De werklunch

()

Linda was een aantrekkelijke 45 jarige vrouw, getrouwd en hield van tangodansen. Haar man rund een computerbedrijfje en was vaak op zakenreis. Niet erg ongelukkig, maar kwam als vrouw weinig aan haar trekken thuis en als vertegenwoordigster van kantoormeubelen, kwam ze wel in aanraking met mannen die haar het gemis thuis, ruimschoots vergoedden.

Zo was ze op een vrijdagmorgen vrij geil wakker geworden, had die dag enkel een lunchafspraak en was voor de rest vrij. Net toen ze met haar borsten speelde, kreeg ze een sms’je van Dirk, de man waar ze een lunchafspraak mee had. “ Ben ook gans de namiddag vrij, misschien kunnen we samen wat leuks doen?”

Ze voelde de geilheid al, want met hem de namiddag doorbrengen zou waarschijnlijk in een rendez-vous hotelletje zijn en ze antwoordde: “ kijk ernaar uit, heb het net nodig”. Dat was voor Dirk natuurlijk niet te mis verstane taal.

Terwijl ze in een warm bad lag te genieten, bedacht ze wat ze zou aantrekken…. Beetje klassiek dacht ze, wordt hij lekker heet van en zo heb ik de mannen het liefst. Een pikant zwart setje, bh met een halve cup, zwarte glanzende nylons schoven over haar sexy lijfje. Nog net haar nieuwe hoge hakken aandoen en zo ging ze naar de badkamer. Gezichtje op maken, haar mooie zwarte haren föhnen en vooral haar lippen donkerrood. Haar lekker kutje was de avond tevoren al lekker gladgeschoren, dus daar hoefde ze zich geen zorgen meer over te maken.

Nu nog een zwart mantelpakje met een wit bloesje en ze kon vertrekken naar het restaurant.

Voor Dirk liep de tijd ook maar langzaam voort, vermits hij Linda kende, had hij al een suite gereserveerd in het Hilton hotel, een verassing want zij dacht waarschijnlijk aan een rendez-vous hotelletje. Eindelijk dan toch zo ver en hij ook op weg naar een restaurant in Antwerpen. Hij had een tafeltje gereserveerd in een discreet hoekje, je weet maar nooit met Linda, dacht hij.

Zij was er eerst, bestelde een portootje en keek goedkeurend naar de dienster, want ja, Linda was ook bi en dat maakte haar nog sexier. Tien minuutjes later kwam Dirk binnen, een snelle kus op de wang en ze zaten over elkaar.

“Je ziet er vandaag super sexy uit” complimenteerde hij en haar antwoord was duidelijk

“Zo voel ik mij ook”.

Tijdens het eten werd er duidelijk geflirt en hij maakte haar nieuwsgierig door te stellen dat er een surprise op haar wachtte.

“Fluister je ze in mijn oor?” Vroeg ze met een zwoele stem

“Even wachten” zei hij “maar ik kom wel naast je zitten”

Ze legde haar benen sexy over elkaar, uitnodigend om gestreeld te worden. Duurde dan ook niet lang wanneer zijn handen over haar zachte nylons gingen en hun tongen elkaar streelden.

Lichtjes haar tepels borsten strelend, voelde hij de keiharde tepels en haar hand op zijn kruis.

“En nu de verassing” vroeg ze.

“Heb je tijd?”  prevelde hij in haar oor en beet lichtjes haar oorlelletje;

“Vandaag wel” hijgde ze zwoel ze “ mijn man komt pas morgen thuis en voor zo’n geile dekhengst als jij, maak ik graag tijd”

“Dan gaan we samen naar de Hilton schat” fluisterde hij “ champagne, suite en een geil diertje zoals jij”

“ Heerlijk” kirde ze zwoel “ik voel me net een loops teefje dat overal moet gepakt worden”

Ze reden naar het hotel, zijn handen op haar benen en zij speelde met de bobbel in zijn broek. In de lift werd er vurig gezoend en zij drukte haar natte kut tegen zijn paal en fluisterde: “ geile dekhengst laat me alle hoeken van de kamer zien, je weet dat  ik stevig geramd wil worden”

“ Geil diertje. We gaan eerst champagne bestellen en dan verzeker ik je de geilste seks”

Ze bepotelden elkaar, haar bloesje helemaal los en haar stijve tepels priemden lekker, toen er geklopt werd. Een vrij jonge dienster, Elke, kwam binnen met de champagne, net toen Linda haar kutje streelde.

Ze kenden elkaar, waren beiden bi en Linda vroeg ongegeneerd: “Ben je vrij?”

“ Eigenlijk wel” repliceerde Elke “ dit was mijn laatste klus”

“Zin om mee te doen?” vroeg Linda terwijl ze de borsten van Elke al een beurt gaf.

Licht grommend en een vochtige kut besloot ze om mee te doen.

“Maar” zei ze “ je kent me ik heb  graag een neukzwaard in mijn kontje”

“Geen probleem Elke. Als Dirk me volgespoten heeft, mag jij zijn zaad uit mijn kut zuigen en neukt hij daarna jouw kontje, toch geen probleem hé Dirk?”

“ Was er niet op voorzien” zei hij” maar als jullie het willen, mijn neukstaaf kan het best aan hoor”

Champagne werd uitgeschonken en beide vrouwen begonnen te strippen: Linda had nog enkel haar nylons en hoge hakken aan terwijl Elke poedelnaakt in haar pumps Linda ’s tepels likte.

Dirk kwam eindelijk dichterbij en werd geiler en geiler door de twee vrouwen bezig te zien, ging op zijn knieën zitten en liet zijn tong over haar kut gaan.

“Ik wil je sap. Maar, niet enkel je sap…”

“ Wat dan nog meer?“ vroeg ze.

“Ga maar op het bed liggen,” geil stuk.

Dat deed ze en legde automatisch haar benen open.

Hij goot een glaasje champagne over haar kletsnatte, gloeiende grot en zei, “ schat, nu ga ik je beffen, zoals je nog nooit gebeft bent.”

“ Elke” zei hij “ga jij maar met haar tieten spelen en haar tongen”

Zo gezegd zo gedaan, hij kroop op haar, en verkende met zijn lippen haar kut, nat begon hij haar te likken, harder en harden, zijn lippen vastzuigend op haar kut begon ze te kreunen harder en harder, luider en luider, tot ze riep: “Dirk, steek me vol, spuit me vol, ik wil je zaad, neuk deze loopse teef.”

Hij draaide zich en schoof zijn neukzwaard in haar kut, terwijl zij haar benen over hem haakte. Opgehitst door de nylons in zijn rug en de hakken die hij voelde, beukte hij dier en dieper in haar gloeiende neukgrot.

Elke likte zijn kontje en riep: “Steek haar vol, spuit het erin, dan zuig ik het eruit en kan jij mijn kontje neuken.”

Met luide kreten, kreeg ze de volle ladingen zaad in haar kut.

“En nu,” zei hij “ ik ga nu een sigaretje roken lekkertje, Elke doet de rest”

“ Ja, ja, ha, ja, ja,” zei ze “ kom lekker seksdier, zuig me leeg”

Elke befte heerlijk en bleef zuigen terwijl ze met haar vingers zichzelf vingerde. Elke was verslaafd aan kutsap en zaad en deed zich maar al te goed. Met een luide schreeuw kwam ze klaar, net toen al het sap uit Linda haar kut was gezogen.

Heerlijk vonden beide dames het.

Genietend van een glaasje champagne en een sigaretje, voelde Elke nu weer de geilheid opkomen en Linda zei, “nu is het jouw beurt, laat je kontje maar volspuiten, zal ik ondertussen je neuklippen likken?”

“ Dubbel genot” antwoordde Elke “ natuurlijk bef jij me maar terwijl ik langs achter gepakt wordt”

Elke ging zich afduwen tegen de commode, haar benen gespreid, Linda zat op de grond en haar lippen betastten Elke ‘s gloeiende kut.

Dirk achter haar, die zijn stijve paal in haar kontje schoof, zijn handen haar tieten masseerden. Lekker in haar kontje, en zijn lippen zogen haar hals op weg naar haar mond terwijl Linda ’s tong diep in haar kut zat.

Met een schreeuw kwam Elke klaar en ze gingen alle drie op het bed rusten.

Elke zei na een tijdje. “Ik moet naar huis, mijn man wacht” douchte en verdween.

“Dit was mijn eerste trio” zei Dirk.

“Niet slecht” zei Linda, “ maar is eigenlijk nog vroeg en je kent me, gaan we nog iets drinken?”

“ Toch eerst een douche en beetje opfrissen hé”

Na de douche kleedden ze zich terug aan en Linda schoof weer die glanzende nylons over haar benen terwijl ze hem aankeek.

“We zijn bijlange nog niet thuis” zei hij

“Neen” repliceerde ze. “Je hebt de kamer voor gans de nacht en ik heb nog niet alle hoeken gezien en je weet, als je in de bar me bepoteld, is het sap er snel…”

Mark

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *