De vakantie 3.3

()

Jeanine en ik staan samen in de badkamer om ons klaar te maken voor een avondje uit. Ron zit tv te kijken, want hij moet straks ongewassen mee naar de club. Hij ruikt lekker geil voor als we hem uitlenen aan onze vrienden. Daar kikt hij op, vrouwen, mannen, koppels, hetero, homo, lesbisch maakt allemaal niet uit voor Ron. Als hij maar kan likken of zuigen. En God wat kan die jongen beffen. En als ik onze mannelijke vrienden mag geloven, is hij de beste pijper onder Gods zon.

Jeanine is klaar en laat nog snel haar hand in mijn slipje glijden om eens lekker in mijn opgezwollen klit te knijpen. Lekker, zeg ik, en ik geef haar een natte zoen.

“Ho,” zegt ze, “kan ik mijn lippen weer helemaal opnieuw doen.”

We trekken snel onze kleren aan. Ik een mini-jurkje, waarin je net niet mijn kut kan zien, en Jeanine een net-jurkje met daaronder enkel een miniem tangaslipje. Nou ja tanga, eigenlijk alleen een paar koordjes. Ron draagt een spannende leren broek, waarin zijn klokkenspel volledig staat afgetekend, en daarboven draagt hij een net-topje. Dressed to kill naar de club.

Het is een tentje waar we al jaren regelmatig naartoe gaan. De drank is er goed, de kelners vriendelijk en op de paren avonden komen werkelijk de wildste mannen en vrouwen de avond in vuur en vlam zetten.

‘t Is 11u als we binnenkomen en het is er nog erg rustig, dus besluiten we nog een drankje te nemen aan de bar. Tom, de barman ziet ons al komen en onze gin-tonics staan al klaar als we gaan zitten.

“Thanks Tom,” zeg ik, en ik schuif hem 50€ toe.

“Graag gedaan schat,” zegt Tom.

Terwijl we genieten van ons drankje druppelen de vaste klanten langzaam binnen. Kennissen die dicht genoeg bij ons komen, lachen en strelen Ron door zijn haar. Claire komt dicht bij hem staan en zegt “wat ruik jij geil. Ann, mag ik hem even lenen. Ik was erg opgewonden daarstraks en ik heb Gert zover gekregen dat hij mijn kutje lekker vol gespoten heeft.”

“Ja hoor, doe maar hier, daar geniet hij zo van, en dan komt er gelijk wat sfeer in de zaak.”

Ron zit al op zijn knieën op de grond voor ik uitgesproken ben. Claire heft haar mini-rokje op, trekt het kruis van haar slipje opzij en daar verdwijnt Ron ’s tong al in haar spleet. Zijn ogen zijn gesloten en je ziet hem genieten. Hij maakt kleine slobber geluidjes en Claire iets luidere kreetjes. Ze hebben heel wat bekijks, intussen is Claire ‘s rokje verdwenen en haar bloesje hangt nog aan één arm vast. Haar man staat voor haar en masseert haar borsten terwijl zij zijn lul deskundig in haar mond laat verdwijnen. Vol ijver zuigt ze op zijn gezwollen eikel en laat het puntje van haar tong verdwijnen in zijn piesspleetje

Rhrp

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *