Jeroen

()

Het was een mooie maandagmiddag, de lente was begonnen en Kim fietste vanaf haar werk naar huis. Ze had het druk gehad. Na het bijwonen van twee vergaderingen en het opstellen van twee offertes had ze het wel gehad voor die dag en was ze blij dat ze op haar fietsje zat. Na 20 minuten met de zon op haar lijf en haar hoofd in het zachte windje was het werk wel uit haar hoofd verdwenen. Onderweg had ze bedacht dat ze geen zin had om te koken. Omdat ze toch iets warms wilde eten reed ze langs de supermarkt om een pizza te halen. Ze kon moeilijk kiezen en nam drie verschillende smaken mee, thuis zou ze wel bedenken waar ze trek in had. Ze fietste snel naar huis, zette haar fiets in de schuur en deed de deur open.

Zoals de meeste maandagen was er geen post, alleen een pak reclamefolders. Er zat weinig van haar gading bij, alleen een folder van een nieuw geopende erotiekwinkel trok haar aandacht. Ze legde de folder op tafel, die zou ze straks wel bestuderen. ‘Wie weet hebben ze wel een leuk speeltje voor me’ dacht ze met een glimlach op haar gezicht.

Daarna liep ze naar boven, kleedde zich snel uit en stapte onder de douche. De warme straal op haar lijf voelde weldadig, ze nam de douchekop in haar hand en zette hem op de massagestand. Vervolgens richtte ze de nu pulserende straal op haar borsten. Haar tepels reageerden direct, ze stonden fier overeind. Langzaam liet ze de straal omlaag gaan, over haar buik en benen, en toen weer omhoog. Ze zette haar benen iets uit elkaar en bewerkte de binnenkant van haar dijen. Nu richtte ze op haar mooi getrimde harige driehoekje, maar ze ontweek zorgvuldig haar gleufje. Ze besloot dat het genoeg was en hing de douchekop weer op voordat ze echt opgewonden raakte. Ze droogde zich af en smeerde haar hele lijf in met een heerlijk geurende bodymilk. Net toen ze haar kapsel stond te kammen ging de bel. Snel schoot ze haar badjas aan en liep naar beneden. Ze deed de deur open en daar stond Jeroen, een buurjongen.

“Sorry, dat ik u stoor buurvrouw, maar ik heb de deur achter me dichtgedaan en mijn sleutels liggen binnen. Mag ik de reservesleutel alstublieft?” De buren en Kim hebben elkaars huissleutel zodat ze in geval van nood in elkaars huis kunnen, en dit was zo’n ‘noodgeval’.

“Natuurlijk, kom maar even binnen.” Hij liep achter Kim aan naar de huiskamer, ze trok een la open maar daar lag de sleutel niet.

“Ik moet even zoeken hoor, wil je intussen een biertje?” vroeg ze. Hij was drie weken geleden 18 geworden, dus dat kon ze zonder problemen aanbieden.

“Graag, buurvrouw” zei hij verrast en ging op de bank zitten. Ze zette voor beiden een flesje bier neer en ging door met zoeken.

“Is er niemand thuis vandaag?” vroeg ze.

“Nee” antwoordde hij, “mijn ouders zijn met mijn zus een paar dagen naar Parijs, dus ik ben alleen thuis.”

“Ha, hier heb ik de sleutel! Dus je hebt het rijk alleen, kook je ook zelf of heeft je moeder vast wat voor je klaargezet in de vriezer?”

“Nee, ik kan niet zo goed koken en de vriezer is leeg, ik ga straks even naar de snackbar of laat een pizza komen” antwoordde hij. Het viel haar op dat hij bijna gebiologeerd naar haar zat te kijken, en toen Kim haar blik omlaag richtte begreep ze waarom. Haar korte badjas was toen ze ging zitten omhoog geschoven waardoor hij een prachtig uitzicht op haar dijen had, en van boven hing hij iets open waardoor een deel van haar borsten zichtbaar was. Ze had plezier in zijn aandacht en besloot hem nog iets meer te laten zien. Ze pakte haar biertje en ging wat verzitten, trok een been op en legde dat op de leuning van de stoel. Als het goed was moest hij nu net tussen haar dijen kunnen kijken.

“Ik heb nog een paar pizza’s in de vriezer liggen, heb je zin om hier te blijven eten?” Jeroen schrok op en antwoordde met een rode blos op zijn gezicht.

“Nou graag buurvrouw, als u dat tenminste niet erg vindt…”

“Dan had ik het toch niet gevraagd dommie” lachte ze terwijl ze naar hem knipoogde. Hij grijnsde en schoof wat onrustig heen en weer op de stoel.

“Ik ga even de oven aanzetten” zei Kim, terwijl ze opstond en naar de keuken liep. Toen ze terug kwam zat Jeroen in de folder van de erotiekwinkel te kijken.

“Staan er leuke spulletjes in?” Vroeg Kim met een glimlach.

Jeroen voelde zich betrapt en mompelde iets onduidelijks. Kim ging naast hem op de bank zitten.

“Mag ik even meekijken?” Vroeg ze terwijl ze de folder wat naar zich toe trok. Samen keken ze naar de sexy lingerie, de seksspeeltjes, de fun condooms en de glijmiddelen met lekkere smaakjes. Omdat ze vlak naast hem zat kon ze hem onopvallend observeren. Jeroen was duidelijk opgewonden, in zijn kruis begon zich een flinke bobbel af te tekenen. Dat liet Kim niet onberoerd, ze voelde hoe haar tepels en kutlipjes opzwollen.

“Word jij er ook een beetje geil van?” Vroeg ze zacht.

Jeroen knikte geluidloos. Ze wees naar een grote paarse vibrator. ”Die heb ik ook.” Jeroen keek haar een beetje ongelovig aan. Kim stond op en liep naar de kast. Ze deed een deurtje open en pakte een langwerpige plastic doos, haalde de vibrator tevoorschijn en zette hem aan. Het was zo’n flexibele penis van siliconenrubber die zowel trilt als kronkelt, en met een zacht trillend tongetje erop om je clitoris te stimuleren. “Leuk ding hè?” lachte Kim.

Jeroen wist duidelijk niet goed wat hij zeggen moest.

“Ja, eh… grappig, maar eh…” hakkelde hij. Kim keek hem vragend aan.

“Maar eh… is dat nou lekker, zo’n eh…. namaakding?”

Kim knikte ondeugend. Zonder zich te bedenken sloeg ze haar badjas open waardoor de jongen zicht kreeg op haar poesje. Met grote ogen keek hij naar haar fraai getrimde driehoekje en naar de gezwollen lipjes waarop kleine druppeltjes glinsterden. Ze zette de eikel van de trillende kunstpik tegen haar lipjes. Die weken uiteen en langzaam gleed het trillende en kronkelende apparaat naar binnen. Jeroen slikte en likte zijn lippen die droog waren van de opwinding. Kim ’s lipjes omsloten de kunstpik strak maar ze was zo nat dat het ding soepel in haar verdween. Ze legde twee vingers aan weerszijden van haar spleetje en trok het iets open, zodat het trillende tongetje haar clitje raakte. Langzaam bewoog ze het apparaat nu in en uit haar kutje, het soppende geluid overstemde het zachte gebrom van de vibrator. Jeroen zat met open mond en een rood hoofd toe te kijken hoe de paarse staaf, die nu glom van Kim ’s kutsap, haar liefdesgrotje penetreerde. De bobbel in zijn broek groeide en hij ademde zwaar.

“Vind je het lekker om naar me te kijken?” Fluisterde Kim. De jongen mompelde iets onverstaanbaars. Zachtjes legde Kim haar hand op zijn kruis en wreef over de bobbel. Jeroen kreunde, ze voelde de omtrek van zijn gezwollen geslacht. Terwijl ze haar andere hand gebruikte om de vibrator zijn werk te laten doen begon ze de bobbel voorzichtig ritmisch te kneden. Jeroen kreunde nog iets harder, zakte wat onderuit en sloot zijn ogen. Aan de grimas op zijn gezicht zag ze dat hij dicht tegen een orgasme aan zat. Ze kneedde iets sneller en iets steviger terwijl ze de vibrator diep in haar liefdestunnel duwde waardoor het trillende tongetje heerlijk tegen haar genotknobbeltje drukte. Toen zag ze hoe Jeroen ’s gezicht vertrok en ze voelde hoe de bobbel in zijn broek begon te pulseren en de stof onder haar hand nat werd. Toen werd het ook haar teveel, haar orgasme nam bezit van haar en trillend van genot kwam ze heftig klaar. Langzaam liet ze de paarse kunstpik uit zich glijden en keek naar Jeroen, die haar een beetje ongelukkig aankeek.

“Wat is er, vond je het niet lekker?” Vroeg ze.

“Het was heel lekker, maar nu zit ik straks met een grote vlek in mijn broek” zei de jongen enigszins beschaamd.

“Geen probleem joh, ga maar even lekker douchen, dan was ik die broek even. Als ik hem daarna in de droger doe kun je hem weer aandoen als we gegeten hebben. Er hangt in de badkamer een badjas, die kun je zolang aantrekken.” De jongen leek duidelijk opgelucht en stond op om te gaan douchen. Kim ging hem voor naar de badkamer.

“Geef je kleren maar hier” zei ze. Aarzelend trok Jeroen zijn shirt uit en maakte zijn broek los, hij was duidelijk niet gewend om zich in het bijzijn van een vrouw uit te kleden. Kim keek goedkeurend naar zijn strakke lijf dat stukje bij beetje ontbloot werd. Als laatste trok hij zijn boxer uit, waar een grote natte plek in zat. Zijn lid was nog half gezwollen, maar zelfs in die toestand had hij een behoorlijke omvang. Terwijl Kim bukte om zijn kleren op te pakken nam ze zijn pik liefdevol in haar hand en gaf er een kus op.

“Ga jij maar lekker douchen, dan was ik je kleren even en zet ik de oven aan voor de pizza’s.” Zei ze, terwijl ze de badkamer uitliep naar de ruimte waar de wasmachine stond. Ze deed zijn kleren in de machine, selecteerde een kort wasprogramma en liep de trap af naar de woonkamer. Terwijl ze het water van de douche hoorde kletteren zette ze de oven aan en pakte nog een biertje. Ze installeerde zich op de bank en streelde haar venusheuvel, nog nagenietend van Jeroen ’s opwinding en van hun beider hoogtepunt.  De zachte streling en het gekriebel in haar harige driehoekje deden haar opwinding terugkeren. Boven hoorde ze de douche nog steeds kletteren, Jeroen had blijkbaar even tijd nodig om tot zichzelf te komen. Ze verheugde zich er al op om hem straks in zijn badjas naast haar op de bank te hebben, ze hoopte dat de jongen niet te verlegen was om iets te ondernemen. Een paar minuten later hoorde ze hem de trap afkomen, Kim keek naar de deur en zag Jeroen de kamer binnenkomen. Hij had de badjas zo ver mogelijk dichtgeslagen en het ceintuur strak aangetrokken, waardoor ze alleen zijn blote benen onder de jas uit zag komen.

“Ik ga de oven aanzetten” zei Kim en ze stond op. Haar badjas, die losjes om haar heen hing, viel open zodat Jeroen recht op haar fraaie borsten, haar licht gewelfde buikje en haar intieme driehoekje keek. Ze zag hoe hij direct reageerde, onder de ceintuur van de badjas tekende zich een flinke tent af. Kim glimlachte, liep naar de keuken en zette de oven aan. Toen ze terug kwam zat de jongen op de bank, nog steeds met zijn stam fier omhoog onder de badjas. Kim nestelde zich naast hem en trok zijn ceintuur los, waardoor zijn erectie de vrijheid kreeg. Ze bracht haar gezicht dichterbij en drukte haar lippen op de zijne, ze opende haar mond en liet haar tong langs zijn lippen gaan. Enigszins schuchter opende de jongen zijn mond, waarop Kim ’s tong voorzichtig op zoek ging naar de zijne. Met gesloten ogen onderging Tim de verrichtingen van zijn buurvrouw, die hem steeds heftiger en heter begon te zoenen. Toen hij iets onderuit zakte ging zij over hem heen zitten, haar knieën aan weerszijden van zijn dijen. Hij voelde hoe zij naar zijn lid tastte, de nu keiharde paal omvatte en zijn eikel in haar warme kruis drukte. Langzaam liet ze zich over hem heen zakken, zodat zijn pik in haar drijfnatte hete kutje gleed.

Toen richtte ze zich op en begon langzaam op en neer te wippen. Jeroen zuchtte diep en legde voorzichtig zijn handen op haar borsten, die voor zijn gezicht op en neer dansten. Zachtjes kneedde hij haar tepels die als bruinrode kersjes vooruitstaken. Kim bereed hem steeds wilder, ze was zo geil dat haar kutsap langs zijn stam liep, zijn schaamhaar zat tegen zijn buik geplakt. Hij had wel een paar keer eerder met een meisje gevreeën, maar dat was niet half zo lekker geweest als nu. Kim voelde dat hij al snel weer zou klaarkomen en stak haar hand tussen haar dijen om haar clitje te masseren. Haar orgasme kwam snel, en toen haar kutje zich om zijn pik samenkneep hield Jeroen het ook niet meer. Hevig kreunend en stevig in haar borsten knijpend spoot hij haar tunneltje vol. Toen hun hoogtepunten waren uitgewoed bleven ze nog even zo zitten, zijn langzaam slinkende pik in haar druipende grotje. Jeroen zuchtte diep en grijnsde gelukzalig.

“Wat was dàt lekker” zei hij zachtjes. Kim grinnikte en stond op.

“Blijf maar lekker even zitten, dan schuif ik de pizza’s even in de oven” zei ze en liep naar de keuken. Toen ze terugkwam zat Jeroen nog in de zelfde houding op de bank, wat onderuit gezakt met zijn benen iets uit elkaar. Kim knielde daartussen, pakte zijn nu weer slappe lid vast en begon de resten sperma en kutsap eraf te likken. Verbaasd zag hij hoe zijn pik zich weer op begon te richten, hij had niet gedacht dat dit na twee keer klaarkomen nog zou lukken. Toen ze haar lippen over zijn eikel stulpte en hem begon te pijpen was hij al snel weer op volle oorlogssterkte.

“Wil je me op zijn hondjes nemen?” Vroeg Kim hoopvol. Hij knikte verrast, waarna ze op haar knieën voor de bank ging zitten met haar armen op de zitting leunend. Jeroen ging achter haar zitten en stak zijn stijve tussen haar dijen. Met één hand geleidde ze zijn eikel tussen haar nog steeds glibberige kutlipjes. Soepel gleed hij in haar en hij begon haar met lange trage halen te neuken. “Mm…, lekker!” Fluisterde ze. Toen bracht ze haar hand naar achteren, legde die op haar billenen begon met haar middelvinger haar sterretje te masseren. Af en toe liet ze haar vinger langs haar kutlipjes glijden, waardoor deze flink nat werd en ook haar sterretje begon te glimmen van haar sap. Ze drukte iets harder tegen haar sterretje en toen gleed haar vinger langzaam naar binnen. Wat een geil gezicht was dat, Jeroen keek ademloos hoe zijn pik in en uit haar gleed terwijl haar vinger volledig in haar kontje verdween. Kim liet haar vinger weer uit haar glijden en herhaalde het spelletje, maar nu met twee vingers. Door de wand van haar vagina heen voelde Jeroen de vingers langs zijn pik glijden, dit was hemels!

“Wil je me nu in mijn kontje neuken?” Klonk het zachtjes.

“Graag….” zei hij zachtjes en met schorre stem. Langzaam trok ze haar vingers terug, haar sterretje bleef een beetje open staan. De jongen haalde zijn pik uit haar kutje en zette zijn eikel, glimmend van haar geile sap, tegen het bruine gaatje. Voorzichtig drukte hij door, tot hij voor meer dan de helft in haar zat. Het voelde heerlijk strak en warm, en langzaam begonnen hij haar te neuken. Toen leek het ineens of ze nog nauwer werd. Kim had de paarse vibrator van de bank gepakt en was bezig die in haar spleetje te schuiven. Ze vond het heerlijk om zo volledig gevuld te zijn, en toen de dildo diep genoeg in haar zat zette ze hem aan. Jeroen rilde van genot, hij voelde het ding tegen zijn diep in haar kontje doorgedrongen pik trillen. Hij durfde nauwelijks meer te bewegen, bang dat hij meteen klaar zou komen. Ook Kim genoot volop, ze zette de vibrator nog een standje hoger en toen volgde de explosie. Kermend kwam ze klaar, haar zowel haar kutspieren als haar aarsje trokken ritmisch samen. Dat werd ook Jeroen teveel en met een luide kreet spoot hij zijn zaad in haar darmen. Uitgeput bleef hij over haar heen hangen, tot hij opgeschrikt werd door het gerinkel van een bel.

“De pizza’s zijn klaar schatje” zei ze, en toen met een brede grijns “we gaan eerst even eten en daarna lekker naar bed om het af te maken…”

RonZ

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *