Mia is een mooie meid

()

En dat weet ze.

Ze heeft felle blauwe ogen en lang donker haar dat ze in verschillende stijlen draagt. Hoewel ze net achttien is kleedt ze zich overwegend supersexy. Als ze in het weekend uit gaat draagt ze meestal een kort zwart rokje, zwarte leren laarzen en een topje waarin haar stevige B cup goed uitkomt. Als ze haar donkere haren dan ook nog een in twee staartjes aan de zijkant draagt, ziet ze er helemaal lekker uit. Meisjesachtig en toch volwassen.

Ik was haar zo wel eens een paar keer tegengekomen als ik met mijn vrienden op stap was. Mia houdt van flirten en heeft daar succes mee. Ze kan elke kerel krijgen die ze wil. Kort na de zomervakantie kwam ik haar weer tegen tijdens een avondje stappen. Erik was ook mee. Ik raakte met Mia aan de praat over mijn vakantie. Ik bood haar een biertje aan en stelde haar voor aan Erik die zich in ons gesprek mengde. Het werd supergezellig en ze bleef de hele avond met ons kletsen. Tegen sluitingstijd nodigde ik Erik en Mia uit om bij mij thuis nog wat te drinken. Erik had natuurlijk wel zin om Marina weer te zien maar ik moest hem teleurstellen. Marina had nachtdienst. Mia kwam tussen ons in lopen.

“Och, gelukkig hebben jullie mij nog als gezelschap”, sprak ze op vleiende toon. Ik gaf Erik een knipoog en hij wist genoeg…

Zo zaten we een half uurtje later bij mij thuis met z’n drieën op de sofa van een drankje te genieten. Erik vroeg of Mia’s ouders zich niet ongerust zou maken, gezien het tijdstip. Mia, ondertussen behoorlijk dronken, lachte uitdagend.

“Dat kan me helemaal niets schelen. Ik zit hier van een heerlijk drankje te genieten tussen twee toffe kerels in. Dan zijn mijn ouders wel het laatste waar ik aan denk. Trouwens, ze zijn een weekendje weg…

En jij dan Erik? Zal jouw vrouw niet ongerust te worden?”

Erik en ik keken elkaar grijnzend aan.

“Mwaah”, sprak hij op geheimzinnige toon. “We laten elkaar vrij”. Hij wees in mijn richting. “Net zoals hij en Marina elkaar vrij laten. Mia keek mij nieuwsgierig aan.

“Oh ja, dus ik zit nu met twee vrije mannen op de bank? Jullie gedragen je toch wel hè, in het bijzijn van een net meisje?” Ze grinnikte en de blik in ogen zei dat ze het tegenovergestelde verwachtte en wilde.

Erik en ik legden vrijwel tegelijkertijd een hand op haar knie.

“Nette meisjes gaan midden in de nacht niet met twee mannen mee naar huis. En terwijl hij dat zei gleed Erik zijn hand langzaam omhoog langs haar naakte dijbeen, richting haar korte rokje. Mia slaakte een klein gilletje en prikte mij en Erik speels met een vinger in ons middel.

“Oh, stelletje beesten, een jong en onschuldig meisje verleiden, hoe durven jullie”. Ze keek Erik diep in zijn ogen en vervolgens draaide haar zwoele blik naar mij.

Ik verplaatste mijn hand naar haar middel en schoof mijn vingers onder haar topje dat ik langzaam omhoog begon te schuiven.

“Volgens mij ben je helemaal niet zo onschuldig Mia”, zei ik op uitdagende toon.

Erik’s hand gleed ondertussen onder Mia’s korte zwarte rokje. Het geile tienertje begon sneller ademen, ze spreidde haar benen een klein stukje zodat Erik de kans kreeg om zijn vingers onder haar slipje te schuiven.

“Oh, ja…”, klonk het nauwelijks hoorbaar uit Mia’s mond. We wisten dat ze dit wilde, het hing al een uur of twee in de lucht.

Mia deed niet moeilijk en liet zich steeds luider kreunend door ons betasten. Ik schoof haar topje nu hoog genoeg en maakte met een snelle beweging haar sexy BH los. Ik kneep in haar stevige tietjes en speelde met haar steeds harder wordende tepels. Mia gaf zich nog niet helemaal maar toen ik mijn lippen op een van haar harde knopjes zette en er aan begon te zuigen veerde ze op.

“Oh, waarom ook niet”, kreunde ze. En ze draaide haar hoofd in mijn richting, pakte me vol op mijn mond en duwde haar tong tussen mijn lippen. Erik schoof het slipje van Mia’s billen, trok haar rokje uit en vingerde haar vochtige kutje. We zoenden en vingerden haar om beurten. Na een kwartiertje stond ik op.

“Kom op, we gaan naar boven”.

Mia en Erik volgden mij naar de slaapkamer. Erik nam mijn digitale camera mee en begon foto’s te maken op het moment dat ik achter Mia stond. Ik zoende haar in haar nek, betastte haar heerlijke tieten en gleed met mijn rechterhand over haar nu drijfnatte spleetje. Ze kreunde gewillig en greep mijn harde pik vast die ze uit mijn broek had bevrijd. Langzaam trok ze me af.

Erik en ik trokken nu ook onze kleren uit. Mia kwam tussen ons in staan, pakte onze pikken beet en begon te rukken. We speelden om beurten met haar kutje en tieten. Af en toe hield ze onze pikken tegen elkaar en wreef ze met onze vochtige eikels tegen haar klitje.

“Hm…, dat vinden jullie wel geil hè? Lekkere mannen van me. Ik wil jullie!”.

Ze knielde en keek me intens geil aan. Haar hand gleed over mijn harde staaf richting mijn ballen. Ze opende haar mond, gleed met haar tong langzaam over haar lippen en vervolgens over mijn vochtige eikel. Haar hand kneedde nu mijn ballen en haar tong gleed verder langs mijn pik. Omlaag en weer omhoog. Met het puntje van haar tong bewerkte ze nu razend snel mijn kloppende eikel.

“Ah, ha, ja…ah…oh, je maakt me gek schatje. Kom op, zuig me af, neem hem in je mond!”

Haar volle lippen sloten zich om mijn harde lul en ze begon mij ongelooflijk lekker te pijpen terwijl ze Erik bleef afrukken. Aan de blik in haar ogen zag ik dat ze het supergeil vond om zo te worden gebruikt.

Na een paar minuten wisselde ze van pik in haar mondje en voelde ik haar hand om mijn paal. Zo ging ze een tijdje door met ons om beurten af te zuigen. Toen pakte ze onze pikken weer vast, trok ze tegen elkaar en nam onze eikels gelijktijdig in haar mond. Ah, dit was geil zeg. We probeerden zover mogelijk door te duwen. Het wond Erik en mij op om onze pikken zo tegen elkaar te voelen.

Iets later legden we Mia op het bed.

Ik knielde op het voeteneind en begon haar kutje stevig te vingeren.

Erik ging naast het bed staan en liet zich afrukken terwijl hij foto’s bleef nemen.

Toen ik mijn tong over Mia’s klitje liet glijden en haar stevig begon te beffen liet ze Erik even met rust. Geil kreunend genoot ze van mijn tong en vingers. Ze draaide met haar slanke heupen en duwde haar natte tienerspleet tegen mijn gezicht. Erik moedige ons aan en bleef foto’s nemen. Hij pauzeerde even met fotograferen toen Mia haar hoofd richting zijn lekkere lul draaide en ze hem weer wellustig begon te pijpen. Erik kreunde van genot en legde een hand achter haar hoofd. Hij pakte haar bij haar rosse haren, hield haar hoofd op die manier stevig vast en begon haar diep en hard in haar mond te neuken. Hij keek in Mia’s nu wijd opengesperde ogen. Ze hapte naar adem, maar Erik bleef haar stevig in haar mond beuken. Uit haar keel klonken dierlijke geluiden.

Erik gromde: “Ja,ah… zuig me dan geil beest, laat me voelen dat je een lekker pijpsletje bent. Ik zal je mondje eens goed volspuiten, je gaat het slikken! Ah, wat ben je lekker, oh!”

Ik stopte met beffen zodat Erik zijn geile lusten op mijn buurmeisje kon botvieren.

Mia ging op de rand van het bed zitten en gaf Erik nu al haar hete aandacht. Ze klemde haar handen om zijn billen, duwde een vinger in zijn kont en liet zich ondertussen stevig in haar mondje neuken. Langs haar lippen droop al wat van Erik’s voorvocht, vermengt met haar speeksel. Ondertussen klonken soppende geluiden bij elke stoot in haar pijpmondje. Erik ging helemaal los. Hij gooide zijn hoofd achterover, pakte Mia’s hoofd nu met beide handen stevig vast en duwde zijn dikke lul tot zijn ballen in haar mond. Mia gromde en stikte bijna toen Erik zijn warme sperma in haar keel spoot. Na de eerste golf trok hij zijn paal uit haar mond, nam zijn pik in zijn hand en rukte zich leeg. Een, twee, drie stralen golfden over haar gezicht. Het witte goedje droop van haar voorhoofd, haar wangen en langs haar lippen. Mia haalde diepe adem en wreef vervolgens het zaad van haar gezicht met haar vingers in haar mond. Ze likte alles op en slikte het door waarbij ze ons botergeil aankeek. Haar tong gleed langs haar lippen, ze beet op haar onderlip en slaakte een diepe zucht. “Oh, ja! Mm… man, dat was geil”.

Ik vond het tijd geworden om haar eens goed te neuken en ging overdwars op het bed liggen. Mijn pik stond uitnodigend recht omhoog. Mia kwam met haar rug naar mij toe op mij zitten en ik vulde haar drijfnatte spleet met mijn dikke neukstaaf. Ze bewoog langzaam op mijn pik op en neer waarbij ik met mijn hand langs haar gevoelige klitje wreef. Toen zette ze haar handen naast mijn hoofd, richtte zich een stukje op en begon me nu uiterst geil te neuken.

Ze schoof ver omhoog maar liet mijn pik net niet uit haar kutje ontsnappen, om hem vervolgens weer diep in haar te laten glijden.

Ah…, ze maakte me gek van wellust. Erik had ondertussen het fototoestel weer ter hand genomen. Terwijl Mia me zo lekker neukte pakte ik af en toe haar tieten stevig vast. Ik kneep er in en trok aan haar keiharde tepels. Ze begon steeds heftiger te hijgen. Mijn pik begon te kloppen en ik wilde haar nu keihard nemen.

“Op je rug”, sprak ik op bevelende toon. Ze keek me als een onschuldig meisje aan.

“Neuk me dan, laat me je pik maar goed voelen, naai me!”.

Ik duwde haar benen uit elkaar en kwam tussen haar gewillige dijen staan. Ik legde mijn handen langs haar bovenbenen en ramde mijn pik nu diep in haar. Mia gilde van geilheid. Ik beukte mijn knuppel nu krachtig in haar soppende spleet, wreef met mijn vinger over haar klit en liet haar trillend klaarkomen. “Ja,ah, ja,ah, oh God! Ik kom, ik kom…  Ja! Ah, oh, geile dekhengst! Wat lekker!”

Ik liet haar even bijkomen, pakte haar tieten daarna weer vast en neukte verder. Ze lag wild onder me te kronkelen en liet zich gewillig pakken. Ze merkte aan mijn gehijg en mijn snellere stoten dat ik ging komen.

“Spuit me vol, kom in me, ik wil je zaad in me voelen, lekkere dekhengst, vul me!” Mijn pik begon te kloppen, het werd zwart voor mijn ogen en ik voelde mijn zaad naar buiten schieten. Ik vulde haar neukspleetje met mijn warme zaad. Uitgeput viel ik bovenop haar.

“Hm… blijf nog even lekker in me zitten, je bent zo lekker schatje”, fluisterde ze teder in mijn oor. Ik draaide nog wat met mijn heupen en merkte dat mijn zaad voor een deel uit haar kutje droop. Ik zoende haar vol op haar mond en perste mijn tong tussen haar lippen. Wild zoenend lagen we op bed. Haar nagels duwde ze krachtig in mijn rug en ze klemde mijn lichaam met haar benen tegen het hare. Erik zat naast ons en trok aan zijn pik die ondertussen weer fier omhoog wees.

Mia liet me los en ik ging naast Erik zitten. Terwijl ze haar tieten streelde en mijn zaad langs haar dijen wreef draaide ze onze richting op. Ze ging op handen en knieën zitten en nam Erik’s lul weer tussen haar lippen.

“Wacht even, nu wil ik je neuken schat”, zei hij haar.

Mia keek hem geil aan en draaide haar kontje in zijn richting. Erik knielde achter haar, pakte haar heupen vast en schoof zijn knots tegen haar billen. “Neen! Niet in mijn kontje, dat doe je thuis maar!” Dus daar werd even een mauw aan gepast.

Nu was het Erik’s beurt om haar stevig door te neuken waarbij ik eerst toekeek. Ze genoot van zijn krachtige stoten in haar strakke kutje en kreunde hevig. Haar tieten schudden wild op en neer.

Mijn pik begon zich weer op te richten en ik kwam voor haar gezicht staan. Terwijl Erik haar nog steeds achterlangs neukte, pijpte ze mij gulzig. Ah, wat was dit geil zeg! We namen haar bruut. Ik werd hier zo supergeil van dat ik mijn zaad voor de tweede keer voelde komen. Ze pijpte me geweldig lekker! Ik trok me nu voor haar geile gezicht af en spoot tegen haar lippen en op haar uitgestoken tong. Toen werd ze door Erik met kracht op haar rug gedraaid. Hij zat nog steeds op zijn knieën, trok haar benen omhoog en duwde zijn paal weer in haar spleet. Hij neukte haar met alle kracht die hij nog in zich had en werd nog heter bij de blik op haar door mij ondergespoten gezicht.

Ze hijgde met wijd open mond, mijn zaad nog op haar lippen. En we hoorden Erik grommend klaarkomen. Hij spoot zijn lading over haar buik en tieten. Mia nam zijn staaf nog even in haar mond en likte hem schoon waarna ze zijn sperma over haar lichaam uitwreef. Uitgeput vielen Erik en ik elk aan een kant naast haar op bed. We speelden nog wat met haar borsten en ik vingerde haar tot ze wederom kreunend en trillend klaarkwam.

Hierna sprong Erik onder de douche en nam afscheid. Mia vond het ook tijd om te gaan. Over twee uurtjes zou mijn vriendin thuis komen.

“Het lijkt me wel spannend als ze ons betrapt”, zei ik tegen Mia.

Ze keek me onderzoekend aan en zei dat ik wel erg ruimdenkend was. Dat klopte wel ja.

“Maar dat is Marina ook. Ik denk dat ze jou wel lekker vindt. Zou je het niet eens met haar erbij willen doen?” Vroeg ik.

Mia grijnsde. “Oh, ik heb het wel vaker met een vrouw gedaan, maar nog nooit een triootje met twee vrouwen en een man. Lijkt me ook wel eens spannend ja”.

Ik stelde haar voor om te blijven slapen en te zien wat er over twee uurtjes zou gebeuren. Ik wist dat Marina ons buurmeisje ook erg aantrekkelijk vond, dat ze zeker in zou zijn voor een triootje met haar erbij en dat ze het als een geile verrassing zou beschouwen als ze mij met Mia in bed aantrof.

Dus bleef Mia slapen. Nog twee uurtjes voordat Marina thuis zou komen…

Wat voor geile dingen er toen gebeurden, dat is voor een volgende keer…

Ronald

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *