Panty party IV

()

Door het nieuwe blog en de presentatie is de panty weer gaan kriebelen en schrijf ik met plezier voor jullie Deel IV van Panty Party.

Even terug kijken.

Ik had geneukt eerst alleen met Inge, in jarretels met kousen en schoen. Toen Anne er bij gehaald in een panty. Een heerlijk schouwspel gezien van 2 vrouwen met elkaar. Me laten uit- en weer aankleden door een vrouw. Ik was gepijpt met een panty om mijn lul. Daarna heb ik gezien hoe een vrouw elegant alleen kan klaarkomen. Waarna ik nog eens gepijpt werd met mijn kont in een panty waar een gat in gemaakt was om mijn lul door te steken. Nu moest ik me omkleden in jarretels, kousen met de schoenen en dan maar afwachten. Kon het nog beter worden?

Ik trok de panty met tegenzin uit want het was eigenlijk best een lekker gevoel. Ik kon er wel aan wennen maar wilde dat ook weer niet omdat het dan gewoon zou worden en niet meer speciaal. Toch deed ik het want ik wilde eigenlijk wel naar boven om te kijken wat Inge en Anne aan het doen waren. Inge wilde dan ook geneukt worden door een vrouw dus ik had wel een idee wat er boven zou gaan afspelen. Ik trok de panty uit en zocht de kousen en jarretels, nee die liggen natuurlijk nog boven. Shit, heb ik weer. Inge zal niet blij zijn als ik binnen kom zonder mijn kleren aan. De panty trok ik toch maar weer aan, was ik in ieder geval niet naakt als ik de kamer in zou lopen. Toen ik de trap op liep hoorde ik de douche lopen en dacht dat ik mazzel had. Kon ik snel de spullen pakken en weer naar beneden lopen om me daar om te kleden. Ik deed de deur open van de kamer en daar zag ik Inge staan met haar rug naar mij toe.

“Zo mannetje zonder te kijken weet ik dat je niet de juiste kleren aan hebt, klopt dat?”

“Ja Inge dat klopt, de kleren die ik aan moet trekken liggen hier op de stoel en ik hoopte dat jij met Anne samen onder de douche stond. Krijg ik nu straf?”

“Daar moet ik even over nadenken, pak je spullen nu maar en dan pas weer boven komen als je klaar bent.” Ik pakte snel de spullen en liep naar beneden. We gaan wel zien wat we straks te zien krijgen, ze zijn allebei naakt dus misschien hebben ze straks wel weer ander lingerie aan. Ik pakte een kous en stak mijn hand erin, wat is het toch een geil gevoel. Ik spreidde mijn handen en voelde het nylon langs mijn vingers glijden en het voelde geweldig. Ik stroopte de kous op en zetten mijn voet erin, nu trok ik heel rustig de kous over mijn been. Bij de tweede kous, hetzelfde ritueel en ik kon hier echt van genieten. Nu vast maken aan de jarretels, hier kwam het besef dat ik die beter eerst aan had kunnen trekken. Mijn kousen gleden iets naar beneden toen ik ging staan om het jarretelgordeltje aan te trekken. Het was best lastig om de haakjes op mijn rug aan elkaar te krijgen, de laatste keer was het Inge die me hielp en nu moest ik het zelf doen.

“Het gordeltje omdraaien en vastmaken, daarna draai je het een half slag om.” Ik draaide mij om en zag het hoofd van Anne om de deur kijken.

“Ja dat zal zeker makkelijker zijn.” zei ik en weg was Anne. Ik draaide het gordeltje om en sloot het voor mijn buik, draaide het om en klaar. Nu de kousen nog vast maken wat ook best wel tegen viel. Ik trok de eerst kous weer een beetje omhoog en begon de kous vast te maken. De voorkant viel wel mee maar aan de achterkant was het toch wat lastiger. Je ziet niet wat je doet dus moest het op gevoel. Ik had mijn kousen en jarretels aan en stapte in de schoenen. Mijn lul stond alweer recht vooruit en kon het niet laten om deze even vast te pakken. Ik trok er licht aan maar liet hem weer snel los, wat als Inge zou kijken en ik zonder toestemming mezelf aan het aftrekken zou zijn. Geil was ik al maar ik werd met de minuut geiler.

Ik pakte de panty en stak mijn hand erin, ik pakte weer mijn lul vast en dit voelde nog beter. Ik stond zo toch even met mezelf te spelen en draaide de panty om mijn lul, maar zo strak dat het voelde als een soort cockring. Ik trok mijn hand uit de panty en begon de panty om mijn lul en ballen te draaien net als een cockring. Ik trok hem lekker strak aan en knoopte hem vast. Het rokje en de blouse erover en ik kon naar boven. Voorzichtig liep ik de trap op, ik hoorde niet veel. De deur was dicht en ik klopte voorzichtig op de deur.

“Even wachten want ik ben nog niet zover.” stil stond ik voor de deur en ik kon niet horen wat Inge en Anne aan het bespreken waren.

“Ben je aangekleed zoals gevraagd?”

“Ja Inge ik ben aangekleed zoals Anne gezegd heeft.”

“Draai je om met je rug naar de deur” ik draaide me om en zei “Ik sta met mijn rug naar de deur Inge.” Ik hoorde de deur open gaan en ik kreeg een blinddoek voor.

“Zo nu even rustig omdraaien en en dan naar voren stappen de kamer in.” ik deed wat me opgedragen werd en liep de kamer in. Ik voelde iets mijn elleboog vastpakken maar het was voor mijn gevoel geen huid op huid. Ik liet me door de kamer loodsen en werd voor mijn gevoel in het midden van de kamer neergezet.

“Zo mannetje of moeten we vrouwtje zeggen?” Inge stelde de vraag nogal streng. “Wat jij wil Inge, jij bepaalt of ik nu een meisje of een jongen ben.” “Dan ben je nu een meisje en gaan wij als 3 meiden eens een leuke tijd beleven. Anne help deze dame is van haar blouse en rok af.” ik voelde weer dat ik aangeraakt werd maar weer geen huid op huid. Zou Anne handschoenen aan hebben?

Ik liet het over mij heen komen en voelde dat de blouse verder opengemaakt en uitgetrokken werd. Daarna volgde het rokje en stond ik in mijn lingerie voor de dames, of achter de dames want daar had ik geen idee van.

“Wat zie ik daar nu weer? heeft dit meisje een panty om haar klitje gedraaid? ik kan het niet goed zien.” Ik voelde dat mijn lul gepakt werd en dat iemand deze heen en weer bewoog om te kijken wat ik nu gedaan had. “Hij heeft een panty om het klitje gedraaid Inge, maar het is wel een boel panty zo.” “Anne haal dat er maar vanaf maar doe dit er maar omheen.” Anne begon de panty uit de knoop te halen en mijn lul kreeg weer wat meer bloed, het tintelde iets.

Daarna voelde ik dat er met nylon over mijn lul gewreven werd, hij was al stijf maar een iets stijver was toch mogelijk. “Anne zit dit meisje niet zo te pesten en doe het om de basis van zijn lul en ballen.” Anne begon het nylon om mijn basis heen te leggen en trok dit stevig aan. “Nog iets harder aantrekken, vindt het meisje lekker volgens mij.” Anne trok iets harder en het voelde pijnlijk maar ook geil aan.

“Zo meisje nu ga jij eens lekker op het bed liggen en doe jij je handen wijd.” Ik werd naar het bed begeleid en liet me op het bed zakken. “Ga maar hoger liggen en doe je armen wijd.” ik bewoog me op mijn rug verder naar het hoofdeind van het bed. “Zo is het goed, armen wijd”

Ik spreidde me armen en voelde aan beide kanten dat ik werd vastgemaakt met nylon. Ik kon mijn armen maar een klein beetje bewegen.

“Anne nu ons meisje op bed ligt en geen kant uit kan mag de blinddoek af.” Ik voelde Anne op het bed komen en mijn blinddoek af doen. De kamer was niet helder verlicht maar er stonden kaarsen die een mooi romantisch licht verspreidde die de dames een mooi silhouet gaven.

Ik moest even wennen maar keek in het mooie gezichtje van Anne, ze had een glimlach op haar mond die heel prettig was om te zien. “Dag schoonheid, ga jij straks samen met ons de vrouwen liefde verkennen?” ik keek Anne aan en wilde iets zeggen. Anne drukte een vinger op mijn mond zodat ik niets zei.

“Nee laat ons het woord maar doen en je mag alleen iets zeggen als wij dat vragen, oke? je mag nu antwoord geven.” “Ja Anne, ik zal mijn mond houden totdat jullie iets vragen.”

Ik kon nu even mijn hoofd draaien zodat ik Anne op kon nemen. Het eerste wat ik zag waren de witte handschoenen die Anne aan had. Ze kwamen tot boven haar ellebogen, toen ik er tussendoor keek zag ik de mooie borstpartij in een wit half cups bh’tje zitten. Toen Anne zich oprichtte zag ik dat ze ook een wit gordeltje aan had met witte kousen. Ik draaide mijn hoofd naar de andere kant en daar zag ik Inge staan. Inge had een witte catsuit aangetrokken met witte laarzen tot aan haar dijen. Ze stond daar met een buttplug in haar handen te glimlachen. “Zo meisje welkom bij de meiden, we gaan je zo inwijden in de vrouwen liefde dus zullen wij je kutje eens kennis laten maken met wat lieve vriendjes.” Inge kroop nu op bed en ging richting mijn kruis. Ik tilde mijn hoofd op maar werd achterover gedrukt door Anne. “Meisje nu wil ik dat je als lief meisje mijn kutje gaat verwennen met je mondje. Dus mondje open maar zonder geluid en steek dat tongetje maar uit.” Natuurlijk voldeed ik aan haar verzoek en zag dat Anne over me heen kwam zitten. Ik stak mijn tong uit en voelde haar kutje mijn tong raken, ik begon haar kutje te likken en hoorde Anne kreunen.

Opeens voelde ik iets tegen mijn kont drukken, Inge was bezig om de buttplug in mijn kont te duwen. Heel rustig drukte Inge de buttplug naar binnen en liet me steeds even wennen. “Zo meisje nu ben je daar ook geen maagd meer.” het voelde niet eens verkeerd en zeker niet toen Inge mijn lul vast pakte en er mee begon te spelen.

“Zo Anne nu is het genoeg, kom van ons meisje haar gezicht af en laat mij je aankleden. ”Anne kwam met tegenzin van mijn gezicht af maar wilde Inge niet tegenspreken.

Inge loste mijn lul en liet stapte van het bed af.

“Kom eens voor me staan lieve Anne en geef me eens een kusje.” Ik hoorde beide dames lopen in de kamer, Anne had dus ook schoenen of laarzen aan want het geluid van hakken klonk als muziek in mijn oren.

Ik tilde mijn hoofd iets op en zag 2 heerlijke vrouwen met elkaar zoenen, de kaarsen erachter gaven het een mooie romantische sfeer. Inge trok zich terug en aaide Anne over haar wang. “Zo meisje draai jij je eens om en blijf even zo staan.” Inge liep weg naar de kast en haalde er iets uit. Ik kreeg kramp in mijn nek van het omhoog houden van mijn hoofd waardoor ik deze weer rustig op het bed legde. Ik kon dus niets zien van wat er gebeurde.

“Zit het goed?” hoorde ik Inge vragen. “Ja het zit prima, voelt ook wel lekker dit.”

Ik probeerde weer omhoog te komen met mijn hoofd maar werd op een lieve toon toegesproken. “Meisje laat je hoofd maar op het bed liggen, wij komen wel naar je toe zodat je het goed kan zien.” Ik hoorde de hakjes weer in mijn richting komen waardoor ik rustig bleef liggen.

“Meisje, nu even iets naar beneden schuiven zodat je hoofd iets lager komt te liggen.” Ik probeerde dit maar mijn armen zaten vast. Ik voelde dat de dames het nylon om mijn polsen iets losser hadden gedaan waardoor ik iets naar beneden kon schuiven.

“Stop maar dat moet ver genoeg zijn.” Inge kwam nu met haar laarzen over mij heen zitten en positioneerde zich zo dat ik haar kutje goed kon zien. Het was bijna standje 69 alleen kon ik niet bij haar kutje komen. Ik voelde dat Anne ook op bed kwam en zich over mijn gezicht zetten. Ik keek een beetje omhoog en zag een lul hangen.

“Meisje wil jij deze lul eens vochtig maken?” en de eikel van de kunstlul werd in mijn mond geduwd. Ik begon eraan te zuigen en likte de eikel met mijn tong. Het werd goed ontvangen door Anne die mij complimentjes gaf. “Het meisje is volgens mij geen maagd meer in haar mondje Inge, ze pijpt als een volleerde hoer.” Ik vond het wel leuk om dit te horen maar het was toch echt de eerste lul die ik in mijn mond had.

“Stoppen nu jullie 2 en duw die natte kunstlul maar lekker in mijn kutje.” “Ja Inge ik zal je nu neuken en ons meisje mag kijken van dichtbij.” Anne trok de kunstlul uit mijn mond en plaatste hem voor het kutje van Inge.

“Zo Inge hier is je lang verwachte wens die uit gaat komen.” en ik zag dat Anne rustig de lul in het kutje van Inge duwde. Ze moest even iets naar voren komen om de hele lul bij inge naar binnen te schuiven.

“O… ja… Anne….dit is waar ik al zo lang naar verlang. Stop die geile leuter in mijn slettenkut en neuk me naar de zevende hemel.” Anne begon in een rustig tempo Inge te neuken en het gekreun van beide dames vulde de kamer.

“Hier heb je eindelijk je geil voorbindpenis in je kut, geil wijf. Ik zal je straks ook nog in je reet neuken met dat ding.”

“O Ja…, lekker in mijn reet. maar nu nog verder in mijn kutje.”

Ik zag Anne aanzetten en een steviger tempo aannemen. Jezus wat was dit een een geil gezicht. Als Inge nu aan mijn lul zou zitten zou ik een orgasme niet tegen kunnen houden. Gelukkig was ze bezig om klaar te komen en had ze even geen aandacht voor mijn lul.

“Ja… da… ar ko… mt heet…Ja…!” Inge kwam klaar op de kunstlul waar Anne haar mee aan het neuken was en hoe. Inge liet zich voorover vallen en was even van de wereld. Anne bleef rustig zitten en deed even helemaal niets. Na een minuutje of zo zei Inge.

“Anne trek die lul eens uit mijn kutje en laat deze even schoonmaken door ons meisje.” Anne trok heel voorzichtig de kunstlul uit het kutje van Inge en schoof iets naar achter. De lul kwam op mijn gezicht terecht en de eikel ter hoogte van mijn mond. Ik stak mijn tong uit en begon de eikel schoon te likken. Anne ging iets verzitten zodat ik de lul wat verder naar binnen kon zuigen. Ik voelde de eikel tegen mijn huig aan komen en begon te kokhalzen.

“Het meisje moet het nog leren Anne dus dit is ver genoeg.” zei Inge op een rustige toon.

“Maak ons meisje maar los want dat heeft ze wel verdiend.” Anne en Inge maakten allebei mijn armen los waardoor ik mijn stramme stijve spieren iets kon ontspannen en naast me neer kon leggen. Ik wilde niets pakken al moest ik me wel beheersen. Inge liep op Anne af en begon haar te zoenen, zeker een minuut lang stonden ze hevig te tongen. Inge trok zich terug en fluisterde iets in de oren van Anne die weer begon te glimlachen. “Oké Inge jij bent de baas dus ik doe wat je vraagt.”

“Zo meisje nu ben jij aan de beurt, je hebt een mooi schouwspel gezien tussen 2 vrouwen waarvan 1 vrouw een kunstlul om had. Nu mag je mij neuken net als Anne net deed.” Ik keek vragend naar Inge die dit ook zag. “Wil je wat vragen of zeggen meisje?” ik knikte dat ik wat wilde zeggen. “Oké je hebt toestemming om wat te zeggen meisje.”

“Inge ik heb nog nooit zo iets mooi gezien van dichtbij, ik ben hier zo verschrikkelijk geil van geworden dat ik denk dat ik mijn orgasme niet kan ophouden als ik mijn lul in jou heerlijke kutje stop.” ik moest het zeggen want het leek wel of ik springen stond, alleen al kijken kon me klaar laten komen, was mijn gedachten.

“Zo ons meisje kan zich niet beheersen. Dan heeft ons meisje een probleem want ik wil nu wel geneukt worden.” Inge keek me streng aan en zei op een nog strengere toon. “Als je klaarkomt voordat ik het zeg is dit je laatste neuk beurt geweest.”

“Ja Inge, ik zal je niet teleurstellen” zei ik enigszins verlegen.

Inge ging op haar rug liggen en zei “Ik wil dat je eerst je meisjes klitje in mijn kutje stopt en deze er rustig in laat zitten zodat je kan wennen.” Ik kroop tussen de benen van Inge en plaatsten mijn lul tussen de schaamlippen van Inge. Ik liet mijn lul heel rustig in het kutje van Inge glijden wat goddelijk aanvoelde. “Jaaa meisje duw je klitje maar lekker diep in mijn slettenkut. O… ja… wat is dat toch lekker…”

Ik was het met Inge eens, het was heerlijk. Ik lag op Inge en ze pakte mijn hoofd vast en trok die naar haar gezicht. “Ik wil tongen meisje dus doe je best.” Onze tongen waren in een gevecht bezig wat ik niet erg vond, de druk op mijn lul nam iets af omdat ik nu gefocust was op het tongen. Plots voelde ik dat de er aan de buttplug getrokken werd, Anne zat achter me en trok de buttplug uit mijn kont.

“Zo meisje nu zullen Inge en ik jou eens lekker in de sandwich nemen, mannen vinden dit altijd geil en lekker maar nu zijn de vrouwtjes eens aan de beurt.” ik voelde de kunstlul tegen mijn kontje aan gezet worden en langzaam verdween de eikel in mijn kont. Ik was gestopt met tongen omdat het gevoel in mijn kont best wel pijnlijk was. Het was de eerste keer dat er best wel een grote lul in mijn kont gestopt werd.

“Zo ons meisje kan de lul hebben Inge, het wordt al een grote meid hé.”

“Zo meisje en nu zal jij moet bewegen zodat ik jou neuk terwijl jij Inge neukt.” Anne had inmiddels de hele lul in mijn kont geduwd zodat ik iets omhoog kwam en Anne naar achter duwde. Mijn lul bleef op mijn eikel in Inge haar kutje zitten waarna ik stopte. Anne begreep op welk punt ik was en hield zich stil. Ik begon mijn lul weer in het kutje van Inge te duwen en de lul in mijn reet gleed er uit. Anne hield het in de gaten zodat de lul niet uit mijn kont gleed. Zo neukte ik Inge en Anne neukte mij. Ik kreeg het minder zwaar dan gedacht, waarschijnlijk door de lul in mijn kont.

“Meisje… ik ga… kom… men….O! Ja…! Daar is het al…” Inge kwam in een orgasme terecht die haar hevig liet bewegen. Ik zette nu ook de gang er in omdat ook ik op springen stond. “Ja geile sletten ook… ik… ga… klaar… komen…!”

Ik spoot mijn lul leeg in het kutje van Inge en viel bovenop haar. Anne bleef mij in mijn kont neuken en ook zei begon te roepen “Ja ik neuk je in je vrouwenkut en ja! Ik kom ook klaar…!”

Ik voelde dat Anne de lul uit me kont trok en in liet me van Inge af glijden. We lagen naast elkaar op bed en waren uitgeteld. Ik in het midden met 2 heerlijke vrouwen naast me.

“Zo mag ik Remco weer zijn dames?”

“Ja hoor schatje je mag weer lekker Remco zijn, vond je het lekker om eens een meisje te zijn?” vroeg Inge.

“Ja ik heb dat altijd al eens willen beleven, alleen dit overtrof wel alle verwachtingen want wie denkt er nu over na om als man een sandwich te worden, ik niet.” Zowel Inge als Anne moesten hierom lachen.

“Ik ga douchen” zei Inge en stond op. Anne deed hetzelfde en liep achter Inge aan. Ik lag nog even op bed toen ineens de voordeurbel ging.

“Doe jij even open Remco.” het was geen vraag maar een opdracht. “Wel je rokje en blouse aantrekken.” Wat er hierna gebeurd zou ik graag willen beschrijven in deel 5 van panty party maar heb graag wat voorbeelden van jullie nodig. Laat me weten wat je graag in deze verhaallijn zou willen lezen. Samen kunnen we er misschien wel een mooi verhaal van maken.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Groetjes,

Remco

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Panty party IV”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *