Gelukkige hengst

()

Het was een fijne vakantie. Ik was samen met mijn toenmalige vriendin, Brenda, en haar moeder neergestreken op een rustige camping in Frankrijk. Eerst hadden we het plan om een beetje rond te trekken, maar toen alles stond en de camping en omgeving erg aangenaam bleken te zijn, besloten we unaniem om te blijven.

Brenda en ik hadden op dat moment nog maar enkele maanden een relatie. Ze was een aantrekkelijke meid van 1.70m hoog. Haar bruine golvende haar streek net neer op haar schouders, en haar blauwe ogen straalden bijna altijd. Het 18-jarige lijf was slank van bouw en had een mooi figuur. Haar lange benen liepen uit in een mooie kont, waarna haar taille weer slank was om vervolgens te verbreden bij haar b-cup. Ze was altijd modieus gekleed en had hierbij een voorkeur voor zwart.

Ze leek eigenlijk veel op haar moeder qua figuur. Haar moeder had na te zijn bevallen van twee kinderen (het jongere broertje woonde bij hun vader) nog een mooi figuur gehouden. Ze was dan 37, maar dat viel niet te zien. Het grootste verschil met Brenda was haar blond haar. Dat was een beetje golvend en tot achter haar oren. Ze was een gezellige moeder waar we het goed konden mee vinden.

Op een avond zaten we weer zoals gewoonlijk in de voortent wijn te drinken. Brenda was redelijk moe en voelde de wijn dan ook al snel hangen. Hierop besloot ze al vroeg naar bed te gaan. Teleurgesteld bleef ik in de voortent. Brenda sliep altijd in twee seconden na wijn. Toen ik dan vijf minuten later even bezocht in ons tentje, wat los stond van de caravan, sliep ze al. Ik wenste haar nog even zacht welterusten, maar dat hoorde ze waarschijnlijk nog niet.

Terug in de caravan, het was immers nog maar tien uur, ging ik gezellig verder met wijn drinken met haar moeder. We praatten gezellig over van alles en nog wat. De fles was dan ook weer snel leeg. We besloten er nog een open te maken. Ik ging hem openen, waarna haar moeder, Clara, zei dat ze alvast haar nachtkleding ging aandoen. Het was een warme dag geweest, dus deze kleding plakte. Ze liep daarom even snel naar het douchblok voor een korte opfrisbeurt.

Na tien minuten kwam ze terug in haar nachthemd. De wijn stond al klaar voor haar. Ze dropte de kleding in de caravan, waar zij sliep, en kwam weer bij me zitten. Tijdens het praten liete ik mijn ogen over haar lichaam gaan. Ik had het vermoeden dat ze geen bh aan had, omdat ik haar tepels vrij duidelijk kon zien. De aanblik maakte me wel nieuwsgierig.

De gesprekken gingen verder, waarbij ook het onderwerp seks niet werd overgeslagen. Clara vertelde dat de seks misschien de enige goede herinnering was aan de vader van Brenda. Dat miste ze nu wel. Soms had ze wel een date met een man, maar goede seks was er vaak niet bij. Tijdens dit gesprek zag ik haar tepels nog harder worden. De stof kon ze nu niet meer verbergen.

Ik voelde haar voeten af en toe langs mijn benen. Het voelde zacht en aangenaam, maar het leek meer dat ze dit per ongeluk deed. Toen de fles half leeg was, vroeg ze of ik zin had in chips. Door de alcohol had ik daar wel trek in. Ze stond op en liep richting de kastjes. Haar benen waren net als die van Brenda slank en lang. Het korte nachthemdje verhulde de onderkant van haar billen. Ze had geen slip aan. Aangezien ze net niet bij de chips kon omdat ik die op de kastjes had gelegd, stond ik op om haar te helpen. Ik liep naar haar toe waarbij ze nog een uiterste strekking deed. Het stofje kroop nu nog verder omhoog. Mijn pik klopte in mijn broek. Ze daagde me uit en ze kon me krijgen. Gezien Brenda en ik vrij open waren met de seks (ik mocht bijvoorbeeld met haar vriendinnen neuken, soms met haar erbij en andersom), besloot ik in dit geval mijn stoute schoenen aan te doen.

Op het moment dat ik naast haar kwam staan, pakte ik met een hand de chips, terwijl ik mijn andere op haar heup legde. Clara draaide zich naar me toe en keek me aan. Met een zwoele stem vroeg ik of ze altijd zonder ondergoed sliep. Dat bevestigde ze. Hierop gaf ik een zacht tikje tegen haar billen met de woorden dat het ook logisch was omdat ze haar mooie rondingen ook niet hoefde te verbergen. Even bleef ze staan. Ik pakte de chips en liep naar de tafel.

“Vind je,” hoorde ik. Ik antwoordde bevestigend met als toevoeging dat ik het anders niet zou zeggen. Clara kwam terug naar de tafel. In plaats van op haar eigen plaats te gaan zitten, ging ze bij mij op schoot zitten. Haar hemdje schoof nu verder omhoog. Ze vroeg me geil of ik dat normaal vond om mijn schoonmoeder zo te benaderen. Ik liet mijn hand over haar dij omhoog glijden en zei haar dat ze dat volgens mij niet erg vond. Mijn hand gleed ondertussen verder en veelzeggend zette ze haar benen iets uit elkaar. Ik voelde haar kortgeschoren kutje. Haar volle schaamlippen waren al erg nat. Clara bracht haar mond nu naar me toe en stuurde haar tong richting de mijne. Ik begroette dit met een warme tongzoen. Drie vingers sopte gemakkelijk in haar rijpe doos. Mijn pik werd keihard, Dat voelde Clara waarop ze van mij af ging. Mijn vingers gleden uit haar kut terwijl zij mijn broek opende. Samen met mijn boxer trok ze deze omlaag. Wat was dit heerlijk. Mijn pik stond fier overeind.

Haar hand greep mijn ballen en begon ze te masseren. Dit deed ze voortreffelijk. Met haar andere hand verwijderde ze haar nachthemd helemaal, waardoor ik zicht kreeg op haar mooie borsten. Haar b-cup was gezegend met twee mooi tepels die al flink hard stonden. Geil zei ze dat ze niet langer wilde wachten. Ze liep naar het aanrecht en ging daar tegen staan. Met haar rug naar mij toe en haar benen gespreid had ze geen woorden nodig. Ik begreep wat mij te doen stond.

Ik kwam van mijn stoel en liep met een harde pik in haar richting. Mijn pik had geen moeite om haar liefdesgrot binnen te dringen. Hij schoof meteen diep in haar. Ze verwelkomde dit met een lichte kreun. Diep begon ik haar te neuken. Ik voelde haar tepels. Haar borsten voelde heerlijk zacht. Zachtjes schudde ze mee. Ik voerde het tempo op en duwde haar iets verder voorover. Ruw pakte ik haar bij haar haren waarop ze me nog meer aanspoorde. Toen ik even mijn pik uit haar haalde, draaide ze zich snel om. Haar billen drukte nu tegen het aanrecht en ze trok me naar haar toe. Mijn pik vond een weg naar binnen. Clara sloeg een been om me en bewoog flink mee met mijn stoten. Heupwiegend neukte ze me nu terug. Haar borsten deinsden mooi mee. Haar tepels staken mooi omhoog. Met haar been stimuleerde ze me om haar dieper te neuken. Dit werd me te veel. Voor Clara ook. Ze begon met haar ogen te rollen en ik voelde haar kutje samentrekken. Ik trok mijn pik uit haar en spoot direct mijn lading over haar buik en venusheuvel. Nahijgend keek ze me aan.

“Wat heeft mijn dochter toch geluk met zo’n hengst…”

Mandus

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *