Double date

()

Ronny, Een vriend van me, die net zoals ik vooraan in de 30 was had via internet contact met een studente die in de zelfde stad studeerde als waar we wonen. Haar naam was Tina, ze was 20 jaar en haar interesse in mannen ging vooral naar mannen met meer levenservaring, ze vond die veel aangenamer om mee om te gaan dan haar leeftijdsgenoten.

“Die zijn leuk om eens af en toe met te feesten maar dat was het” wist ze hem te zeggen. Zo kwam het tot een date. De dag zelve vroeg Tina of hij het erg vond om er een double date van te maken. Haar vriendin, Stephanie, zat die avond alleen en wou ook wel eens nieuwe mensen leren kennen. Dus hij belde me op om mee te gaan. Het leek me wel eens leuk om met 2 prille twintigers op stap te gaan. We hadden afgesproken in een café in de stad.

We waren net iets te vroeg dus kozen we een tafeltje met zicht op de deur zodat we ze konden zien binnenkomen. Ronny had al een foto van Tina gezien, ze is een knap meisje: niet zo groot (<1m70),slank maar geen panlat, met lang blond krullend haar en fel blauwe ogen en voorzien van een B-cup. Maar beide hadden we het raden naar hoe Stephanie er uit zou zien.

Een paar minuten later kwamen de dames binnen, Tina was snel te herkennen aan haar haren, ze droeg een strakke jeans en een korte jas. Stephanie kwam achter Tina binnen, ze was een stuk groter (tegen 1m80), ook iets steviger gebouw, lang bruin sluikhaar, groene ogen en haar boezem mocht er ook zeker zijn! Een paar dagen later wisten we dat het een C cup is. Ze droeg een lange jas waaronder we enkel haar panty’s zagen, haar rok was blijkbaar korter. Persoonlijk vind ik dat wel sexy eigenlijk. Als ze dichterbij kwamen konden we hun gezicht beter zien en ik was er even stil van, het waren 2 knappe snoetjes maar vooral Stephanie had een prachtige lach. Zoals het hoort stonden we recht om hen te begroeten en zetten ons gelijk terug aan tafel. Nu ze hun jassen aan de kapstok hadden gehangen viel het op dat Stephanie haar boezem mooi gevuld was, ze had een diep blauwe blouse aan met een zwarte kokerrok.

De knopjes van haar blouse waren net ver genoeg geopend dat we een mooie inkijk hadden maar dat het niet té bloot was. Tina had een rood shirt met korte mouwen aan en met eveneens voldoende inkijk. Ronny stelde me voor aan de dames en Tina deed hetzelfde met Stephanie. Het gesprek vlotte vrij snel omdat we over elkaar niet zoveel wisten dus konden we veel vertellen. Een paar wijntjes en biertjes later, wanneer het gesprek verder gevorderd was konden we het natuurlijk niet laten om te vragen wat hun in iets oudere mannen aansprak. Blijkbaar hadden ze daar geen blad voor de mond en ging het niet alleen om de inhoud maar ook om de bed-prestaties, ze zouden van onze leeftijdscategorie meer aandacht krijgen dan die van hun.

Het was best gezellig maar het leek me een leuk idee om even de benen te strekken naar een ander café te gaan. De andere 3 stemde toe en we lieten de dames kiezen. Ze kozen voor een iets hippere keet, meer een danscafé, een 10 minuten stappen. We liepen 2 aan 2 maar wie naast wie liep wisselde regelmatig. Voor elkaar een eerste keer te zien ging de omgang zeer vlot. Wanneer ik even naast Ronny liep merkte we ineens op dat de dames achterop waren geraakt door te window-shoppen. Ze waren aan een lingerie winkel blijven staan. We kwamen kijken wat ze mooi vonden en we konden het dan natuurlijk niet laten van ons gedacht ook te delen. Ik toonde Stephanie welk setje ik vond dat het beste bij haar paste.

Die opmerking liet ze niet zomaar voorbij gaan en vroeg of ik haar dan graag in lingerie zou zien. Natuurlijk wil elke gezonde man zo’n knappe meid in lingerie zien. Tina vulde aan dat ze dat ook wel zag zitten, maar dan moeste wij de lingerie wel sponsoren. Zoals de meeste studenten was hun shopping budget niet zo geweldig groot. Ronny en ik keken elkaar aan en zonder echt te overleggen stemde we alle twee in. De meisjes bleven dit weekend in de stad om tegen maandag een paar taken te kunnen afwerken. Maar een zaterdag namiddag was er wel tijd voor ontspanning dus spraken direct een uur af. We zetten onze avond verder.

In het door de meisjes gekozen café zetten we ons aan tafeltje om nog wat te drinken en verder te praten, maar naargelang de avond vorderde ging de muziek harder en werd er meer gedanst. De date die we zaterdag hadden gemaakt zorgde er voor dat ze helemaal los kwamen. Tijdens het dansen werd er wat geflirt en draaide ze met hun kontjes waardoor we meer en meer afvroegen of we het 2 dagen later bij kijken zouden kunnen laten. Wanneer ze dan met hun rug en kont tegen ons wat kwamen schuren werden onze broeken alleen maar kleiner. Het was een leuk feestje maar aan alle mooie liedjes komt een einde, de dames hadden de dag erachter vroeg les en gingen naar huis. Wanneer ze hun jas aan hadden en afscheid kwamen nemen kuste Stephanie me op de mond en streelde ze over m’n kruis. Met een knipoog zei ze “tot zaterdag” en weg waren ze.

Met een serieuze tent in de broek maar met een goed vooruitzicht lieten ze ons achter.

Zaterdag hadden we na de middag in hetzelfde cafétje afgesproken om samen te komen. Ik was 5 minuten te vroeg maar zag Stephanie al zitten, ze had al een wijntje besteld want ze was er al een klein kwartier. Ze keek er naar uit dus wou ze zeker op tijd komen, en dat was gelukt. De begroeting was nog braaf met een kus op de kaak. Ik zette me bij haar en bestelde ook iets. Ze viel direct met de deur in huis en vertelde dat ze in de voormiddag al met Tina was gaan winkelen voor wat hapjes en drank voor bij Tina op kot. Ik wou ook wel weten of ze eerder al in lingerie voor mannen hadden geparadeerd en dit was de eerste keer, daarom was ze ook wat zenuwachtig. Wanneer ze even naar het toilet ging zag ik dat ze een mooi rood kleedje aan het met zwarte panty’s. Ik hoopte natuurlijk dat ze stopte aan haar dijen, dat vind ik echt sexy en opwindend. De decolleté was minder dan 2 dagen eerder maar we gingen toch sowieso meer zien later op de dag dus dat speelde geen rol.

Als ze terug kwam viel het op dat ik mooie verschijning aan het bewonderen was, vlak voor ze aan de tafel kwam vroeg ze of ik het mooi vond en draaide ze een keer rond. Als ik dat niet bevestigde loog ik, “je ziet er beeldig uit” antwoorde ik.

Toen kwam Tina binnen. Ze had haar jas open waardoor ik kon zien dat ze een little-black dress aan had met vleeskleurige panty’s. Ook hier hoopte ik niet op een volledige kousenbroek. Ook Tina zag er met dat kleedje beeldig uit. Ze hadden beide ook moeite gedaan om zich op te maken, niet overdreven waardoor ze nog een natuurlijke look hadden. Omdat ik de kerk in het midden wou houden zei ik tegen Tina dat ze er even beeldig uitzag als Stephanie.

Net wanneer Tina iets bestelde om te drinken kwam Ronny binnen en zette zich bij aan ons tafeltje. We dronken nog iets en gingen dan op pad naar de lingeriewinkel zoals we beloofd hadden. Daar aangekomen bekeken we even hoe we het gingen doen. We konden de dames laten rond kijken en dan kiezen wanneer ze de bh’s paste off we konden ieder met een van de twee meegaan en zo mee kiezen. De dames kozen het laatste, op die manier hadden we nog niets gezien van hun en wordt het op het kot leuker. Tina nam Ronny bij de arm en trok hem mee naar de andere kant van de winkel. Stephanie en ik bleven aan de voorkant. Ze gaf me al mee dat ze liever een hotpants dan string draagt en dat er geen jarretellengordel bij moest zijn omdat ze altijd zelfklevende panty’s draagt. Ik kon daar zeer goed mee leven, ik heb ook liever dat de stof strak langs de billen loopt dan dat er een koord tussen loopt.

We zagen hier en daar al een paar mooie setjes. Waaronder ook een zwart met rood setje met een korset. Wanneer ze de prijs omdraaide viel het wel even tegen. Maar gelukkig vond ze het zelf ook wat veel. Ze zei met een knipoog dat het misschien voor in de toekomst is als het vandaag goed meevalt. Uiteindelijk als we rond waren kwamen we uit op een zwart met paars of een bordeaux ensemble. We lieten de keuze aan de andere twee over en zij kozen voor het zwart met paarse. Maar ook Tina en Ronny kwamen met twee mogelijkheden. Ofwel grijs met blauw ofwel groen met zwart en wij kozen dan voor het grijs met blauw. Nu stuurde ze ons naar de kassa zodat ze voor de juiste maat konden passen en vijf minuten later stonden ze ook buiten. We liepen nog even verder door de winkelstraat maar besloten toch vrij snel om naar Tina haar kot te gaan. Alle vier waren we te opgewonden om nog langer te wachten.

Het kot was een huis dat Tina met nog andere studente deelde. Het was zaterdag dus niemand anders dan wij waren aanwezig. Tina ging rechtstreeks naar boven om haar kamer gereed te maken en Stephanie haalde de champagne, glazen en de hapjes uit de keuken. We moesten ons in het salon zette. Ze schonk al vier glazen uit waarna ze ook naar boven ging. Een paar minuten later hoorde we hun hakken op de trap en als het salon binnen kwamen was het duidelijk dat we goed hadden gekozen.

De lingerie was stijlvol maar ook enorm sexy. Zoals echte catwalk modellen wandelde ze door het salon, langs ons voorbij tot naast de tv. Waar ze draaide en terugkeerde tot voor onze neus. Ze stopten en draaiden sensueel rond en lieten duidelijk zien lekker hun billen in de hotpants en string zaten. Ik kon het echt niet laten van er even over te strelen. Tina stond voor mij en ze draaide zich zo dat ik er nog makkelijker bij kon. Ook Ronny voelde aan Stephanie haar strakke billen. Dan namen ze hun glazen en kwamen er bij zitten. Maar i.p.v. de zetels verkozen ze onze schoot.

Tina zit met haar benen langs beide kanten op de schoot van Ronny en Stephanie heeft zich zijwaarts op mijn schoot gezet. Natuurlijk werd onze mening gevraagd over wat we te zien kregen. Die mening konden ze ook aan de bult in mijn broek voelen. Na een paar slokjes en onze mening vonden ze het tijd om ons te bedanken. Stephanie zette haar lippen op de mijne en liet haar tong naar binnen glijden die ik met veel plezier ontving. Zacht streel ik over haar dijen en rug, ondertussen maakt ze m’n hemd los. Wanneer m’nhemd los is laat ze me even los zodat ik het uit kan doen, ondertussen neemt ze een slok champagne om dan haar lippen terug op de mijne te zetten en met onze tongen nog eens in de champagne te roeren en elk een deel door slikken. Naast ons hadden ze daar geen tijd voor. Tina haar bh lag al ergens anders en Ronny was volop haar borsten aan het masseren en met haar heup wiegde ze over Ronny zijn bult. Met één hand klik ik Stephanie haar bh los en liet haar mooie borsten vrij, ik nam er eentje in m’n hand en begon ze zacht te masseren om dan iets steviger te werk te gaan.

Ondertussen had Stephanie m’n riem losgedaan en zowel m’n knop als rits geopend. Dat gaf m’n paal die ondertussen beenhard stond iets meer ruimte. Met een hand schoof ze in m’n boxershort om m’n paal de volledige vrijheid te kunnen schenken. Nadat ik m’n schoenen heb uitgestampt hief ik m’n heup op zodat ze mijn broek en boxer in een keer uit kon trekken. Naast ons ging het net iets sneller. Ronny z’n broek was tot op zijn enkels gezakt en Tina zat op haar knieën voor hem met z’n paal in haar mond. Eerst likte ze zijn paal helemaal nat. En ze liet ze haar tong spelend rond ze eikel draaien om hem dan tussen haar lippen te laten schuiven. Vol lust en opwinding zoog ze met lange halen aan z’n likstok, alsof ze hem wil leegzuigen. Een aantal keer laat ze hem zelfs helemaal verdwijnen en gaat ze tot helemaal beneden. Om op adem te komen van de lange halen lekt ze de zijkant om hem dan weer in haar mond te schuiven.

Ronny kijkt opzij en zegt me met kreuntjes ertussen dat ik ze ook is aan moet laten pijpen, want ze weet wat ze moet doen. Stephanie antwoord erop dat ze een lieve meid is die af en toe wel is in een geile slet kan veranderen. Stephanie zat dan al terug op m’n schoot maar nu met haar knieën langs me. Met haar slipje schuurde ze langs m’n paal terwijl ik haar borsten masseerde en een van de tepels tussen m’n lippen nam en er mee speelde.

“Hoe voelt je investering?” Vroeg ze.

“Perfecte keuze’ mompelde ik met haar tepel in m’n mond. Nadat ik van borst van gewisseld mocht ik nog even spelen voor het haar beurt was om van m’n schoot te zakken en van mijn paal te proeven. Ze liet zich van de zetel schuiven om hem dan bijna in 1 beweging bij de hand te nemen en tussen haar lippen te laten glijden. Eerst speelde ze wat met m’n eikel om dan lekker te beginnen zuigen.

Tina was ondertussen Ronny nog altijd aan het pijpen maar ze wou wel een keer iets anders proeven. Ze liet ons even doen maar dan vroeg ze toch aan Ronny en mij om recht te staan zodat ze alle twee wel eens van lul konden wisselen. Een idee dat we niet konden weigeren en we stonden recht en de meisjes zaten voor ons op hun knieën, nu begon Tina lekker aan m’n paal te zuigen en Stephanie ging bij Ronny aan het werk. Ik deed m’n ogen dicht en genoot, maar een paar tellen later voelde ik ineens 2 tongen aan m’n lul lekken. Stephanie was terug gewisseld en kwam met Tina meedoen. Hun tongen gleden op en neer en miste geen enkel stukje. Af en toe zakte eentje van de 2 wat lager om met m’n balzak wat te spelen, zo kon de andere terug wat beter aan m’n paal zuigen. Wanneer ze dan terug met twee likte gleden hun tongen over elkaar waardoor ze me af en toe loslieten om elkaar eens goed binnen te draaien. De meisjes waren echt botergeil. Ondertussen hield Stephanie Ronny z’n lul recht door hem zacht af te trekken. Ze voelde dat ik stilaan m’n hoogtepunt ging bereiken en wisselde dan van paal om te verwennen. Ze wilden proberen ons gelijk te doen klaarkomen. Bij Ronny gingen ze op dezelfde manier tewerk. Ze wisselde elkaar af door aan z’n paal of aan zijn ballen te zuigen tot ook hij bijna aan z’n hoogtepunt kwam. Tina ging dan alleen verder met Ronny en Stephanie kwam terug voor mij gekropen. Beide gingen ze nu hevig te keer. Ook Stephanie liet af en toe m’n paal helemaal in haar mond verdwijnen maar ze was er wel minder bedreven in dan Tina. Soppend schoven onze lullen in en uit hun jonge mondjes. En wat ze gingen proberen bleek nog te lukken ook. Ik voelde m’n hoogte punt opborrelen en op de moment hoorde ik aan Ronny dat hij ook ging klaar komen. Tina en Stephanie gingen naast elkaar zitten en ze trokken ons vlak naast hun. Met nog een paar keer trekken voelde ik m’n zaad naar buiten schieten en zag het de kwakjes op beide hun gezicht landen. Ze hadden wel hun mondjes opengedaan om het meeste op te vangen maar niet alles. Een paar tel later schoot Ronny zen lading over de meisjes. Meteen na het eerst schot nam Stephanie m’n paal weer in haar mond om m’n de volgende kwakjes niet te missen en lekte ze m’n paal schoon. Tina deed hetzelfde bij Ronny. Wanneer alles eruit was wat er ze er uit konden halen bekeken ze elkaar en ze likte het zaad wat niet in hun mondjes terecht was gekomen af van elkaars gezicht. Ze vonden dit zelf zo geil dat ze vervolgens het zaad in elkaars mond aan het zoeken waren. Dit was al een lekker geile start van de vooravond/ avond.

De meisjes stelde voor om voor het vervolg Tina haar matras van haar kamer te halen en in het salon te leggen omdat daar meer plaats is en de zetels ook kunnen dienen i.p.v. alleen maar het éénpersoon bed op haar kamer.

Ronny en ik gingen de matras halen met wat kussens, en we smeten de kussens van de zetels erbij zodat we ruimte genoeg hadden. De meisjes vonden het nu wel tijd dat wij eens aan het werk gezet werden en onze tongen maar eens lekker in hun grotje moesten laten gaan. Tania legde zich op de matras en kussens waarop Ronny haar volgde. Eerst liet hij zijn tong tussen haar liepen glijden en draaide hun tongen zwoel rond elkaar waarop hij dan verder afzakte naar haar nek en verder door haar borsten begon te verwennen. Stephanie had zich in de zetel gezet en ik zette mij er even naast zodat ook wij even een tong konden draaien. Haar speeksel proefde nog een beetje zout van onze lading ervoor. Met één hand masseerde ik afwisselend haar borsten tot m’n lippen de hare loste. Zachtjes likte en sabbelde ik aan haar oorlel om dan verder te gaan naar haar nek om dan een van haar tepels tussen m’n lippen te nemen. De andere werd verder gemasseerd. Even later wisselde ik van kant om ook haar andere borst nog even te verwennen. Maar ik had net iets te veel honger in haar poes, ik wou haar vocht proeven. Dus ik bleef niet lang aan die tweede borst hangen en zakte verder met m’n tong naar beneden. Plagerig speelde ik nog even met haar navel. Ze kon het bijna niet meer aan, ze duwde met haar handen m’n hoofd verder naar beneden. Ik zette me op m’n knieën op de grond voor haar. Ik streelde de binnenkant van haar dijen en bukte met m’n hoofd tussen haar benen. Ik lekte haar schaamlippen en liet m’n tong er dieper en dieper tussen zakken, tot ik m’n tong zo diep ik kon in haar grotje kon duwen. Haar vocht proefde heerlijk. Daarna liet ik m’n tong terug uit haar grotje glijden om zachtjes haar klitje te likken. Zacht glijd m’n tong erover op en neer. Aan haar subtiele kreuntjes te horen deed ik toch al iets goed. Ik nam dan haar klitje tussen m’n lippen en sabbelde er zacht op om er dan terug aan te likken maar dan iets heviger. Zo wisselde ik het likken en sabbelen af. Ik hoorde aan haar ademhaling en gekreun dat ze er heerlijk van genoot. Een heerlijk geluid om te horen. Maar ik wou ze toch luider doen kreunen van genot. Zonder te stoppen met lekken liet ik m’n wijsvinger haar grotje binnen glijden. Zachtjes liet ik m’n vinger in en uit haar kutje glijden. Na een paar keer in en uit te gaan ging ook m’n middelvinger mee naar binnen. Ze maakte een lekker soppend geluid. Ook het geluid van Stephanie werd intenser.

Ondertussen was Ronny ook hevig het klitje van Tina aan het verwennen, ook zij kreunde lekker maar vroeg Ronny om toch te stoppen, “alstublieft neuk me” vroeg ze.

Dat liet hij geen twee keer zeggen en kroop naar boven. In één beweging gleed zijn paal bij Tina naar binnen en begon hij haar zacht te neuken. Ook Tina haar kutje was zo nat dat het neuken een soppend geluid maakte.

“Blijf jij nog maar even doorgaan” kreunde Stephanie. Ik stopte even met vingeren en liet m’n tong terug zo diep mogelijk in haar grotje glijden om nog eens van haar lekker vocht te proeven. Maar i.p.v. terug wat hoger naar haar klitje te gaan zakte ik verder en liet m’n tong een paar keer over haar kont gaatje gaan. Nadat ik er een paar keer over en rond had gelikt zei ze dat het enige dat daar voorlopig naar binnen mag is maximum twee vingers. In m’n hoofd werd dat natuurlijk vertaald naar “steek er a.u.b. 2 vingers in”. Ik likte haar gaatje nog even, maakte dan eerst m’n wijsvinger nat en liet die in haar anus naar binnen glijden. Na een paar keer in en uit te glijden ging ook nu m’n middelvinger meer naar binnen. Ondertussen hadden m’n lippen zich terug over haar schaamlippen gezet om terug met haar klitje te spelen. Ik bleef zo even haar kontje vingeren tot ze vroeg om m’n vingers terug in haar kutje te steken. Deze keer niet zo voorzichtig en ik ging ik direct vrij snel in en uit, aan hetzelfde tempo dat m’n tong over haar klitje ging. Lang had ze niet meer nodig. Haar adem stokte en ze kreunde hevig. Ik liet m’n vingers eruit en begon hevig haar grotje te lekken. Ik wou haar orgasme zeker proeven, en dat was heerlijk.

Wanneer ze klaargekomen was trok ze me terug op haar schoot en zei ze “kom hier dat ik m’n orgasme eens proef” draaide haar tong rond de mijne. Mijn paal was ondertussen terug op sterkte gekomen maar zij wou nog even bekomen.

Ondertussen waren Tina en Ronny omgedraaid en was Tina op Ronny gekropen. Stephanie duwde me van haar schoot af richting Tina. Ze ging zelf ook naast Tina zitten begon haar buik en rug te strelen. Ik zat aan de andere kant en streelde haar rug en borsten. Met een ondeugende blik vroeg Stephanie aan Tina.

“Wat denk je, geil genoeg? Is de slet in jou er helemaal klaar voor?”

Haar antwoord was duidelijk: “Ja hoor, laat maar komen!” En Tina legde zich neer op Ronny. Stephanie richtte zich dan tot mij.

“Aangezien je mijn kontje zo lekker vond, mag je je nu wel even uitleven op die van Tina.” Ondertussen was Stephanie het kontgaatje van Tine al wat aan het vingeren. Ik zette me op m’n knieën achter Tine en Stephanie nam m’n paal beet en zette die voor Tina haar aars. Ze zette zich even stil zodat ik m’n paal in haar kontje naar binnen kon duwen. Zachtjes begon haar kont te neuken. Stilaan ging ik dieper en dieper.

“Laat wel nog iets over voor mij” voegde Stephanie er aan toe. In het begin was het niet puur genot voor Tina, ze had het blijkbaar nog niet al te veel gedaan en moest er aan wennen. Maar eens ik m’n paal een aantal keer vrij diep naar binnen had geduwd was het terug puur genot. Dat was voor Ronny ook de moment haar terug verder in haar kutje te neuken. Hij was even gestopt om mij ‘binnen te laten’.

Tina werd nu in haar beide gaatjes gevuld en dat was iets wat ze blijkbaar lekker vond. Ze kreunde het uit. De woorden “oh… ja, lekker” en “doe maar” wisselde elkaar af. Haar adem haar kreuntjes werden korter en niet veel later kwam ze als laatste aan haar hoogte punt. We neukte haar nog even verder tot ze vroeg om te stoppen. Ze kroop recht en liet zich in de zetel ploffen.

“Nu is het mijn beurt zei Stephanie, maar je mag wel enkel m’n kutje en m’n mondje vullen.” Ze zette zich op handen en knieën op de matras en vroeg of ik eerst voor haar kwam zitten. Met mij wou ze eindigen. Ronny zette zich achter haar en liet z’n paal in haar grotje glijden. Ze was nog drijfnat dus het ging vlot en hij begon haar redelijk snel al stevig te neuken. Ondertussen nam ze m’n paal bij de hand en ze zette haar lippen errond. Ze liet haar lippen op en neer glijden en af en toe likte ze de zijkant om op adem te komen. Wat nu meer nodig was dan eerder op de avond omdat Ronny haar ondertussen ook aan het neuken was. Zijn heup maakte een kletsend geluid op haar billen. Omdat Ronny daarvoor Tina al een tijdje had geneukt had hij niet veel meer nodig.

Tina was ondertussen bekomen en zette zich ook op handen en knieën naast Ronny. Wanneer Ronny z’n tweede orgasme voelde opborrelen haalde hij z’n paal uit haar grot zodat Tina er met veel lust aan kon beginnen zuigen. Met een diepe zucht schoot hij z’n tweede lading in Tina haar keel. Stephanie stopte dan ook met aan mijn paal te zuigen en ze legde zich op haar rug met haar benen open. De geile hongerige blijk zei genoeg. Ik kroop tussen haar benen en zonder veel begeleiding schoof m’n paal bij haar naar binnen. Ook ik had geen rede om rustig te beginnen en liet m’n heup tegen de hare kletsen. Ik kon haar nog wel even neuken maar echt lang was het niet meer. Nu voelde ik m’n orgasme opborrelen en schoot m’n tweede lading in haar grotje leeg.

Ik liet me even op Stephanie vallen tot ik uitgeschoten was maar al snel was Tina weer daar. Ik moest voor haar uit de weg. Het sperma van Ronny smaakte naar meer en ze wou Stephanie haar kutje proper lekken. Stephanie liet Tina dan op de matras liggen en ze ging met haar kutje over Tina haar mond zitten en liet wat ik erin had geschoten er zo terug uit lekken en Tina lekte het met veel plezier en smaak op. Ondertussen kon Tina het niet laten om af en toe Stephanie haar klitje te lekken waardoor niet veel later Tina ook Stephanie haar orgasme begon te proeven.

Wanneer Stephanie haar orgasme door was legde ze zich plat op de matras om te bekomen en vroeg me om erbij te komen liggen. Ronny had zich al languit op de zetel gelegd en die keek naar Tina om bij hem te komen liggen.

Voor Stephanie was dit voor herhaling vatbaar. Ze wou graag nog wel eens een namiddag met me gaan shoppen en mij ‘s avonds dan uitgebreid bedanken, en wie weet mocht er dan eens iets meer in haar kontje dan twee vingers…

Lycan

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *