Een ‘zak’ met kloten

()

Gisteren was ik hem tegen het lijf gelopen en ik moest zeggen, hij was inderdaad geen spat veranderd. Hij zag er nog steeds heerlijk uit en hij had een geweldige bouw. Zijn lichaam was precies het soort lichaam waar ik echt helemaal gek van geilheid van werd. Hij had vast een heerlijke pik tussen zijn benen gangen, zo dacht ik bij zichzelf. Ik had hem eerder een jaar of 10 geleden ontmoet en was meteen op slag verliefd geweest. Ik had hem gezien op een verjaardag van haar zus en daar raakte ik aan de praat. Joris, zo heette hij, was een vriend van de man van mijn zus en hij was een druk bezet man, maar had echt een heleboel tijd vrij weten te maken in zijn drukke schema om meer tijd met vrienden en familie door te kunnen brengen. Nu had hij dus ook tijd voor haar gehad en we gingen dan ook een paar keer uit en groeiden dichter en dichter tot elkaar, tot op een gegeven moment Joris weg moest naar het buitenland voor zaken. Dat was ook de laatste keer dat ik hem zag want hij had daar een vaste aanstelling kunnen krijgen voor een heleboel geld. Ik was verdrietig geweest maar ging wel verder met haar leven, omdat ik toch iets moest doen om verder te kunnen gaan.

Ik was haar huidige man tegen het lijf gelopen en was redelijk gelukkig met hem. Ik miste alleen iets. Iets wat Joris wel in zijn bezit had. Een bepaald soort charme, waar ik simpelweg vanaf dag één voor was gevallen. Ik moest en zou gewoon, nu ik Joris had gezien weer, met hem gaan neuken. Ik schrok van de gedachte, ik was immers toch getrouwd? Maar aan de andere kant was ik ook absoluut niet blij met het idee dat mijn man een lul was. Hij was al meerdere keren vreemdgegaan en had het zelfs toegegeven. Dus besloot ik er een eind aan te breien. Maar eerst maar eens een wraakactie tegen mijn man. Ik zou Joris neuken. Hij zou me zo hard mogen nemen, dat mijn man gewoon woedend zou zijn als ik hem alles in details zou vertellen. En dat was dus precies wat ik wilde. Ik zou Joris gaan gebruiken maar dat maakte hem niets uit. Ik had het hem al gevraagd en Joris kreeg meteen een harde lul bij het aanhoren van mijn voorstel. Dat kon ik namelijk zien, zijn broek was nogal van een dun materiaal gemaakt en de bobbel was een duidelijk bewijs van een stijve leuter.

Dus ik was op weg naar het hotel waar Joris verbleef en kwam op zijn kamer aan, waar hij overal rozen had neergezet en kaarsen brandden overal. Het was al donker buiten en het zag er erg gezellig uit in de hotelkamer. Hij had een fles champagne klaarstaan maar dat kon me nu eerst niets schelen. Ik wilde hem en dat was ook meteen wat ik hem duidelijk maakte. Die champagne kon natuurlijk altijd nog, maar eerst wilde ik die dikke lul in me voelen en dat was iets waar ik niet veel langer op kon wachten. Ik trok mijn kleren uit en stond naakt voor hem terwijl hij zijn badjas uitdeed, waar hij allang bloot onder was, dat had ik allang kunnen raden. Daar hing zijn pik en het was meer dan ik ooit had durven dromen. Hij was behoorlijk dik en de lengte was volgens mij best in orde, zover ik dat beoordelen kon in die slappe toestand. Ik liep naar hem toe en pakte zijn lid vast en begon hem zachtjes tussen mijn handen te kneden, terwijl ik hem zachtjes op zijn lippen begon te zoenen.

Het voelde allemaal heerlijk aan en zijn fluwelen lippen maakten me nog geiler dan ik al was. Ik liet zijn zak in mijn linkerhand rusten en het was een behoorlijk volle zak, dat was al een heel positief ding, want dat betekende hoogst waarschijnlijk veel zaad wat in of over mij zou komen straks. Ik ging nu langzaam op mijn hurken zitten en nam zijn pik in de mond. Ik begon aan zijn eikel te likken waarna ik met veel kracht zoog. Hij schrok er zelfs een beetje van, maar dan op een aangename wijze. Zijn lekkere pik schoof steeds dieper in mijn mond en ik kon hem weliswaar niet allemaal verwerken, maar toch was hij behoorlijk ver bij me naar binnen geschoven. Joris pakte me bij de haren vast en trok mijn hoofd zachtjes naar zich toe, zodat hij me in de mond aan het neuken was. Ik liet hem alles dirigeren en speelde ondertussen met men kutje en tieten. Ik was lekker nat geworden van dit hele spel wat al lekker wild aan het worden was. Ik liet zijn lul lekker tegen mijn huig aantikken en ik slokte zo veel als ik kon naar binnen, ook al ging ik bijna over de nek door dat lange en vooral dikke ding achterin m’n mond, bijna in mijn keel rammend. Nu trok hij mij zacht maar dwingend omhoog en hij begon me weer te zoenen, waarna hij mij optilde. Ik sloeg m’n benen om Joris heen en voelde dat zijn pik tegen m’n kut aan het drukken was. Hij gleed er soepel in. Ik was behoorlijk strak geschapen, maar men kut kon zich behoorlijk goed aanpassen aan lullen die erg dik waren.

Dat was een enorm voordeel wat ik had en terwijl Joris me op en neer aan het bewegen was, voelde ik zijn steeds harder wordende pik diep in mijn kutje glijden, alsof het niets was. Hij drukte mij tegen de muur en kon me nu nog vele malen harder neuken dan hij eerder kon. Ik sloot mijn ogen en kreunde bij iedere stoot. Ik schrok toen hij me ineens omdraaide en op het bed neergooide. Hij stond te glimlachen en ook ik schoot in de lach. Ik had niet alleen een geile, maar ook een leuke tijd samen. Ik werd hard genomen op het bed. Hij draaide mij om en nam me op zijn hondjes, zoals ik het altijd al het lekkerst had gevonden. Mijn kleine billen schudden met iedere stoot mee en mijn tieten schudden geil op het ritme van zijn bijna klaarkomende pik, dat kon ik namelijk aanvoelen.

Ik hoopte dat hij me helemaal vol zou gaan spuiten maar over mij heen zou minimaal zo geil en lekker zijn. Ik had een geweldige sensatie in m’n kutje en ineens voelde ik wat het was. Ik kwam gillend, of meer hijgend en gillend klaar en ik voelde men hele lichaam samentrekken. Iedere spier deed mee en ik was zo intens blij met die heerlijke pik van Joris in mij. Joris kon niet meer en trok zijn pik uit m’n kut. Ik draaide me om en Joris trok zich af maar ik nam het van hem over. Joris kon ontspannen en ineens spoot het eruit. Het leken in mijn ogen wel liters zaad die over me heen kwamen het voelde zo lekker warm en intens. Het was net alsof ik de meest lekkere spermadouche ooit kreeg.

Ik trok, likte, zoog en deed alles om iedere druppels sperma uit die geile pik te krijgen, waar ik eigenlijk al jaren en jaren op aan het azen was. Nu was hij helemaal leeg en likte en zoog ik door tot het een slappe hap geworden was.

We lagen daar wat in elkanders armen en keken elkaar diep in de ogen aan. We zouden nog vele malen met elkaar neuken. Tot m’n man erachter kwam. Ik ging scheiden en toen zag Joris mij ineens niet meer als interessant. Ik was teleurgesteld in hem maar had nog altijd de herinnering aan zijn dikke pik in haar. Het was heerlijk, vreemdgaan met een oude bekende, dat was een ding wat zeker was. Wat ook zeker was; Joris was een zak; een grote zak met kloten; een klootzak.

Miss Ischa

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *