Seksslavin! Een droom!

()

Sinds geruime tijd had ik een sterk verlangen om eens door twee mannen bevredigd te worden. Maar ik voelde mij enigszins beschaamd over dit verlangen, ik voelde mij zelfs schuldig. Regelmatig fantaseerde ik dat ik, volledig vastgebonden en geblinddoekt, verkracht werd door meerdere mannen. Aangezien ik vaak met mijn echtgenoot praat over mijn verlangens en onze relatie, vertelde ik hem dan ook over mijn rare dromen.

Sindsdien word ik ruwer aangepakt tijdens onze stoeipartijtjes, soms gekneveld, dan eens geblinddoekt. Het maakte mijn verlangen nog heviger. Ik werd al geil gewoon door het idee, ik wou meer!

Mijn man vertelde me, dat hij me eens speciaal zou verwennen, mij eens goed zou aanpakken, zoals een slavin. Maar ik moest wel meespelen en alles doen wat hij mij opdroeg of van mij verlangde.

Dus die avond nam ik een bad, parfumeerde mij overdadig, deed felle rode lippenstift en nagellak op en wachtte naakt in bed, zoals mij was opgedragen. Ik was enerzijds benieuwd naar wat komen zou en anderzijds zenuwachtig omdat ik naakt in bed moest liggen wachten… op wat? Normaal besliste ik zelf hoe ik me opmaakte.

Toen kwam hij binnen, kuste mij en deed me een blinddoek om. Dan begon hij mij aan te kleden. Ik voelde dat ik lingerie aanhad, zoiets als een korset, maar zonder beha en kousen, met hoge pumps. Ik kon werkelijk niets zien. Hij kleedde mij verder aan. Als laatste deed hij mij handboeien om de polsen en maakte ze vast op mijn rug. Ook een soort halsband of ketting deed hij me om. Toen nam hij mijn blinddoek af. Ik mocht mezelf bekijken in de spiegel. Het was een rare aanblik: ik zag eruit als een echte hoer, één van die geile seksslavinnen uit een pornofilm. Erger nog, hoe meer ik mezelf bekeek, hoe natter ik werd tussen mijn benen.

Ik had een zwart korset aan waarbij mijn borsten naakt bleven en omhoog gehouden werden door kettinkjes. En omdat mijn handen op mijn rug gebonden waren, priemden mijn borsten en tepels nog meer naar voor. Aan de ingewerkte jarretelles waren donkerbruine kousen vastgehecht en ik had zwarte blinkende pumps met hoge naaldhakken aan. Een zwart slipje met opening bedekte nauwelijks mijn kutje.

Hij maakte mijn boeien los en ik moest een zwart sexy jurkje, voorzien van een hoge split aan de dijen, aantrekken. Doordat ik nogal bleek van huidskleur ben, werden mijn rondingen en openingen geaccentueerd door die zwarte outfit, ik zag er werkelijk uit als een echte vamp of geile slet. Ik werd opnieuw geblinddoekt en kreeg de boeien aan. Toen zei hij plotseling.

“Je ziet eruit als een geile hoer, teef. Nu ga ik jouw lijf, tieten en kut gebruiken hoe ik wil, zoveel ik wil!”

Dan haalde hij mijn tieten uit mijn jurk en likte eraan. Opeens maakte hij mijn handen los en beval mij mezelf te masturberen en hem eens te tonen hoe ik zelf klaarkwam. Ik moest mezelf betasten, in mijn borsten knijpen en vingeren tot hij genoeg had gezien. Door heel het gedoe was ik ondertussen al behoorlijk heet en wou geneukt worden. Voor een stijve lul zou ik alles doen.

Tijdens mijn masturbatie kreeg ik regelmatig een tik van een zweepje en dat hitste mij nog meer op, zodat ik snel klaarkwam.

Nog steeds moest ik de blinddoek aanhouden en hij bond mijn handen opnieuw boven mijn hoofd vast. Een lichte tik op mijn tepels en één op mijn kontje deden mij vermoeden dat ik nog meer ging beleven. Ik voelde dat er een zoemende vibrator in mijn natte spleet werd geduwd en ik werd geneukt door dat ding.

Dan werden mijn kutlippen gelikt en mijn man kneep en masseerde mijn borsten, dijen enkels en af en toe gaf hij mij een lichte klap op mijn kontje.

Mijn slipje werd afgerukt en opnieuw werd ik uitgescholden voor teef, hoer, lekker wijf. Hij zei dat mijn lijf gemaakt was om geile pikken te doen klaarkomen. Ik was gemaakt om mannen te doen genieten van mijn geil lijf.

Weer betastte hij mijn tieten, stak zijn vingers in mijn kutje, likte me. Ik had werkelijk het gevoel dat hij me overal tegelijk betastte.

Toen maakte hij mijn handen los, één van mijn benen en deed me neerknielen. Mijn kut werd wijd opengetrokken en hij stak er een dikke vibrator in. Ik werd helemaal gevuld. Toen leidde hij mijn handen naar zijn ritssluiting. Ik moest die openen, er zijn lul uit halen en hem zacht pijpen. Ik nam zijn lul, zoog eraan en likte zijn ballen. Zijn pik voelde en smaakte anders.

Terwijl ik zijn lul afzoog, bewoog de dildo in mijn kut opeens. Hij neukte mij eventjes, dan trok hij hem uit mijn spleet.

Maar, toen schoof hij een echte pik in mijn kut. Ik voelde duidelijk twee handen meer aan mijn lijf. Ik werd geneukt door een man, terwijl ik met de lul van een andere man in mijn mond zat!

Opeens stopte het neuken en zei mijn man, dat ik eerst die twee pikken zou afzuigen en likken. Toen was ik zeker dat er twee mannen mijn geil lijf zouden gebruiken. Toen vertelde hij, terwijl ik een pik afzoog, dat het een enorm geil zicht was, om mij, gekleed als een echte hoer, een vreemde pik te zien afzuigen. Toen ik de twee pikken een poosje had gelikt moest ik stoppen en deed men mij rechtstaan. Eerst werd ik nog even betast aan mijn borsten, kontje en spleetje. Overal werd ik betast en gestreeld. Toen kreeg ik plots een lichte tik van het zweepje op mijn kontje. Ik moest naar boven gaan en zij zouden mij helpen. Halverwege de trap moest ik stoppen en mij voorover buigen. Zij wilden mijn kut bekijken en daarom spreidde ik mijn benen en trok mijn natte spleet open. Er werd een vinger in gestoken en die neukte mij eventjes. Nadat ze mij hadden betast, werd ik verder naar boven geleid.

Nog steeds geblinddoekt, moest ik mij in spreidstand neerleggen op het bed. Mijn handen werden vastgemaakt en mijn benen, wijd open, werden eveneens vastgebonden. Daar lag ik volledig machteloos, vastgebonden, mijn naakt lijf klaar om te voldoen aan hun geile lusten, Zij konden mij nemen en gebruiken zoals zij wilden. Die gedachte maakte mij nog heter, nog gewilliger. Weer werd ik overal betast, gelikt, gevingerd, geneukt door een tong en werd er regelmatig een stijve in mijn mond geduwd, die ik moest afzuigen of likken. Toen zei mijn man, dat hij mijn spleet wijd open zou houden en dat zijn vriend er zijn pik mocht insteken en mijn hoerenlijf mocht neuken. Ik moest daarbij zeggen dat ik een slet was en die man vragen om mij verder te neuken.

Terwijl die man mij nam, stak mijn man zijn pik in mijn mond en beval mij hem te pijpen. Hij maakte mij uit voor geile teef en zei dat ik het lekker vond om in al mijn gaatjes genomen te worden. Toen moest ik van hem luidop klaarkomen. Dat deed ik ook: ik kon en wilde niets anders. Ze speelden met en knepen in mijn tepels, masseerden mijn borsten, likten ze.

Mijn man vertelde me dat ze mij meerdere malen zouden gebruiken en telkens er een lul in of op me spoot, zou ik die lul terug moeten likken en zuigen tot hij hard werd.

Ik werd die dag in allerlei houdingen geneukt, in mijn mondje en in mijn natte spleet. Ze gebruikten mij als hun seksspeelgoed, hun hoer, maar ik vond het zalig!

Michelle

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *