Busje komt zo…

()

Een aantal weken geleden ben ik geopereerd, dat was geen pretje al lag ik maar een halve week in het ziekenhuis. Toen ik naar huis toe mocht vertelde de chirurg mij niet te sporten, fietsen en tillen. Dus, met de bus overal naartoe. Nu zit ik ondertussen al 3 weken in de bus en het weer word er alleen maar beter op. Het wordt weer zomer, lekker warm vooral in die bus. Ik zit ongeveer van huis naar school een half uur a drie kwartier in de bus. En net nu ik in de laatste week zit, zitten er veel meiden in de bus die vaak heel korte rokjes dragen. Net als gisteren bijvoorbeeld.

Vandaag had ik expres een hele donkere zonnebril opgezet omdat je dan beter rondt kunt kijken zonder dat je gezien wordt. Toen ik ’s ochtends bij mij thuis naar de halte liep was er nog niets. Ik wacht op de bus en na 5 minuten komt de bus aan rijden. Ik stap in, stempel mijn buskaart en ga zitten op een 2 persoon, tegenover een 2 persoon ’s plek waar nog niemand zat. Omdat het al wat later was reed de bus bijna leeg, ik schat ene man of 8. Bij de volgende halte stopt de bus omdat er een aantal mensen staan te wachten . Er stappen ook twee zeer mooie meiden in. Eén met donker haar en een kort rokje met blauw topje erboven. Het tweede meisje droeg een korte broek en net als ik, ook een zeer donkere zonnebril.

Ik denk om dezelfde rede als ik dat deed. Ze gingen tegenover mij zitten en naast mij kwam een vriend van hen te zitten. Ik kon zo onopvallend van top tot teen naar het blonde meisje te kijken. Ze had mooie ronde borsten en een heel lief hoofdje. Ik schat haar rondt de 16 à 17 jaar. Een aantal haltes later ben ik erachter dat het klasgenoten van elkaar zijn. En ja hoor, bij de scholengemeenschap stappen ze uit. Behalve de blonde, die blijft zitten, kijkt mij aan en zegt.

“Mag ik naast je komen zitten?”

“Ja, natuurlijk, maar waarom dan?”

“Omdat ik van achteruit rijden een beetje misselijk wordt.” Ze kijkt me vermoeid aan, komt naast me zitten en stelt zich voor.

“Hallo. Ik ben Mia wie ben jij?” Ik antwoord een beetje verrast omdat ik ook wel ene beetje nerveus van haar werd zo sexy dat zij er bij zat.

“Euh… Ik heet Danny. Waar ga jij heen?”

“Ow, nergens ik ben alleen even met mijn klasgenoten mee gereisd omdat ik dat wel gezellig vindt. Waar ga jij heen?”

“Ik ga naar school. Ik moet even iets ophalen en dan binnen een uurtje weer terug naar huis. Daarna ga ik van het weer genieten.” De bus stopt. Ik moet eruit en ik zeg, “nou, sorry Mia maar ik moet gaan.” Ze kijkt me aan of ik iets vergeet.

“Neen, je vergeet iets.”

“O? Wat dan?

“Je telefoon ligt op je stoel.” Ik bedank haar, pak mijn telefoon en terwijl ik half over haar heen hang pakt ze mij vol op mijn mond en zegt,”dag lekker ding. Tot ooit.”

Op school heb ik binnen 15 minuten alles geregeld en dus loop ik weer terug naar de bus. Ik stap niets vermoedend in. Ik ging niet helemaal achterin zitten want daar was het al wat drukker. Bij de volgende stop komt er een bloedmooi meisje naast me zitten. Ik kijk haar niet aan maar aan het rokje herkende ik haar.

“Hey! Danny, hoe was het op school? ” het was inderdaad Mia.

“Ja, leuk voor een schooldag het was maar 15 minuten dus dat valt best mee.” Ze had haar zonnebril nu niet meer op en ik keek in haar stralende ogen. Die zagen er echt heel mooi uit.

“Waar moet je heen Mia?

“Ik? Och, ik dacht. Ik wacht op Danny dan kan ik weer terug naar huis met iemand kletsen.” Zo bracht het ene woord het andere met zich mee en ik was er al achter dat ze geen vriend had. Zij wist ook al bijna alles van mij en het werd steeds drukker in de bus. Mia vond het maar niets, vertelde ze, schoof een beetje dichter naar me toe en legt haar hand op mijn boven been. Daarvan kwam mijn penis in een keer omhoog en aangezien mijn broek niet van de dikste stof was viel het nogal op. Mia schrok ervan.

“Oei! Sorry!” En haalde haar hand weg.

“Och, dat maakt niet uit hoor, wie zou dat niet krijgen van jou?” Terwijl ik dat niet eens wilde zeggen.

De bus stopte en ik zeg tegen Mia,” nou hartelijk bedankt dat je met me mee bent gereden en dat van daar net… dat maakt niet uit.” Ik stap uit en loop naar huis. Thuis aangekomen pak ik eerst een koude cola om wakker te worden en bij te komen van wat er net was gebeurde. Voorzichtig begin ik me af te trekken en net op het moment dat ik bijna klaarkom met de gedachte aan Mia gaat de deurbel. Als ik open doe stormt Mia naar binnen.

“Mia! Wat doe jij hier?”

“Ik had je achtervolgt en ik hield me niet meer toen ik zag dat jij met een bobbel in je broek zat. Dus ben ik de volgende halte uitgespat en bel ik gewoon aan.” Ze kijkt naar mijn weer omhoog komende lul en zegt.

“Is hij nu nog hard?”

“Neen.” Ik vertel haar het hele verhaal en schenk voor haar ook wat te drinken in.

“Mijn ouders komen tegen 5uur pas thuis en de rest van het gezin ook dus…” zeg ik met een geintje. “Wil je dat trucje van vanochtend nog een keer doen?”

Zonder na te denken zegt ze, neen. Dat had ik niet verwacht. Ik hoopte op een ja. Ze kijkt me met een boze blik aan en draait zich om. Waarna ik haar zachtjes hoor giebelen. Ze draait zich weer om en zegt, “ik ken je niet eens.” In die tijd gaan haar benen een beetje uit elkaar en ik kijk recht onder haar rokje. Ik zeg tegen haar.

“Je kaartje steekt uit je broek.” Waarop zij antwoord, “dat kan niet ik heb een rokje aan.”

“Ja, dat zie ik ook wel. Maar ook een string.” Ze wordt rood en kijkt heel boos. “Bedankt, waar kijk jij wel niet naar,” ze staat op en loopt weg. Ze loopt in mijn richting, springt boven op mijn schoot en schreeuwt!

” LET’s PLAY IT.” Daarop fluistert ze zachtjes in mijn oor dat ze de pil toch gebruikt en ik vertrouw haar.

Eerst geeft ze me weer een super lekkere geile tongzoen en ik begin haar mooie bolle borsten te strelen. Ze doet haar topje uit en zegt “het is wel zo eerlijk als jij ook iets uitdoet.” Ik lach en schiet mijn T-shirt en mijn broek uit. Ik sta in mijn boxer short.

En ik zeg,”dat klopt dan is dit wel zo eerlijk.”

Maar ze negeert mijn hint en gaat verder waar ze gebleven was. Zachtjes kus ik haar in haar nek en langzamerhand kom ik bij haar tepels die inmiddels al super hard zijn. Ze beweegt een beetje met haar kontje over mijn schoot heen en weer en binnen nog geen minuut is mijn lul al weer een grote paal. Ze vraagt of ik haar wil vingeren tot ze klaarkomt. Ik wacht geen seconde en vinger haar door haar string heen die ook al net de Atlantische oceaan is. Na haar even gevingerd te hebben, zat ze zo heftig te wiebelen op mijn schoot dat ze viel. Op het tapijt beland kijkt ze me aan en lacht. Ik blijf zitten met mijn benen lekker wijd. Ze trekt mij short uit en begint mij knoert hard te zuigen. Binnen 2 minuten kom ik bijna klaar en zeg.

“Neen! Wacht! Ik wil in je grotje klaarkomen.”

Maar dat hoort ze blijkbaar niet. Terwijl ze zichzelf vingert komen we gelijk tijdig klaar. Ze likt alles schoon en ook dat was zo gebeurd. Ik maak haar nog even wat vochtig om ook haar vervolgens lekker schoon te likken. Niet veel later vraagt ze hoe laat het wel niet is. Het blijkt al half 5 te zijn. Versnelt trekken we onze kleren aan en Mia verlaat het huis met een ontzettend geile tongzoen waar ik bijna weer van kom. We spreken af om dat vaker te doen. Ik zwaai haar uit doe de deur dicht en ga in de tuin zitten. Ik bedenk iets, ren naar de deur, maar helaas, nergens nog te zien. Ik heb haar nummer niet.

Zucht… Gelukkig dat de bus nog komt.

Marian Monroe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *