenkant van haar dijbeen. Als ik aan haar knie kom stop ik en begin ik verder aan haar andere knie, terug naar boven.

Nu kan ik haar poes niet meer links laten liggen. Ik verlang er te veel naar en moest ik het nog eens doen denk ik dat Stephanie gewelddadig gaat worden. Ik lik haar over de volle lengte over haar schaamlippen. Zachtjes duw ik men tong dieper tussen haar lippen en proef al snel haar vocht. Dieper en dieper begraaf ik me tussen haar benen om haar geil zo intens mogelijk te proeven. Men tong glijdt op en neer in haar grotje om dan haar klitje te verwennen. Zachtjes lik ik op en neer over haar genotsknopje. Het zwaarder ademen verandert in eerder hijgen van genot. Haar kutje is zo nat dat ik niet veel moeite moet doen om men wijs- en middelvinger naar binnen te duwen. Zachtjes begin ik in haar grotje te soppen.

“Dat kan sneller” kreunt ze.

Zo gezegd, zo gedaan en ik drijf het tempo wat op. Ik probeer met men tong het zelfde tempo aan te houden. Ik kan dat wel even volhouden maar moet toch even vertragen en trek men vingers weg en laat men tong wat lager likken. Langs haar grotje ga ik naar haar kontgaatje. Een stuk rustiger dan bij haar klitje lik nu haar kontje. Ik glij er met men hele tong over zover ik kan en maak er vervolgens rondjes op. Ze geniet van de prikkelingen.

“Doe nu maar die natte vingers”. Ik maak ze nat met wat speeksel en glij ze in haar kontje. Een heerlijke kreun gaat door de eetkamer. Terwijl men vingers in en uit haar kontgaatje glijden, laat ik men tong even rusten om dan verder te gaan met haar klitje. Nu ik haar al even aan het likken ben zuig ik haar klitje ook af en toe tussen men lippen en ik sabbel er zachtjes op. Telkens kreunt ze van genot, en telkens ook iets luider of langer. Haar ademhaling wordt duidelijker hoorbaar door dat ze niet meer hijgt maar kreunt en ik voel haar dijbenen trillen tot ze aan haar hoogtepunt komt.

Met veel smaak lik ik haar geil van tussen haar lippen die nu blinken van haar vocht en mijn speeksel. Ik laat haar even bekomen en schenk onze glazen nog eens vol. Ik heb er dorst van gekregen en ik vermoed zij ook wel. Maar voor haar smaak wegspoelt wil haar er toch ook nog van doen genieten en zet men lippen op de hare en laat haar proeven van haar eigen vocht.

Wanneer het laatste uit de fles is (was niet zo veel meer) neemt ze me bij de hand en ze trekt me mee naar haar kamer boven. Niet dat ze hard moest trekken want ik ging héél gewillig mee. Onderweg naar boven verteld ze dat ze toch had verwacht dat we op zen minst de trap zouden halen voor we de eerste kledingstukken zouden kwijtspelen. Maar we stonden beide blijkbaar iets té geil. Eens boven laat ze me op bed liggen, zet ze zwoele muziek op. De verlichting had ze al aangepast met kleine sfeerlampjes. Op haar nachtkastje staat het glijmiddel samen met de plug die ze naar de sauna had meegebracht en de dildo van Tina.

“Je speelgoed van gisteren staat er nog?” Grapte ik.

“Wie zegt dat het alleen voor gisteren was?” Merkte ze op. Ik vroeg dan of ze beide speelgoedjes terug wou gebruiken en ze bevestigde, enkel de plug, i.p.v. Tina haar dildo had ze liever die van mij. Ze legt zich bij mij en schuift in men armen. Even kussen en strelen we elkaar nog om terug op te warmen na de hoogtepunten van daarnet. Ik streel haar rug en voel nog eens goed aan dat lekker kontje. Het kussen en strelen wordt steeds intenser en passioneler. Ik begin haar borsten te masseren terwijl zij men penis bij de hand pakt en me rustig begint af te trekken. Mijn hand zakt dan ook af naar beneden om te voelen hoe geil ze nog is, en jawel, het is daar nog even nat als daarnet. Ze laat me los en neemt de plug erbij en maakt hem wat nat met wat speeksel. Een geil zicht, haar zo opgewonden aan die plug zien lekken.

Ze geeft hem aan mij en opent haar benen. Ik duw haar benen omhoog en schuif de plug in haar kontje. Ik zit op men knieën voor haar en ze komt wat rechter om men paal terug in haar mond te nemen en me nog even te pijpen tot hij terug op volledige sterkte is. Ik heb het al een heel aantal keer mogen ervaren maar het blijft toch heerlijk hoe ze me met haar lippen en tong verwent. Al snel is hij vol bloed gestroomd maar ik vraag haar toch nog even verder te doen. Even kan ze het nog volhouden maar dan is haar verlangen te groot. Ze legt zich terug op haar rug en ik laat me tussen haar benen zakken. Ik hou men paal even voor haar grotje en streel ermee over haar lippen. Ze is redelijk duidelijk.

“Nee, niet doen, neuk me!” Wanneer men paal in haar kutje schuift geeft ze een kreun van voldoening.

“Oh, oh… ho, lekker” klinkt het. Een paar keer ga ik rustig op en neer maar al snel drijf ik het tempo op. Ze heft haar benen op en klemt ze rond mijn heupen. Ik kan zo dieper gaan en onze heupen maken ook een kletsend geluid. Al snel ben ik haar lekker stevig aan het neuken, en ik merk aan de geluiden die ze maakt dat ze nu niets liever heeft. Even houden we het missionaris standje nog aan tot zij de controle wil overnemen. Ze laat me op men rug liggen en nu komt zij recht op me zitten. Vlot schuift ze haar poes terug over men paal en wiegt er haar poes op en neer. Nog even wil ze me in haar kutje voelen alvorens ze de plug eruit haalt. Soppend schuift men paal er in en eruit. “hm… mm…” kreunt ze, “ik ben er klaar voor.”

Ze kruipt van me af en haalt de plug uit haar kontje. Ze zet deze terug op haar nachtkastje en neemt het glijmiddel. Ze spuit wat in haar hand en smeert het met een trekkende beweging over men paal heen. Zo heb ik hem nog nooit zien blinken. Het glijmiddel geeft me ook nog eens extra tintelend gevoel. Ze kuist haar handen af aan een zakdoek en zet zich terug over mij. Langs men rechterkant zit ze met haar knie op bed en aan de linkerkant heeft ze haar voet plat op bed gezet. Ze neemt men paal vast en brengt hem naar haar kontgaatje.

“Laat me rustig doen” zegt ze met een stem vol opwinding. Zachtjes laat ze zich zakken over men paal. Hij schuift er al een beetje in. Voorzichtig gaat ze terug op en weer neer, telkens schuift hij wat dieper. Ondertussen had ik met beide handen haar borsten vast en ik masseerde ze, maar ik denk niet dat ze dat door heeft. Haar gezichtstrekken veranderen naarmate ze dieper over mij zakt. Ik vermoed dat het in het begin wel niet helemaal puur genot was maar ik merkte dat dit snel veranderde. Wanneer ik diep genoeg in haar zat schoof ze met haar voet waarmee ze op bed steunde naar achter zodat ze terug op haar twee knieën op me zat. Rustig begint ze me terug te berijden en ze geniet er van. Misschien niet zo hard als in haar kutje maar, ik merk toch dat het een ander gevoel geeft. Ze begint sneller op en neer te bewegen, ze raakt het gevoel gewent blijkbaar.

“Oh… ja, lekker” hijgt ze, “dit is het.” Ik begin zacht mee te stoten om te kijken hoe ze reageert en ze knikt bevestigend. Ik begin nu harder te stoten. Door het tintelend gevoel van het glijmiddel en haar kontje dat strak rond men paal gespannen op en neer schuift voel ik men tweede hoogtepunt stilaan komen. Veel sneller dan normaal maar, je kunt een kontje ontmaagden nu ook geen gewone neukbeurt noemen.

Ze merkt dat ik er bijna ben en ze zet haar voet terug plat op bed waardoor ik harder kan stoten en zij ook makkelijker kan meebewegen. Ondertussen stimuleert ze met haar vingertoppen ook zelf haar klitje. Ik voel het orgasme opborrelen en schiet men tweede lading bij haar binnen. Ondanks dat ik klaarkom blijft ze nog even verder doen. Doordat ze zelf haar kutje is beginnen te stimuleren nadert zij ook haar tweede hoogtepunt, dat ze dan een beetje later met een luide kreun ook bereikt. De kreun was niet zo luid als eerder op de avond maar kon ook wel tellen. Even heft ze haar heup op zodat men paal uit haar kan schuiven en dan laat ze zich uitgeput over mij vallen.

Een paar tellen later schuift ze van me af maar blijft nog in men armen liggen. Van redelijk wat gekreun en gehijg (van ons beide) tot enkel muziek in een paar seconden tijd.

Wanneer ze bekomen is stelt ze voor om ons te gaan wassen en stilaan ons neer te leggen om te slapen, ik heb meer dan genoeg op om naar huis te rijden. Lijkt mee geen slecht idee dus ik sta recht en we gaan naar de badkamer. Nu we toch samen aan het douchen zijn wassen we elkaars lichaam. Al heel de avond heb ik haar lichaam verwend, elke vierkante cm heb ik zeker als eens gestreeld, gekust of gelikt, maar zo’n prachtig lichaam verveelt nooit. Met men handen vol zeep was ik haar hele lichaam, ook nu laat ik geen enkele cm² onberoerd. Bij het wassen en strelen laten we elkaars lippen natuurlijk ook niet gerust. Wanneer zij mij wast heeft dit natuurlijk ook een effect op waar men bloed stroomt en begint men paal wat harder te worden maar deze laat ik toch passeren, het was al genoeg voor 1 avond. Eens gewassen drogen we ons af en we kruipen onder de lakens.

De volgende ochtend is Stephanie blijkbaar al opgestaan. Ik blijf nog even liggen om wakker te worden en sta dan zelf ook op. Men kleren liggen nog beneden dus heb geen keus dan naakt naar beneden te gaan. Stephanie had het ontbijt al klaar gezet maar was nog niet zo heel lang wakker, ze had dus nog niet moeten zitten wacht. Zelf had ze een sexy korte satijnen kamerjas aangedaan. Na de gebruikelijke ochtendgroet hebben we het over de avond voordien.

Ze vond het echt lekker om eens in haar ander gaatje genomen te worden, maar het is niets om bij elke vrijpartij te doen. Enkel als ze echt geil is, dus ik stel haar gerust dat ik bij een volgende neukpartij niet zomaar out of the blue bij haar langs daar naar binnen zal gaan. Ik wil men kleren zoeken om me toch wat aan te kleden maar helaas kan ik die niet vinden.

“Zoek je iets?” vraagt ze.

“Heu… uh, ja men kleren…”

“Die krijg je subiet wel terug als je naar huis wil gaan, loop nu nog maar zo rond.” Dat vind ik natuurlijk niet zo eerlijk, ik naakt en zij niet. Ik stap naar haar in de keuken en trek het lint van haar kamerjas los en trek het van haar schouders. Ze antwoord met haar lippen op de mijne te zetten en in no time draaien onze tongen weer rond elkaar en hebben we elkaar stevig vast. Ik neem haar vast onder haar billen en ze draait haar benen rond me. Men paal is ondertussen ook in no time terug gegroeid naar een stevige erectie. Hij schijft langs haar kutje het voelt al wat klammig aan. Ik neem een paar stappen en zet ze op de keukentafel (het deel zonder ontbijt natuurlijk). Ze neemt men paal bij de hand en zet hem direct voor haar grotje. Ik hoef hem alleen nog naar voor te duwen.

Vlotjes glijd hij haar natte poes binnen en begin ik haar direct ook stevig te neuken. Ze legt zich dan languit neer over de tafel. Door de stevige stoten schud de tafel en na een aantal keer valt het bestek en een bord al op de grond. Maar ze vraagt direct van me er niets van aan te trekken en haar gewoon verder te neuken. Met haar ogen dicht geniet ze met volle teugen. Haar opwippende borsten, haar gezicht dat geniet en haar tong dat af en toe over haar lippen glijd is een enorm geil zicht. Lang kan ze zich niet stilhouden en begint ze lekker te kreunen. Tussen de kreuntjes door vraagt ze om zo voort te blijven doen, zodat ik alle drie haar gaatjes men sperma heb gespoten. Ik voer het tempo op tot men warme zaad in haar kutje spuit. Uitgeput laat ik me op een stoel vallen. Ze klimt van de tafel en komt nog even voor me op haar knieën zitten.

“Nog even proper maken.” Met een geile blik kijkt ze in men ogen terwijl ze men glimmende paal in haar mond neemt. Een paar keer gaat ze op en neer en dan likt ze hem proper.

Ze staat terug recht, schenkt de koffie in en zet zich ook aan tafel. Van de stomende seks hadden we beide enorme honger, met als gevolg dat gewone boterhammen met beleg nog nooit zo goed gesmaakt hebben dan nu. Na het ontbijt krijg ik braaf men kleren terug en vertrek ik naar huis.

Lycan

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *