Domination day 4.4

()

Mieke en Jens zitten samen gezellig in de sofa naar een film te kijken die ze recent opgenomen hadden. Het was een film die Mieke normaal heel erg moest aanspreken, maar nu was ze er niet met haar gedachten bij. Ze hield bijna de hele tijd de klok in het oog. Het was bijna middernacht en dan waren ze terug zaterdag. En niet zomaar een zaterdag, maar Domination Day.

Het was Mieke die deze keer de teugels in handen zou nemen. Mieke was van plan om er meteen in te vliegen. Ze wachtte tot de klok 12 zou slaan en dan zou ze in actie schieten.

Jens verwachtte dit totaal nog niet. Hij dacht dat zoals steeds de Domination Day bij het ontwaken zou starten, maar niets was minder waar deze keer.

Toen Mieke de klok op 0:00 zag, begon voor haar de 24 uur waar ze al een poosje mee bezig was geweest. Ze stond op en liep naar de TV en schakelde die uit. Jens keek Mieke niet begrijpend aan.

“Je mag rechtstaan en je uitkleden”, zei Mieke tegen Jens. Jens begreep meteen wat er aan de hand was. Hij was een beetje verrast, maar stond op en begon zich uit te kleden. Toen hij helemaal naakt was, kreeg Jens zijn eerste echte opdracht.

“Ga je even mijn wagen buitenzetten”, zei Mieke op een nogal strenge wijze.

Jens keek even naar Mieke, maar liep dan naar het kastje waar de sleutels van de wagens lagen, nam Mieke haar sleutelbos en liep naakt naar de garage. Daar duwde hij op de knop om de garagepoort te openen. Mieke was Jens gevolgd naar de garage en zag hoe Jens naakt in de wagen stapte. Hij startte de wagen en reed naar buiten.

Toen de wagen buiten was duwde Mieke op de knop om de garagepoort te sluiten. Ze zag nog de verraste blik van Jens. Maar Jens haastte zich niet. Hij had ten slotte toch de sleutels bij zich. Maar wat Jens niet wist was dat Mieke de huissleutels aan haar sleutelbos verwijderd had en Jens dus niet meer naar binnen kon. Ze hoorde hoe Jens het portier van de wagen dichtsloeg en naar de poort kwam. Mieke hoorde het rammelen van de sleutels.

“Hé de sleutels van de poort zijn weg”, riep Jens verbaasd. 

“Zoek je weg maar naar binnen”, riep Mieke nog doorheen de gesloten poort.

Jens stond daar mooi buiten. Helemaal naakt en erg warm was het niet. Het was slechts zes graden buiten. Hij keek snel even rond. Gelukkig was er niemand op straat nu. Dit had Jens duidelijk niet verwacht.

Ondertussen was Mieke naar boven gegaan naar hun slaapkamer. Daar had ze het raam op een kiertje gezet, net genoeg om van beneden te zien dat het raam openstond. Mieke liet het licht branden. Ze hoorde hoe Jens het poortje opzij van de woning openmaakte en naar achterliep. De tuinlichten floepten aan. Mieke ging voor het raam staan en zag Jens staan kijken naar het raam.

Mieke trok haar topje uit en toonde hem zo haar borsten. Een BH had Mieke niet aangetrokken vandaag. Mieke wist dat Jens haar zo heel goed kon zien in het duister. Mieke liet hem nog even kijken en schakelde dan het licht uit, zodat ze hem makkelijker kon volgen.

Mieke zag Jens naakt door de tuin lopen. Als de buren nog wakker waren en in de tuin zouden kijken, gewaarschuwd door het aanfloepen van de lichten, zouden ze hem mooi zien lopen. Maar dat kon Mieke jammer genoeg niet zien.

Jens liep naakt naar het tuinhuisje. Hij nam de reservesleutel van het huisje, dat hij onder een tegel had verborgen en opende het tuinhuis. Daar stond een ladder opgeborgen.

Jens had dus opgemerkt dat Mieke het raam op een kiertje had gezet. Hij had het intussen al behoorlijk koud gekregen. Hij kon wel een beetje vloeken om de situatie waarin hij zich bevond, maar hij moest toegeven dat het een schitterende zet was van Mieke. Jens liep met de ladder onder zijn arm naar de woning en plaatste die tegen de muur. Hij schoof die uit tot onder het raam van de slaapkamer en klom naar boven. Toen Jens bijna boven de ladder kwam, legde Mieke een briefje op de vensterbank en sloot ze het raam voor de verbouwereerde Jens. Mieke wuifde even naar Jens en liep dan de kamer uit, daar het venster nagekeken door Jens.

Jens nam het blad en las wat er op stond. In de brievenbus kan je misschien een oplossing voor je probleem vinden stond er op. Jens daalde de ladder terug af. Mieke zwaaide nog even door het venster naar Jens. Mieke trok haar topje terug aan en liep vervolgens naar beneden en ging in de sofa zitten, zette de TV terug aan op het pornokanaal en keek naar een film die al een poosje bezig was.

Jens was intussen bij de brievenbus aangekomen en hij opende de brievenbus met de sleutel die aan de sleutelbos van Mieke hing. Maar tot zijn ontstentenis, trof hij daar geen sleutel aan, maar terug een briefje. Hij vloekte nu wel een beetje want hij had het behoorlijk koud.

“Je bent flink op weg, doe zo verder, kijk eens in de wagen onder de zonneklep”.

Jens deed de brievenbus terug dicht en liep naar de wagen en stapte in en klapte meteen de zonneklep terug naar beneden. Daar vond hij de sleutel van de voordeur. Jens was opgelucht dat hij naar binnen kon. Hij stapte uit, sloot de wagen af en liep naar de voordeur. Hij stak de sleutel in het slot, en opende de deur. Jens liep verkleumd van de kou naar binnen en sloot opgelucht de voordeur. Jens opende de deur naar de woonkamer.

“Was het leuk buiten”, vroeg Mieke aan Jens. Jens keek Mieke aan en wist niet precies wat hij moest zeggen. Het was wel een heel goede opdracht geweest, hij vond het gewoon jammer dat hij dit niet met Mieke had gedaan. Mieke keek naar Jens zijn lul en die was wel heel klein geworden. Ze kon haast niet geloven dat zo’n klein stompje zo groot kon worden.

Mieke zag dat Jens nog stond te rillen van de kou. Het was blijkbaar toch iets frisser geweest dan wat ze dacht, en Jens was buiten toch wel een 20-tal minuten in de weer geweest.

“Ga naar boven en laat het bad vollopen”, zei Mieke tegen Jens. Die vertrok meteen naar boven. Mieke had oorspronkelijk een andere opdracht voorzien, maar ze zag dat Jens het echt nog koud had en zou hem even wat terug laten opwarmen alvorens verder te gaan. Jens liep de badkamer binnen en draaide de kranen van het bad open en het begon meteen te vullen. Mieke bleef nog even beneden wachten tot Jens terug naar beneden kwam om te zeggen dat het bad volgelopen was.

Mieke stond dan op en liep vervolgens naar boven samen met Jens. Ze liep heupwiegend voor hem uit Jens genoot van het mooie zicht. In de badkamer aangekomen trok Mieke haar kledij uit en stapte ze lekker in het warme water. Toen ze lekker languit in het grote bad lag, zei ze tegen Jens dat hij er bij mocht komen. Jens was hiervoor echt blij, want hij kreeg de kou niet uit zijn lijf en een badje zou hem nu heel wat deugd doen. Samen lagen ze lekker te genieten van het bad.

Een halfuurtje later was Jens weer helemaal de oude. Mieke zei tegen Jens dat hij het bad moest verlaten zich mocht afdrogen. Mieke bleef rustig in het water liggen en keek toe hoe Jens een handdoek nam uit de kast en zich begon af te drogen. Ze keek terug even naar Jens zijn lul en zag dat deze ondertussen al flink wat gegroeid was.

“Trek je eens lekker af”, zei Mieke tegen Jens. Jens keek Mieke even aan, maar greep dan meteen zijn lul vast en begon er aan te sjorren. De lul van Jens werd in geen tijd terug stijf. Mieke vond dit steeds fascinerend om dit te zien. Mieke stapte nu eveneens uit het bad en nam een handdoek uit de kast en begon zich af te drogen.

“Ga maar verder”, zei Mieke tegen Jens, toen ze zag dat hij gestopt was.

Jens ging meteen verder.

“Mag ik klaarkomen”, vroeg hij na een poosje terwijl hij zwaar aan het ademen was.

“Natuurlijk, kom maar lekker op de vloer klaar”, zei Mieke tegen Jens.

Jens ging verder en kwam dan klaar. Hij gromde luid en was zich behoorlijk hevig aan het aftrekken.

Mieke zag hoe de sperma uit Jens zijn lul spoot en op de vloer terecht kwam. Mieke keek vol fascinatie naar de spuitende lul van Jens. Nadat Jens klaargekomen was, liet Mieke Jens zijn lul schoonmaken. Ondertussen had Mieke zich afgedroogd en liep ze naar de dressing.

Daar opende ze de lade met de speeltjes en haalde de douchekop in de vorm van een dildo uit de lade. Ze liep er mee naar de badkamer. Toen Jens zag wat Mieke in haar handen had, wist hij meteen hoe laat het was. Mieke gaf hem de dildo en vroeg hem om deze te monteren.

Terwijl Jens in de douche bezig was de dildo op de doucheslang aan te sluiten, vulde Mieke, zonder dat Jens het zag, de anale douche die ze stiekem mee had genomen met lauw water.

Ze zette de anale douche net om het hoekje van de douche. Jens had totaal niets in de gaten gehad. Mieke ging achter Jens staan en streelde de billen even.

Mieke nam de dildo van Jens over toen deze klaar was deze te monteren.

“Buig je maar eens lekker voorover en trok je billen eens flink uit elkaar”, zei Mieke tegen Jens.

Jens deed wat Mieke van hem verlangde. Zo kwam zijn kontgaatje helemaal vrij.

Mieke stelde de temperatuur van het water in en drie seconden later begon het water uit de openingen in de dildo te spuiten.

“Ga even wat verder staan”, zei Mieke en ze gaf Jens een klap op zijn billen. Mieke ging nu achter Jens staan en duwde de top van de dildo tegen Jens zijn anus aan. Mieke wist dat Jens die dikte niet kon hebben, maar ze wilde hem even in de waan laten dat ze deze bij hem naar binnen wou duwen. Ze zette zachtjes druk met de dildo en ze voelde heel wat weerstand.

Het water spoot uit de dildo en maakte de aars van Jens helemaal nat. Na een minuut gedaan te hebben alsof ze het probeerde de dildo in Jens zijn kont te krijgen, schakelde Mieke de watertoevoer uit.

Jens wilde weer overeind komen, maar Mieke zei hem in positie te blijven staan. Mieke nam nu de anale douche en maakte het uiteinde wat glad zodat het gemakkelijk doorheen de sluitspier van Jens zou glijden. Mieke plaatste de canule voor de aars van Jens en duwde die vervolgens voorzichtig in Jens zijn kont. De canule schoof relatief gemakkelijk doorheen de sluitspier van Jens. Wanneer de canule op zijn plaats zat, pompte Mieke een flinke hoeveelheid water in de darmen van Jens. Zo kreeg Jens voor het eerst in zijn leven een lavement gestoken. Jens mocht zich vervolgens ontlasten, en Mieke ging hiermee door tot er terug proper water uit de darmen van Jens stroomde.

Mieke had hem terug gegeven wat hij de laatste keer met haar had gedaan. Hierna mocht Jens zich douchen en moest hij de speeltjes die Mieke net gebruikt had, reinigen. Mieke droogde zich ondertussen wat af. Ze liep naar de dressing en haalde een tube glijmiddel uit de lade en ze liep naar beneden naar de woonkamer. Ze legde de tube op de tafel neer. Mieke ging in de sofa zitten en keek verder naar het pornokanaal. Er was intussen een andere film bezig en Mieke zag hoe een vrouw door twee mannen op het zelfde moment werd geneukt. Het was iets wat Mieke wel heel erg aansprak en ze zat geboeid toe te kijken.

Tien minuten later kwam Jens naar beneden. Hij was net als Mieke helemaal naakt. Hij was benieuwd wat Mieke nog voor hem in petto had. Toen Jens de woonkamer binnenkwam stuurde Mieke hem naar de keuken om wat drinken te halen.

Mieke vroeg Jens een lekkere fles witte wijn te halen uit de koelkast. Jens verdween helemaal naakt naar de keuken. Hij haalde uit de koelkast een fles Chablis en ontkurkte de fles. Hij haalde ook een glas te voorschijn en liep met de fles en het glas terug naar de woonkamer. Daar schonk hij het glas vol en gaf het glas aan Mieke. Je mag best ook een glas hebben hoor, zei Mieke tegen Jens. Jens dus terug naar de keuken om nog een glas te halen en terug gekomen in de woonkamer, nam hij de fles en vulde zijn glas.

“Kom even bij me zitten”, vroeg Mieke aan Jens en hij ging naast Mieke in de sofa zitten. Mieke nestelde zich tegen Jens aan en hij sloeg zijn arm rond haar middel. Samen keken ze zo naar de rest van de pornofilm. Het was een heel opwindende film. Toen de film ten einde was, was Mieke heel erg opgewonden. Tijd voor de volgende fase. Mieke stuurde Jens naar boven om zijn penispomp en Cock ringen te gaan halen.

Een paar minuten later was Jens terug beneden met het gevraagde. Jens zijn lul stond al behoorlijk stijf, maar Mieke wilde duidelijk meer. Jens gaf het instrument aan Mieke. Deze nam een van de Cock ringen en schoof die over de buis van de vacuümpomp. Vervolgens schoof Mieke de buis van de penispomp over de lul van Jens en begon deze vervolgens op te pompen. Het vacuüm zorgde ervoor dat Jens zijn lul helemaal in de buis werd gezogen. Mieke bleef maar pompen tot de hele buis gevuld was met Jens zijn lul. Toen schoof Mieke de Cock ring van de buis af en kwam deze helemaal onderaan de schacht van Jens zijn lul te zitten. Hierdoor kon het bloed maar moeilijk uit Jens zijn lul terugstromen.

Mieke liet de vacuüm ontsnappen en verwijderde de buis. Jens zijn lul was mega hard nu.

Mieke greep Jens zijn lul even vast en streelde die even. De eikel was nu heel gevoelig en toen ze haar vingers er tegen zette, ging er een schok doorheen Jens zijn lichaam. Het liefst van al zou Jens Mieke nu neuken, maar dat gunde Mieke hem nog niet. Ze liet hem eerst haar glas nog even bijvullen.

“Ik wil wel even een gezellig sfeertje,” zei Mieke tegen Jens. “Zorg jij even voor wat kaarsjes.” Jens ging meteen naar de kast waar de theelichtjes lagen en begon her en der in de woonkamer theelichtjes te plaatsen. Hij stak die kaarsjes aan en al snel was de kamer verlicht door de kaarsjes. Er stonden er heel wat. Jens deed het licht van de kamer uit en zo kwam de heel romantische sfeer die door de theelichtjes werd veroorzaakt heel goed tot zijn recht. Mieke was heel tevreden met het resultaat. Zo had ze het graag.

“Er ontbreekt nog iets”, zei Mieke tegen Jens. Ze stond op en keek even in het rond. Jens vroeg zich af wat er zou kunnen mankeren.

“Ga eens op handen en knieën bij de deur gaan zitten”, vroeg Mieke aan Jens. Die begreep er niets van, maar deed wat Mieke van haar verlangde. Mieke liep naar de dressoir kast en opende een lade. Daar haalde ze een kaars en een tube glijmiddel uit de lade. Ze deed de lade terug dicht en liep nu naar Jens terug. Toen deze Mieke zag aankomen met die kaars en het glijmiddel wist hij meteen hoe laat het was. Mieke deed wat glijmiddel op het uiteinde van de kaars. Vervolgens deed ze ook nog wat glijmiddel op het kontgaatje van Jens. Ze smeerde het lichtjes open en duwde haar vinger in de kont van Jens. Deze vond het eigenlijk wel spannend om zo gevingerd te worden in zijn kont. Mieke deed nog wat extra glijmiddel op de nauwe opening en duwde het met de vinger naar binnen zodat het glijmiddel wat naar binnen werd geduwd. Mieke ging zo nog een poosje verder. Ze vond het best leuk, Jens zo te thesen.

Toen ze vond dat er voldoende glijmiddel aangebracht was, nam Mieke de kaars en zette het uiteinde ervan tegen het kontgaatje van Jens. Ze duwde de kaars zo langzaam bij Jens naar binnen. Doordat het de stompe kant was, ging dit niet zo gemakkelijk. Maar eenmaal ze de sluitspier overwon, ging de kaars vlot bij hem naar binnen. Mieke neukte Jens zo een poosje met die kaars. Jens genoot er van. Dan nam Mieke een van de theelichtjes en ontstak de kaars. De kaars zat maar een klein stukje meer in de kont van Jens. Mieke maakte zo van Joost een menselijke kandelaar. Ze ging terug in de sofa zitten en nam een boek en begon gezellig wat te lezen.

Jens zat op zijn handen en knieën met een kaars in zijn kont. Mieke genoot van het zicht. Ze liet Jens zo zeker een halfuur zitten. Ze hield de kaars wel goed in de gaten zodat deze Jens zeker niet zou branden. Na een halfuur in haar boek te hebben gelezen, stond Mieke terug op en liep ze naar Jens toe. Deze begon de hitte van de vlam toch wat te voelen en kreeg wat schrik dat hij zich zou branden. Mieke zag dat eveneens en blies de kaars uit. Jens was heel erg opgewonden. Mieke trok de kaars uit de billen van Jens terug. Ze zag hoe de opening zich snel weer sloot. Mieke vond dit een heel opwindend zicht. Ze stak weer even een vinger in zijn kont, vingerde hem even en trok die dan terug. Jens liet het zich allemaal welgevallen. Blijf maar even mooi zitten, zei Mieke tegen Jens en ze liep de kamer even uit en liep naar boven naar de dressing. Daar haalde ze uit de lade met speeltjes een brede lederen halsband die ze gekocht had via een postorderbedrijf. Aan de lederen halsband zat een grote en dikke metalen ring. Ze haalde er ook een riem uit die gebruikt wordt om honden uit te laten. Ze liep met de twee zaken naar beneden. Ze liet de riem in de hall achter aan de kapstok en riep met de halsband de kamer in. Jens zat nog steeds op handen en knieën.

“Kom eens hier”, zei Mieke tegen Jens en hij kroop meteen naar haar toe. Mieke deed de halsband om. Het was voor Jens een vreemd gevoel. Toen Mieke de sluiting van de halsband had dicht gedaan, ging ze in de sofa zitten. Ze spreidde haar benen wijd open.

“Kom me eens lekker verwennen met de heerlijke tong van je”, zei Mieke tegen Jens. Jens kroop tussen de benen van Mieke. Mieke lag wat uit gezakt in de sofa en zo kon Jens gemakkelijk bij haar poesje komen. Jens begon het poesje van Mieke te likken. Hij liet zijn tong langs de schaamlippen van Mieke gaan. Mieke genoot van die likkende tong die haar poesje verwende. Jens zijn tong likte het klitje van Mieke, hij neukte haar met haar tong. Jens deed zijn uiterste best om Mieke te behagen en hij slaagde daar ook heel goed in.

Jens wilde zijn hand gebruiken en een vinger in haar poesje stoppen, maar Mieke tikte hem op zijn hand.

“Enkel je tong gebruiken”, zei ze streng tegen Jens. Deze ging verder met zijn tong. Hij begon Mieke te neuken met zijn tong. Mieke genoot er enorm. Ze begon alsmaar luider te kreunen van genot. Jens bleef haar maar likken, aan haar schaamlippen zuigen, haar klitje bewerken. En hij deed dat met enorm veel overgave. Hij wilde dat Mieke genoot en klaarkwam. En dat gebeurde dan ook. Mieke greep Jens zijn hoofd vast en duwde zijn gezicht helemaal tegen haar poesje aan en kwam dan luid roepend klaar. Het geil stroomde rijkelijk uit haar poesje. Mieke lag te schokken van genot en Jens dronk gulzig de sappen die uit Mieke stroomden op.

Toen het orgasme aan het wegebben was, liet Mieke Jens los. Ze keek hem aan. Hij zat op zijn knieën voor haar, zijn gezicht helemaal nat van haar sappen. Ze woelde even door Jens zijn haar met haar handen.

“Je hebt baasje lekker verwend”. Hierop stond Mieke op. Blij maar even zitten, ik ben zo terug. Mieke liep de woonkamer uit. Jens bleef achter. Hij bleef op zijn knieën zitten. Zijn lul stond nog steeds keihard. Maar Mieke had er nog niet naar omgekeken. Wat had hij haar graag geneukt nu, maar hij wist dat hij nog een poosje zou moeten wachten. Jens keek even op de klok en zag dat het al 2u30 geworden was. Hij begon toch al wat vermoeidheid te voelen, maar hij wist niet wat Mieke nog van plan was met hem.

Mieke was ondertussen naar de dressing gelopen om zich terug aan te kleden. Ze had als verrassing voor Joost een nieuw jurkje gekocht. Een rood latex jurkje. Mieke trok het jurkje aan. Het was de eerste keer dat ze zoiets zou dragen en ze vond het eigenlijk wel spannend. Joost wist totaal van niets. Mieke ritste de jurk helemaal dicht. De jurk zat als rond haar lichaam gegoten. Haar figuur werd er heel mooi door benadrukt. Lisa bekeek zichzelf even in de spiegel. Ze genoot van zichzelf zo sexy te zien. Het rode latexjurkje was uitermate kort en bedekte net haar billen. Haar borsten werden er heel mooi in geaccentueerd.

Mieke trok nog een paar rode schoenen aan, met heel hoge naaldhakken. De hakken waren wel 12 cm hoog. Mieke ging vervolgens aan de make-up tafel zitten en begon zich te schminken. Ze besteedde heel wat tijd er aan. Ondertussen zat Jens beneden te wachten. Het liep al tegen 3 uur aan toen Mieke naar beneden kwam. In de gang nam ze de riem mee. Ze liep de woonkamer binnen. Jens keek zij ogen uit naar de verschijning van Mieke.

“Wow, die jurk staat je gewoon mega bangelijk”, was zijn eerste reactie. Jens kon zijn ogen gewoon niet van haar houden. Mieke vond de reactie van Jens wel heel leuk. Ze draaide eens mooi rond haar as, zodat Jens haar langs alle kanten kon bewonderen.

Mieke liep vervolgens naar Jens toe en bevestigde de riem met de klip aan de ring van de halsband. Jens was nu precies een hond die aangelijnd was. Jens vond dit wel een schitterend idee van Mieke. Al vond hij het wel jammer dat hij er niet eerder opgekomen was.

“Kom”, zei Mieke tegen Jens en ze liep naar de deur, terwijl Jens achter haar aan kroop als een hondje. Mieke nam de sleutelbos van de wagen. Ze hing er eerst de sleutel van de voordeur er terug aan.

“Je mag rechtstaan”, zei Mieke tegen Jens. Jens was opgelucht want zijn knieën begonnen toch al wat pijn te doen. Nu was de stijve lul van Jens nog beter te zien. Mieke greep de stijve lul van Jens even vast en trok Jens even af. “Mm…, voelt lekker aan”, zei Mieke tegen Jens. Jens genoot van die hand rond zijn lul. Even had hij de hoop dat Mieke hem zou laten klaarkomen, maar Mieke was zo ver nog niet.

“Kom we gaan even wandelen,” en ze trok de voordeur open.

“Jens keek Mieke aan met een blik vol ongeloof. Maar toen Mieke naar buiten stapte volgde hij zonder protest te laten horen. Mieke deed de deur achter haar dicht en ze liep de oprit af. De straat lag er helemaal verlaten bij. Ze liepen een eindje door de straat. Mieke in een supersexy latex jurk en Jens helemaal naakt. Het was behoorlijk koud buiten. Gelukkig was het niet aan het regenen. Ze liepen tot aan het einde van de straat. Ook daar was het heel rustig. Vervolgens liepen ze terug naar het huis, want Mieke had het ook koud. Terug bij de woning aangekomen, opende Mieke de voordeur en liepen ze terug naar binnen.

Ze maakte nu de riem terug los en legde die terug op de kast. Ze maakte ook de halsband los van Jens.

“Ik ben trots op je”, zei Mieke tegen Jens en ze gaf hem een zoen. Ze begonnen elkaar heel passioneel te zoenen. Mieke had al snel de lul van Jens vast en was deze mooi aan het aftrekken. Jens genoot hier van. Mieke maakte zich vervolgens los van Jens en liep met hem de trap op naar boven. Ze liepen meteen door naar de slaapkamer. Daar mocht Jens van Mieke op het bed gaan liggen. Mieke liep nog eerst even de dressing binnen en trok haar latexjurk uit en hing die mooi op de stoel. Ze opende de lade waar de Toys in lagen en haalde er de voorbindpenis uit. Ze deed de voorbindpenis om. Het ene uiteinde verdween in haar poesje. Ze nam ook nog een nieuwe tube glijmiddel. Met de tube in haar hand liep ze de slaapkamer terug binnen.

Jens zag haar binnenkomen en wist meteen wat er terug te gebeuren stond. Hij zou terug in zijn kont geneukt worden door Mieke. En hij vond dat eigenlijk wel leuk. Maar Mieke ging voor het bed staan.

“Pijp me eens even”, zei Mieke tegen Jens. Die vond dit een heel gewaagde opdracht. Maar Jens deed precies wat Mieke van hem verwachtte en hij knielde voor haar neer en nam de dildo in zijn mond en begon Mieke vol overgave te pijpen. Mieke vond het jammer dat ze er niets van voelde. Ze zou het toch graag eens voelen hoe zoiets voelt. Maar ze vond het wel een bijzonder geil gezicht, hoe Jens haar aan het pijpen was.

Na een grote 5 minuten, liet Mieke hem stoppen en moest Jens op zijn rug op het bed gaan liggen. Jens ging op het bed liggen.

“Trek je knieën op en doe je benen uit elkaar”, zei Mieke op een milde toon. Jens deed meteen wat Mieke van hem verlangde.

Mieke zag de stijve lul, die heerlijke ballen van hem, en dan dat sterretje waar ze seffens die dildo in zal gaan duwen. Ze nam de tube glijmiddel en spoot er wat op de dildo. Ze smeerde het vervolgens goed open. Ze deed ook nog wat glijmiddel extra op het nauwe gaatje.

Toen stak Mieke een vinger in de kont van Jens en begon hem te vingeren. Jens genoot van het gevoel. Mieke duwde al snel een tweede vinger in zijn kont. Ze vond wel leuk op dit te doen, ze genoot hier ook van. En Jens die genoot er eigenlijk het meest van. Na een poosje Jens in zijn kont te hebben gevingerd nam Mieke nu plaats tussen zijn gespreide benen en plaatste ze de dildo voor Jens zijn kont en duwde die vervolgens langzaam bij hem naar binnen. Het was de eerste keer dat ze Jens in die positie neukte en ze kon zijn gezicht nu heel goed zien. Ze vond dit werkelijk heel erg opwindend.

Mieke duwde de dildo helemaal in Jens zijn kont. Deze kreeg het even heel zwaar te verduren. Hij moest even wennen aan die dildo die volledig in hem zat. Na een poosje begon hij zich te ontspannen en gaf aan Mieke aan, dat ze verder kon gaan. Mieke begon haar bekken heen en weer te bewegen waardoor de lul in en uit Jens zijn kont ging. Eerst heel voorzichtig, maar stelselmatig het tempo opvoerend neukte Mieke Jens.

Na ruim 10 minuten Jens in zijn kont te hebben geneukt, trok Mieke zich terug. Ze ontdeed zich van de voorbindpenis, want Mieke was zelf heel erg opgewonden geworden en verlangde hevig naar Joost zijn lul. Ze ging op hem liggen en begon hem te kussen. Ze voelde de lul van Jens tegen haar buik aan. Haar buik werd nat van het voorvocht dat van Jens zijn lul droop. Dan greep Mieke de lul van Jens vast en leidde die bij haar naar binnen. Jens zijn lul schoof makkelijk bij Mieke naar binnen, want Mieke haar poesje was gewoon kletsnat van opwinding. Mieke begon Jens meteen stevig te berijden. Jens genoot heel intens en ook aan Mieke haar gekreun kon je horen dat ze het lekker vond.

Mieke haar borsten bengelde wild heen en weer door haar hevige bewegingen. Jens greep de borsten vast en begon deze meteen stevig te kneden. Iets waar Mieke enorm van genoot. Mieke raasde ondertussen maar hevig door en kwam al snel een eerste keer laar. Ze deed dit op een heel luidruchtige manier. Jens stond ook op klaarkomen, maar die Cock ring rond zijn lul zorgde ervoor dat dit niet zo gemakkelijk ging.

Na Mieke haar orgasme, kwam ze van hem af en ging op haar rug liggen op het bed met haar benen wijd gespreid Jens nam meteen plaats tussen haar benen, plaatste zijn lul voor haar poesje en stootte die hard bij haar naar binnen. Zijn lul drong meteen helemaal in haar en Mieke riep het uit in extase toen ze zich zo genomen voelde.

Jens begon haar stevig te neuken. Het was meer beuken dat hij deed, maar Mieke lag onder hem te kronkelen van genot. Jens voelde zijn sperma van uit zijn ballen opstijgen en kwam enkele seconden later onder luid gegrom klaar en spoot zijn lading diep in Mieke haar kutje. Mieke stond dicht tegen een orgasme en spoorde Jens aan nog even door te gaan en Jens deed wat Mieke vroeg en ze kwam een tweede keer klaar. Het was een behoorlijk hevig orgasme. Jens liet zich enigszins wat uitgeput naast Mieke neervallen op het bed en beiden lagen na te hijgen. Ze waren beiden buiten adem van de inspanning en de emoties.

Mieke was als eerste bekomen en kwam terug overeind. Ze zag Jens zijn lul nog behoorlijk stijf staan. Dit kwam door de Cock ring. Mieke besloot om Jens wat uit zijn lijden te verlossen en ze greep de ring vast en rolde die voorzichtig van Jens zijn lul af. Hierdoor kon het bloed makkelijker terug stromen en werd de lul van Jens heel snel slap. Het liep ondertussen al tegen 4 uur aan en Mieke besloot om Jens toch even wat rust te gunnen. Ze zette de wekker wel om 7 uur. Wilde dus zeggen dat ze maar een uurtje of drie zouden slapen. Jens en Mieke kropen onder de lakens. Mieke was al heel tevreden over het eerste gedeelte van haar domination day.

Lisa

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *