Sugar baby

()

Een week of 2 geleden had ik na het avontuur met Tina en Stephanie men gsm nummer gegeven aan Stephanie. Ik wou ze gerust nog wel eens zien en dat mocht voor mij zeker onder dezelfde omstandigheden. Ik liet dan het initiatief aan haar en ze had de dag erachter nog een bedanking gestuurd voor de leuke en geile dag en voor de lingerie natuurlijk. Af en toe wisselde we nog een paar leuke berichten, vooral als ze in een geile bui was en het was voor haar dan ook niet moeilijk om zo op te geilen. Als ze dan een selfie van haar kont in de toiletten van de unief met haar rok opgetrokken en duidelijk het slipje dat ik voor haar gekocht had zichtbaar stuurde werd ik helemaal gek. Maar daar bleef het bij tot nu.

“Hey sugar daddy, zin om eindelijk nog eens af te spreken?”. Aan de term sugar daddy wist ik genoeg dat me dat wel iets zal kosten. Maar dat heb ik er wel voor over, ze had me de vorige dagen genoeg opgegeild. En ergens vind ik dat er misschien ook wel leuk aan, ze niet alleen lichamelijk verwennen.

“Zeker sugar baby, wat stel je voor?” is men antwoord.

“Ok, dat is geregeld, maar ik ben niet alleen op kot en het is geen vriendin, zin in een saunaatje daarna?”. Daar heb ik wel zin in en liet haar weten dat ik er eentje zal reserveren.

Het is zaterdag, ik neem men hemd en broek uit de kast om me klaar te maken en krijg een bericht van Stephanie.

“Ik sta naakt voor men kast, heb je suggesties?” Ik ben curieus in hoeverre ze naar mijn suggesties gaat opvolgen en stuur terug.

“De sauna is toch naakt dus lingerie mag je zo laten, en om gemakkelijk te passen misschien een kleedje?”. Ik krijg geen antwoord meer terug dus maak me verder klaar en vertrek. Stephanie zat aan het zelfde tafeltje als de vorige keer.

“Dat is snel ter plaatse?” Merk ik op. Ik moest namelijk enkel nog maar men kleren aandoen en vertrekken.

“Ja logisch, ik moest enkel maar een kleedje, schoenen en men jas aandoen” antwoord ze. Zou ze er echt zitten zonder ondergoed? Het is een simpel zwart kleed, op zich wel vrij braaf, geen uitgesproken decolleté, maar het feit dat ze daar commando zit wind me wel enorm op. Als ik ga zitten merk ik wel dat ze inderdaad geen BH aan heeft en het zelf blijkbaar ook best opwindend vind. We drinken nog iets en kletsen nog even en trekken dan naar de winkels, zoals beloofd mocht ze van mij een kleedje kiezen. We lopen eerst wat vitrines voorbij zodat ze al wat kan selecteren om dan haar favoriete boetiek binnen te gaan. Ik laat haar wat rondneuzen en laat haar weten wat ik van een aantal kleedjes vind dat ze liet zien. Van alle kleedjes die er ongeveer hangen houd ze er 3 over die ze wil passen. Ze gaat een paskamer binnen en nog voor ik iets kan zeggen gaat de gordijn genadeloos dicht. Ik probeer naar binnen te gluren om te kijken of ze inderdaad ook geen slipje draagt maar er is geen doorkomen aan. Telkens nadat ze een kleedje laat zien probeer ik, maar telkens tevergeefs. Het laatste kleedje is een rood, met brede banden over de schouders, een mooi uitgesneden decolleté en kokerrok, best wel uitdagend.

Het staat haar beeldig en ook voor haar is dat wat ze zocht. Bij de eerste winkel direct al men belofte waar kunnen maken, dat kon slechter. Ze gaat terug het hokje in maar ze heeft last om de sluiting los te krijgen. Ik kom mee in het pashokje, dit is men kans! Ik rits de sluiting achteraan los en ze trekt het kleed verder naar beneden. En inderdaad, geen stukje stof of koordje dat langs of tussen haar billen gaat, puur natuur. Ze draait zich om en duwt haar lippen op de mijne en zoekt men tong op. Opgewonden en met passie draaien onze tongen rond elkaar. Ondertussen strelen men handen haar naakte rug en billen. Een aantal keer op en neer om dan haar kontje stevig vast te nemen en te masseren. Ze lost men lippen en gaat verder met likken en sabbelen aan men oorlel, ondertussen fluistert ze dat ze me langer op men honger wou laten zitten maar ze het zelf niet meer aan kan, ze is te geil, ze wil men zaad weer proeven.

Die woorden alleen al doen men broek ongelofelijk hard spannen, men paal staat op volle sterkte. Ze streelt even met haar hand over men kruis om te voelen hoe opgewonden ik ben en het antwoord stond haar blijkbaar aan. Ze hurkt door haar knieën en maakt men gesp, en knopen van men broek los, en trekt ze samen met men boxer naar beneden. Men paal komt tevoorschijn gesprongen. Hongerig neemt zen men paal tussen haar lippen en zuigt hem bijna helemaal naar binnen, met lange halen gaat ze zuigend op en neer. Met 1 hand assisteert ze zichzelf bij het afzuigen van men paal en haar andere hand is ondertussen naar beneden gezakt. Eerst masseerde ze haar borsten. Maar, al snel streelt ze haar klitje en ze schuift af en toe een paar vingers in haar grotje.

Beiden hebben we moeite om zo weinig mogelijk lawaai te maken en onze kreuntjes voor ons zelf te houden. Ze wisselt het zuigen af met men paal van beneden naar boven af te lekken met haar tong. Door de opwinding vooraf en de kans om betrapt te worden duurt het niet lang voor ik men sperma naar boven voel komen. Met een zucht van verluchting schiet ik men lading in haar mondje. Lustig blijft ze door zuigen en slikt ze alles direct door tot ik helemaal klaar ben. Snel gaat men broek terug naar boven en dicht. ik kijk of er niemand kijkt en glip het paskotje uit. Ze doet haar kleedje en jas aan, neemt haar kleedje dat ze wil kopen en volgt me naar de kassa. Het is al de late middag dus stel voor om nog in een brasserietje iets te gaan eten, we hebben nog wel wat tijd voor de sauna.

Als we besteld hebben moet Stephanie even naar het toilet. Het valt me dan niet op dat ze de zak van de winkel ook mee heeft waardoor ze mij volledig verrast als ze terug komt met haar nieuw kleedje aan.

“En vind je het nog altijd even mooi?” Ik vond ze er nu zelfs knapper mee dan een uur geleden. Ik zag in haar ogen niet alleen opwinding maar ze was er ook echt blij mee. Maar toch nam het geile gevoel en de opwinding weer de bovenhand. Ze zei dat ze zo zonder slipje op stap gaan best wel handig is. Voor herhaling vatbaar. En ze zal niet twijfelen om mij daarvan op de hoogte te stellen, ook al ben ik er niet bij.

Na het eten en een koffie is het tijd om naar de sauna te vertrekken. Eens aangekomen is ze snel klaar natuurlijk, ik help ze even met het kleed los te maken en hop, ze staat al bijna onder de douche. Snel doe ik ook al men klere uit en kom bij haar onder de zelfde douche staan. Ik neem ze in men armen en zonder aarzelingen vinden onze lippen elkaar en banen onze tongen een weg naar elkaar. Ik streel ze over haar rug en kont, zij doet net hetzelfde. Ik neem wat afstand zonder te stoppen met kussen zodat een hand ook haar voorkant kan strelen. Men hand glijd over haar buik en borsten om dan 1 van haar borsten te masseren. Ik los haar lippen en wil ze doen afdalen naar haar borsten maar ze houd me tegen.

“Nee, nee, dat hoeft nu niet voor mij” en ze neemt me bij de hand naar een grote leren matras/zetel die in het midden van het privé complex staat.

“Laat je tong maar wat lager gaan, en gebruik gerust maar je vingers terug, je deed dat goed de vorige keer.” Ze legt zich op de matras dus de met leer overtrokken kussens en opent haar benen. Ik begin bij haar voeten, ik begin ze te kussen en te lekken. Rustig aan ga ik verder naar boven, langs de binnenkant van haar scheen/kuit, de binnenkant van haar knie zo verder naar de binnenkant van haar dijen. Wanneer ik bijna aan haar poes aankom laat ik me terug zakken naar haar andere knie en begin vanaf daar terug haar andere dij te kussen en te lekken om dan toch aan haar grotje aan te komen. Eerst lek ik een aantal keer haar volledige poes van beneden naar boven en laat men tong even tussen haar lippen schuiven. Ondertussen neem ik haar billen aan de zijkant vast en ik masseer de stukken waar ze niet op licht. Ze legt haar handen op men hoofd en duwt zachtjes. Ik duw dan men tong dieper tussen haar lippen om even in haar grotje te glijden en lek dan zachtjes haar klitje.

Rustig bouw ik het tempo op en af en toe zuig ik haar klitje tussen men lippen. Nu hoeft ze zich niet stil te houden en begint volgen de kreuntjes van genot mijn tempo. Ik laat men tong even rusten en glij met 2 vingers over haar lippen en streel dan iets heviger haar klitje om dan met die vingers bij haar natte poes naar binnen te glijden. Zachtjes gaan ze op en neer. Men tong heeft genoeg gerust en gaat verder met haar klitje. Ik sabbel en lek lustig aan dat lekkere knopje. Ondertussen hebben men vingers haar grotje verlaten en draaien ze cirkeltjes rond haar aars.

“Even likken, duw ze dan maar lekker naar binnen” hoorde ik met een kreun. Dat hoeft ze geen 2 keer te vragen en laat men tong van haar klitje naar haar kontje glijden dat ik met veel plezier en overgave begin te lekken.

“Is goed, doe maar!” Vraagt ze met een bloedgeile stem. Ik laat men tong terug naar boven glijden en duw men 2 vingers in haar kontgaatje en laat ze er in en uit schuiven. Met een krakende stem weerklinkt er een luide “ho… oh… oh… ho…ja… ah” door de sauna. Ik voer het tempo van men vingers op en lek haar klitje aan het zelfde temp. Soms stop ik nogmaals om wat te sabbelen en men tong er rond te draaien. Haar ademhaling wordt korter en gaat gepaard met steeds intensere kreuntjes. Ik voel haar dijen trillen. Wanneer zij met een luide zucht slaakt trek ik men vingers terug en begin ik haar grotje zo diep mogelijk te likken. Ik wil haar orgasme proeven. Ik kruip even over haar nog een heerlijke tong te draaien en zo haar eigen terug te laten proeven. Ik laat ze dan nog even nagenieten en kruip de sauna in, we hebben toch tijd genoeg.

Na een paar lepels water op de stenen gegoten te hebben komt ze mij vervoegen in de sauna. Ik zet me tegen de kant en ze legt zich met haar rug tegen mij, met men arm rond haar kan ik haar boven lichaam nog zacht strelen. Zachtjes streel ik haar buik. Ik masseer haar borsten en speel ik af en toe met haar tepels. Ondertussen streelt ze mijn dijen om dan aan mijn penis uit te komen. Ze speelt wat met men ballen en streelt men paal die er niet onbetuigd bij blijft. Stilaan komt er terug wat meer bloed in en zet hij zich rechter. We blijven zo nog een tijdje rustig en stil genieten van de sauna en elkaar. Als het bij tijd is om eruit te gaan draait ze zich om en zet ze zich met haar gezicht naar mij. Ze zoekt men lippen en kust me even om dan in men oor te fluisteren “we zullen er terug eens wat leven in zuigen.”

Ze neemt men paal in haar hand en buigt zich er over om haar lippen er in één keer helemaal over te laten glijden. Rustig gaat ze met haar mond op en neer. Haar lippen gaan dan wat sneller op en neer en ze zuigt ook iets harder waardoor het niet lang duurt voor hij weer op volle sterkte recht staat.

“Kom, laten we in de jacuzzi afkoelen” zegt ze, maar haar geile blik verraad dat er niet veel afkoelen aan gaat zijn. Ze neemt me bij de hand en neemt me mee naar de jacuzzi, ze laat mij eerst gaan zitten en zet zich dan op mijn schoot. Met een knie langs elke kant. Ik neem ze stevig vast en zet men lippen op de hare. Direct voel ik haar tong de mijne zoeken en beginnen we hevig te kussen. Ik streel haar rug en masseer haar kont. Zij maakt haar heup een wiegende beweging waardoor ze met haar poes over men paal schuurt tot die bij haar naar binnen glijd. Ze blijft wiegen en men paal schuift in en uit haar grotje. Ze laat me los om recht te zitten en men paal beter in haar op en neer te voelen schuiven. Met één hand neem ik nu een van haar borsten vast en masseer ze stevig naarmate ze mij sneller en heviger begint te neuken. Met men andere hand blijf ik stevig haar lekkere kont masseren. Omdat ze tijdens het likken graag in haar kontje gevingerd werd liet ik men wijsvinger naar haar kontje schuiven en nog voor ik iets kon kreunde ze.

“Ja doe maar, duw die er maar lekker in.” Dus ik stopte natuurlijk met in haar bil te knijpen en liet men middelvinger in haar kontje glijden, gevolgd door een men wijsvinger. Gelijk met men paal glijden men 2 vingers erin en eruit. Zij blijven we nog even verder doen tot ze vraagt om op de matras verder te doen. Voor mij ok en laat ze van men schoot en uit de jacuzzi stappen. Ik volg haar maar zij gaat naar haar handtas. Ik leg me ondertussen op de matras. Ik zie niet direct wat ze in haar hand heeft als ze terug komt. Ze komt over mij gekropen en laat me een kleine butplug zien.

“Tina heeft me overhaalt om ook eens anaal te proberen, maar ik wil er rustig naar toe werken want ik vrees dat in een keer droog erin geen goed effect zal hebben. Dus heb op het internet wat tips verzamelt”. Ze doet wat glijmiddel (dat ze ook bij had) rond de plug, ze zet zich op mij en laat men paal terug in haar grotje glijden. Een paar keer wiegt ze op en neer en buigt zich dan over mij.

Ze legt dan de plug in men hand: “Plug me in” zegt ze met een geile smile en een knipoog. Ik neem hem vast bij het voet stuk, zet hem voor haar kontje en duw hem zacht naar binnen. Met een zachte kreun ontvangt ze hem. Wanneer hij er goed in zit begint ze terug met haar heup op en neer te bewegen. Ik beweeg al snel mee en samen drijven we het tempo op, onze heupen kletsen tegen elkaar.

“Oh ik wil je dieper en harder” smeekt ze bijna. Ze kruipt van me af en vraagt om haar op z’n hondjes te nemen. Voor ik men paal terug in haar kutje duw om haar stevig neuken neem ik de butplug even vast en laat hem een aantal keer in en uit haar kontje glijden. Ze kreunt bevestigend, maar ik laat haar zelf beslissen of ik de plug vervang door men paal.

“Nog niet, ik wil dat je m’n kutje neukt!” Zegt ze al hijgend. Ik steek de plug terug, zet me achter haar en duw men paal in een keer volledig in haar nat grotje. Dadelijk begin ik aan een snel tempo te stoten. Ik neuk haar zo hard en zo snel ik kan. Beide kreunen we het uit van genot. Ik voel haar lippen samentrekken en met een nog luidere kreun komt ze voor een tweede keer klaar. Het geeft me een extra boost en heb zelf niet veel meer nodig. Ik voel het komen en trek hem uit haar grotje en schiet men tweede lading over haar rug. Ik wou ze omdraaien om over haar buik en borsten te kunnen komen maar helaas was ik niet snel genoeg.

Uitgeput val ik naast haar neer. We puffen nog even uit om dan nog even in de jacuzzi nog verder na te genieten van de heerlijke seks. Een tijdje was er enkel het borrelend geluid van de jacuzzi te horen. Dan vertelde ze me dat zij mij de volgende keer eens ging trakteren en stelde voor om, als ze eens alleen op kot is, voor mij iets zal koken en wie weet mag ik dan de plastieken plug vervangen door mijn vlezige plug. Maar daar wil ze op het moment zelf wel nog over beslissen. En met veel plezier ga ik natuurlijk op dat aanbod in.

Lycan

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *