Miriam uit de kroeg

()

Het was een vrijdagavond in het najaar. Zoals meestal het geval was, ging ik met een aantal vrienden (Lode, Mark en Theo) naar de plaatselijke kroeg. Iedereen kent bijna iedereen in deze kroeg. Het was best gezellig en het bier vloeide rijkelijk. Opeens kwam Mark naar mij toe en vertelde dat hij een onbekende meid in de kroeg had ontdekt. Dit was natuurlijk erg interessant. Hij wees mij aan waar ze stond. Ze zag er zeker niet slecht uit. Een blonde slanke meid met een zwart laag uitgesneden topje met mooie stevige borsten daarin en een strakke spijkerbroek aan. Die mocht er wel zijn! We bestelden weer een biertje en hielden haar nauwkeurig in de gaten. Ik zag haar af en toe onze kant op kijken. Theo kwam naar me toe zei dat hij toch minstens verwachte dat ik haar zou pakken. “Geen probleem” snoefde ik.

Daar stond ik dan met mijn grote bek, zo’n held was ik nu ook weer niet, maar ik kon nu geen kant meer op. Nog maar snel even een biertje bestellen en dan er op af. Ik liep richting de bar en bestelde nog een biertje. Toen ik me omdraaide stond ze opeens naast me aan de bar en lachte naar me. Ik moest nu wel iets zeggen.

“Nieuw hier?” vroeg ik. Ze vertelde dat ze uit Limburg kwam en in Hasselt studeerde. Maar dat ze door de kamernood in Hasselt hier in ons dorp op een kamertje terecht was gekomen. Ze heette Miriam en was 19 jaar oud. Ze had een vriend. Dat was klote. Ik kapte het gesprek min of meer af en ging weer bij mijn vrienden staan. Op een gegeven moment kreeg ik in de gaten dat ze af en toe naar me keek. Het begon weer iets interessanter worden! De avond vorderde en we raakte weer aan de praat. Ze vertelde nog het een en ander en toen kwam ik er achter dat ze 2 straten voorbij mijn huis woonde. Ik zag aan haar dat ze al veel gedronken had. Het was half 3 en de kroeg ging dicht. Ze vroeg of ik met haar mee wilde fietsen omdat ik dezelfde kant op ging. Dit vond ik uiteraard geen probleem. Toen we halverwege waren vroeg ze of ik nog een biertje bij haar op de kamer kwam drinken.

Eenmaal op haar kamertje aangekomen bleek het ook echt een klein kamertje te zijn. Er was net genoeg plek voor een bed en voor een bureau. We gingen op bed zitten en ze pakte een fotoalbum. Ze liet mij een aantal foto’s zien. Hier had ik dus helemaal geen zin in. Ik kwam voor iets anders!

Ik greep haar bij haar middel en begon haar te zoenen. Ze zoende terug. Opeens voelde ik dat ze aan mijn riem aan het prutsen was. Ze opende mijn broek en mijn lul kwam te voorschijn. Ze ging op haar knieën voor me zitten begon me met lange halen te pijpen. Ik trok haar topje omhoog, ze stopte met pijpen om haar topje uit te doen en ging weer verder. Wat was die Miriam een geile slet. Ik maakte haar BH open en pakte haar lekker borsten vast. Ze pijpte heerlijk maar ik had op dit moment alleen maar zin om haar kutje vol te spuiten. Ik stond op en zette haar op het bureau. Ik begon haar spijkerbroek open te maken en trok deze samen met haar string naar beneden. Wat een geil kutje zeg, helemaal kaal en glimmend van het vocht! Ze lag op haar rug. Ik ging voor haar staan een ging met mijn eikel over haar kutje heen. Ik kon me niet meer inhouden en schoof mijn lul langzaam haar kutje in. Wat was ze strak. Ik zag aan haar gezicht dat ze pijn had. Het interesseerde me niet, ik wou op dat moment alleen maar neuken. Ze begon te kreunen en zei “dit kan ik niet, ik heb een vriend”.

Ik zei dat ze haar kop moest houden en dat ze een geile dronken slet was die het lekker vond om te worden geneukt door een vreemde. Ze kreunde weer. Ik draaide haar om en ging achter haar staan. Ik schoof mijn lul weer in haar strakke natte gleuf en neukte haar keihard. Ik kon het niet meer houden en spoot haar kutje helemaal vol. Ze bleef liggen en ik trok mijn lul er uit. Sperma liep langs haar benen naar beneden. Ze stond op en ging op haar bed liggen. We praatte nog even wat. Daarna ging ik er vandoor omdat ik er de dag erna weer vroeg uit moest.

De vrijdag daarna ging ik weer met mijn vrienden naar de kroeg. Deze keer was ook Daniël er bij. Zijn vriendin was een paar dagen terug voor het werk voor 4 maanden naar Canada vertrokken. Hij had het er niet gemakkelijk mee. Op een gegeven moment kwam het gesprek op Miriam en ik vertelde mijn vrienden hoe Miriam zich de week er voor door mij had laten neuken als een goedkope slet. Ze vonden het allemaal prachtig. Miriam was vanavond nergens te bekennen. We dronken bier en whisky en het werd steeds gezelliger.

Opeens zag ik Miriam, ze was dus toch weer gekomen. Ik liep er naartoe en deed net of er niets gebeurd was. Daniël kwam er ook bij staan en we zopen er lekker op los. Het liep weer tegen half 3 aan en we besloten te gaan. Miriam vroeg of ze bij mij achter op de fiets mocht want ze had zelf geen fiets meegenomen. Ik zag het al weer helemaal zitten. Daniël besloot ook met ons mee te fietsen. We waren alle drie behoorlijk aangeschoten. Miriam vroeg onderweg of we nog zin hadden om iets te drinken. Ik stemde toe en ook Daniël vond dit een goed idee. Ik vond het jammer dat Daniël ook mee naar binnen ging, want nu zou het wel eens zo kunnen zijn, dat er geen herhaling kwam van de week ervoor. We dronken een biertje bij Miriam op de kamer. Ik besloot even naar de wc te gaan. Toen ik terug kwam kon ik mijn ogen niet geloven. Daniël, die zijn vriendin een paar dag ervoor nog met tranen in zijn ogen had uitgezwaaid, zat met zijn handen aan de borsten van Miriam. Ze leek een beetje versuft door de alcohol. Daniël keek me aan en knipoogde. Dit beloofde toch nog een hele leuke avond te worden.

Terwijl Daniël haar zoende en haar overal aanraakte, begon ik haar broek open te maken en trok deze uit. Ik keek naar Daniël en we hadden de grootste lol. We gingen dit sletje eens even lekker met z’n twee gebruiken. Ik begon Miriam te vingeren terwijl Daniël haar ontdeed van haar laatste kledingstukken. Op een gegeven moment kleedde Daniël zichzelf uit en ging met zijn lul voor het gezicht van Miriam staan. Deze nam zijn lul in haar mond en begon hem te pijpen. Ik begon mezelf ook uit te kleden en ging naast Daniël staan. Om de beurt pijpte ze ons. Ik zei tegen haar dat ze gehurkt moest gaan zitten en dit deed ze. Ze pijpte Daniël weer. Ondertussen ging ik achter haar zitten en schoof mijn lul in haar strakke kutje en begon haar lekker te neuken. Daniël wou haar ook neuken en vroeg of ik even opzij ging. Ze ging op haar rug liggen en Daniël neukte haar ook. We wisselden af en toe af, dan neukte ik haar, en dan neukte Daniël haar weer. Toen ging Daniël op bed liggen en trok Miriam boven op zich. Miriam ging boven op zijn lul zitten en liet zich langzaam zakken.

Ik smeerde wat speeksel op mijn lul en ging recht achter Miriam zitten. Ik drukte mijn eikel tegen haar kontgaatje en ramde hem er in een keer in. Miriam schreeuwde het uit. We neukten haar lekker in haar beide gaatjes. Toen had Daniël ook wel zin om haar in haar kontje te neuken. We wisselden van positie en ik ramde mijn lul in haar natte kut. Daniël neukte haar hard in haar kont. Ik voelde dat ik klaar ging komen en spoot mijn zaad diep in haar kutje. Ik trok mijn lul er uit. We gingen staan en Daniël legde haar op haar rug. Hij ging op haar liggen en begon haar in haar zojuist volgespoten kut te neuken. Hij ramde er op los en kwam ook klaar. Daniël stond op en we lachte naar elkaar. Wat hadden we die slet toch lekker te grazen genomen.

Miriam was door het hele gebeuren en de alcohol in slaap gevallen. Het sperma drupte nog uit haar kutje. We hebben een paar foto’s van haar gemaakt met onze telefoons en zijn daarna gegaan. We hebben daarna afgesproken dat we het er nooit meer over zouden hebben omdat Daniël z’n vriendin hier niet achter mocht komen. Miriam zijn we nooit meer tegengekomen in onze kroeg.

Peter de Grote

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *