De laatste waarschuwing

()

“Ik waarschuw je hoor, Mia!” Sprak mijn man Johan met een vrolijk vermanende ondertoon in zijn stem, terwijl hij me met zijn diepbruine ogen aankeek. “Als je zo doorgaat met je kutje te tonen door steeds je dijen open en dicht te slaan, dan trek ik je over mijn knieën en geef je het grootste pak voor je billen dat je ooit hebt gehad!”

Ik giechelde en deed expres nog een keertje wat hij me verbood. We zaten elkaar al een tijdje te plagen. Johan, door me zijn pulserende grote penis te laten zien, die hij brutaal uit zijn broek liet steken als een van z’n bast ontdane boomstam. En ik had hem talloze glimpen laten zien van mijn sappige roze kutje, waar ik af en toe mijn vinger in stak en er in ronddraaide, zodat zijn roede nog stijver werd.

Toen dat dreigement als ik er niet mee ophield, dan zou hij mijn kontje opzoeken!

Oh! Alleen al bij het idee begon ik over mijn hele lichaam te tintelen. Vanzelfsprekend kon ik zijn woorden niet laten voor wat ze waren. Op hetzelfde moment flitsten mijn dijen weer vaneen. Ik zag hem kijken met een brandende blik in zijn ogen!

‘trouwens, dan zal je me toch eerst te pakken moeten krijgen!” Het klonk zo uitdagend mogelijk. Met het gevolg dat Johan meteen overeind schoot en op me toe rende. Ik sprong weg met wilde armgebaren. Luid lachend rende ik door de kamer. Ik struikelde echter over de poef. Nog voordat ik de grond raakte, had Johan me bij mijn enkels gegrepen. In een minimum van tijd had hij me over de armleuning van de bank gelegd en kwam zijn hand kletsend op mijn bibs neer. Ik gilde het uit, evenwel van pure opwinding. Ik voelde de ferme tikken op een zalige manier door mijn lijf tintelen, zodat mijn tieten schokten en mijn klit de ene genotsgolf na de andere ervoer. Voor mij was dat echter nog niet genoeg!

“Zo voel ik niks!” Kreunde ik gesmoord. “Sla me harder!” Ik had ‘t nog niet gezegd of zijn tikken werden harder en gingen sneller. Ik gilde het opnieuw uit, dit keer van pijnlijke wellust. Heel mijn lichaam sidderde van hete opwinding, maar het was nog niet genoeg. “Doe me pijn, schatje… Doe me echt pijn!” Ik smeekte erom, half huilend, half kermend van wulpsheid. Ik stak mijn achterste hoger naar hem toe. Die werd slechts beschermd door een vliesdun slipje zonder kruisje, waarin mijn billen zich haarscherp aftekenden, met de diepe bilkloof uitdagend ertussen.

“O ja?” Hijgde Johan. “Dan moeten we ‘t zo maar eens proberen…” Hij legde al zijn kracht in de volgende serie slagen. Luid kletsend kwamen ze op mijn trillende en bij elke tik krampende kontje terecht. Ik huiverde van opperst genot.

“Oh…ho… Klonken mijn langgerekte uitroepen. “Liefste!” Huilde ik terwijl mijn achterwerk tegen zijn vlakke hand op danste. “Ga door…!” Mijn schaamlippen rilden zonder dat ik er enige controle op kon uitoefenen. Ze sopten overdadig door mijn rijkelijk vloeiende sap. Mijn borsten voelden aan alsof ze in brand stonden. Ik drukte ze in de zachte zitting van de bank en schuurde ze in cirkels rond.

“Wie niet horen wil moet maar voelen!” Gromde Johan. Zonder pardon bleef hij mijn bips martelen met krachtige tikken.

“Ja…ah…” kreunde ik. “Meer…alsjeblieft, meer!” Ik voelde mijn kontje gloeien als hete kolen, terwijl bij elke slag van zijn volle hand een onbeschrijflijk genot door heel mijn lichaam bliksemde. De hitte van mijn zitvlak verspreidde zich over de rest van mijn spartelende lichaam. Toen voelde ik het einde naderen. Ik kon niet meer hebben. De geile opwinding en de brandende pijn werden te veel voor me. Ik wist zeker dat ik elk moment zou kunnen exploderen.

“Oh, stop alsjeblieft, ik heb genoeg gehad… Toe!” Kreunde ik. Maar Johan liet zich door mijn smekende woorden niet van de wijs brengen. “Je wou ‘t toch zo graag!”

“Ja, maar nu niet meer… Oh, alsjeblieft!”

“Zal je me dan niet meer uitdagen… En mijn pik verleiden met je sneetje?” Ik hoefde niet naar zijn gezicht te kijken om zeker te weten dat er een sensuele trek om zijn mond lag.

“Ja, ja ik beloof ‘t je… Echt waar lieveling, maar stop er nu mee!” Ik had ‘t nog niet gezegd, of hij boog zich over me heen en begroef zijn gezicht tussen m’n globes. O, wat was dat zalig! Mijn lichaam voelde aan of het in trilpudding veranderde onder het geraffineerde likken van zijn tong. Mijn kittelaar rekte tot het uiterste uit, alsof het een eigen leven wilde gaan leiden buiten mijn schaamlippen, los van de kern van mijn kutje. Ik verlangde er hevig naar dat hij me zou gaan vingeren. Even later deed hij dat. Ik kronkelde over de bank van puur onversneden genot. ‘nou weer met je tong, Johan!” Smeekte ik.

“O ja, steek hem in mijn gapende hete gat… In mijn krampende snee!” O, wat deed hij dat zalig. Hij tongde en vingerde me naar ‘n buitenzinnelijke wereld. Zijn tong raspte langs de wanden van mijn lustkanaal, over mijn kittelaar en volgde de gezwollen lijnen van mijn schaamlippen. Ik probeerde zijn tong te vragen met mijn huiverende lippen, maar hij dartelde en vlinderde te snel om hem te pakken te krijgen. Opnieuw likte en zoog hij aan de dikke buitenste schaamlippen, daarna zoog hij mijn kleine schaamlipjes ver naar buiten en tenslotte schoven zijn getuite lippen zuigend langs mijn stijve clitoris. Ik raakte in een sensueel delirium dat me mijn billen harder en onbeheerster tegen zijn gezicht deed stuwen. Johan reikte naar voren en greep mijn bungelende tieten beet. Terwijl hij verwoed aan mijn spenen trok, gierde de wellust door me heen. Het kwam van alle kanten. Ik bokte tegen hem op, gooide mijn kont verkrampt omhoog en huilde kreunend en hijgend.

Op het moment dat mijn orgasme me in duizenden sterren uiteen deed spatten, schreeuwde ik luidkeels om uiting te geven aan de sensaties die ik ervoer. Johan stiet zijn dikke tong in mijn schede binnen. Mijn vagina-spieren klampten zich eromheen, en mijn ejaculatie gutste heet en stroperig zijn mond binnen. De spasmen van het orgasme waren nog niet eens uit me weggetrokken, toen Johan achter me op de bank knielde en zijn prachtige, mieterse, massieve eikel tegen mijn doorweekte spleet duwde. De kloppende knop was door de glazige druppels uit zijn spleetje glibberig geworden. Ik liet een gorgelend keelgeluid horen toen hij zijn kroon tussen mijn buitenste schaamlippen op en neer begon te halen, steeds weer opnieuw. Ik hapte naar adem. Mijn bibs was nog steeds hoog opgeheven, zodat hij me moeiteloos met zijn gloeiende staaf kon bewerken. O, wat deed hij ‘t vakkundig en beheerst, want meer dan zijn eikel kreeg ik voorlopig nog niet. Ik schoof mijn hand onder me door tot tussen mijn dijen en kon juist bij zijn volle, harige ballen. De mooiste, hardste, beste kloten die er op de wereld zijn! Mijn strelingen deden hem grommen. Ik voelde zijn dijen beven. Ik kneep in zijn ballen en rolde ze tussen mijn vingers. Nu leek ‘t wel of hij in een trilpudding veranderde. “Niet doen, Mia,” steunde hij, “anders laat je me nu al komen!”

“Nou en? Spuit me maar helemaal onder, hoor!” Ik wilde niets liever dan hem voelen en horen komen. Wat was er zaliger dan in een ritmisch tempo die gloeiende scheuten zaad tegen je kut gespoten te krijgen, zodat je kleddernat en kleverig werd? Niks toch zeker! Maar ik kon me voorstellen dat hij nog niet wilde klaarkomen. Dat hij me eerst nog wilde opvullen met die solide lul van hem. Die massieve staaf vlees in en uit laten schuiven, langs mijn ribbelende schedewanden. Hem zo diep stotend dat hij tegen mijn baarmoedermond stokte, terwijl zijn ballen tegen mijn stijve uitgerekte klit bonsden. Me zo tot razernij voerend. Ja… daar kwam hij! O, ik hield mijn adem in toen Johan begon te duwen. Er was nauwelijks druk voor nodig om mijn gat te doen openwijken voor zijn dikke, stijve lul. Hij ging dieper en dieper, langzaam en met grote beheersing, om van iedere centimeter te kunnen genieten.

Ik voelde elke gezwollen ader rondom zijn staaf. Ik voelde hem pulseren, alsof zijn hart in zijn onderbuik was afgedaald, zelfs in zijn paal doorgedrongen, en daar nu klopte en bonsde. Toen hij eenmaal volledig in mijn genots-holletje zat ingebed, zijn brede eikel tegen mijn baarmoeder aangedrukt, greep ik hem stevig met mijn schede-spieren beet en riep luid; “neuk me, lieveling… Neuk me!”

Johan begon als een wild geworden dier te rammen. Op een geweldige manier raspte zijn keiharde pik langs de druipende vezels van mijn foedraal. Johan gromde terwijl zijn dijen tegen mijn elastische billen sloegen. Ik bokte verwoed tegen hem op, vurig draaiend met mijn achterste en mijn neuktube rondom zijn stampende leuter karnend. Plotseling voelde ik zijn pik sidderen. Ik kneep mijn kut nog harder samen en spitste me tot het uiterste op zijn wortel. Op het glorieuze moment dat zijn geil in dikke stroperige scheuten tegen mijn sponzige baarmoeder begon te spatten, kwam ik voor de tweede keer klaar, gespannen als een veer en rillend als een espenblad. Onze genotskreten vulden de kamer. Johan prangde zich dicht tegen me aan terwijl hij zijn room in me liet wegschieten. Ik voelde me volkomen gelukkig.

“Ik zal je nooit meer plagen met mijn kutje, lieve schat…” Grinnikte ik.

“Als je ‘t lef hebt!” Was zijn reactie.

Toen kuste we elkaar lang en dankbaar.

Mia Beeck

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “De laatste waarschuwing”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *