Het begon in de trein

()

Het was koud, ik had net de weg naar de trein gevonden en met de tempratuur van min 5 graden vond ik het gewoon koud. Ik moest naar mijn werk en daarvoor moet ik altijd een minuut of 15 lopen voordat ik bij het station ben.

Aangekomen bij het station had bij de Kiosk een bak koffie gehaald waar ik mijn handen aan warmde toen de trein aan kwam, dinsdag en weer een rit naar Den Haag. Ik stapte in en ging zitten, het was gelukkig niet zo druk. Ik pakte mijn Spits en was al snel verdiept in het krantje, ik hoorde hakken aan komen en keek over mijn krant naar de persoon die er aan kwam.  Wat ik zag moest ik even op me in laten werken, een wollen muts, een dikke sjaal om haar nek (haar gezicht was amper te zien) een dikke jas zodat je niet kon zien wat voor vlees je in de kuip had en toen kwam het, een kort rokje met daaronder een panty met schoentjes die er prachtig bij stonden. Ik moest wel gestaard hebben want ze begon te lachen en vroeg of ze hier mocht zitten. Ik wist bijna niets uit te brengen maar een ‘ja natuurlijk’ volgende erg snel (nadat ik me woorden had gevonden). Is het zo raar wat je ziet vroeg ze? Ik herpakte me en zij dat ik het bovenste gedeelte verwacht had in deze kou maar de onderste helft mij enigszins verraste. Ze keek me lachend aan, dat hoor ik wel meer.  Ze deed haar muts af en haar sjaal volgde kort daarna, de jas ging open en ik zag een vrouw die niet knap maar zeker niet lelijk was,  gewoon 1 van 13 in een dozijn.

Ik keek nog even naar haar benen en vroeg of ze het niet koud had? Ze zei dat het wel mee viel, panty’s zijn warmer dan je denkt. Ze keek even om en kwam naast me zitten, zachtjes fluisterde ze in mijn oor ‘moet je ook eens proberen zo’n panty’ ik keek haar aan en ze moest lachen. Waarom kijk je zo raar? Daar is toch niets mis mee? Ik draaide mijn hoofd naar haar toe en zei dat een man in een panty nou niet het straat beeld sierde, ze moest er wel om lachen. Ik wil je het verschil van panty’s wel laten zien als je dat wilt? Ik keek haar aan en vroeg wat ze bedoelde. Zachtjes zei ze dat ze thuis een tuin had waar alleen de buren in konden kijken, deze buren waren op vakantie dus was het mogelijk om buiten te ervaren wat het dragen van een panty was. Ik keek haar aan en geloofde mijn oren niet. Dus jij wil zeggen dat ik bij jou een panty aan doe, dan in de tuin ga lopen om te ervaren wat het is om in deze kou met een panty buiten te lopen?  Ja zei ze, is dat geen goed idee? Ik loop er al een tijdje mee maar mijn vriend wilde het niet, wel in de slaapkamer maar niet buiten. Hij is nu weg en ik heb het rijk alleen. Het weekend is voor mij en als je wilt ook voor jou. Ik heet Inge en heet jij? Ik heet Remco en we moesten het maar doen. In de rit naar Den Haag legde ik mijn hand op haar knie en keek haar aan, je moet wel nog wat dingen doen zei Inge. Geef me je email adres en dan hoor je het wel.

Ik was volledig van de kaart, ik kon amper dingen uitvoeren zonder niet aan Inge te denken. Wat zou ze allemaal met me willen? Wat moest ik allemaal nog doen? Ik hoefde niet lang te wachten of er verscheen een mail van Inge. Er stond alleen welke schoenmaat heb je? Meer niet. Ik las het nog eens en antwoorden toen, 44. Dat was het enige wat ik die dag nog van Inge vernomen had. Shit ik heb haar telefoonnummer niet, dat is niet slim.

Woensdag

Welke maat spijkerbroek heb je? Ik vond de mailtjes maar vreemd. Waar wilde ze heen, ik had geen flauw idee. Ik antwoordde weer netjes en weer geen signaal verder van Inge.

Donderdag

Wat is je 06 nummer?

Vrijdag

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zo ver. Ik wil dat je morgen om 10 uur bij V&D een paar panty’s gaat halen en ik laat aan jou over welke, ik wil alleen aangeven dat er een paar van 20, 60 en 100 denier bij moeten zitten. Voor jou een paar en voor mij een paar, voor mij moet de maat 44-46 zijn en voor jezelf ga je daar maar vragen. Neem ook een paar kousen mee, ik verwacht hier wel wat variatie in want alles zwart is ook maar zwart. Zorg dat je telefoon aan staat en wacht daarna op mijn teken. Liefs Inge.

Zaterdag

Ik had de wekker gezet om er zeker van te zijn dat ik op tijd in de stad zou zijn om de bij V&D panty’s te gaan halen. Ik ging onder de douche en scheerde mij van onder en van boven, hou zou Inge willen dat het er uitzag van onderen? Alles kaal of alleen mijn ballen en lul? Ik ging voor het laatste en bracht mijn schaamhaar met de tondeuse naar een korter formaat dat het was. Ik bekeek mezelf in de spiegel en zag een zenuwachtige man die niet goed wist wat hem te wachten stond. Ik kleden me aan en liep op het gemak naar V&D, veel te vroeg kwam ik in de stad aan en ik liep nog even rond voor ik 5 voor 10 V&D in stapte. Ik liep naar de afdeling van panty’s en kousen op de begane grond en begon rustig rond te kijken. Ik had best wel bekijks zoveel mannen zullen er nu niet zijn die voor hun vrouwen panty’s of kousen kopen, ik had er een beetje lak aan en moest eigenlijk wel bekennen dat het een opwindend en geil gevoel gaf. Ik moest nog achter mijn maat komen dus ik zocht een dame op die daar werkte ‘mag ik u iets vragen?’ natuurlijk en ze draaide zich om, Anne stond er op het naamplaatje en ik keek haar aan met rode wangen en vroeg: welke maat zou ik moeten hebben voor een panty? Ik moet namelijk zwarte piet spelen en ik wil een panty hebben. Het was er uit maar mijn hoofd gloeide helemaal. Kom maar even mee zei Anne, ik liep achter haar aan en kwam tot de conclusie dat ze er niet verkeerd uit zag.

We stonden voor een rek met panty’s van 100 denier, deze zijn lekker dik en hierdoor zie je weinig tot geen huid. Ik kan deze wel aanraden ik draag ze zelf ook, ik keek naar beneden en zag dat je nu door haar panty heen kon kijken. Nee joh, deze niet. Deze is 20 denier. Ik wist genoeg ook ik moest 44-46 hebben en zo bedankte ik Anne, ik liep nog wat rond en pakte voor mij en Inge 6 paar panty’s. 1 zwarte, 1 paarse en 1 blauwe. Ik liep naar de kousen en zag daar een paar kousen liggen, zwart met dikke zwarte strepen van boven naar benden, die moest ik ook hebben. Ik pakte nog een paar witte kousen en liep met mijn handen vol naar de kassa, onderweg kwam ik Anne nog tegen die me aankeek en zei: wanneer je de zwarte pieten panty aan hebt en mij om kwart voor 5 komt ophalen kan het nog wel een leuke avond worden. Zo liep ze weg en ik had het eigenlijk wel  gehad met het geheimzinnige gedoe, ik wilde weten waar ik aan  toe was?

Ik had afgerekend en daar klonk mijn telefoon, een SMS. Zo heb je alles? Dan kan je nu hier heen komen en dan kunnen we kijken wat je allemaal gekocht hebt. Kom naar de Riouwstraat 67 zie je zo Inge XXX.

Ik was snel in de Riouwstraat en liep naar nummer 67 toe, ik belde aan en Inge deed open. Ze zag er geweldig uit, truitje wat erg strak zat (waardoor ik een goed beeld kreeg van haar borsten) een rokje wat lekker kort was met daaronder een netpanty met laarzen. Ik deed een stap naar binnen en gaf haar een kus en een bos bloemen die ik onderweg mee genomen had. Dank je wel, wanneer ik de bloemen in het water zet kan jij alvast naar boven lopen en de deur rechts in gaan, daar liggen kleren die je alvast aan kan trekken dat schenk ik over 5 minuten de koffie in die we in de tuin zullen opdrinken. Ik liep rustig naar boven naar de kamer die ze aangegeven had, haar slaapkamer notabene en op haar bed lagen de kleren. Er lag een kort rokje (net als die van Inge) een netpanty en er stonden schoenen naast. Ik pakte ze op en zag dat het maat 44 was, het waren mooie rode pumps met best wel hoge hakken. Ik twijfelde wat ik moest doen? We zouden toch alleen panty’s passen maar dit was veel meer. Terwijl ik er over na dacht werd het opwindende gevoel wel sterker en ik werd er eigenlijk best geil van.

Gelukkig had ze er geen BH bij gedaan dat had ik niet prettig gevonden maar dit was het proberen waard. Ik trok snel mijn kleren uit en pakte de net-panty, ik stak mijn hand erin en voelde wat een vrouw dagelijks voelt als ze een panty aan trekt (zij zullen het wel als de normaalste zaak van de wereld vinden maar ik werd er geil van) ik stak mijn been erin en trok de panty aan, nu mijn andere been en over mijn kont en penis. Ik streelde over de panty en dat liet mij niet onberoerd, mijn lul begon zich op te richten. Ik stopte en trok het rokje aan, nu restte alleen nog de schoenen die prima paste, ik keek in de spiegel en moest wel even slikken. Daar stond ik dan in een vrouwen kleding en het maakte me nog geil ook. Kooofffffiiiieeee klonk het van beneden, ik zit in de tuin. Ik keek nog even in de spiegel en wist niet waar ik aan begonnen was maar tot nu toe was het aangenaam.

Ik liep wat onwennig van de trap en moest me goed vast houden, lopen op hakken was niet mij dagelijkse bezigheid. Ik kwam zonder te vallen beneden en liep wat wankelend naar de tuin, ik deed de deur open en stapte vol trots de tuin in. Wat zie je er goed uit zei Inge, kom hier naast me zitten. Hier je koffie. Ik keek en zag dat het een Haags bakkie was, kan er niet meer af vroeg ik? Wanneer we ons steeds omkleden en elke keer een bak koffie moeten nemen dan heb ik een koffie buik als we klaar zijn, ik keek haar aan en vroeg waar ze nog meer over nagedacht had? Alles leek te kloppen, van de kleding, de schoenen, de koffie wat ze zei en deed. Ze keek me aan en vroeg “en hoe voelt dat nu?” ik keek haar aan en zei dat het best wel koud aanvoelde, ze lachte en zei dat klopt ook. Met deze netpanty heb je minder nylon om je benen maar toch geeft het iets van bedekking, je zult straks het verschil wel voelen. Kom zei Inge laten we eens kijken wat je allemaal meegenomen hebt. Ik gaf het zakje van V&D en ze keek er in, zo je heb je goed aan de opdracht gehouden. Laten we nu eerst de 20 denier panty’s eens aan gaan trekken, ga je mee?

Ik liep als een klein kind achter Inge aan ‘zal ik eerst gaan?’ was mijn vraag toen we bij de trap aangekomen waren.  Je laat een vrouw met een kort rokje niet voor gaan zodat je er onder kan kijken. Ze keek me aan en zei ‘ga je gang’ ik liep naar boven en bedacht me dat nu Inge onder mijn rokje kon kijken en ik moest daar wel om lachen. Wat lach je nu vroeg Inge, ik laat mezelf voor gaan en nu kan jij onder mijn rokje kijken. Ja precies ik vind het niet erg hoor zei Inge met een lach. We liepen verder naar de slaapkamer van Inge en pakte de panty’s uit de verpakking. Inge trok naar rokje omhoog en trok de netpanty uit, ze deed het zo geraffineerd dat voor ik het wist had ze de andere al weer aan. Ik was nog bezig met het uitrekken van de netpanty. Inge ging op het bed zitten en ik pakte ook de paarse panty, ik stak met hand er weer in en moest toegeven dat deze toch lekkerder voelde, gladder en prettiger. Mijn lul begon zich verder op te richten, verder dan hij al was toen ik de netpanty aan had. Dit werd door Inge nauwlettend in de gaten gehouden, ik kon er niets aan doen. Ik had inmiddels de panty aan en liet het rokje weer zakken. Ik keek Inge aan en zag dat deze panty haar beter stond als de netpanty, ik liep naar haar toe en betaste haar knie en keek haar aan. Bedankt dat je dit met mij wilde doen, dat je mij dit aangeboden hebt.  Ik kuste haar op de mond en ging staan. Zo nu weer naar buiten en dan gaan we zien of dit anders aanvoelt als de netpanty. Ik zei dat ik deze panty lekkerder vond zitten dan de netpanty en ook Inge had dat gevoel, een netpanty is vaak geiler in sommige gevallen maar daar komen we later wel op eerst deze maar eens voelen. Ze gaf me tik op mijn billen en we liepen weer naar beneden.

We hadden net de koffie op nadat we de 60 denier panty aanhadden en Inge zei dat het nu tijd was voor de 100 denier panty. Ik liep weer achter Inge aan maar nu bleef ik wachten onder aan de trap, Inge keek me aan en liep zonder wat te zeggen naar boven. Ik liep er vlak achter en keek omhoog, ik kon lekker onder haar rokje kijken en stak mijn hand uit. Ik wilde haar aanraken maar hield me in, ik wist niet wat ze allemaal wel en niet wilde. We kwamen boven en Inge draaide me zich om, ik had wel een hand onder mijn rokje verwacht. Ik wilde wel maar hield me in was mijn antwoord. Mogelijk dat je het niet wilde en dan had ik een probleem, dat is lief van je gedacht er niet zomaar van uit gaan, dat vind ik leuk aan een man. We deden onze panty’s uit en Inge deed nu ook eerst haar rokje omhoog en liet heel rustig haar panty zakken, ik keek tegen een kaal geschoren venusheuvel aan waar ik een druppeltje vocht dacht te zien. Ik kon even niets meer doen en stond te staren, ik herpakte me weer en deed het zelfde bij. Eerst de rok omhoog en daarna de panty heel rustig uit. Mijn lieveling zei Inge toen ze de 100 denier panty pakte, gladder bestaat niet, hij glanst lekker en hij is lekker warm. Ook ik trok de panty aan en moest zeggen dat dit ook mijn favoriet zou worden. Jezus wat een geil gevoel was dat als je over de panty je lul streelde was het genot geweldig. HoHo zei Inge nog niet klaarkomen daar is het nog veel te vroeg voor. Ik stopte met strelen en keek Inge geil aan, Jezus meid ik zou hier wel elke dag in kunnen lopen. Ja hé dat heb ik nou ook, vandaar dat ik ook in de winter in panty’s loop. We liepen naar beneden en ik moest toegeven dat het minder koud was dan ik me had voorgesteld, ik zei dit dan ook tegen Inge en ze streelde me benen. Ik moest denken aan Anne bij V&D en zei dat het ook de favoriete panty was van haar en ik moest het hele verhaal vertellen. Inge begon te glimmen en zei dat we misschien vanmiddag de stad nog even in moesten.

We waren door de panty’s heen en Inge ging een broodje voor ons maken, ik zat even lekker en streelde mijn benen. Het gevoel wat ik voelde was niet goed te beschrijven, ik voelde het nylon en tegelijkertijd het strelen van mijn been, 2 keer dat gevoel aan hand en been. Ik zat in de zon en had me ogen even dicht, ik had het gevoel dat ik bekeken werd en opende me ogen voorzichtig. Inge stond in de keuken en was bezig, ik zocht achter de spleetjes van mijn oogleden de rest van de omgeving af en zag iemand achter het raam bij de buren staan. Ik schrok me rot en wilde eigenlijk gelijk op staan. Ook vond ik het wel geil dat er naar me gekeken werd door iemand en die het leuk leek te vinden. Ik maakte een beweging om aan te geven dat ik op zou staan en ik deed me ogen open. Ik keek even om me heen en daarna naar boven, er was niemand te zien en ik moest lachen. Ik liep naar binnen toe en vroeg wat er nu in het verschiet lag. We gaan de kousen proberen zodat je ook daar mee buiten gelopen hebt, kunnen we in de kousen ons broodje op eten. Toen we naar boven liepen vroeg ik Inge of de buren echt wel weg waren, ja dat weet ik zeker wat dan? Ik zag iemand achter de het raam boven staan toen ik onderuit in de zon lag te genieten. Jezus dat is de buurvrouw van de andere kant die de plantjes water geeft, hoe reageerde ze? Ik weet het niet ze was weg toen ik deed op ik wakker werd. We zullen wel zien wat er van komt.

We pakte de kousen met de zwarte strepen uit de verpakking en Inge zag dat het jarretel kousen waren en geen zelf dragende, dan maar jarretel eraan . Inge liep naar de kast en trok deze open, hij hing en lag vol lingerie. Ze haalde er 2 jarretel gordels uit en gaf er 1 aan mij, de ander trok ze zelf aan en maakte de kousen er aan vast. Ze kwam naar me toe om me te helpen met het vast maken van de kousen. Ik deed alles weer recht en zag dat mijn lul de rok een iets andere vorm gaf als wat het heeft bij een vrouw. Inge moest er wel om lachen en we keken elkaar daarom ook lachend aan. We liepen naar beneden en ik was zo geil als wat geworden, ik wilde neuken. We gingen de tuin in en we aten ons broodje, Inge zat tegen over me en ik deed mijn benen iets wijd. Inge zag dit en deed hetzelfde, mijn benen gingen verder en ook Inge deed mee. Ik had mijn broodje op en pakte de hand van Inge, ik trok haar overeind en liep met haar naar binnen.

Bij de tafel keek ik haar recht in de ogen en vroeg zonder iets te zeggen of ik me gang mocht gaan. Ze knikte en ik pakte de sluiting van haar rok en maakte deze open. Ik liet de rok vallen en ze stapte eruit, ik ging door mijn knieen en was met mijn mond op de hoogte van haar geschoren venusheuvel. Mijn tong streelde de lipjes en Inge zakte haast door haar benen, ze begon te kreunen en pakte me hoofd. Lik me, ik wil je tong en lul voelen. Kom lik me… Ik likte als of mijn leven er vanaf hing en ik hoorde Inge alleen maar zwaarder kreunen. Kom lik die geil doos van je slet, neuk dit kut van die hoer die voor je staat. Ik schrok van het taal gebruik van Inge maar zag dat ze er helemaal in op ging. Ik wilde haar daar niet in storen want ze zat aardig tegen haar orgasme aan. Likken kreng, slet die je bent met je geile jarretels aan.. neuken zal je mij. Jezus Remco ga door ik ga zo komen, jaaaa gaaa door ooooohhh… ik kom… lik me klitje, steek een vinger in me kut… en daar raasde het orgasme door Inge haar lichaam, ik ging snel staan om haar op te vangen anders zou ze gevallen zijn.

Ik lag haar op tafel en gaf een kusje op haar lipjes, ik wilde niet gelijk mijn lul in haar kut steken omdat ik ook haar ervan wilde laten genieten. Ze kwam weer een beetje bij en keek me liefzalig aan, Jezus dat was een tijd geleden dat ik zo klaar gekomen ben, dit gaan we meer doen. Ik liet er wat meer omhoog schuiven zodat ze met haar kont op de rand kwam te liggen en ik pakte de in nylon kousen gehulde benen vast en bracht deze naar boven, ik lag de benen op mijn schouders en positioneerde mijn harde penis voor haar hete kutje. Ik drukte door en werd gek van het gevoel. Het hete kutje van Inge sloot geweldig om mijn paal heen en toen de ballen tegen haar kont kletsten voelde ik een geweldig gevoel door me heen gaan. Eindelijk neukte ik een vrouw met kousen en jarretels die ik ook aan had, dit was wel eens in mijn dromen voor gekomen maar je denkt toch niet dat het normaal is dus stop je het maar weg. Ik trok me terug en duwde mijn lul weer helemaal naar binnen, dit ging ik niet lang volhouden want mijn ballen begonnen al te borrelen. Ik begon Inge dan ook sneller en harder te neuken waardoor ook Inge weer harder begon te kreunen, zo dreven we elkaar op naar ons hoogte punt. Ja neuk me met die harde paal in mijn lekkende kutje… ja ik zal die kut van je volspuiten geile slet. Ik ben je panty slet….. ik ga die kut van je spuitttteeeen……. Ja kom in die geil doos van me….. ja kom klaar dan doen we het sammmeeeennn… Ik spoot met een paar stralen haar kut helemaal vol, het begon te lekken en alles zat binnen een mum van tijd onder het sperma. Ik liet me voorzichtig op Inge zakken en begon haar te zoenen, was het lekker vroeg ik? Ja het was heerlijk maar je bent nog niet van me af, het is nog geen maandag.

Er zit een tweede deel aan te komen bij genoeg reactie, dan zal Anne ook een rol gaan spelen en misschien ook nog de buren. Alle reacties zijn welkom maar wel graag om mij te helpen en niet omdat het onderwerp je niet bevalt. Ik wil graag reacties van vrouwen omdat ik benieuwd ben hoe die dit verhaal beleefd hebben? Is het iets waar vrouwen van dromen? Is dit iets waar je juist niet aan moet denken?

Ik ben benieuwd naar jullie reactie.

Remco

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *