Een ontrouwe one nicht stand

()

Ja, daar lag ik dan. Alleen in bed, kijkend naar de klok. 10:45u. Het zal toch niet waar zijn, dat ik, Gust, met mijn 27 jaar weer wordt geconfronteerd met een ontrouwe echtgenote. OK, vorige week had Mia, ook 27, een slippertje gehad met mijn beste vriend Karel. Maar dat zat eraan te komen. Ze was niet voor niets boos toen we hem enkele weken daarvoor na een zware avond stappen met zijn “one night stand” hadden afgezet bij haar kamer. Tjonge, wat was zij chagrijnig. Hoe kon het toch zijn dat hij iets zag in zo”n del. Toen wist ik het al, ze was verliefd.

Nu hebben wij een vrije relatie, en dat is leuk zolang je ertegen kan. Mia kon er tegen, ik ging regelmatig met klanten naar, laat ik zeggen, gelegenheden waar je doorgaans niet met je vrouw binnenkomt. Maar nu was het anders, plotseling was ik het leidend voorwerp. Maar omdat ik mij groot wilde houden had ik vorige week geen opmerkingen gemaakt toen ze met Karel ging stappen en zei dat het misschien niet bij stappen zou blijven. Ik kan het mij niet letterlijk herinneren, maar ik heb ongetwijfeld iets geroepen als.

“Leef je uit.” En dat heeft ze gedaan. Om 6:00u in de morgen kwam ze thuis, en omdat ik best onrustig sliep hoorde ik haar binnenkomen. In de hal stond ze onzeker op mij te wachten. Haar eerste zin.

“Bezit is het einde van de begeerte.” Met een gespeelde onverschilligheid kon ik nog net een reactie geven.

“Heb je met hem geneukt?

“Ja, maar ik wil er nu nog niet over praten,” God wat werd ik geil bij de gedachte. De volgende dag wilde ik echt weten wat er was gebeurd dus ik bestookte Mia met vragen. In flarden kwam het eruit, overigens wel in bed, terwijl mijn hand tussen haar benen bezig was.

Mia had zich opwindend gekleed voor deze avond, strakke spijkerbroek en een net iets tekort en te strak T-shirt waarmee haar schitterende kleine borsten zich mooi aftekenden tegen haar slanke lichaam. Eenmaal in de discotheek aangekomen had ze verschrikkelijk haar best gedaan zo verleidelijk mogelijk te dansen, maar ja, Karel gaf nog geen sjoege. Ook niet bij langzame nummers, terwijl ze toch duidelijk haar lichaam zo strak mogelijk tegen hem aandrukte. Meerdere malen was haar mond zoekend omhoog gericht geweest, gek werd ze ervan….en geil want de bobbel in de broek van Karel was duidelijk voelbaar. Pas doen ze van de dansvloer liepen voelde Mia de arm van Karel om haar ranke taille. Langzaam vertraagde zij haar pas en draaide gelijktijdig haar lichaam naar Karel. Zonder aarzelen greep ze hem in zijn nek en rekte zich uit terwijl ze zijn hoofd iets naar beneden trok. Wat een enorme spanning was dat, die eerste tongzoen.

De verdere avond in de discotheek heeft Mia hem in een donker hoekje regelmatig staan zoenen terwijl haar hand zich losjes over zijn kruis bewoog. De seksuele lading van de avond werd steeds heftiger. Jeetje wat was ze geil. Buiten had Karel nog afscheid willen nemen, zij naar huis, hij naar zijn kamer. Maar dan kende Karel mijn Mia nog niet. Beiden vertrokken naar zijn kamer waar Mia er geen gras over liet groeien en Karel direct bij binnenkomst begon te zoenen. Karel liet zijn handen via de billen en heupen hun weg vinden naar Mia”s borsten.

“Ik wil met je naar bed kreunde” Mia terwijl haar kutje inmiddels in brand stond en Karel zachtjes in haar keiharde tepels kneep .

“Dat wil ik al zo lang” gaf Karel fluisterend toe, waarna hij haar T-shirt over haar hoofd uittrok. Voordat Mia zich realiseerde wat er gebeurde had Karel zich hierna razend snel omgedraaid, uitgekleed en snel in bed onder de dekens gaan liggen. Dat was niet wat Mia gewend was in het voorspel.

Zonder T-shirt maar verder nog geheel aangekleed, inclusief een nog bijna op de juiste plek zittende BH overwoog Mia te vetrekken. Ach gut, de schat. Ik had kunnen voorspellen dat haar geilheid het zou winnen. Mia ontdeed zich van de rest van haar kleding en kroop bij Karel onder de dekens. Direct werd ze op haar rug geduwd en werden er meerdere vingers in haar, inmiddels drijfnatte, kutje gestopt. En dat terwijl zij nog naar zijn mond op zoek was. Wat een tempo. Snel dacht ze na, oh… die vingers zijn wel lekker lang, oh… ik voel hier wel een behoorlijk lange lul in mijn hand.

Al zoenend wreef ze zachtjes met haar hand tegen Karel “s gereedschap. Maar voordat ze aan de slag kon lag Karel al boven op haar in een poging haar te neuken. Kennelijk was Karel van de snelle wip. Gewillig heeft Mia de lul van Karel in haar kutje geleid terwijl zij haar benen zo hoog mogelijk optrok. Soppende geluiden vulde de kamer door het pompen van Karel die al snel grommend klaarkwam. Mia maakt bij orgasmen verschil tussen kleintjes en vuurwerk.

Helaas is ze niet verder gekomen dan een kleintje, ondanks het feit dat die lange vingers geweldig waren.

Al snel hierna nam Mia met een laatste zoen afscheid van Karel en fietste naar huis. Haar verhaal maakte mij bloedgeil, en mijn handwerk in combinatie met het vertellen heeft Mia ook niet onberoerd gelaten. Al snel zat ze op haar knieën tussen mijn benen en gaf mij een geweldige pijpbeurt.

Hierna volgde een fantastische vrijpartij. Eind goed al goed, dat dacht ik tenminste. Tot vanavond.

We stonden al een aantal dagen droog. Tijdens de periode van het maandelijks ongemak wil Mia niet vrijen. Toen ze vanavond rond 18:00u wegging om met een vriendin in de stad te gaan eten hebben we dan ook afgesproken dat ze mij wakker maakt als ze er tenminste weer aan toe is. Blijf niet wakker zei zij bij het vertrek, ik ga misschien ook nog even langs Karel. Als we nog de stad in gaan kan het laat worden, anders ben ik vroeg thuis.11:02u, ik vertrouw het niet, maar oh wat word ik geil bij de gedachte. Ik trek mij voor de derde keer deze avond af, de beelden die bij haar eerste keer met Karel horen fantaseer ik erbij.

Mijn hand wordt gepakt en ik schrik wakker. Mia ligt naakt naast mij. Voordat ik iets kan zeggen ligt mijn hand op een drijfnatte kut en zegt Mia.

“Ik zou je toch wakker maken?.” Ik draai mij om en kijk naar de klok, 02:00u.

“Hey Mia, uitgeweest?”

“Nee,” zegt zij zachtjes. Mijn paal springt direct in de actie houding.

“Waar ben je dan geweest” vraag ik terwijl ik merk dat de binnenkant van haar kutje een beetje plakkerig aanvoelt. Nog zachter fluistert zij.

“Bij Karel.”

Auw, een steek door mijn maag, een paal die zo mogelijk nog harder wordt.

“Heb je geneukt vanavond?” Vraag ik met een brok in mijn keel.

“Ja” is het antwoord waarvan ik even niet weet wat ik er mee moet. Ik ervaar het als super geil maar de steken in mijn maag nemen toe. Uiteindelijk weet ik er nog net de vraag. “Met Karel?” Uit te persen.

Wat een spanning, wat een geilheid. Haar antwoord smoort half in een tongzoen, maar ik begrijp nog net dat ze het bevestigt. Alleen die tongzoen, het lijkt wel alsof het anders is. Niet verkeerd maar het is zo zacht, zo gevoelig. Ik heb het eerder met Mia meegemaakt, maar dat was altijd nadat… Terwijl ik haar clitje streel stel ik de vraag.

“Heb je hem gepijpt?” En dan is het zo”n schat, eigenlijk wil zij mij sparen, maar de tegenvraag geeft eigenlijk het antwoord al.

“Wil je het echt weten?”

Natuurlijk wil ik het weten, en het bevestigend antwoord verbaasd mij dan ook niet maar mijn maag krimpt ineen. Jezus, wat een geile vrouw heb ik. Maar nu wil ik echt alle details. Terwijl ik mijn vingers uit haar kutje haal zeg ik

“Wat je bij hem kan moet ook hier maar gebeuren.” Haar hoofd daalt af en Mia begint te sabbelen aan mijn jongeheer, die ik natuurlijk na de laatste aftrekactie wel had gewassen. Vertel, hijg ik.

Na binnenkomst drinken Mia en Karel wat terwijl ze tegenover elkaar zitten, Mia op de stoel en Karel op de bank naast de toiletdeur. Het gesprek loopt stroef, niet per se vanwege hun vorige ontmoeting maar Karel zit in de put. Hij is al 8 maanden afgestudeerd maar kan maar geen werk vinden en als het nog even duurt, komt de nieuwe lading afgestudeerden eraan die toch doorgaans de voorkeur krijgen bij sollicitaties. Hij had het zich toch allemaal wat anders voorgesteld, had eigenlijk gehoopt nu wat geld te verdienen zodat hij wat royaler kon leven en misschien zelfs wel afscheid zou kunnen nemen van zijn veel te kleine kamer. Mia staat op en loopt richting toiletdeur. Wat heeft ze met hem te doen. Haar hand strijkt in het voorbijgaan door zijn haar en ze bukt even om hem een kus te geven. Joh… kop op, morgen kan de wereld er anders uitzien fluistert ze hem toe. Karel pakt haar hoofd en geeft haar ook een zoen, twee zoenen en bij de derde dringt zijn tong haar mond binnen. En ach, dat was nou niet echt Mia”s bedoeling, maar het was wel lekker.

Nadat Mia naar het toilet is geweest ploft ze naast Karel op de bank die direct een arm om haar heenslaat. Woorden zijn verder overbodig, Mia nestelt zich tegen Karel en direct vinden hun monden elkaar en volgt een lange zoenpartij. Onderwijl maakt Mia met één hand behendig de broek van Karel los en bevrijd zijn paal uit een uiterst oncomfortabele positie. Terwijl ze Karel voorzichtig aftrekt voelt ze zijn hand over haar schouder naar een borst gaan. Drijfnat is Mia inmiddels, en dit keer zal ze zich niet met een snelle wip laten afschepen. Mia staat op en doet haar trui uit. Haar tepels steken bijna door de stof van een BH en een T-shirt. Karel zwijgt en kijkt verwachtingsvol naar haar, nu zal ze toch wel haar shirt en BH uitdoen? Maar dat is een misrekening. Mia zakt op haar knieën terwijl ze de benen van Karel wat uit elkaar duwt. Tergend langzaam beweegt ze haar tong lang de onderkant van zijn eikel. Karel “s broek wordt wat naar beneden getrokken zodat Mia met haar hand zijn ballen kan masseren. Zachtjes laat Mia haar mond over de eikel van Karel zakken waarbij ze haar uiterste best doet zo veel mogelijk lul in haar mond te krijgen. Dat hij lang was had ze de vorige keer al gevoeld maar nu ze hem van dichtbij ziet is ze echt onder de indruk. Zwaar ademend hangt Karel onderuit gezakt op de bank terwijl hij met langzame constante halen word gepijpt. Op het moment dat Mia voelt dat hij gaat komen stopt ze en staat op. Karel pakt haar hand en trekt haar naast zich op de bank.

“Laat mij ook eens wat doen.” Hijgt hij waarna er direct een lange zoen volgt. Karel laat zijn hand over de borsten van Mia glijden waarbij hij ze even door zijn hand laat glippen totdat er drie vingers overblijven die haar tepel omsluiten. Heel even maar, want vrijwel direct gaat zijn hand verder. Hij doet verwoede pogingen de broek van Mia wat naar beneden te duwen zodat hij wat ruimte krijgt. Snel duwt Mia haar bekken wat omhoog zodat het Karel eindelijk lukt. Direct verdwijnt zijn hand in het inmiddels drijfnatte slipje van Mia en worden er eerst één, dan twee en tenslotte drie vingers in haar gestopt. Kreunend van genot laat ze zich al zoenend minutenlang vingeren. Zonder ook maar in de buurt van een orgasme te komen, want Karel weet niet dat hij daarvoor het beste haar clitje kan bewerken.

Mia maakt er een eind aan. Terwijl ze opstaat trekt ze Karel mee en al zoenend knoopt ze zijn overhemd los. Langzaam ontdoen zij elkaar van alle kledingstukken en naakt maken ze de drie stappen naar het bed en gaan lekker tegen elkaar liggen. Mia haar tepels krijgen eindelijk waar ze al zo lang op wachten, aandacht van Karel die met zijn handen zacht in de oh zo gevoelige tepeltjes knijpt. Uiteindelijk weet de hand de weg naar onderen te vinden en het vingeren wordt voortgezet. In deze houding op bed kunnen de vingers veel verder in haar komen dan net op de bank met een broek die nog maar half uit is. Kronkelend en soppend ligt Mia te genieten en graait haar hand naar Karel ’s kruis. Inmiddels heeft Karel ’s mond haar borsten gevonden. Op het moment dat Mia denkt te gaan klaar komen maakt ze er direct een eind aan. Nog één keer herhaalt Mia haar gemene truc van zojuist. Langzaam gaat ze met haar tong vanaf Karel”s hals naar zijn edele delen. Zij pijpt Karel weer tot het moment dat hij klaar dreigt te komen. En dat is dan gelijk het startsein voor een heerlijke recht-toe recht-aan neukpartij.

Nadat zij het stootwapen van Karel in positie heeft gebracht tot aan de deur, stoot hij diep en hard in haar. Mia ligt onder en heeft haar handen achter haar knieën waardoor ze haar benen zo hoog mogelijk optrekt. Haar kleine borsten dansen op haar lichaam terwijl ze verschrikkelijk ligt te genieten. Karel komt briesend klaar maar bij Mia blijft alweer het vuurwerk uit. Zij komt niet verder dan enkele kleintjes.

Na dit verhaal sta ik op springen, Mia gaat op haar knieën zitten met haar handen voor zich op het laken naast het kussen. Voor de tweede keer binnen een paar uur laat ze zich nemen. En nu is het wel vuurwerk, tot twee keer toe. Ik weet namelijk dat ik haar clitje niet mag vergeten. Nahijgend komt ze tegen mij aanliggen en zegt. “Weet je, lengte is ook niet alles. Ik beleef meer plezier aan die kortere maar wel dikkere van jouw.”

Ron

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *