Miss Cabriolet

()

Ik stond te wachten voor de brug, dat ding leek elke keer open te moeten zijn als ik in de buurt was. Meestal vond ik het wachten lang duren en vervelend, maar deze keer kon het wachten mij niet lang genoeg duren omdat naast me een cabriolet gestopt was met daarin een jonge vrouw. Ik rij met een grote stoere en vooral hoge auto. Ik keek naar beneden om te zien wat ze aan had en dat beviel me wel. Haar stevige borsten had ze in een strak topje weggestopt waardoor ze mooi naar voren stonden. Om haar kont had ze een zeer kort rokje aan wat alleen haar slipje bedekte. Ik voelde een kronkeling in mijn buik en ik werd al een beetje nat. Alsof ze voelde dat ik naar haar keek, keek ze plotseling naar me, ik wendde mijn blik af, maar voelde me betrapt. Toen we weer mochten rijden gaf ze snel gas. Ik bleef achter haar rijden, maar met voldoende afstand zodat het niet opviel dat ik haar achtervolgde.

Bij een grote parkeerplaats verliet ze de snelweg en stopte op een rustig plekje. Ik ging op een afstandje achter haar staan en wachtte af wat er gebeuren ging. Ze deed het dak van de auto dicht, maar dat leek niet gemakkelijk te gaan, diep voorover gebukt over de achterkant van haar auto stond ze het dak omhoog te trekken, haar mooie roze string werd onder het rokje zichtbaar. Toen het dak eenmaal dicht zat liep ze naar het benzinestation, ik besloot te wachten.

Het duurde lang voor ze terugkwam en ik begon net te twijfelen aan wat ik zou doen toen plotseling de rechter voorportier open werd gedaan. Ze stapte in en weer ging er een kronkel door m’n buik. “Waarom volg je mij?” vroeg ze en boog zich met haar gezicht richting de mijne, ze zoende me en drukte haar tong in m’n mond. “Is dit wat je wou?” en weer zoende ze me. Ik werd nu echt opgewonden en zoende haar terug, ik legde m’n hand op haar borst en kneep zachtjes in haar tepel. Ze begon te kreunen. Ik klom over haar heen zodat ik met m’n gezicht naar haar toe op haar schoot kon gaan zitten. Ik zoende haar weer en pakte nu beide borsten in m’n handen.

Ze haalde de knoop uit m’n bloes en deed hem wijd, m’n tepels waren keihard en priemden door m’n behaatje heen. Door de stof heen beet ze zachtjes op m’n tepels en weer voelde ik een warme gloed door m’n lichaam trekken. De bloes en beha waren snel verdwenen en nu was het mijn beurt, ik pakte de bandjes van haar topje beet en duwde ze opzij, ik kuste haar huid en voelde de siddering door haar lichaam gaan bij iedere aanraking met mijn lippen, ik duwde het topje helemaal van haar borsten af en haar tepels sprongen fier vooruit toen ze de ruimte kregen. Ik nam een tepel in m’n mond en sabbelde erop, ik voelde haar lichaam kronkelen.

Opeens voelde ik een hand tussen m’n benen en omdat ik wijdbeens over haar schoot heen zat had ze alle ruimte in m’n korte broekje en al snel voelde ik haar vingers een weg banen naar m’n klitje, welke ze stevig begon te masseren. Ik pakte de knop van de rugleuning en deed deze in een keer achterover. Ik kroop omhoog met m’n kutje in de richting van haar gezicht, ik wilde gelikt worden, snel, diep en lekker. Op een been staand deed ik m’n broek en slipje uit en ging met m’n kutje boven haar mond hangen. Ze spreidde m’n schaamlippen en liet haar tong ertussen verdwijnen. Ik kreunde van genot en kwam binnen de kortste keren schokkend klaar.

Ik draaide me om en trok haar rokje omhoog. Haar mooie roze string duwde ik opzij en ik liet mijn tong in een keer bij haar klitje langs glijden. Ze begon te kreunen en opgewonden door haar gehijg begon ik steeds sneller met m’n tong te bewegen. Schokkend en kreunend kwam ze klaar, maar nog was ik niet klaar met haar en ik stopte snel een vinger in haar lustgrotje en nog een en ik voelde m’n weg naar haar G-spot, welke ik snel bereikt had. Nogmaals begon ik haar te bevredigen en alsof het niet genoeg was likte ik haar klitje ook nog. Ze begon te kronkelen en te kreunen en nam m’n schaamlippen in haar mond en begon er op te zuigen.

Geil geworden van wat ze bij me deed en wat ik bij haar deed kwamen we samen klaar. Ik kroop naar de achterbank en legde mijn gezicht naast het hare. “Heb je nu al genoeg?” vroeg ze en met die woorden toverde ze een enorme voorbind dildo uit haar rugzakje. “Die heb ik altijd bij me” zei ze “je weet maar nooit.” Ik was al botergeil, maar werd nu nog geiler. Ik ging op handen en knieën zitten en liet haar vanachter in m’n kutje komen. Heerlijk zo diep, ik zakte zo diep mogelijk en deed m’n kutje zo hoog mogelijk de lucht in.

Ik weet niet meer hoe lang we door zijn gegaan, maar nog regelmatig spreken we met elkaar af op dezelfde plek.

Miss Isha

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *