Een droom komt uit

()

Hoi, ik ben Jeanine, blond, vijftig en gelukkig getrouwd met Willem, tweeënvijftig en lichtjes grijzend bij de slapen. We houden allebei van vrijen en sinds onze dochter uit huis is zitten we altijd aan elkaar te frunniken. Dat was een paar jaar geleden wel anders. We waren een beetje van elkaar vervreemd. Willem had een affaire met zijn secretaresse en dat bracht flink wat spanningen mee. ‘s Avonds was ik vaak alleen en dan zocht ik het gezelschap van onze beste vrienden op. Altijd gezellig, we dronken wat te veel wijntjes en bleven uren door praten en roddelen. Mijn vriendin Ann was gewoonlijk de eerste om naar bed te gaan, maar dan bleven Ron, haar man, en ik gewoonlijk nog wat na keuvelen. Op een avond ging het wat verder dan praten. We zaten naast elkaar op de sofa, en ik had het die dag erg moeilijk. Willem had thuis weer een telefoontje gekregen van ‘het werk’. Ze hadden hem dringend nodig. -Ja hoor, en ik heet Loes.-

Dus ik zat mijn beklag te doen bij Ron en omdat ik een beetje aan het grienen was legde Ron troostend een arm om me heen. Ik drukte me dicht tegen hem aan en snikte tegen zijn brede schouder. Hij wreef me over mijn rug en gaf me lieve kusjes op mijn haar. Nou is het misschien niet netjes van mij, maar ik was zo boos op Willem dat ik wraak wilde nemen. Dus bij het volgende troostende kusje hief ik op het juiste moment mijn hoofd omhoog zodat zijn lippen niet mijn haar, maar mijn lippen kusten.

Hij schrok een beetje en wilde terug trekken maar intussen zaten allebei mijn armen rond zijn nek en ik bleef hen verder kussen. Ik opende mijn mond en mijn tong verdween tussen zijn lippen. Hij kreunde en opende zijn mond en onze tongen begonnen een gevecht op leven en dood. Zijn handen begonnen mijn borsten te strelen en nu was het mijn beurt om te kreunen. Ik voelde mijn klitje bonzen en mijn kutje was al doorweekt.

In zijn jogging broek was intussen ook beweging te zien. Zonder aarzeling greep ik zijn lul vast door zijn broek en ik ging op en neer over zijn dikke stamper. Ik moest en zou hem hebben. Ik rukte zijn broek af, en voor hij kon protesteren zat schrijlings op zijn schoot, rukte het kruis van mijn slipje opzij en drukte zijn geile, dikke lul naar binnen. Zijn eikel drukte tegen mijn baarmoeder.

”Je maakt me zo geil, Ron.” Fluisterde ik in zijn oor. “Neuk me goed, rag me helemaal kapot met je vette lul.”

Ik voelde hoe zijn piemel nog dikker werd, en bij elke stoot wreef hij over mijn g-spot hetgeen mij elke keer een kreun ontlokte. Mijn kutsap lekte van mijn dijen en op zijn kloten.

“Sneller” zei ik, “sneller”

Hij begon mij razendsnel te neuken en na een halve minuut beet ik in zijn schouder terwijl mijn orgasme mijn lijf helemaal binnenste buiten keerde. Hij bleef door rammen en even later voelde ik zijn leuter nog dikker worden. Zijn lul schokte en toen ik zijn enorme lading tegen mijn baarmoeder voelde spuiten kwam ik een tweede keer klaar. Ik bleef hem berijden, maar daar maakte kordaat gedaan mee. Hij pakte mij bij mijn heupen, hief mij van zijn schoot en zette mij terug op de sofa.

“Ben je gek meid” zei hij “dadelijk hoort Annie ons.” Met het schaamrood op de wangen verontschuldigde ik mij. Het was niet netjes mijn beste vriendin zo te bedriegen.

Maar Ron zei. “Trek het je niet aan meid. Niks gebeurt toch. Zwanger kan je niet worden, we hebben allebei geen besmettelijke ziekte en als we der over zwijgen komt niemand het ooit te weten. Weet je wat lieverd, ik breng je nu lekker met de auto naar huis, je gaat naar je bedje en morgen is weer een nieuwe dag.”

Ja, in tegenstelling tot Willem is Ron een echte optimist, nooit bang dat er iets mis zal gaan, en als het dan toch eens mis gaat, zeker dat het weer snel in orde komt. Nou, hij brengt me dus naar huis en parkeert net om de hoek. We kussen nog eens uitgebreid en spreken af dat het niet meer zal gebeuren. Niet meer gebeuren ha, ha.

Een maand later was ‘the one night stand’ een affaire geworden met heimelijke afspraakjes en kamers huren enz… Tot we samen beslisten er mee op te houden. We waren veel te gelukkig met onze wederzijdse partners en ook onze onderlinge vriendschap kwam zwaar onder druk te staan. Enkele jaren later verhuisden Ann en Ron naar het zuiden van Frankrijk.

Drie of vier keer per jaar kwamen ze voor enkele weken terug naar Antwerpen, en dat waren altijd feestelijke dagen. Etentjes thuis of op restaurant, en telkens we even alleen waren, kussen en vrijen als verliefde pubers. Kon allemaal geen kwaad, wat kan er nu gebeuren als je elkaar maar een paar keer per jaar ziet. We werden door hun uitgenodigd om bij hun onze vakantie door te brengen, en die uitnodiging namen we graag aan. Ze woonden in een ruime villa met vier slaapkamers dicht bij de Middellandse zee. De dagen die we daar door brachten vlogen telkens voorbij. Lekker naakt zonnen bij het zwembad met een hapje en een drankje en ‘s avonds heerlijk uit eten in een restaurantje in de buurt en daarna nog bij hen thuis een cognac of een malt-whisky. Een beetje dansen op blues muziek tot laat in de zwoele nacht en dan partner ruilen.

Op een van die nachten, vertelde Ron mij, nadat we heerlijk gevrijd hadden, dat hij ervan droomde om eens cuck te spelen, maar dat Ann dat niet zag zitten, en of ik dacht dat Willem dat wel zou willen. Ik werd gelijk geil, pakte hem bij zijn hoofd en ging op zijn gezicht zitten. “Likken!” Zei ik, “lik mijn kut uit, slik je gore sperma uit mijn kut. Voor meer deug je toch niet.”

Ik voelde zijn tong tussen mijn lipjes roeren en luidruchtig zijn eigen sperma, vermengd met mijn kutsap naar binnen slurpen. Ik kwam, voor ik het wist, luid roepend klaar op zijn gezicht.

“Oh Ron, wat geil,” zei ik toen ik eindelijk uitgeraasd was.

“Meen je dat, wil je echt onze cuck zijn? Ik ben er zeker van dat Willem daar op zal geilen. Als je het echt wilt, kan ik dat zeker regelen.”

En nu is het eindelijk zo ver. Ron is alleen naar Antwerpen gekomen om de papieren van de verkoop van hun huis hier in Antwerpen te regelen En ik heb het zo geregeld dat Ron zogezegd een weddenschap verloren heeft en voor ons moet koken.

Rhrp

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *