Timmeke 3.5

()

Hoofdstuk 3 Georgette

De zelfverdedigingcursus had zijn effect niet gemist. Vrouwen in het dorp spraken er over. Georgette kwam bij Tim om te vragen nog eens een sessie te houden.

“Och, waarom niet, maar het moet op een woensdagvoormiddag, anders heb ik de zaal niet ter beschikking.” Antwoordde hij. Georgette was opgetogen.

“Tim, mag ik nu eens iets vragen, ik er wel geen zaken mee maar toch. Heb je na de lesuren iets gedaan met de cursisten?” vroeg Georgette ernstig. “Liegen heeft geen zin. We zijn allen meerderjarig en ongetrouwd. Waarom niet vraag ik me het dan af.” Repliceerde Tim.

“Natuurlijk, je hebt volkomen gelijk. Als ik wat jonger en mooier was, nou ik zou er niet nee tegen zeggen.” Flapte Georgette haar droom er uit.

“Kom Georgette nu overdrijf je toch. Je bent nog heel knap. En oud, je bent net zo oud als je het wil.” Bracht Tim haar in de war.

De bal lag nu in haar kamp. Hier zat ze toch wel even klem. Vraag was of ze zichzelf zou blootgeven, of zou ze haar verlangens verdringen. Tim had genoeg mensenkennis om de mensen door te hebben. Waarschijnlijk had ze wel tijd. Het was een feit dat ze naar Tim kwam. Hij wou de jeuze wat vergemakkelijken.

“Georgette kom eens bij mij zitten.” Nodigde Tim haar uit. “We kennen mekaar al lang genoeg. Voor mij ben je altijd een droom van een vrouw geweest. Marilyn Monroe was een favoriete actrice, en jij trekt er werkelijk op. Wat kan een man nog meer wensen dan met zo iemand als jij te kunnen vrijen. “Luchtte Tim zijn hart.

Georgette ging onmiddellijk naar Tim toe. Ze zette zich naast hem en met een verlossend gevoel opende ze haar mond en haar tong drong diep in de mond van Tim waar ze op zoek ging naar zijn tong. Tegelijkertijd knoopte ze haar kanten witte blouse los. Tim trok alvast zijn jeansbroek uit. Ook zijn hemd knoopte de blonde vrouw helemaal open. Ze streelde zijn sterke, licht behaarde, borstkas. Tim nam de maat van haar stevige borsten. Het waren pronkstukken. De stijve tepel in een klein tepelhof trokken zijn aandacht. De beha had een sluiting vooraan. Dat maakte het hem gemakkelijker om dat stukje fijn textiel te verwijderen. Hij kneedde de prachtige tieten stevig. Duidelijk genoot de knappe vrouw er van.

“Kom.” Zei Tim en begeleide haar naar zijn bed. Zij ging onmiddellijk op haar rug liggen. Vlug trok ze de slip van Tim uit en slaakte een kreet.

”Amaai, wat een grote!”. Ze nam hem in haar hand en begon er meteen aan te trekken. Aanvankelijk trok ze de grote stijve penis langzaam af.

Tim liet zijn hand naar haar kale kut gaan. Er hingen al dauwdruppels aan. Heel voorzichtig trok hij haar string omlaag. Even bedacht hij; ” Een vrouw op die leeftijd met een string.” Veel tijd om te denken had hij echter niet.

“Ja Tim, vinger me, oh ja laat je vingers in mijn kut binnendringen.” Smeekte de blondine.

Dat moest ze geen drie keer vragen. Diep drongen drie grote vingers in haar vagina. Na de wand te hebben afgetast gingen zijn vingers haar stevig neuken. De vijf en veertig jarige knappe slanke vrouw wist zich zo te draaien dat ze de penis in haar mond kon nemen. Gedeeltelijk toch. De rest was nog genoeg om er haar hand rond te leggen om hem af te trekken, wat ze dan ook deed. Al zuigend aan de eikel van de grote stijve lul trok ze hem gelijktijdig af.

Zijn vingers gingen in een hoog tempo in en uit haar kletsnatte kut. Terwijl ze hem pijpte en aftrok streelde ze met haar vrije hand zijn balzak. Op zijn beurt draaide Tim zich in een 69 houding. Door dat manoever was de grote stijve penis uit haar gulzige mond gegleden. Heel gauw nam ze de eikel terug in haar gretige mond. Direct ging ze verder met pijpen.

Tim van zijn kant stak gretig zijn tong in haar druipende kut. Hij likte haar overal binnenin. Om daarna zijn tong uit haar kletsnatte kut te halen en haar te likken langs de buitenkant. Met lange halen ging zijn tong over heel haar vagina. Met zijn duim wreef hij over haar kittelaar, die nog meer zwol. De andere hand speelde met haar tepels. Hij nam een tepel tussen twee vingers er rolde er mee, soms trok hij er aan.

Georgette pijpte hem op een verbluffende manier. Ze nam de rand van de eikel tussen haar tanden, beet er zachtjes op en liet dan een groot gedeelte van de enorme grote stijve penis in haar mond gaan, om er dan zo verrukkelijk aan te zuigen.

Tim voelde dat hij zou kunst en vlieg werk moeten doen om niet te vlug, dat wil zeggen voor haar, een orgasme te krijgen. Voorzichtig haalde hij zijn penis uit de gulzige mond van de vijf en veertig jarige blonde vrouw. Verbouwereerd bleef ze liggen met haar benen open, Het sap stroomde uit haar open kut. Tim ging naast haar op zijn rug liggen.

“Kom op me Marilyn?” vroeg Tim.

Ze voelde zich vereerd en ging op de bijna dertig jarige knappe bink zitten. Vrij gemakkelijk kreeg ze een stuk van zijn grote stijve penis in haar geopende kletsnatte kut. Haar Venusheuvel met alles daar rond blonk van haar sappen. Zachtjes liet ze zich neer gaan op zijn stijve penis. Om dan een beetje terug omhoog te gaan. Niet te ver. Want hem er terug insteken elke keer zou wel pijnlijk kunnen worden. Langzaam aan verhoogde ze het ritme. Tim begon tegen te stoten.

“Niet doen Tim niet bewegen, maar met mijn tieten spelen als je wil.” Zei ze. De man bleef dan stil zitten. Plots voelde hij hoe ze met de spieren van haar vagina ging werken. Ze trok zijn stijve penis af met haar spieren. Door sneller op en neer te wippen begonnen haar borsten fel te dansen. Tim hield ze niet meer onder controle. Een tijdje later ontspande ze haar kutspieren. Ze begon heftig te wippen. Plots sloeg ze het prachtige langen blonde haar naar achter samen met haar hoofd. Ze schokte op een moment zo hard dat de enorme grote stijve penis van Tim tot haar baarmoeder kwam. Ze gilde het uit van de pijn, gevolgd door een nooit ervaren orgasme. Ze viel van hem af. Uitgeteld als een bokser die een uppercut had gekregen.

Tim was onderweg naar een orgasme. Het was heel dichtbij. Georgette rolde op haar rug.

“Kom spuit alles maar in mijn mond.” Smeekte ze.

Een paar tellen later proefde ze het zaad van Tim. Na een kwartier rusten en wat bij praten verliet de vijfenveertig jarige vrouw voldaan het huis van Tim. De volgende week zou de nieuwe lessenreeks beginnen.

Men kon inschrijven bij Georgette.

Hoofdstuk 5 Anke

Net als de vorige sessie liep het op wieltjes. Er waren acht dames komen opdagen. Ze namen de cursus ernstig op. Daar was Tim blij mee. Qua schoonheid stak er niemand bovenuit. Allen waren slank of een maatje meer. Echt zwaarlijvige of sprieten waren er niet bij. Na de laatste sessie kwam Anke naar mij.

“Tim, mag ik eens iets vragen?”

“Vraag maar.”

“Mijn man is twee jaar geleden verongelukt, aangereden toen hij de straat overstak. Laat ons een kat een kat noemen, ik ben twee en dertig, dan heb je nog gevoelens en verlangens. In het begin, na de rouwperiode heb je daar nog geen behoefte aan, later is het vingeren en nog later de dildo. Maar een dildo is geen man. Begrijp je.” Legde Anke eerlijk haar toestand uit.

“Daar heb ik begrip voor.” Zei een aangeslagen Tim.

“Ik moet zeggen dat ik nogal goed bevriend ben met Annette, de vrouw van de agent. Annette woont in onze wijk met hulp van haar ouders. Vijftien jaar geleden is haar moeder overleden en tien jaar geleden haar vader. Vader stond aan het hoofd van imperium, hij had in vier en twintig landen winkels. Hier in Vlaanderen vijftien. Schatrijk was die man, en Annette enige dochter. Ze heeft het bedrijf verkocht voor ettelijke miljoen. Maar ik wijk af, Annette vertelde me ook dat je thuis –bijlessen- geeft.” Legde ze uit. Tim zag dat haar hand trilde van de zenuwen.

“Kijk Anke, ik ga eerlijk zijn. Je tekort aan seks wil ik wel opvullen. Een relatie zal het nooit worden. Zo eens in de maand lekker vrijen dat kan, verwacht niets meer.” Verduidelijkte Tim zijn standpunt.

“Het is zoals Annette zei, jij bent een eerlijk en heerlijk man.” Zei Anke. Ze spraken af de volgende dag.

De twee en dertig jarige mooie vrouw kwam op tijd bij Tim aan. Anke was nu niet direct een –wauw- vrouw maar menig man zal haar toch wel achterna kijken. Haar ovale gelaat zag er gewoon uit. Haar figuur niet echt superslank maar toch bijna slank te noemen. Haar steekkontje was prachtig, niet breed maar achteruit. Wat Tim aan haar opviel tijdens de gewone sessie waren haar lange benen. Anke was dan ook een meter vijf en tachtig. Zoals ze tijdens de pauzes in de cursus vertelde hield ze van korte rokken en strakke T-shirts. Dat droeg ze dan ook toen ze naar Tim kwam. Na een frisdrank gedronken te hebben ging ze naast Tim zitten. Ze keken mekaar diep in de ogen, die van Anke waren grijsblauw.

“We weten waarvoor ik gekomen ben.” Zei Anke met een zekere vastberadenheid in haar stem.

“Ja.” Zuchtte Tim en sloeg zijn arm om haar heen. Met geopende mond benaderde ze zijn mond. Hun tongen kenden mekaar nog niet en gingen verstoppertje spelen. Anke had niet te kleine en niet te grote borsten. Zoiets tussen een B en een C cup. Tim wreef over het T-shirt heen over haar borsten. Een beetje peervormig waren ze. De tepels sprongen op bij de eerste aanraking. Om op adem te komen gingen de lippen van mekaar. “Zullen we ons alvast uitkleden?” vroeg Anke.

Tim had geen bezwaren. Even later zaten ze naakt op de zetel. Dezelfde houding werd aangenomen. Alleen dat Tim nu ten volle van haar peertjes kon genieten. Hij kon de tepels tussen zijn vingers rollen. De tongen werden moe en zochten ander werk. Die van Tim vloog al direct naar de stijve tepels. “Kom op mijn schoot zitten, zijdelings.” Zei Tim.

Anke voelde al onmiddellijk dat er iets onder haar kutje aan het groeien was. Annette had niet overdreven. Hun tongen waren uitgerust en begonnen de tweede helft.

Tim kneedde haar peervormig tieten. De andere hand ging op verkenning daar beneden. Net boven haar vochtig kutje had ze een streepje haar van een centimeter breed en vijf centimeter hoog. De vinger van Tim liep voorbij het streepje donker haar. Op haar hoofd was het haar blond. Tim kwam haar klitje tegen en aaide het fel. Daardoor vloeide er meer sap naar buiten. Toen hij zijn vinger in haar kutje stak rilde en zuchtte ze. Even lichte ze haar kontje om zijn hand meer vrijheid te geven. Dat was een misrekening, door haar kontje omhoog te brengen kreeg zijn stijve grote penis de vrijheid rechtop te gaan staan. Toevallig schoot hij recht in haar nat open kutje. Anke liet zich zo diep mogelijk zakken.

“Oh dat is zalig.” Zuchtte ze. Even bleef ze gewoon zitten genieten van een penis in haar kutje. Met die zaligmaker nog in haar eng kutje draaide Tim haar om. Ze zaten nu met hun gezicht naar mekaar.

Tim hield haar vast in de lende om ze bij het wippen te helpen. Zachtjes begon ze er aan. Traag en voorzichtig ging ze op en neer. Ze dreef het tempo op. Een beetje voor ze een orgasme ging krijgen tilde Tim haar van zijn stijve penis. Hij droeg haar naar het bed. Hij droeg de twee en dertig jarige vrouw tot aan het bed, zette haar op de benen en boog haar bovenlichaam tot op de matras. Anke opende haar benen zover ze kon. Tim ging achter haar staan en schoof zijn grote stijve penis in haar gleuf.

In een gezapig tempo begon hij haar te neuken. Na een paar minuten begon hij te rammen in haar lekkend kutje. Om de seks te kort komende vrouw behulpzaam te zijn, besloot Tim nog een andere houding aan te nemen.

Hij draaide haar om, stak zijn stijve penis in haar druipend kutje, tilde haar een beetje op, nam haar lange benen en sloeg ze elk aan een kant van zijn taille. Daarna liet hij haar op zijn stijve penis wippen.

Een orgasme was op komst. Aan de noodrem trekken zou niet meer helpen. Inderdaad, de twee en dertig jarige vrouw kwam voor het eerst sinds de dood van haar man klaar. Een orgasme om U tegen te zeggen. Gelukkig dacht Tim er op tijd aan dat ze misschien wel geen pil gebruikt.

Ze was nog bezig bij te komen van dat fantastische orgasme.

“Ik ga komen!” riep Tim plots. Een bijdehands Anke boog zich en nam de peniskop in haar mond. Gretig zoog ze bijna alles op. Een paar druppels liepen uit haar likkende mond. Beide waren moe en gingen wat op het bed liggen. Ze hadden allebei tijd genoeg.

Na een uur of twee werd Anke wakker.

“Jij verdient je hemel wel, zulke goede mens kom je niet vaak tegen.” Fluisterde ze in zijn oor.

Tim had het niet gehoord. Pas toen Anke zo vrijpostig was geweest om te douchen in zijn huis deed Tim zijn ogen open. Ze spraken af geen afspraak te maken.

“Als ik zin heb dan bel ik.” Zei de vrouw. Tim vond het goed.

De volgende dag nog voor de middag belde Anke. Die dag kon Tim onmogelijk want zijn vrouw had verlof. De daarop volgende dag kon het wel.

Lovemeshewrote

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact via mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *