Friends with benefits 6.6

()

“Hoi schat,” fluistert Laura ‘s stem door de luidsprekers van de auto. “Ben je al op weg naar mij?”

“Jaja, ik zal er zelfs ietsje te vroeg zijn, denk ik. Het verkeer valt goed mee. Hoe gaat het met je,” vraag ik haar. “Oh prima, maar het was wel een drukke dag. Het loopt hier allemaal een beetje uit, en we kunnen nog niet naar huis.” Laura werkt deze week als hostess op één of ander cultureel evenement en blijkbaar heeft de organisatie moeite om het tijdschema te handhaven. “Wordt het veel later, lieverd?”

“Toch wel een half uurtje of zo, maar ik hoop dat we nog op tijd zullen zijn voor dat klassiek concert,” gaat Laura verder. “Geen stress, Laura. Je werk heeft voorrang. Ik wacht wel op je. En als het te laat wordt voor het concert, dan maken we er gewoon thuis een gezellige boel van, toch? Het is maar een miniconcert, en er is er elke maand zo één, dus we hebben nog mogelijkheden zat,” stel ik haar gerust. “Oef Patrick, ik ben eigenlijk best blij dat ik niet voor het concert hoef te stressen. En, euh… ik heb misschien wel een leuk tijdverdrijf voor je tot de tijd dat ik thuis kom,” maakt Laura me plots heel erg nieuwsgierig.

“Oh ja, wat mag dat dan wel wezen? Toch niet de vaat of stofzuigen, hè? Want dan maak ik nu meteen rechtsomkeer hoor,” plaag ik haar. “Haha, nee nee, het heeft met Sarah te maken. Je weet wel, die lekkere zus van mij die je gisterenavond gelukkig hebt gemaakt door je stijve paal even te lenen met mijn instemming,” gaat Laura verder. “Oei, ja, dat herinner ik me nog goed, die sexy blonde donder! Heeft ze weer een neukbeurt nodig dan,” grap ik. “Wel, euh, ik had haar een uur geleden aan de lijn, en ze klonk weer heel erg triest. Haar vriend Peter heeft haar sinds de ruzie die ze gisterenavond hadden, niet meer gebeld. Ze heeft het eerste deel van de nacht goed geslapen, maar ze was vanochtend toch zo moe dat ze een half dagje verlof genomen heeft op haar werk en nu al sinds vanmiddag thuis zit te kniezen. Ik heb het gevoel dat ze echt aan zichzelf twijfelt, en dat is nergens voor nodig, want ze is een op en top prachtmeid, niet?”

Onwaarschijnlijk hoe verbonden Laura zich met Sarah voelt, als waren ze tweelingzusjes, maar er is een leeftijdsverschil van twee jaar tussen de twee: Laura is 23, Sarah 25. “Ja, Sarah is absoluut een topper,” reageer ik. “Ze is knap, sexy, intelligent, lief… Alleen, die Peter is niet met zijn relatie bezig, hè. En Sarah is een meid die zich pas ten volle geeft als ze de nodige aandacht krijgt. Die twee passen gewoon niet bij elkaar, zoveel is duidelijk…”

“Wel schat, zie je het zitten om haar vanavond op te monteren? Je ziet zelf maar hoe ver je gaat, maar ik wil natuurlijk wel het hele verhaal in geuren en kleuren horen straks hè,” zegt Laura me. “Wow, lieve meid van me! Ik zal zien wat ik kan doen, en natuurlijk vertel ik je straks alles. Jij bent mijn nummer één, hè!” Laura lacht. “Dat weet ik, Patrick. Ik zie het aan de manier waarop je naar me kijkt. Je houdt echt van me. Ik voel het. En ik houd ook echt van jou! Ik zal Sarah nog even bellen, en haar vertellen dat jij je over haar ontfermt tot ik thuis ben. Oké?” Ik stem toe, waarna Laura nog snel een kusje door de telefoon werpt. “Lieve kusjes, hè. Ik moet nu gaan, want ze hebben me nodig. Tot straks, Patrick!”

Als ik bij het ouderlijke huis van Laura en Sarah aankom, voel ik me al enigszins opgewonden. Ik loop de trappen naar de voordeur op, en merk dat deze op een kiertje open staat. Vreemd, denk ik. Toch maar even aanbellen alvorens zomaar binnen te wandelen. Er komt geen reactie, dus besluit ik naar binnen te gaan. Ik sluit de voordeur achter me en roep.

“Hallo!” Niemand antwoordt. Goed, dan stap ik maar richting keuken, denk ik bij mezelf. “Hallo,” zeg ik nog een paar keer. Als ik vanuit de keuken de salon kan inkijken, begrijp ik waarom Sarah stil blijft. Ze draagt een koptelefoon en zit met de bediening van de PlayStation in haar handen in kleermakerszit op het tapijt voor de televisie. Wat ziet ze er sexy uit! Ze draagt een kort, spannend zwart broekje en een sportief, paars topje dat haar schouders en armen bloot laat en de onderkant van haar mooie borsten net niet bedekt. Het zicht op de onderzijde van haar heerlijke appeltjes doet mijn opwinding verder stijgen. Haar welvingen doen massaal bloed naar mijn jongeheer vloeien: lust begint door mijn lijf te gieren. Het liefst van al zou ik haar gewoon meteen bespringen!

“Hey Patrick,” roept ze luid, als ze me in de keuken ziet staan. “Sorry! Ik riep wellicht wat luid hè. Dat is met die koptelefoon op mijn hoofd. Ik had de voordeur op een kier gezet, want ik had je anders toch niet horen bellen. Kom je erbij zitten? Ik hoorde van Sarah dat jij me gaat verwennen tot zij er is, haha, en dat kan nog wel even duren.” Ik hang mijn jas over de rugleuning van een keukenstoel, trek mijn das een beetje losser en ga achter haar op het tapijt zitten met mijn benen links en rechts van haar. Ik omhels haar van achteren, ruik aan haar heerlijke blonde haren die ze weer in een schattige vlecht draagt en geef haar een lief kusje op de wang. “Hoe gaat het met je, Sarah? Ik hoorde van je lieve zus dat je niet bepaald je dagje hebt,” zeg ik haar zacht.

“Welnee, ik ben niet in topvorm,” zucht ze. “Ik heb een halve dag vrij genomen, want ik kon me vanochtend op het werk helemaal niet concentreren. Ik ben verdrietig, want Peter blijkt na twee jaar geen moer meer om mij te geven. Ik heb hem na onze ruzie van gisteren nog altijd niet gehoord, en ik vertik het deze keer om zelf weer eens de eerste stap te zetten. Ik heb toch niets fout gedaan? Ik wilde alleen maar een beetje flirten met hem!” Droevig laat Sarah zich achteruit tegen mijn borstkas vallen. “Oh meisje toch, jij verdient een veel betere kerel dan die Peter,” probeer ik haar te troosten. “Ik begrijp dat het pijn doet als je al twee jaar samen bent. Niemand maakt graag een einde aan een relatie. Maar je moet je voor je eigen welzijn wel afvragen of je met deze kerel oud wil worden. Klinkt gek misschien, maar daar komt het zo ongeveer wel op neer…”

“Oh, het antwoord op die vraag ken ik al hoor: nee, met Peter zoals hij zich nu gedraagt, wil ik niet verder,” antwoordt ze zelfzeker. “Denk je dan dat Peter gaat veranderen,” vraag ik haar. “Denk je dat hij zich tijdelijk zo gedraagt? Of is zijn gedrag eigen aan zijn karakter? Als het dat laatste is, dan weet je dat Peter niet zal veranderen. Want een mens veranderen, dat kan niet. Ik dacht ook dat het kon, maar met de jaren komt de wijsheid, haha, en dan weet je dat zoiets een utopie is.” Sarah zucht.

“Hij is altijd al koel geweest, maar ergens vond ik dat wel aantrekkelijk. Misschien vond ik het wel een uitdaging om die ijsklomp te doen smelten, maar nu lijkt het wel of hij me gewoon niet ziet staan. Hij ‘heeft’ me nu – dat denkt hij toch – en dus wil hij over tot de orde van de dag en zeker geen energie meer ‘verspillen’ aan iets wat volgens hem toch al ‘geregeld’ is. Hij zal nog raar opkijken als hij te horen krijgt dat ik hem de bons geef, wacht maar! En dan ken ik geen genade: gedaan is gedaan, en dan komt er geen herkansing,” zegt ze strijdvaardig. “Bedankt dat je naar me luistert, Patrick. Dat betekent veel voor me,” zegt ze, terwijl ze zich terug een beetje meer rechtop zet en haar kontje tegen mijn kruis aandrukt. “Oh Patrick, wat voel ik daar? Ben je hard voor me?”

Door haar de hele tijd te omhelzen en zo dicht tegen mij aan te voelen bij dit toch wel intieme gesprek zit ik intussen inderdaad met een enorme stijve in mijn broek. Sarah draait zich half om in mijn armen, streelt met haar hand over mijn wang en zet daarna haar warme, natte mond op mijn bovenlip. “Oh ja, Sarah. We zitten hier zo close samen, en je bent weer zo sexy, dat ik mijn jongeheer niet kan bedwingen. Sorry!”

“Helemaal geen sorry,” fluistert ze, terwijl ze met een hand naar mijn gezwollen kruis gaat en er zacht over begint te wrijven. “Heeft Laura je carte blanche gegeven? Ja, hè? Ze vertelde me dat we alles mogen doen, als we haar straks maar het hele verhaal vertellen,” zegt ze zachtjes, terwijl ze mijn riem los maakt en op zoek gaat naar de rits. “Ik word er zo geil van dat jij me sexy vindt, Patrick! Oh, ik vind het zo lekker. Ik wil je stijve pik zien, en ook weer voelen, net als gisterenavond toen we met Laura in de sofa aan ons triootje bezig waren.” Sarah begint wat dieper te ademen, en ik zie hoe haar tepels doorheen het spannende, paarse topje zichtbaar worden. Ik leg mijn handen zacht over haar lekkere appeltjes, en voel dat de tepels onder de stof nog harder worden. “Oh,” zucht ze. Ik kneed haar tietjes zacht, terwijl onze tongen heerlijk nat met elkaar spelen.

Ik word plots heel hongerig naar haar, en ik knijp gretiger in haar borsten. Ik wil haar tepels voelen. Nu! Ik laat mijn hand onder het topje glijden. Haar huid voelt zo zacht, en haar borsten voelen zo strak en mals tegelijk. Als ik de tepel aanraak, gaat er een trilling door haar lijf. De tepel staat geheel rechtop, fier en stijf. Oh, ik wil mijn mond eromheen leggen, en mijn tong rond de harde tepel laten wentelen en zachtjes zuigen, likken en bijten! Ik trek het topje eerst tot boven haar boezem, maar ze kijkt me aan met ogen die me zeggen dat ik het topje maar meteen helemaal over haar hoofd moet trekken. Terwijl ze daar halfnaakt voor me zit, en ik haar boezem blijf masseren, maakt ze haar vlecht los. Ze schudt met haar hoofd, en haar golvende, blonde lokken vinden wild de vrijheid terug over haar schouders en rug.

“Wat ben je toch een betoverende blonde engel, lieve Sarah,” zeg ik, terwijl ze haar warme lippen in mijn hals drukt en mijn das en hemd begint los te knopen. In een oogwenk heeft ze mijn hemd open gewerkt en drukt ze haar mond op mijn borstkas. Met een hand tast ze naar mijn kruis, als wil ze de gespannen toestand er tussentijds nog eens polsen. “Het wordt tijd dat we jouw piemel wat ruimte gunnen, want straks breekt hij zo door je broek heen,” lacht ze me plagend toe. Het was haar daarnet niet gelukt om mijn broek te openen, maar nu ze zich helemaal heeft omgedraaid met haar snoet naar mij, kan ze haar beide handen gebruiken en is het klusje zo geklaard. Terwijl ze mijn broek en boxer vanonder mijn kont probeert te trekken – ik zit nog steeds in een soort van kleermakerszit op het tapijt – streel ik haar schouders en speel ik met haar zoet geurende haren. Voor ze de boxer naar beneden trekt, wrijft en knijpt ze gulzig in de bobbel waarachter mijn erectie schuilgaat. “Oh, zie je wel dat jouw piemel plaats nodig had,” grapt Sarah. “Nu kan hij pas groeien, zie! Heerlijk, mmm!” Ik voel mijn stijfheid met de seconde toenemen.

“Kom eens hier,” zeg ik haar, terwijl ik haar naar me toe trek en op haar voorhoofd zoen. Ze wil daarbij met een hand op mijn bovenbeen steunen, maar verliest haar evenwicht en valt met haar snoet bijna recht in mijn schoot. Ze zit nu op haar knieën tussen mijn benen in, en ik kan haar onderrug en heupen heerlijk strelen. De haartjes op haar rug komen recht.

“Oh, mijn rug is heel gevoelig,” fluistert ze me toe. Mijn vingers glijden onder de bovenrand van haar strakke sportbroekje. “Oh ja, streel mijn billen, daar houd ik van,” hijgt ze. Mijn handen zitten onder de stof van haar strakke broekje. Sarah kruipt een beetje dichter tegen me aan zodat ik nog dieper in haar broekje kan doordringen. Ik voel een streepje zweet daar waar haar bilspleet begint. “Oh, ik krijg ik het zo warm in mijn broekje,” zegt ze.

“Lieve meid, leg je nog eens op je rug tegen mijn borstkas, dan kan ik dat meteen even controleren,” suggereer ik haar. Ze draait zich meteen om en vleit haar rug tegen mijn borstkas. Haar hoofd rust ter hoogte van mijn schouder, terwijl haar poep steun vindt op mijn bovenbeen. Haar lijf trilt al een beetje, merk ik op. Zo geil! Haar harde tepels sieren magnifieke, strakke borsten die bij elke beweging zachtjes lillen. Ik beroer ze nog even, maar de onrust in haar lichaam neemt zo snel toe dat ik haar niet te lang wil laten wachten. Ik masseer haar buik en sexy navel en glijd dan plagend mijn vingers naar binnen aan de voorzijde van haar broekje.

Ze drukt haar venusheuvel naar boven en komt mijn warme handen zo tegemoet. Ik voel wat donzige haartjes rond haar quasi kaal geschoren poesje dat ik gisteren voor het eerst heb gevoeld. Ik voel een warme, vochtige gloed. Sarah opent haar benen alsof ze mij wil aanzetten om meteen haar kutje te bespelen. Ik ga op de uitnodiging in, en laat twee vingers enkele keren langs haar schaamlippen op en neer glijden. “Oh heerlijk,” kreunt Sarah. “Oh ja, blonde godin van me, je poesje voelt zo warm en het is al lekker nat,” antwoord ik, terwijl ik een zoen geef op haar hoofd en plots al een vinger van me in haar grotje verdwijnt. Niet echt diep, maar het is voldoende voor Sarah om haar benen nog wat meer te openen.

“Oh Patrick, ja, vinger me. Toe! Ik lig hier zo lekker tegen je lijf met een stijve paal naast me! Ik wil al snel klaarkomen, komaan, vinger me lekker!” Ze heeft haar zin nog niet afgemaakt of een tweede vinger van me glijdt als doorheen boter haar kletsnatte kut binnen. Mijn duim maakt cirkeltjes ter hoogte van haar knopje, dat al lekker strak en gezwollen staat. “Schatje, je bent al zo opgewonden! Wat ben je sexy,” geil ik haar op.

“Oh ja, ik ben al de hele namiddag zo geil, Patrick. Ik heb, oh, een uurtje geleden al wat met mezelf gespeeld op mijn bed, denkend aan ons triootje van gisterenavond, oh, maar ik kon net niet klaarkomen, omdat ik, oh, een telefoontje van het werk kreeg. Oh…” Terwijl ze dit hijgend vertelt, vinger ik haar ritmisch verder en voel ik in mijn boxer het eerste voorvocht uit mijn staaf druppelen. Een natte vlek verschijnt in de stof van mijn boxershort, maar Sarah is al zo ver in haar opwinding dat ze de ogen heeft gesloten en zich op haar nakende orgasme concentreert.

“Oh ja, wat vinger je zalig, oh ja, ga zo door! Mmm…,” kreunt ze, terwijl ze met haar tong haar lippen bevochtigt en alsmaar meer met haar bekken begint te bewegen. Als mijn vingers haar soppende grotje binnendringen, duwt ze haar bekken geil naar boven en spant ze haar bilspieren. Ik voel haar genotsknopje groeien. Haar ademhaling neemt toe. Ik zie spieren in haar buik die samentrekken, eerst zachtjes maar dan steeds feller. Haar borsten wiebelen zo sexy op het ritme van mijn vingers.

“Oh ja, oh ja, oh j-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a,” schreeuwt Sarah het uit. Er ontploft een ballonnetje van genot in haar onderbuik. “O-o-o-o-o-o-o-o-o-h,” hijgt ze nog een tijdje na, terwijl het orgasme wegebt en ze zich helemaal ontspant in mijn armen. Mijn hand laat ik voorlopig nog even in haar broekje op haar klaargekomen poes rusten, tot ze de ogen weer opent en me o zo lief en tegelijk nog altijd super geil aankijkt.

“Nu moet jij spuiten,” fluistert ze me toe. “Oh! Je hebt al een mooie natte plek op je boxer. Laura vindt het heerlijk dat jij zo veel voorgeil produceert, weet je!” Ze opent de knoppen van mijn boxer, richt mijn half stijve pik op en gaat met haar vingers doorheen het voorvocht dat al uit mijn paal is gelekt. “Oh, weer zoveel voorgeil, echt lekker! Wil je jezelf even proeven?” Ze legt haar vingers, die nat zijn van mijn voorvocht, op mijn lippen. “Jij deugniet,” antwoord ik haar. “Ik lik dan wel liever jouw lekkere kutsappen van mijn vingers, mm… Wil jij jezelf ook eens proeven?” Ze pakt mijn hand en steekt mijn vingers in haar warme mond. “Mmm, mijn kutje smaakt heerlijk, toch?” Ze wil me maximaal opgeilen, en begint traag en sensueel met haar tong rond mijn vingers te cirkelen en zuigt er lekker aan. Mijn pik wordt stijver.

Ze is weer op haar knieën tussen mijn benen komen zitten en terwijl ze mijn vingers als het ware een pijpbeurt geeft, begint ze met een hand mijn snel groeiende pik af te trekken. Als ze de volgende druppel voorgeil uit het topje van mijn paal ziet komen, duikt ze er met haar mondje heen en schuift ze haar lippen over mijn knalharde neukstaaf. “Oh, wat ben je heerlijk hard en groot! Is dit gisteren allemaal in mijn kutje geweest? Ik krijg je pik nooit helemaal in mijn mondje…” Toch zet ze mijn harde pik recht voor haar lippen. Ze likt het voorgeil op met haar tong, laat haar heerlijk warme lippen een paar keer tot over de rand van de kloppende eikel glijden. Het voelt zo lekker dat ik mijn lijf al voel trillen. “Oh Sarah, je warme mondje, je lippen, je tong, oh, je likt en pijpt me zo lekker! Oh, je brengt mijn zaad al aan het koken, lieverd. Oh!”

Sarah lijkt door deze woorden helemaal aangemoedigd en probeert mijn paal nu zo diep mogelijk in haar mondje te schuiven. Slechts de helft van mijn pik verdwijnt tussen haar zalige lippen, maar de sensatie is enorm. “Oh Sarah,” kreun ik. Ze likt en zuigt nog een paar keer aan mijn topje met ogen die om zaad smeken. “Je mag in mijn mond spuiten hoor,” zegt ze. “Ik zal wel nog een beetje moeten oefenen om jouw paal helemaal naar binnen te werken. Vind je dat lekker?” Ik zit intussen al de hele tijd in nagenoeg dezelfde positie op het tapijt en begin stilaan naar een andere houding te verlangen.

“Schatje, je bent overheerlijk, of je mijn paal nu tot in je keelgat drukt of niet. Je lippen en tong leveren zalig werk, laat die maar lekker glibberen rond mijn neukstaaf, daar spuit die vroeg of laat gegarandeerd van. Ik vind het geil als mijn meisje ook geniet van wat ze met me doet, dus doe vooral niets wat je zelf niet leuk vindt! Maar probeer natuurlijk ook alles wat je eens wil proberen hè! Ik wil gerust je testobject zijn, haha! Als Laura het goed vindt natuurlijk hè!”

“Wedden dat Laura, als we het haar straks vertellen, meteen zo geil wordt dat je haar ook een goede beurt zal mogen geven? Het wordt weer werken vanavond, haha. Kom dus maar snel klaar, want je zult nog een tweede lading moeten produceren voor mijn zusje,” grapt Sarah. “Leef ik in een droom? Knijp eens in mijn wang,” vraag ik haar. “Wat ik deze week al heb beleefd met jou en Laura, is bijna te mooi om waar te zijn…” Terwijl ik dit zeg, sta ik recht. Sarah kijkt even verrast op. Ze vreest een ogenblik dat ik de vrijpartij voor bekeken houd, maar ik trek haar van de grond, til haar op en leg haar op haar rug in de sofa die achter ons staat. Haar hoofd rust op de armleuning. “Oh, hum, wat ben je van plan,” vraagt Sarah nieuwsgierig.

“Ik wil je kutje nog eens voelen, en dan lekker op je lichaam klaarkomen,” fluister ik haar toe, terwijl ik haar ontdoe van het kletsnatte sportbroekje. Ik trek vervolgens mijn hemd, schoenen, kousen, broek en short verder uit terwijl ik daar voor haar aan de sofa sta. Sarah ziet een opportuniteit en zet zich rechtop in de zetel, klaar om toe te slaan als ik klaar ben met de kledingstukken. Ze graait gulzig naar mijn pik en bewerkt hem met haar handen, lippen en mond. “Oh lieverd, als je me nog een minuutje zo likt en aftrekt, ga ik spuiten, maar ik wil je kutje zo graag voelen, oh…”

Sarah legt zich neer en opent haar benen zo wijd als ze kan. Vocht van haar orgasme van daarnet glinstert nog altijd rond haar kutje en op de binnenkant van haar dijen. Het doet me helemaal door het lint gaan. Ik neem plaats tussen haar benen, klaar om haar te nemen. Mijn neukstaaf staat hard als beton en wijst naar de zevende hemel. Ik druk mijn eikel tegen haar kutlippen en glijd een paar keer met mijn paal op en neer. Ik laat daarbij een spoor van voorgeil achter dat haar poes weer doet glimmen van de vochtigheid. “Oh, je maakt me weer heet,” hijgt Sarah. “Neuk me, schuif die staaf in mijn kut! Oh!”

Ik schuif mijn paal een centimeter of twee naar binnen. Haar kletsnatte lipjes wijken. Mijn eikel verdwijnt in haar. Ik herhaal dit een keer of vijf, tergend traag, terwijl ik met mijn vingers haar klitje beroer. “Oh, oh, oh,” kreunt ze. “Mijn knopje wordt nog gek, oh!” Ik penetreer haar met de volgende bewegingen telkens een beetje dieper. “Oh! Oh! Oh,” kreunen we samen. Dan verdwijnt met elke stoot mijn hele neukstaaf in haar zompige kutje, en deinen haar borsten heerlijk op en neer op het neukritme dat ik snel opvoer. Haar op en neer dansende en o zo geile lijf voert me naar de top, samen met haar heerlijke gekreun en gehijg.

“Oh ja, oh ja, fuck! Neuk me harder, harder, harder met die paal van je! O-o-o-o-o-h,” spoort ze me aan. Ik houd haar linkerbeen omhoog, zoen haar kuit, terwijl ik mijn paal alsmaar sneller in en uit haar smachtende grot zie stomen. Haar kutlippen lijken zich bij elke stoot om mijn paal te zuigen, ik houd het niet lang meer uit. Sarah vindt het standje met één been omhoog blijkbaar erg geil, want ze vervolledigt haar gekreun met nadrukkelijke opwaartse stoten van haar bekken. Even ben ik bang dat ik in dit standje te diep zou doordringen, en haar misschien wel pijn zou doen, maar ze geniet er zo van dat ik besluit om gewoon door te gaan. Mijn strak gespannen balzak, waar een kolkende lading wacht om naar buiten te schieten, kletst bij elke stoot nu al geil tegen haar poes, veel dieper kan ik in elk geval niet penetreren. “Oh, ik wil elke dag zo geneukt worden! Oh! O-o-o-h,” kreunt mijn sexy Sarah.

“Oh schat,” hijg ik haar toe, terwijl ik mijn kloppende neukstaaf helemaal uit haar bloedhete poes terugtrek. Ik laat haar linkerbeen naar beneden zakken, en plooi haar andere been, terwijl ik haar een beetje op haar linkerzijde laat kantelen, zodat haar rechterbeen over haar onderbuik komt te liggen. “Ik wil zo graag je sexy kontje nog eens zien! Wat is het mooi en rond,” zeg ik terwijl ik haar rechterheup en -bil streel en me voorover buig om haar een lekkere, natte tong te draaien. Terwijl we zo tongzoenen, drukt mijn half murw geneukte pik heerlijk op haar bil. Onze tongen willen elkaar maar niet loslaten. Ik begin mijn bekken op en neer te bewegen, waardoor mijn paal heerlijk langs haar bil wrijft. Even wil ik mezelf zo tegen haar lekkere lijf klaar rijden, want ik verlang er nu zo sterk naar klaar te komen.

“Oh ja, rij je klaar tegen mijn bil, en spuit je warme, witte melk over mijn kont, tieten en buik! Oh ja,” hijgt Sarah me toe terwijl we tussen het zoenen even kort naar adem snakken. Ik profiteer van de pauze om weer rechtop te komen. Zonder aarzelen duw ik mijn pik tegen haar kutje waaruit volop sappen lekken. Een tel later schuif ik bij haar naar binnen. “Oh Sarah, je kutje spant altijd lekker, maar in dit standje… O-o-o-o-h, o-o-o-o-h,” kreun ik, terwijl ik me schrap zet voor de laatste stoten. “Oh ja, neuk je pik klaar, Patrick! Spuit op mij,” kreunt ze luid. Ik houd het niet meer. Ik trek me een laatste keer uit haar terug, en een seconde later schiet mijn zaad met grote kracht naar buiten.

“Oh ja, heerlijk warm zaad,” roept Sarah verrukt. Overal landt mijn melk: op haar sexy poep, op haar strakke buik, op haar borsten. Ze smeert alles hijgend open over haar bovenlichaam, terwijl ik bij mijn positieven kom. “Oh Sarah, wat een orgasme was dat,” fluister ik terwijl ik opnieuw voorover buig om haar te zoenen. “Ja, wat een lekker half uur hebben we beleefd! Ik voel me al veel beter. Doen we dit snel nog een keer over? Jij kunt Laura en mij toch beide aan hè,” grapt ze. “Jaja,” antwoord ik haar. “Zolang alles in openheid met Laura gebeurt, doe ik helemaal mee,” stel ik haar gerust, terwijl ik probeer te voorkomen dat mijn zaad van haar prachtige lijf op de sofa loopt.

“We hebben als Laura straks thuiskomt, wel een erg geil verhaal voor haar hè,” gaat Sarah verder. “Benieuwd hoe heet ze ervan wordt. En laat jij je zaadfabriekje maar wat werken nu, want Laura zal ook een lading willen!” Ik vlei me naast haar neer in de sofa, en stel haar gerust. “Ik heb standaard altijd wel voldoende melk voor een paar rondjes hoor.” Ze legt haar hand op mijn hoofd en vraagt. “Mag ik dan straks ook nog eens meespelen als je met Laura van bil gaat? Of misschien kunnen we naar porno kijken en lekker samen masturberen en klaarkomen!” Het ziet ernaar uit dat Sarah een geile constante wordt in mijn relatie met Laura. Ik knijp in mijn wang. “Auw!” Het is dus toch geen droom…

Een kwartiertje later zijn Sarah en ik net op tijd weer aangekleed als Laura opgewekt binnen komt gewandeld. “Hallo! Ik ben wat laat, sorry. Halen we het concert nog, Patrick? En Sarah, gaat het al wat beter?” Sarah veert recht uit de zetel, en loopt naar haar zusje toe. “Ja hoor, ik voel me al flink beter. Je kerel heeft heel goed voor me gezorgd,” zegt ze. “Maak je geen zorgen over het concert hoor,” spreek ik Laura toe, waarna haar lippen die van mij raken. We zoenen intens en lang, en ik voel Laura ‘s opwinding toenemen. Als we loslaten, hijgt ze zachtjes. “Vind je het jammer van het concert? We halen het niet meer hè, ook niet als we meteen vertrekken,” kijkt ze op haar fijne polshorloge.

“Nee, dat concert is voor een volgende keer. Schat, ik heb je zo gemist,” fluister ik haar toe. “Ik verlang zo naar je. De vrijpartij met Sarah heeft mijn verlangen naar jou alleen nog groter gemaakt.” Laura omhelst me stevig. Haar hele lijf drukt zalig tegen mijn lichaam, en het voelen van haar warme adem, zachte huid en zwoele kussen doet mijn piemel onmiddellijk de hoogte in schieten. Ze merkt het.

“Je pik is al zo heerlijk stijf! Ik wil je in mij voelen, maar vertel me eerst wat je met Sarah hebt uitgespookt,” zegt ze met nieuwsgierige en geile ogen, terwijl we met ons drieën in de sofa ploffen. Sarah begint het verhaal levendig te vertellen. Als Laura hoort hoe ik achter Sarah ging zitten op de grond en haar van achteren omhelsde, komt ze voor mij in de zetel zitten en laat ze zich met haar rug tegen mijn borstkas vallen. Ik begrijp wat ze wil. Terwijl Sarah vertelt hoe ik haar zo streelde, hoe ik haar topje naar omhoog trok om haar borsten en stijve tepels te kneden, hoe ik mijn hand in haar strakke broekje schoof om haar natte poesje te verwennen, zet ik alles wat Sarah zegt bij Laura in de praktijk om, zodat Laura het verhaal letterlijk aan den lijve beleeft.

Laura wordt al snel heel erg opgewonden en kronkelt van genot. Ze heeft haar hakjes uit gedaan, en van haar hemdje, rokje en bh heb ik haar ook al snel af geholpen. Haar volle boezem ligt zalig in mijn handen, haar tepels staan hard rechtop. Ze hijgt telkens ik ze beroer. De geile manier waarop Sarah het verhaal vertelt, doet de rest. Sarah wordt er ook zelf opnieuw bloedheet van. Ze raakt zichzelf aan en vertraagt af en toe haar verteltempo om zoveel mogelijk van haar eigen vingers te kunnen genieten. Ik zit intussen met een kloppende paal waarvan het topje alweer royaal voorgeil lekt. Het hele tafereel windt me zo op dat ik het liefst van al meteen nog een keer zou willen spuiten.

Gelukkig ‘dwingt’ het verhaal mij om mij nu op Laura ‘s opwinding te concentreren. Sarah beschrijft hoe ik haar kletsnatte poesje en klitje zalig klaar vingerde terwijl ze haar broekje nog aan had. Het wordt te veel voor Laura, als ik mijn vingers in haar soppende, o zo warme grotje laat glijden. Haar klitje komt mijn vingers groot, hard en zalig met kutsappen gesmeerd tegemoet. Laura spreidt haar benen maximaal en duwt haar bekken naar boven telkens wanneer mijn vingers haar drijfnatte poes binnendringen. “Oh schat,” kreunt ze, terwijl haar hele onderlijf hevig begint te trillen. “O-o-h ja, ik, oh, k-o-o-o-o-o-m, oh, oh, oh, oh!”

Als het orgasme door haar lijf giert, knijpt ze haar benen dicht, waardoor mijn vingers even zalig gevangen zijn in haar kutje. Ik voel de spasmen door haar vagina jagen. Even lijkt Laura weg van deze wereld. Als ze bij komt, haal ik mijn vingers uit haar grotje. Ze zijn kletsnat. “Wat proef je heerlijk,” fluister ik, terwijl ik Laura ‘s kutsappen van mijn vingers lik. Aan de andere kant van de sofa klinkt nu ook alsmaar feller gekreun. En gezoem. Sarah heeft een klein speeltje uit haar handtas, die naast de sofa staat, gehaald en is er haar klitje volop mee aan het plagen. Het speeltje is niet groot en is niet bedoeld om er een poesje mee te penetreren. Sarah houdt het tegen haar klitje, en het effect laat niet op zich wachten. Laura en ik kijken toe hoe haar van vocht glimmende kutje tot een volgend orgasme wordt getrild door het speeltje.

“Oh, oh, oh, o-o-o-o-o-o-o-h!” Als Sarah klaarkomt, spuit een klein beetje sap uit haar roze kutje. Ik ben nu zo geil dat ik het heft zelf in handen neem en niet wacht tot Sarah weer bij haar positieven is en het verhaal verder vertelt. “Oh Laura, ik zal je nu tonen wat ik bij Sarah deed nadat ik haar klaar vingerde,” zeg ik haar zacht. Laura zet zich even rechtop, als ze voelt dat ik op wil staan en onder haar uit wil komen, want ze ligt nog steeds tegen mijn borst. Ik sta recht naast de zetel, terwijl ik voor de tweede keer vanavond snel mijn kleren uit speel. Mijn knalharde paal floept recht naar boven als ik mijn boxer naar beneden trek. “Oh Patrick,” hijgt Laura, terwijl ze mij bij mijn pik pakt en mij naar haar toe trekt. “Je bent alweer zo nat, je paal glimt heerlijk van je voorgeil!” Haar lippen klemmen zich rond mijn eikel en haar zwoele tong maakt mijn topje en toompje compleet gek. Ik adem zwaar.

“Oh Laura,” kreun ik luid. “Jouw mondje is zo heet, oh! Als je mij zo, oh, nog even, oh, lekt, dan kom ik zo, oh, klaar…” Als ze even pauzeert om wat lucht te happen, zie ik hoe haar mondje en lippen blinken van mijn voorgeil. Ik profiteer ervan om mijn lippen op die van haar te drukken, terwijl zij zich laat zakken in de sofa en haar sexy benen helemaal opent. Ik wil mijn bonkende pik eerst nog even tegen haar kutlippen zetten, maar we zijn beide zo kletsnat dat ik als doorheen boter meteen haar zuigende kut penetreer. “Oh, neuk me, ja!” Laura ‘s klit is nog altijd gezwollen, dus probeer ik bij elke stoot even halt te houden bij de ingang van haar grotje. Haar tieten wiebelen echter zo sexy op en neer tijdens het neuken dat ik het nog geen halve minuut uithoud.

“Oh ja, je wordt, oh, zo hard in mij! Kom lekker in mij, oh, spuit mij vol,” kreunt Laura. Een seconde later kookt mijn balzak over en schiet heerlijk warm zaad diep in haar kutje. “O-o-o-o-o-h, heerlijk,” kreunt Laura, terwijl ik nog steeds in haar ben en met zachte stootjes de laatste golven zaad in haar lanceer. Sarah is intussen ongemerkt een handdoek gaan halen in de keuken. Ze staat poedelnaakt naast ons bij de zetel, en schuift de handdoek onder Laura ‘s lekkere kontje. “Zo, nu kun jij je terugtrekken uit Laura ‘s poesje,” zegt ze. Ik trek me met spijt terug uit Laura ‘s kutje, want het voelt zo onbeschrijflijk lekker in haar. We kijken met drieën, plakkend van het zweet, toe hoe mijn warme melk rijkelijk uit Laura ‘s prachtige poesje stroomt. Mijn pik is nog steeds half stijf.

“Kom wat hoger zitten, schat! Dan kan ik je pik proper likken,” fluistert Laura zachtjes. Haar lippen zijn zo heerlijk rond mijn pik, en haar tong danst zo lekker rond mijn eikel dat ik opnieuw zo hard als beton word. “Jongens, wat was dit geil,” zegt Sarah. “Dankjewel! Jullie willen vast nog een rondje neuken. Ik ga me wat opfrissen,” knipoogt ze, terwijl ze met haar sporttenue en haar trilspeeltje in de hand naar de badkamer verdwijnt. Een paar minuten later neuk ik mijn engel Laura op zijn hondjes in de sofa klaar en deponeer ik een nieuwe lading sperma op haar sexy billen en rug. “Oh mijn God, ik krijg niet genoeg van jou,” hijg ik, terwijl ik haar van achteren omhels en mijn lippen in haar nek plant. Laura blinkt van het zweet, en ze hijgt nog geil na van het orgasme. Als ik haar tepels aanraak, zucht ze diep.

“Ik wil je altijd bij me,” fluistert Laura, terwijl ze me lief aankijkt en zoent. “Gaan we samen in bad zodra Sarah uit de badkamer is? Dan kunnen we lekker bijkomen.”

Patrick

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Patrick. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *