Werkbegeleiding 2.2

()

Opnieuw naar Ellis toe. Haar outplacementbureau aan huis. 3de afspraak.

De eerste afspraak was een fiasco. Ik had haar alleen maar zitten aanstaren, volledig in de ban van haar uiterlijk. Ze zat tegenover mij en ik begluurde iedere beweging van haar. Veegde ze haar haren opzij, dan daalden mijn ogen naar haar decolleté dat miniem mee bewoog. Ging ze verzitten of sloeg ze haar lange benen over elkaar, dan gluurde ik naar de onderrand van haar kleurige zomerjurk. Bevochtigde ze met haar tong haar lippen, dan betastten mijn ogen haar mond. Boog ze iets voorover, dan gingen mijn ogen zover als maar kon langs de bandjes van haar witte topje omlaag. Eigenlijk heb ik haar die hele kennismakingssessie van drie kwartier met de ogen bijna onophoudelijk zitten uitkleden. Geen idee wat er ter tafel kwam, geen idee wat we besproken hebben.

De tweede afspraak werd op zijn zachts gezegd een verrassing. Ik verdroomde alweer de tijd, hunkerde mijzelf gek, fantaseerde haar lekker te pakken. Haar eigen gedachtes hierover ontgingen me volledig. Vervolgens pakte ze mij. Tot haar bevrediging en niet de mijne, hoewel ik trots ben op mijn uiteindelijke zelfbeheersing. Want het was een heerlijke gewaarwording; zo’n losgeslagen, verlangende, hete, sterke en zelfbewuste vrouw, die mij haar orgasme afdwong, terwijl een orgasme van mij niet aan de orde was. Wat een lekker wijf! Die dag kwam ik thuis van ‘werkbegeleiding’, keek in de spiegel en zag dat ze mij een tand door de lip gebeukt had met haar vagina. De liefste mishandeling ooit.

En nu, nu mocht ik. Deze derde afspraak mocht ik haar verrassen. Dit was de afspraak; ik was nu aan de beurt, mocht doen met haar wat ik wilde… De vorige keer, toen zij mij pakte, telden mijn verlangens niet. Ik heb haar toen gediend als een seksslaaf. En een ding had ik haar gezegd: “Dit krijg je terug dame!”

Ik wist al wat ik ging doen met haar. Drie kwartier de tijd voor een officiële gesprekssessie? Om mijn opwinding, die al een week lang door me heen gierde eerst te stillen, zou ik haar nemen in een vluggertje. Bij haar bureau, haar handen erop en ik van achteren in haar. Zo snel mogelijk. Ik had glijmiddel bij me. Als ik haar onderlijf ontbloot had, zou ik een stevige klodder glijmiddel rond en in haar vagina smeren. Voor ze door had wat ik precies wilde en ze vanuit zichzelf nat zou worden, zou mijn stijve al in haar tekeer gaan.

Ik wilde haar borsten meteen bloot hebben, zodat ik bij iedere stoot in haar, haar borsten als een klokkenspel zou laten schommelen, strak op en neer. Mijn ballen tegen haar lekkere kont aan laten kletsen (en dan heb ik het niet over praten). Zo snel mogelijk mijn sperma in haar lanceren. Het liefst binnen een paar tellen klaarkomen. Na mijn eerste orgasme zou ik haar meenemen de douche in, altijd handig zo’n kantoor aan huis. Dan zouden we samen douchen en zou ik haar lekker bevoelen, betasten, mijzelf opnieuw aan haar opgeilen. Mijn eigen genot. Ik zou me ook laten pijpen. Nee, heerlijker was dat ze mij onder de douche meteen ging pijpen, als ik nog een slappe piemel had en ze hem weer stijf mocht maken. Ik zou haar met de rug tegen de muur aanduwen en proberen om haar staand te neuken. Lukte dat niet, dan moest ze gaan liggen op haar rug, benen opgetrokken wijd uiteen. Ik zou haar vagina in bezit nemen en nogmaals vol spuiten… Deze keer was ik aan de beurt… Wat een geile afspraak!

Na het douchen zou ik haar meenemen de slaapkamer in. Haar in alle naaktheid zich laten uitstrekken op bed. Ze mocht een kledingstuk aan, een blinddoek. Dan zou ik me aan haar verlustigen, eerst met mijn ogen. Dan haar lijf insmeren met olie, veel olie. Druipende olie. Druipend langs haar hals en borsten. Druipend haar lekkere gleuf in. Ik zou bovenop haar komen, full body contact en mijn lichaam aan haar opwrijven. Mijn stijve pik langs haar spleet, langs haar onderbuik, tussen haar borsten. Mijn ballen tussen de hare, wat een genot zou het zijn. Dan zou ik haar hoofd tussen mijn bovenbenen houden, zou ik geknield op haar zitten. Mijn stijve, hete pik zou ik haar mond induwen. Langzaam heen en weer. Tot ik nog net niet klaarkwam. Ik zou haar daarna op de buik draaien, hoofd op het kussen, onderlijf omhoog. Mijn pik in haar kut. Mijn handen die haar billen klemvast zouden houden. Om te neuken, in haar te stoten, in haar kut huis te houden tot mijn eikel haar strot uit zou komen. Diep. Hard. Klokkenspel. En dan, misschien wel in de laatste 4 – 5 minuten van de voor mij beschikbare drie kwartier zou ik haar nogmaals vol spuiten, stevig haar volpompen van achteren.

Mijn genotsschreeuw zou door haar slaapkamer resoneren. En mijn werkbegeleidingsagenda voor deze ochtend zou eindigen met het zakelijke punt; “wat verder nog ter tafel komt”. Was er nog een seconde tijd van deze sessie over, had ik nog een druppel sperma over, zij zou zelf ter tafel komen, plat liggend op haar rug, benen over de rand. Ik zou me aftrekken boven haar borsten, haar dikke tieten zouden mijn eikel voelen als ik die tegen haar tepels aansloeg. Ik zou proberen mijn laatste zaaddruppel op haar lippen te krijgen, haar mond in. Met haar haren als neukteugels zou ik haar onderwerpen. Alles eruit. Al mijn neukspieren opgerekt, zodanig dat ik daarna drie weken niet normaal zou kunnen bewegen zonder kramp te krijgen…

Vier orgasmes in drie kwartier, een hele uitdaging. Mijn geiligheid was zo groot de afgelopen week, het leek me heel goed te doen. En uiteindelijk zou ik, volledig bevredigd en uitgeput leeggespoten, met haar borsten als kussen, behaaglijk lui uithijgen wang tegen wang, tong om tong. En dan, als de wekker zijn drie kwartier beëindigd had, zou ik zakelijk eindigen met; “dank voor je werkbegeleiding. Ik heb veel van je geleerd, o.a. de waarde van ‘geven en nemen’.” Ziehier, mijn voorgenomen plannen, tot zover mijn ‘goede voornemens’, zoals ik die repeteer tijdens mijn fietstocht naar haar toe. Of dat allemaal echt zo zou gebeuren; zolang als het mocht van haar, ik ben geen verkrachter. Nee is nee. Maar, afspraak is afspraak, toch?

Aanbellen. De glazen voordeur met bedrijfslogo. Ze zal zich nu de trap af haasten… Met mijn rug naar de voordeur doe ik alsof ik mijn tas nog van de fiets moet halen. Want ik wil pas als de deur open is, dat ze mijn hete ogen ziet, dat ik in een oogopslag haar van top tot teen aanschouw. Deze vrouw gaat mij zo bevredigen, zo totaal, zo intens. Mijn stijve klopt tegen mijn boxershort…

De voordeur swingt open achter mij. Een stem stuurt een “hallo” mijn kant op en… De beet van een adder! Rechtop springend omdraaien. Geen Ellis. Wie is dit? Donkerbruin haar. Rond gezicht. Kop kleiner dan Ellis. Breder dan Ellis. Veel breder dan Ellis. Verbijstering. Mijn blik gaat van onderen naar boven. Teenslippers met blote enkels. Stevige kuiten. Dikke bovenbenen. Brede heupen, enorme dijen, dikke buik met opbollende vetrondingen. Opvallend kleine borsten, omsloten door het strakke elastiek van haar truitje. Korte hals. Zwarte driekwarts legging met enorme jurk die als een geopende paraplu neerhangt vanaf haar bolle buik. Sprakeloos. Ademloos. Ben ik op het goede adres?

“Dag Leon, kom binnen. Ik ben Carolien, zeg maar Caro. Hang je jas op. Ga maar alvast naar boven, je kent de weg. Ik haal koffie op. De sessie begint zo.”

Ik ben zo’n softy die zich laat overbluffen. Volledig verbijsterd ga ik de trappen op, werkkamer in. Ach, waar maak ik me druk om, Ellis komt er zo aan natuurlijk. Carolien, vast en zeker de huishoudelijke hulp waar Ellis het een keer over had. Wel jammer dat er vandaag nog iemand in huis is, ik hoop dat ze na het brengen van de koffie braaf meteen naar beneden gaat en niet hoort wat ik met Ellis ga doen… Ellis, waar ben je? Zou ze bezig zijn spannende kleding aan te doen? Heeft ze een nieuwe verrassing in petto? Geen slecht vooruitzicht!

Zware tred op de trap. Carolien treedt binnen, theeblad met koffiekopjes. Deinend lichaam, tentjurk, dikke enkels, dik lijf. Ze buigt voorover, plaatst de koffie voor me. Mijn glurende blik. De strakke bh onder haar truitje omklemt haar platte borsten volledig, geeft niks bloot. Haar uiterlijk, niet echt mijn smaak.

“Dank je,” zeg ik beleefd. En wil zeggen “Dag!” Woorden inslikken. Me verslikken. Want ze gaat zitten op Ellis haar stoel, roert in de koffie en neemt er een teugje van. Ze zet de wekker. Drie kwartier.

“Leuk dat je er bent. Zo stipt, klokslag afspraak. Ellis zei al dat je een man van de klok bent.” En ze glimlacht een kennelijk binnenpretje weg. “Vandaag neem ik het over.”

“Wa… wa… wat is… waar is Ellis?”

“Ellis? Oh ja, vergeten te zeggen net, die heeft een andere afspraak. Ze verontschuldigt zich voor haar afwezigheid. Maar geen nood, ze heeft me alles van de vorige twee sessies overgedragen, ik weet precies wat de bedoeling is vandaag. Wat ik al zei, ik vervang haar.” Glimlachend, een rij tanden bloot kijkt ze me aan. Vrolijke lach. Ze houdt haar hoofd schuin, kijkt me innemend aan, neemt me een ogenblik op van hoofd tot voeten.

“Ellis zei al, dat je er goed uitziet.”

Een ijskoude naald prikt in mijn rug, zo voelt het. Hortende ademhaling. Totaal, maar dan ook totaal overrompelt. Weet ze ‘alles’ van de vorige sessie? In een flits zie ik de seksscène van vorige keer voor me. Om tijd te winnen, drink ik van de koffie. Carolien heeft er exact genoeg melk in gedaan, dus dat weet ze ook al. Opnieuw een schok. Wat weet ze allemaal nog meer? Ik word in de maling genomen, zo voelt het. Denk na, denk na. Herstel jezelf. Spreekwoordelijke schop onder mijn eigen kont. Het lukt nog niet. Mijn gedachtes gaan sneller, te snel. Ze slaan op hol. Dat ik er goed uit zie? Weet je wel hoe ik vind dat jij er uit ziet?

“Zal ik de sessie van vorige week nog even samenvatten? Jullie hadden het over competenties. Je kwam erachter dat toewijding, zelfbeheersing, empathie en sensitiviteit voor jou belangrijke competenties zijn. Vandaag gaan we dit verder…” korte stilte, “…uitdiepen.” Kort aait ze haar onderbuik. “Weet je het weer?”

Mijn ogen zijn opengesperd. Die zin over samenvatten, die had Ellis ook gezegd. Weet je het weer? Kolere, wat wist ze allemaal? Wat voor spelletje is dit? Ik wist het niet. Wel wist ik dat mijn stijve wegvloeide tot een speldenknopje zo klein. Opnieuw rillingen. Geen toverachtig mooie Ellis, met hete afdronk en wel; maar een onbekende, bollige, mollige grapjurk met teenslippers. Ik kijk haar aan, houd haar ogen kort gevangen. Heradem. Voel mijn eigen kracht terugkomen, mijn eigen wil toenemen. Iets van kalmte. Diepe ademhaling om verder te kalmeren. Maar ik voel ook koude van binnen, deze situatie bevalt me niks.

En ik kijk haar aan; van hoofd tot voeten neem ik haar brutaalweg gedetailleerd op. Bekijk de kleur van haar ogen, de krullende vormen van haar haarlokken. Bekijk haar neus, haar kin. Hals, borst, buik, benen. Als ze mijn ogen bij haar voeten ziet aankomen, beweegt ze haar voeten heen en weer zodat de slippers plagerig op en neer gaan, tegen elkaar aan ketsen.

“Oké,” klinkt haar stem, “Ellis zei al dat je graag…kijkt. Alles gezien? Heb je me helemaal gezien? En? Wat vind je ervan?”

De koffie schiet nog net niet mijn longen in. Maar ik stuw het al op-brakend zo mijn neusholte in omhoog. Koffie mijn neus uit. Pijn. Gadverdamme. Hoesten. Kokhalzen. Smerig.

“Zo, ik maak nogal wat in je los, zie ik…” Brede lach op haar gezicht. Lijkt wel pesterig. Ze gniffelt, overhandigt een tissue. Ik droog me af rondom neus en mond. Gore nasmaak. Eensklaps woede.

“Nee! Je maakt helemaal niks in mij los. En ik vind dit alles ook niks, jou ook niet.” Het komt aan als een slag, ik zie het. Ondanks dat ze zelf dit risico opriep, het raakt haar toch. ‘Mooi zo!’ zegt mijn woede in mij. ‘Ga door!’ En ik kijk haar met afkeer aan.

“Ik had met Ellis een vertrouwelijke afspraak, niet door jou te vervangen. Het was best intiem met haar, gaat jou niks aan”. Ik was boos geworden, wel eerlijk boos. Wilde geen feiten prijsgeven van de vorige afspraak. “Ik ga!” En sta op.

“Oh ja? Ga je?” En ineens ligt er ook woede in haar stem! Ineens spuiten haar ogen vuur als misschien wel een reactie op mijn afkeurende blik richting haar lichaam.

“Is mijn eerste aanblik niet geil genoeg? Is geilen aan vrouwen voor jou alleen voorbehouden aan feeën zoals Ellis? Ben ik te on-geil om jou werkbegeleiding te geven? Vind je dat ik er uit zie als…” ze slikt, “… een worst of zo? Walg je van mijn lichaam? Is dat je hindernis?”

Sprakeloos kijk ik haar aan. Hoe verschrikkelijk waar zijn de bevestigende antwoorden op haar vragen… Ongetwijfeld is ze een goede werkbegeleider. En, eerlijk is eerlijk, veel besproken hierover heb ik niet met Ellis. Inhoudelijk kan Carolien dit gemakkelijk overnemen. Maar waarom presenteert ze het zo? Waarom die toespelingen. Jaloers op de blonde toverfee? Kan ik het helpen dat ik op Ellis viel en niet op haar val?

“Ik… eh,… “ Optrekkende kou van binnen. “Ik heb gewoon geen erotische klik met jou.” IJskoude ijspegels in mij. “Je ziet er niet uit.” Mijn botste opmerking ooit. “En volgens mij weet jij helemaal niet wat er vorige week gebeurd is”, gok ik woedend.

“Ach zo…”, zegt ze, bijna dreigend zacht. Haalt een soort kaartje uit haar agenda tevoorschijn. Ze staat ook op. Overhandigt het kaartje.

“Huh?…” Geen gearticuleerde opmerking, een koude schok van diep binnen uit. Geen kaartje. Een foto. Close up. Ellis’ naakte bovenlichaam vanaf de rug gezien. Haar bekken, vager omdat ze die snel bewoog, haar bloemenlegging half omlaag. Mijn aangezicht en geopende mond, klaar om haar geslachtsdeel te ontvangen. Mijn gezicht verwrongen van intense geiligheid, kijkt recht de camera in…

“Godverdomme, wat zullen we nou krijgen? Teef, hoe kom je daaraan? Wie heeft deze foto gemaakt, jij?” Dreiging en woede in mijn woorden. Bloed weggetrokken uit mijn gezicht, lichte duizeling. Een man slaat geen vrouw, jammer dat er geen man voor me staat… Alle registers van verbale agressie openen. De ergste ziekte-verwensingen stromen haar kant op. Woord op woord sla ik ze in haar gezicht.

“En nu? Gaan jullie mij chanteren, of zo?”

Geschrokken fluistering. “Nee. Denk na; deze foto publiceren zou einde carrière betekenen voor Ellis, dat snap je toch wel? Jij bent hier als privépersoon, Ellis is een rechtspersoon.”

Iets kalmeren. Heldere logica, het komt binnen.

“Waarom die foto dan?”

“Vind je hem niet mooi? Zo gepassioneerd, zo puur?”

“Ik sta er op als een halve gek.”

“Nee!” Het komt hartgrondig haar mond uit. “Ik vind het prachtig. En heel opwindend! Een vrouw die zo’n lekkere vent voor zich heeft, wat wil je nog meer?” Ze meent het echt.

“Hm. Had je geen betere foto?”

“Nee. De camera stond stil, volgde jullie niet. Of jullie waren half buiten beeld, of jullie waren te veel…in beweging”. Glimlach. Lachen. Samen lachen. Maakt plaats voor hernieuwde woede. Wat een waardeloze vertoning!

“Zeg, waar stond die camera? Bij de pc?”

“Ja, bijna wonderlijk dat je het niet doorhad, hij stond recht voor de stoel, Ellis plaatste de stoel van te voren precies op de juiste plek. Het flitslicht kwam recht je ogen in.”

Kort nadenken. Hoe was het precies gegaan? Wat ging vooraf aan die heftige bef-scène? Ellis had bij de computer gestaan en had inderdaad de bureaustoel nauwkeurig verplaatst en op de rem gezet. Ik heb me nog afgevraagd waarom ze dat deed. Alleen de zitting hoefde nog omlaag om mijn mond op haar juiste hoogte te krijgen… En ja, ik heb lichtflitsen gezien, ik herinner het me. Dus het waren echte lichtflitsen, geen effecten door mijn eigen geest neergezet.

“Dus er zijn niet meer foto’s?”

“Nee. Deze is voor Ellis bedoeld, een herinnering aan jou, haar minnaar. Wil je de foto teruggeven?”

Nieuwe woede. “Nee! Ben jij gek. Stelletje gestoorde wijven zijn jullie. Dit is einde verhaal, doe die poppenkop de groeten. Zet je eigen rotkop voortaan op de foto, met je vetrollen erbij!”

Botter dan mijn botste opmerking ooit. Dodelijker. Vleugje bezinning. Over je toeren zijn, oké, maar dit… dit is karaktermoord. Klojo. Een vent, net als al die andere. Een verwrongen denkbeeld, net als al die anderen hebben. Alleen het afgesproken uiterlijk telt. Kut!

Stilte. Traan in haar ogen? Klote. Zo bedoel ik het eigenlijk niet. Weer slikt ze. Woorden als wapens… te hard.

Ongemakkelijke stilte.

Houdt aan.

..

.

Mijn hersens terug aan het werk. De gruwel tussen mannen vrouwen, de terreur van vereiste lichaamsvormen. Voldoe je niet, dan tel je totaal maar dan ook totaal niet mee. Alleen toverfeeën krijgen de aandacht. De pijn van elkaar afbranden. Vrouwen en mannen… de afstand tot elkaar.

Ze wankelt naar me toe, grijpt mijn hand. Bijna fysiek voel ik haar pijn van volledig afgewezen worden. Voor de hoeveelste keer overkomt haar dit? En in een fractie van een seconde besef ik dat zij het is, die op dit ogenblik onze fysieke afstand overwint. Zij, niet ik met mijn grote bek.

“Goed, hou die foto maar, Leon. Maar kun je ook nog iets liefs tegen me zeggen, voor je gaat? Kun je me iets liefs meegeven?” Ze smeekt het. Lijkwit gezicht. Geslagen ogen. Het ontspoorde experiment van hun twee. Mijn ontspoorde reactie. Ik, die altijd vind dat ik een echte man ben… Nu sta ik op de weegschaal van mijn eigen oordelen. Het venster op de weegschaal slaat nauwelijks uit. Te licht, ik ben te licht.

Ik omsluit haar hand, duizelingen in mijn hoofd, de wereld golft voor mijn ogen. Stap achterwaarts naar de bank, zitten gaan, ik trek haar mee. Op schoot. Met haar geknielde benen naast me zit ze op mij. Neus aan neus. Ik tril van top tot teen. IJskoud, bloedheet. Maar liever zijn dan dit, lukt me eerst niet. Mijn geest op hol geslagen, mijn gevoel in een moeras.

“Kutwijf!” Herhaal ik opeens hartgrondig. Maar mijn hart protesteert tegen deze woorden. Te on-geil in een eerste aanblik? Ja, zo was het. Ik houd haar gevangen, druk haar tegen me aan. “En Ellis is helemaal een tering kutwijf.” Bij ieder scheldwoord druk ik haar woedend maar voorzichtig verder tegen me aan, vingers gespreid om haar zoveel mogelijk te omvatten. Ik knik voor me uit, haar vragen beantwoordend, voel me een klootzak. Knik nog een keer. Te on-geil… een worst… ziekte-verwensingen… En ik streel haar. Denken en voelen langs elkaar heen. Chaos.

“Sorry, ik meende het niet, nou ja, ik meende het eerst wel maar nu niet meer. Ik ben over mijn toeren. Snap je?” Eensklaps veeg ik voorzichtig een paar van haar haarlokjes opzij. Streel haar rug. Houd haar nu innig vast. Haar ronde zachte buik streelt mijn buik, mijn dijen. Heerlijke warmte. Een steelse zucht van ontspannen. Samen ontspannen. Ik tril nog steeds, iets minder nu. Tranen achterin mijn ogen. Man, man, man, hoe kun je dat gezegd hebben… Ik kijk haar aan.

“Iets liefs zeggen? Ja, dat lukt wel. Je bent zacht. En je bent warm.” Ze kijkt me in tranen aan. “En je ogen zijn lief.” Ze zoent me, op de mond. Een nieuwe ademtocht van warmte, de kou wordt minder. Paniek verdwijnt. “Je voelt heerlijk aan.” En ik meen het.

“Mm…” Ze zoent me weer. Haar lippen blijven iets plakken aan de mijne. Zachte zoen, ik zoen terug. Heerlijke lippen. Puntje van haar tong. Mijn lippen iets vaneen. Zacht, traag en nat voel ik haar tong tegen de mijne. Een lange kus. Een zucht, warm en zacht. Elkaar strelen. Mijn handen op haar rug, ik leg ze stil neer. Verwarm haar. Leg mijn handen telkens op een nieuwe plek. Zachte huid onder de jurk. Verlangen. Ik kus haar hals. Ze wrijft haar onderlijf heen en weer tegen de mijne. Oeh, dat is lekker.

“Het spijt me van daarnet. Je bent een lieve vrouw.”

“Ellis en ik, we delen mannen”, fluistert ze ineens. “Daarom ben ik hier nu. Mijn eigen experimentje is om te proberen om te gaan met onze cultuur dat alleen dunne vrouwen aantrekkelijk zijn. Ik word vaak gekwetst door die kerels. Maar ik ben net zo opgewonden, zo geil, zo seksueel volwassen, zo kundig als Ellis. Ik verlang er net zo goed naar, samen vrijen, dat mijn lichaam bemint wordt door een opgewonden man… Leon, ik dacht even dat je net zo een was als die andere kerels. Dank je voor je woorden. Dank je dat je me op schoot hebt genomen. En nu, lieve leuke man, wat wil je? Het is jouw sessie. Afspraak is afspraak, wat wil je met mij doen?”

Stilte.

“Wijs me de slaapkamer.”

Ja, ik ben om. Ja, ik wil… Als in een trance sta ik op. Ze neemt me mee, de trap af, tweede deur links. Ze kent de weg goed in Ellis haar huis.

Grote slaapkamer. Nieuwsgierige blik, hoe ziet Ellis haar slaapkamer er uit? Zachte teint van zeegroene wand. Ingelijste poster van ‘De Denker’ aan de muur. Ik kijk verder. Opgehangen jurkjes aan louvre kastdeuren. Wastafel met ovalen spiegel. Dichte vitrage blokkeert eventuele inkijk. Potjes, flesjes, opmaakspullen, alles genoeg voor twee, een ingelijst fotootje; een mengelmoes aan spulletjes op de vensterbank. Aan een witte wand een bosje droogbloemen. En een enorm waterbed. Een erotiserend schilderij boven de hoofdkussens: een naakte vrouw laat zich, onderuitgezakt zittend op een mij bekende bureaustoel, benen wijd uiteen, beffen door een knielende man. Op de lijst staat: “voor Ellis”. Poeh, heftig!

“Zo, niet verkeerd. Ellis heeft een aardig nestje hier.”

“Ellis? Eh, ja. Dat mag je wel zeggen. Die… heeft het goed voor elkaar.” Iets in haar stem, iets in de hapering van haar woorden doet me alert zijn. Nog iemand in het spel? Voor zover ik weet heeft Ellis geen vriend. En ze is ongetrouwd.

“Heeft ze toch een vriend?”

“Nee”, is het snelle antwoord.

Caro kijkt me aan, knikt vragend naar mij omhoog. Haar fluistering. “Wat wil je, Leon? Wat wil je? Afspraak is afspraak.”

Alle voorbedachte plannen zijn verdwenen. Ik laat langzaam mijn broek zakken. Haar ogen volgen iedere beweging, wat een heerlijke sensatie. Met mijn hand op haar schouder, waarbij zij mijn elleboog ondersteunt, trek ik mijn broek volledig uit. Terwijl ik mij opricht, streel ik kort mijn geslachtsdeel, een zich oprichtende stijve in een ruime shorts. Haar adem stokt even, ik hoop van verlangen. Stap naar haar toe, armen om haar heen. Vooroverbuigen. Hete tong, zuigende kus. Langzaam, heel lekker langzaam. Ze streelt mijn rug, dijen. Drukt haar hand tussen ons in, legt hem op mijn boxer, vol op mijn kloppende stijve, verlangende pik. Streling. Langzaam, lekker langzaam. Haar jurk, of overgooier of hoe zo’n kledingstuk ook heet, die mag wel uit van mij. Mijn vingers rollen de stof ineen, tot ik de onderrand voel. Langzaam, zorgvuldig de zachte stof over haar lichaam heen schurend om haar te prikkelen, trek ik de jurk op, over haar dijen. Haar buik. Over haar borsten. Haar armen gaan gewillig omhoog als ik het kledingstuk over haar hoofd uittrek. Zwart hemdje. Gaat dezelfde weg. Strakke bh. Sluiting aan de voorzijde, tussen haar kleine borsten. Makkelijk te openen. Langzaam, heel langzaam, haar huid strelend ontbloot ik haar borst. Kleine appeltjes. Kleine, ronde tepels. Warm. Zacht. Lekker. Tergend lekker. Ik buig me voorover. De extra ruimte die nu tussen onze lichamen komt, benut ze door een tweede hand in mijn boxer te laten glijden. Ze streelt, kneedt mijn ballen. Ik kus haar borsten, ze geven slechts weinig mee, zo klein en plat zijn ze. Maar Caro kreunt onmiddellijk.

“Ja…”zucht ze. Gevoelige, hunkerende appeltjes, met nu een rode blos erop. Mijn boxer zakt naar de grond. Ze doet de legging uit. Slip uit. Ik bekijk haar enorme dijen en heupen, haar opbollend geslacht, dikke schaamlippen die wijd uiteen staan. In een trage beweging leg ik mijn hand vol op haar kut. Sappig. Nat. Al mijn vingers passen er in tot de palm van mijn hand. Hijgende ademhaling, versnelt, stokt. Kreunende ademtocht. Mijn pik wordt omvat en gestreeld. Ik betast haar hele doos, van onder naar boven. En terug. Ik voel mijn sperma al komen, alle hete verlangens komen terug.

“Ik hou het niet, ik kom al bijna. Stop even.”

Lieve ogen betasten mij, kijken me aan. “Stoppen? Nee… Doe het. En daarna nog een keer. Kom bovenop me, pak me. Jij bent aan de beurt, weet je nog?”

Ineens laat ze me los, draait zich om, loopt naar de bedrand. Enorme billen. Dikke bovenbenen. Haar taille is verdwenen onder alle vetranden. Vetranden, wat een rot-woord. Ze gaat wijdbeens liggen, op haar rug. Grijpt een flesje olie, knijpt hem half leeg over haar buik en borsten. Het glibbert erover, druipt naar haar zij. Zet het flesje weg, spreidt nu ook haar armen. En ik bespring haar. Val bovenop haar deinende lijf. Mijn pik schiet haar doos in. Weinig weerstand voel ik, weinig wrijving over mijn eikel. Ze heeft een wijde doos en mijn pik heeft geen stierenmaat. Ik duw mijn handen onder haar schouders door en pak dan haar schouders vast aan de bovenkant, vlak tegen haar hals. Ineens heb ik een stevige grip, span alle spieren en trek mij strak tegen haar lijf aan iets omhoog. Mijn buik ligt nu wat hoger, haar borsten een fractie omhoog geduwd. En de bovenrand van mijn schacht, waarin alle sperma nu rond kolkt, stuwt tegen de bovenrand van haar hete kut. Glijdt eruit, stuwt over haar buik. Mijn denken stopt. Ze hijgt mee, kreunt me naar mijn hoogtepunt. Ze wringt haar handen tussen onze buikspleten, duwt haar lijfs-rondingen tegen mijn pik aan. Haar huidplooien omsluiten mijn stijve zodat een nieuwe neuktunnel ontstaat… Dat kan alleen als je een weelderige volle buik hebt, bedenk ik me. Nog strakker pak ik haar schouders vast. Met alle kracht beuk ik tussen de plooien van haar opbollende buik. Ritmisch gilt ze mee, in mijn ritme. Mijn hele onderlijf kletst langs haar enorme dijen, tegen haar buik aan. Harder. Bij iedere stoot duwt ze met haar handen mijn pik vaster tussen haar bollingen. Schurende nagels als ik me inhoud, stoppen wordt gestraft.

“Door…door… Zeg het, wat doe je met me?”

“Ik neuk je… ik neuk je vol…”, mijn schorre stem slaat over.

“Ja… doe het, ik voel je stijve. Hard. Neuk me. Doe het hard…” Als een stoomlocomotief wals ik over haar heen. Haar buik trilt, deint, golft in een razend crescendo. Stevig houdt ze mijn pik tussen haar buikrondingen. Zacht, heet, nat van de olie. Mijn pik omsloten, mijn eikel binnenstebuiten gestreeld, zo voelt het. Zindering. Kloppende pik. Exploderend in een onhoudbaar spasme.

“Nu! Nu doe ik het en…” Mijn woorden eindigen in een lange hese schreeuw. Ik pomp al mijn sperma eruit, het golft over haar buik, stoot op stoot spuit ik me leeg. Ze schreeuwt mee. Kort kijk ik tussen onze lichamen naar onderen. Spermaklodders op haar buik, op haar smachtende tieten, tegen haar hals aan zelfs. Dan klem ik me weer vast voor nog een laatste, harde stoot… Ze explodeert mee, klaargekomen uit geiligheid lijkt het.

Lieve vrouw, wat een heerlijk lichaam. De lekkerste lichaamsholte ooit heb je gemaakt voor mij. Uithijgen. Armen om me heen, de neuktunnel verdwijnt als haar handen uiteen gaan. Deinende buik. Zacht. Heerlijk. Behaaglijke zuchten. Niet inzakken, ik ben nog niet klaar met deze sessie.

“Kom, we gaan douchen.” Voorzichtig opstaan. Duizelig zitten op de bedrand. Ze staat op, reikt me de hand. Haar kleine, heerlijke borsten lachen me toe. Eerlijke borsten. En wat een dijen heeft ze. Uit haar brede spleet drupt vocht. Langs haar spleet drupt sperma. Ik sta op, mijn piemel wordt gestreeld door haar zachte buik. Mijn handen op haar geweldige grote, lekkere kont. Moment van zoenen, haar tong streelt me. Een zucht, samen tegelijk geslaakt. Elkaar loslaten, twee kleverige buiken uiteen. Kamer uitlopen, badkamer in. Heldere tegels, groot tweepersoons ovalen bad. Achter een inloop glaswand een luxe douche met massagestraalkoppen van boven tot onder. Samen achter de glazen wand. Douche aan. Waterstralen rondom. Lekker. Er is een zitje, de tegelwand is een stukje horizontaal uitgestulpt. Overal prikkelende stralen warm water, sommige sproeiend ijl, sommige stevig dik.

Elkaar inzepen. Haar handen om mijn ballen. Zacht uiteen gestreeld, zacht samengedrukt. Een arm om haar heen. Een arm richting haar hoofd, twee vingers in haar mond duwen, in en uit duwen. Haar lippen omklemmen ze. Sluimerende vlammen in haar ogen wellen op.

“Wat ga je nog meer in mijn mond stoppen”, fluistert ze. De herinnering aan mijn voornemens komt terug. Nu ingevuld met een heel andere vrouw, een heel andere godin. Een ‘Moeder Aarde Godin’, met een rijp, vol, rond lijf. Enorme rondingen, kleine borsten. Mag ik haar echt gebruiken voor mijn lust? Gaat de afspraak van vorige week echt door?

“Ja… Doe het” fluistert ze, mijn gedachten radend, mijn rug en geslachtsdeel strelend.

Ik hijg mijn adem haar oor in. “Ik wil je pakken. Nemen. Nu. Hier. Het is mijn beurt.” Mijn piemel is al half opgezwollen. Ze pakt hem heftiger vast, streelt. Opnieuw met beide handen.

“Ja. Jouw beurt. Afspraak is afspraak.” Haar stem streelt mijn gehoor. Ze bukt zich. Kust mijn ballen, mijn ronde eikel. Haar tong over mijn stijve. Ik pak haar schouders, duw haar iets rechtop en dan recht naar beneden, op haar knieën. Geen uitleg nodig. Mijn pik verdwijnt in haar mond. Ze zuigt. Mijn ballen raken haar kin. Mijn god, ze heeft mijn hele paal opgeslokt, het voordeel ervan als je geen stierenlul hebt. Mijn stijve in en uit duwen, mijn bekken en haar hoofd in een tegengestelde, samen opgaande beweging. Beweging naar achteren, terug naar voren. Mijn gloeiende, smachtende pik in en uit haar mond. Zachte omklemming, stevige lippen. Een hand, plat onder mijn bilspleet, drukt zachtjes mijn ballen omhoog. Genot. Hijgen. Mijn gekreun. Nee, nog niet klaarkomen. Hijgerig stoppen. Haar rechtop duwen. Buik tegen buik omgeven door hete waterstralen. Onze billen erdoor gemasseerd. Ik buk me, kreunend laat ze mijn pik gaan. Mijn hand naar haar kut. Weer die sappigheid voelen, die smachtende, open schaamlippen. Schaamlippen? Weer zo’n dom woord. Ze hoeft zich niet te schamen voor die hemelse bolle, volle lippen. Extase. Mijn vingers naar haar g-spot. Samen kreunen.

“Lieverd, ik hou het niet meer. Ik ga je nemen. Het is mijn beurt.”

“Ja… doe het. Wat moet ik doen? Ik ben je slavin…”

Weer een kortsluitingsmoment in mijn geest. Samen tegen elkaar staan, alle spieren aanspannen. Ik grijp haar klemvast, handen om haar zachte, ronde lijf. Haar dwingen om te draaien. Haar voorover laten buigen, haar gestrekte armen omlaag met handen op het zitje tegen de muur.

Losgeslagen emotie, losgeslagen lust. Ik ram mijn pik in haar open, bolle kut, de opbollende lippen zo gewillig uiteen, zo gewillig… de weerslag laat haar hoofd bijna tegen de wand slaan. Oppassen, geen hoofdletsel alsjeblieft. Haar heupen in mijn klemmende greep geven me houvast om stevig door te kunnen beuken.

“Houd je vast”, commandeer ik haar. En dan… neuk ik haar, de ene stoot na de andere. Mijn snelvuurkanon in haar gleuf. Wrijving genoeg. Ze schreeuwt. “Doe het!”

“Ik neuk je, ik neuk je. Ik stamp je vol…” Ineens grijpt ze met een hand, tussen haar wijd uiteen staande benen mijn ballen. Begint er bij iedere stoot een tikje tegen te geven. Ik schreeuw het uit van genot. “Ja! Doorgaan. Sla ze maar. Ik pak je!” Mijn ballen stuwen het sperma op, mijn schacht gevuld, het gevoelige plekje onderaan mijn eikel explodeert. Stoot na stoot hengst ik mijn ballen leeg. Een klaarkomende hengst, geil! Haar druipende gleuf, nog geiler. Mijn hete pik die het uitgestoten sperma al pompend opvangt, terugduwt haar kut in, geil… explosie… laatste stoot. Mijn god. Wat een doos. Wat een lekkere vrouw.

Uithijgen. Ze gaat zitten, rug tegen de tegelwand. Zachte sproeistralen warm water overal rondom. Wolken stoom, beslagen glas. Beverig loop ik op haar toe. Staand voor haar duw ik mijn onderlijf tegen haar aan. Haar armen rondom mijn taille, handen op mijn billen. Zachte tong, zacht gezuig, een slappe piemel verwend door deze goddelijke vrouw. Trillende beenspieren. Douchegel over mijn lijf. Weer haar hand tussen mijn benen, weer die hand die zacht mijn ballen weegt. Zuchtende stem.

“Wat doen we nu?”

Afspraak is afspraak, galmt het door me heen. “We gaan terug in bed.”

Afdrogen in een vol gestoomde cabine. Heerlijk om haar borsten te bewerken met een handdoek. Haar buik. Haar billen omvatten, de handdoek kan ze bijna niet omhullen. Alle zachte rondingen ga ik bij langs, haar hele lichaam verlangend betast. Zoen op haar kont. Enorme bilspleet. Handdoek er tussen drukken. Bolle vagina. Ik wil je bezitten, opnieuw.

“Kom.”

Terug de slaapkamer in. Zachte deining van het bed. Buiken half tegen elkaar aan, benen omstrengeld. Ontspannen. Lieve woordjes. Lekker lui liggen. Strelende handen. Opkomend genot, opkomende lust. Eensklaps… Opnieuw de beet van een adder…

Beneden open- en dicht slaande deur. Rammelende sleutelbos. Voetstappen op de trap. Opendraaiende slaapkamerdeur. Overbekend gezicht. Overbekende stem.

“Zo, wat een gezellig gezicht, jullie hier.”

Ellis.

Auberginekleurig mantelpakje. Crème witte blouse. Zwarte panty’s. Lage hakjes. Haren opgestoken. Zonnebril op voorhoofd. Glanzende blauw-grijze ogen. Vrolijke lach. Een zoet, weelderig parfum wolkt de kamer in.

Schrikken. Slikken. Rood opkleuren. Het voelt als betrapt worden op vreemdgaan. Even geen woorden beschikbaar.

“Dag schat, nu al thuis?” Onbevangen vraag van Caro. “We zijn nog niet klaar. Ik heb de wekker maar uitgezet, het duurt wat langer”, lacht ze.

“Oké, ik snap het, geeft niet. Ik kom er even bij.” Ellis glimlacht, haar handen gaan naar de knoopjes van haar jasje. Jasje uit. Blouse, rokje. Alles uit. Niet op een erotiserende manier uitgetrokken, gewoon snel, functioneel uitgekleed. Zwarte bh. Zwart slipje. Alles nu op de grond. Mijn totale verbijstering, verkramping, ongeloof. Een naakte toverfee en een naakte aardgodin…

Ellis is in een paar lange stappen bij de bedrand, de kant waar ik lig. Haar blik ineens op de muur gericht. Bedenkt zich. Loopt naar de wand. De repro van “De Denker” van Rodin. Ze pakt de lijst van de muur, draait hem om, hangt hem weer op. Kruipt alsnog het bed in. Ik merk niet dat haar lichaam het mijne beroert. Ik kijk met opengevallen mond naar de muur.

Ineens die foto aan de muur, ingelijst aan de achterzijde van “De Denker”. Op de foto twee naakte vrouwen, de een lang en slank, de ander klein en rond. Handen rond elkaars borst. Lange streng haar omhult een kort krullenkoppie. Twee gelukkige gezichten:

Caro en Ellis.

Verbijstering, opnieuw en opnieuw. Zachte streling op mijn borst en buik. Vier handen.

“Zijn… zijn jullie een stel?”

Pretoogjes naast mij. Een geheim ontrafeld. Vandaar die voorkennis van Caro. Zelfs de hoeveelheid melk in mijn koffie was doorgenomen.

Lachen. Mijn antwoord op mijn eigen vraag; “een lief stelletje kutwijven dus.”

“Jaaaaaa…”, klinkt het vrolijk in koor. “Best snel gedacht, voor een man”, voegt Caro er aan toe.

“Zo! Nog zo’n opmerking en ik pak je nog een keer! Dan mag Ellis kijken.”

Onmiddellijk spreidt Caro haar benen. “Mannen… kunnen mij niks bieden.” En kijkt me hoopvol aan. Lachen. Uitbundig. Slappe lach. Onderwijl pakt Caro mijn hand, legt die op haar poes.

“Nee lieverd, geloof me maar niet. Ik vond het fijn hoe je me pakte. Ik kwam zelf ook, gewoon uit opwinding van je handen, je stem, je lijf, je hete penis.”

Oh, wat lief. Wat lekker. Ellis streelt me nu ook en fluistert; “klinkt goed lieverds, voel maar.” Duwt haar borsten tegen me aan, haar dijen tegen mijn been. Dan zoeken Ellis en ik op de tast naar die lieve Aardgodin. Ellis haar hand komt naast de mijne, op Caro’s onderbuik. Innig strelen. Vingers bij Caro naar binnen. Ellis haar vingertoppen vinden Caro’s stevige klit. Vingers die goed de weg weten. Caro’s steeds luider klinkend gehijg. Ik draai zoveel mogelijk op mij zij, naar Caro toe. Ellis, tegen mijn rug aan strekt haar linkerarm verder uit onder het dekbed. Caro kreunt. “Aa ah, ja, ja…, verder.”

Terwijl Ellis nu met haar hand volledig bezit neemt van Caro’s vagina, streel ik Caro’s borsten. Lik een tepel, klein, hard, miniem opgezwollen. Mijn tanden omklemmen de tepel, ik trek hem iets omhoog. Ze schreeuwt, Ellis kreunt mee. Ik ook. Caro’s tempo.

Ineens pakt Caro onze handen vast, laat ons stoppen. Ze kijkt me aan, haar ogen gloeien.

“Wil je me likken? Terwijl ik op je zit?” Haar ogen smeken me. Mijn ogen geven het antwoord. Het zal pas goed zijn als zij ook aan de beurt is geweest. Dan beweegt ze omhoog, soepel, traag en hongerig als een panter die zijn prooi besluipt. Met haar brandende ogen in mijn hart, mij ononderbroken aankijkend, neemt ze plaats op mijn borst, haar knieën en gevouwen benen langs mijn oren. Voorzichtig laat ze zich zakken. Haar vochtige schaamlippen, haar open doos. Ze duwt haar klit iets omhoog, om daar zo snel mogelijk gelikt te worden en mijn tong ontmoet haar hete geilheid, haar verlangen, haar genot. Eerst zacht haar kut tongen, dan stevig mijn tong zo breed mogelijk laten likken wat te likken is, alles, alles. Haar opzuigen, haar hete kut willen opslokken. Ze gilt, schreeuwt. Geen gearticuleerde woorden. Klanken van diep binnen uit. Lage tonen, hard geschreeuwd. Hoge gil. Bijna gekrijs. Ellis helpt mee, haar hand bevoelt Caro’s stevige bilspleet, ik zie haar arm op en neer gaan. Innerlijk lachen. De clou van een grap; Ellis verricht nu hand- en spandiensten, goeie werkbegeleider, toch?

En Caro komt klaar… Trekt haar rug hol. Schreeuwt haar orgasme omhoog. Op het schilderij komt de vrouw die gebeft wordt ook klaar. Het is alsof ze terug schreeuwt naar ons drieën. Nu! Ik wil jullie!

Stromend vocht. Zweetdruppels. Spuug druipt langs Caro’s lippen, valt op mijn hals. Dan stort ze ineen, zakt als een plumpudding in elkaar. Ellis en ik vangen haar op, leggen haar tussen ons in. Ze huilt. Haar tranen. Haar hijgen. Langzaam terugkerende diepe ademhaling. Dieper. Nog dieper. En dan…ze slaapt. Bijna letterlijk in slaap gevallen. Over Caro’s hoofd en schouder heen, kijk ik Ellis aan. Een glimlach terug. Ontroering. Een minieme hoofdknik. We sluiten onze ogen. De rest van de dag en de komende nacht zijn van ons…

Drie gelukkige mensen. Maken samen één gelukkig verhaal. Geven en elkaar nemen, het meest zalige wat er bestaat. En iedereen komt aan de beurt… Lieve vrouwen van deze wereld, het spijt me zulke verwrongen denkbeelden gehad te hebben over jullie, over jullie uiterlijk. Dankzij Caro en Ellis hoop ik het goed gemaakt te hebben. De foto van mij en Ellis, staat nu geklemd in de lijst van de ‘bef-foto’ op hun slaapkamer. Er omheen, in dezelfde lijst, foto’s van nog meer mannen; mannen die zij samen gedeeld hebben. Vermoedelijk kom ik er nooit weer, het zij zo. Mijn erotische zoektocht gaat verder, nu genezen van het dwangmatig denken over lichaamsvormen in relatie tot seksueel geladen intimiteit.

Mijn competenties zijn nu compleet, maar mijn werkbegeleiding is nooit voltooid, er zijn immers altijd nieuwe lessen, nieuwe horizonnen, nieuwe mensen. Ik praat mijzelf nu moed in: Laat je verrassen. Zeg wat je wilt, maak een afspraak. En afspraak is afspraak, net zo lang tot die eventueel gewijzigd wordt. Nu kan ik deze ‘arbeidsmarkt van Erotiek en Welzijn’ op, nu kan ik goed onderlegd ‘solliciteren’ naar iemands opgewonden nabijheid. Ik heb een keurig compacte sollicitatiebrief:

Geachte Lieve Mooie Mevrouw, naar aanleiding van mijn hierboven-staande, open sollicitatie heb ik slechts 1 vraag: Wil je met mij een afspraak maken? Ik heb goede referenties. Mijn competenties sluiten goed aan bij de te verrichten werkzaamheden. We kunnen beginnen met… werkbegeleiding?

Leon

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks contact met mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Werkbegeleiding 2.2”

  1. Werkbegeleiding 1.2 en 2.2. Mooie spannende verhalen. Maar de beleving is eerder te plaatsen bij hetero, weinig of niets van een lesbische beleving te lezen, ondaks de fantasie dat een lezer in zijn fantasie ziet verschijnen.sen staan verkeerdelijk bij lesbisch.
    Dit bericht hoeft niet geplubiceerd te worden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *