Van de appel en de boom…

()

Een willekeurige zomerdag. Na het ontbijt met haar kleinzoon ruimt Marleen de tafel af. De jongen gaat naar zijn kamer huiswerk maken en zij besluit om maar meteen de afwas te doen. Gedachteloos neemt ze het afwasteiltje, draait de warmwaterkraan open en voegt er wat afwasmiddel bij. Terwijl ze haar handen in het schuim steekt kijkt ze door het keukenraam naar buiten. Het is nog stil in de straat om deze tijd, hoewel de zon al strak aan de hemel staat. Er beweegt niets, geen sprietje gras, geen blaadje. Het is weliswaar nog vroeg. Maar wat heet vroeg, als ze op de keukenklok kijkt ziet ze dat het toch al negen uur geweest is. In ieder geval belooft het een mooie dag te worden. Haar dochter is met haar man voor zaken naar het buitenland. Vandaar dat zij op het huis moet passen. En natuurlijk op haar kleinzoon.

Om de stilte wat te verbreken zet ze de radio aan voor het nieuws en de actualiteiten. Meteen klinkt er romantische muziek. Ze neuriet mee en in gedachten maakt ze een plan voor de dag. Met haar vriendin naar het winkelcentrum. Een fietstochtje, een wandeling? Opeens valt haar zo maar in om gewoon een uurtje gaan zonnen. Waarom niet? Lekker van het mooie weer genieten. Morgen regent het misschien weer. Maar eerst wil ze een bad nemen om even lekker te ontspannen en wat op te frissen.

Als de afwas aan de kant is loopt ze naar de badkamer. Ze laat het bad vollopen, maakt de ochtendjas los en staat meteen in haar blootje. Voor de passpiegel bekijkt ze haar achterkant. Ze ziet haar billen en haar bilnaad die in een donkere gleuf verdwijnt tussen haar benen. Daarna bekijkt de voorkant, haar borsten, haar buik en benen. Ze wrijft over haar onderbuik en zoekt met de vingers van haar beide handen in het schaamhaar op de tast de clitoris, haar speelknobbeltje. Ze gaat dicht voor de grote spiegel staan, drukt haar onderbuik naar voren en trekt haar schaamlippen een beetje uit elkaar. Haar clitoris, het gevoelige plekje, kan ze nu goed zien. Het is net een klein rood tongetje. Ze kijkt er even naar en ook naar haar bolle venusheuvel en haar grote schaamlippen waarvoor ze zich altijd een beetje gegeneerd heeft. Die combinatie geeft haar kut een overduidelijke vooruitstekende vorm.

Met de huidige strandmode, met hoog opgesneden broekspijpen, is de vorm en grootte van haar venusheuvel altijd goed zichtbaar. Daarom is ze met de nieuwe badmode voortdurend in conflict. Die modetrend is gemaakt op slanke vrouwen. De badpakken zijn weliswaar ook in de grotere maten verkrijgbaar, maar voor de wat gezette vrouwen staan ze niet altijd even charmant. De pasvorm aan de voorzijde ter hoogte van het kruis is niet goed. Daarom moet ze in zomerdag steeds haar Venus-haren bij scheren. En daar heeft ze een hekel aan. Ze kan er zelf niet goed bijkomen en daardoor wordt het een geknoei met die scheerkwast en dat schuim. Haar dochter heeft haar al vaker gezegd dat ze een ladyshave moet kopen.

“Mam koop toch zo een ding, dat heeft toch elke moderne vrouw,” had ze gezegd. Maar dat vindt ze de moeite niet en soms wel eens zonde van dat krullend haar. Trouwens voor wie zou ze het nog moeten doen? Een kaalgeschoren kut is fijn als je een partner hebt. Ze weet dat haar dochter haar kut helemaal kaal scheert. Helemaal kaal is misschien overdreven maar ze heeft er niet veel meer op staan dan in het midden een smal toefje schaamhaar. Nou dat moet ze maar zelf weten. Jammer dat de badpakken van vroeger die alles een beetje verhulden bij volslanke vrouwen niet meer verkrijgbaar zijn.

Als gevolg van de hoog opgesneden pijpen heeft ze aan het strand altijd veel belangstelling van mannen. Zelfs jonge jongens blijven opvallend in haar buurt hangen en blijven op en neer aan het lopen. Soms vindt ze het wel eens spannend en geeft het haar een kick. Dan doet ze net of ze slaapt als ze languit op haar rug aan het strand ligt. Omdat ze ook wel eens nalaat zich bij te scheren weet ze dat haar venusharen opzij uitsteken. Door haar oogwimpers ziet ze de jonge jongens langzaam dicht langs haar lopen. Daarbij wijzen ze vaak in de richting van haar bovenbenen en ziet dat ze van een afstand besmuikt lachen. Dat ze op haar leeftijd nog belangstelling heeft van jongemannen vindt ze wel opwindend. Niet dat ze iets wil met die jonge snuiters, maar de gedachte dat die jongens naar haar kut kijken geeft haar dan een opwindend gevoel.

Zoveel belangstelling krijgen niet alle vrouwen van haar leeftijd. Maar goed, mannen zijn nu eenmaal zo, die lopen allemaal achter hun pik aan. En dat begint al op jonge leeftijd. Als ze kunnen neuken, dan willen ze met iedereen. Misschien heeft ze haar uitgedijde geslachtsdeel overgehouden van de bevallingen. Of is het een gevolg van het feit dat haar man zo zwaar gebouwd was? Immers, als jong meisje was alles toch normaal. Ja, ze is altijd wel zwaar behaard geweest, dat wel. Maar als puber heeft ze nooit enig verschil kunnen ontdekken tussen haar kutje en die van haar vriendinnen.

Gelukkig kon ze met het zware geslacht van haar man goed overweg. Ja, hij was, zoals ze dat eufemistisch zeggen, zwaar gebouwd. En daarbij wilde hij elke dag en soms wel vaker dan èèn keer. Maar dat wilde ze zelf ook wel. Hun manier van vrijen was afhankelijk van de stemming. Soms was zijn lul voor haar een stuk speelgoed, kon ze naar hartenlust haar fantasie uitleven. Dan ging haar man op zijn rug liggen en werd hij door haar vakkundig afgetrokken. Dan weer tergend langzaam en soms snel en fel met de volle hand. Altijd met het licht aan zodat ze alles goed kon zien. Hij was een echte natuurmens met zijn dikke lul en zijn zware gevulde zak. En meestal bepaalde zij dan wanneer hij klaar kwam. Soms waren er van die dagen dat hij voor dekhengst wilde spelen. Dan moest ze van hem op haar knieën zitten en liet zich van achteren bespringen.

Als ze in de juiste stemming was dan liet ze zich soms wel eens in haar kont neuken. Dat viel in het begin niet mee. Later leerde ze zich ontspannen en toen vond ze het zelfs lekker als ze de zware lul van hem naar binnen voelde glijden. Haar sluitspier was heel soepel en sloot zich lekker strak om zijn paardenlul. Maar meestal neukte hij eerst haar kut en als hij klaar kwam stortte hij zijn zaad over haar bilnaad. Maar dan had hij aan èèn keer niet genoeg en wreef met zijn lul haar kontgat vol met zaad. Het vette zaad was een heel goed glijmiddel.

Meestal ging hij direct nadat hij was klaargekomen verder. Dan hoefde hij zijn lul maar voor haar kontgaatje te houden. Als hij even doordrukte dan schoot langzaam zijn vette lul tot aan zijn zak helemaal naar binnen. Dan werd het even volhouden met een lul van meer dan twintig centimeter in haar kontgat. Want als hij haar kontgat neukte dan ging hij diep met zijn brutale vlerk. Dan zwiepte zijn zak tegen haar kont. Maar dat had hij dan nodig om zich als man te manifesteren en dat gunde ze hem. Hij kon zo lekker lang doorgaan. Niet zoals sommige mannen erop en eraf.

Zeker op het laatst na de overgang toen ze niet meer vruchtbaar was, toen hoefde ze nergens meer naar te kijken. Als ze dan helemaal bevredigd was en een aantal keren was klaargekomen, kon hij haar kut of kont zo lekker helemaal volspuiten met zijn zware lul. Ja, hij was erg heet ook toen hij al achteraan in de zestig was. Soms hoefden ze elkaar maar aan te kijken en dan was het weer zover. Zelfs op latere leeftijd werd ze nog onverwacht in de keuken door hem gepakt staande tegen het aanrecht. Of in de garage, als hij aan het knutselen was. Dan werd ze gepakt op de werkbank tussen haar broekspijpen. Dat deden niet veel mannen hem na. En ze vond het fijn dat ze hem nog zo kon bevredigen. Ze krijgt er weer een warm gevoel van. Maar nu was ze al een paar jaar alleen. Ze miste hem wel en niet alleen lichamelijk.

Al deze gedachten winden haar een beetje op nu ze voor de spiegel staat. Ze kan zich wel een orgasme bezorgen maar als ze ziet dat de badkuip vol genoeg is verdringt ze deze gedachte. Met deze gedachten stapt ze in het bad en laat zich langzaam in het bad glijden. Wat heerlijk denkt ze als ze in het warme bad gaat zitten. Maar in het warme water gaan de gedachten aan vroeger en het opwindende gevoel niet weg. Soms heeft ze wel eens een fantasie dat ze door een hele groep mannen achter elkaar geneukt wordt. Dan stelt ze zich voor dat ze op een tafel ligt in een woonkamer en dat er een aantal mannen met grote zware lullen haar om de beurt diep neuken. Dat is haar seksuele fantasie waar ze steeds weer hitsig van wordt. Eerst probeert ze met haar handen onder water zich te bevredigen, maar dat gaat niet zo goed. Dan gaat ze over op een andere methode die ze van haar vriendin heeft geleerd.

Ze draait de douchekop van de slang en houdt een vinger zodanig bij het uitstromende water dat de waterstraal zo dun mogelijk is. Ze drukt haar bovenlichaam boven het water uit en richt de dunne harde waterstraal op haar clitoris. Zo voert ze zich in minder dan een minuut zacht kreunend naar een orgasme. Een beetje beduusd laat ze zich weer in het water zakken en moet ze een paar minuten bijkomen van de emoties. Het is een tijd geleden dat ze het zo nog eens gedaan heeft maar het werkt nog altijd en ze moet er zelf bij glimlachen dat ze nog altijd zo heftig en snel een orgasme kan opwekken op haar leeftijd.

Na tien minuten stapt ze uit bad. Nadat ze zich afgedroogd heeft smeert ze haar gezicht, armen en benen goed in met zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor. Daarna doet ze een witte haarband om haar hoofd. Als ze weer in de spiegel kijkt valt haar oog opeens op de duidelijke scheiding van het badpak op haar huid. Haar borsten hangen als twee dikke witte ballonnen aan haar en ook haar buik is melkwit. Ze houdt haar beide borsten vast en voelt dat ze nog stevig zijn. Ongemerkt begint ze er zacht in te kneden zodat haar tepels hard worden. Wat zou ze graag egaal bruin zijn over haar hele lijf net als zo vele vrouwen. Maar bloot zonnen aan het strand, dat zou nooit in haar opkomen. Zelfs niet zonder bovenstuk zoals haar dochter altijd doet. Maar plotseling overvalt haar het idee om naakt te gaan zonnen in de tuin? Dat idee is nog nooit eerder bij haar opgekomen. Waarom nu niet?

Er is verder niemand thuis, behalve haar kleinzoon en die zit boven huiswerk te maken. Dus heeft een badpak ook geen zin. Maar zou ze wel durven? Naakt zonnen? Stel je voor dat er plotseling toch iemand achterom komt? Nou ja, wat dan nog? Ze ziet er nog goed uit voor haar leeftijd vindt ze. Alleen haar schaamharen zijn wat dunner geworden. Opnieuw trekt ze haar schaamlippen uit elkaar en zoekt met haar wijsvinger opnieuw naar haar gevoelige plekje. Als ze het vleesknopje weer gevonden heeft maakt ze haar wijsvinger een beetje nat met speeksel en wrijft ze er even over. Ze wiebelt met haar achterwerk als het weer begint te kriebelen. Ze voelt dat haar clitoris weer stijf wordt. Als ze nogmaals dicht tegen de spiegel gaat staan, ziet ze haar kittelaartje als een hard piemeltje zo dik als haar pink, tussen haar schaamlippen vooruitsteken. Het geile gevoel van daarnet komt weer terug. Terwijl ze zich staat te vingeren begint haar fantasie weer te werken en krijgt ze herinneringen.

Was er nu maar iemand die met haar wilde vrijen of tussen haar benen wilde likken. Hè ja, lekker sabbelen aan haar kut, daar houdt ze van. Dat heeft ze wel eens vaker laten doen door haar vriendin. Die was daar dol op en ook heel erg bedreven met haar spitse tong. Maar die ziet ze de laatste tijd zo weinig. Die was daar wel voor te vinden en nog voor andere dingen. Ze hebben samen heel wat uitgespookt. Hoe vaak hebben ze wel niet met elkaar liggen vrijen, elkaars kut liggen te beffen en af staan te vingeren. Haar vriendin leerde haar ook vuist-neuken.

Ook kan ze zich nog goed herinneren dat ze door haar vriendin gelikt werd. Die stelde toen voor dat zij op een stoel moest gaan staan zodat zij staande aan haar kut kon likken. Ook heeft ze zich wel eens aan haar kut laten likken door de hond van haar vriendin. Maar dat kwam meer door de hond. Die was altijd tussen haar benen aan het snuffelen. Op een zekere dag moest haar vriendin even om boodschappen. ‘Let jij even op de hond, had haar vriendin gevraagd. Zij zat nog maar net aan de huiskamertafel de krant te lezen toen de hond alweer begon. Omdat hij maar door bleef gaan met snuffelen, heeft ze toen haar jurk omhooggetrokken, haar benen uit elkaar gedaan en haar slipje opzij gehouden. Ze keek niet onder de tafel, deed haar ogen dichten liet de hond zijn gang gaan. Dat was een speciaal gevoel, die ruwe tong over haar kut, dat weet ze nog goed. Die hondentong bezorgde haar snel twee orgasmen. Maar het vervelende was dat de hond onvermoeibaar was. Ook als ze al een paar keer klaar was gekomen wilde hij maar doorgaan. Eigenlijk logisch want hij kwam zelf niet klaar en haar kut werd steeds natter en daardoor bleef hij maar likken.

Toen ze dit aan haar vriendin vertelde kwam ze er achter dat zij het bijna elke dag liet doen. Ze had hem het likken zelf geleerd. Het was een Labrador een mannetje. Nou ja een mannetje, het was wel een man. Tjonge, wat had die hond een lul. Ongelofelijk wat en joekel.

“Ja, nu hij het eenmaal gewend is te likken kan hij het niet meer laten,” voegde ze er veelbetekenend aan toe. Vanaf die tijd lieten de beide vrouwen zich om de beurt door de hond likken, zodat de ander kon kijken.

Weer later is haar vriendin begonnen hem af te trekken als hij haar aan het likken was. Zelf durfde ze dat niet, bang dat hij zou bijten. De eerste keer dat ze dit zag was toen ze weer eens wijdbeens op een stoel ging zitten en zich door de hond aan haar kut liet likken. Ondertussen dat hij aan het likken was bij haar begon haar vriendin de hond onder zijn buik te strelen in de richting van zijn pik. Toen de hond een stijve lul had begon ze hem af te trekken. Terwijl ze achterover leunde zag ze onder aan de buik van de herdershond een donkerrode pik te voorschijn komen. Toen hij goed stijf was boog haar vriendin de hondenpik tussen zijn achterpoten naar achteren.

Zij ging dan achter de hond op de grond zitten en begon aan zijn pik likken. Natuurlijk hadden ze tevoren het tapijt opgerold want toen hij klaar kwam bleef hij maar spuiten. De hele vloer was zeiknat. Haar vriendin vertelde wel eens dat ze zich door haar hond liet neuken. Maar of dat waar was weet ze niet. Ze heeft het haar nooit zien doen maar ze kan het zich wel voorstellen. Ze twijfelt er niet aan omdat ze nu eenmaal voor alles te vinden wat maar met seks te maken had. Maar zij heeft dat nooit gedaan. Trouwens in die periode leefde haar man nog en die was net zo fel als de Duitse herder van haar vriendin.

Hoe het komt weet ze ook niet dat deze gedachten nu bij haar opkomen. Ja, af en toe krijgt ze nog wel eens een wulps gevoel. Maar nu heeft ze het toch wel erg te pakken. Na een paar minuten voelt ze dat ze weer klaarkomt. Als ze een paar vingers in haar kut schuift merkt ze dat ze zeiknat is. Grommend vingert ze zich als een jonge geile vrouw opnieuw naar een hoogtepunt. Ze staat gewoon te trillen op haar benen. Nu moet ze echt van de badkamer af want het wordt anders te gek. Ze begrijpt niet waar die geilheid ineens zo vandaan komt. Ze onderdrukt de wellustige gewaarwording om door te gaan en besluit om toch maar naakt te gaan zonnen. Wat kan het haar schelen. Ze trekt alleen haar badjas aan en loopt naar beneden.

Het is de eerste keer in haar leven dat ze in de tuin van haar dochter naakt gaat zonnen. Het is wel spannend. Alleen al het gevoel naakt in een badjas buiten te lopen. Haar harde tepels schuren aan de binnenkant tegen het ruwe stof van de badjas. Dan herinnert ze zich dat de milieubak aan de straat moet. Ze groet de buurvrouw die ook net naar buiten komt. Ze ziet dat deze alleen een dunne doorzichtige nachtjapon aanheeft.

Als ze samen even bij elkaar blijven staan om een praatje te maken, ziet Marleen bij de buurvrouw haar zware borsten bewegen. De beide tepels maken in het dunne stof twee duidelijk zichtbare bobbels. En onder aan haar buik schijnt een grote zwarte vlek door het flinterdunne stof. Tijdens het gesprek wiebelt de buurvrouw onrustig heen en weer en af en toe drukt ze haar onderbuik zachtjes tegen de milieubak. Ze vertelt dat haar man een vrije dag heeft en nog met de kwast moet werken. Het klinkt een beetje gewaagd vindt Marleen en omdat de buurvrouw op het zelfde moment naar haar knipoogt en de duim tussen twee vingers schuift weet ze zeker dat het dubbelzinnig bedoeld is. Maar Marleen doet net of ze de hint niet begrijpt. Ze heeft zich eenmaal voorgenomen om te gaan zonnen. Omdat ze geen pottenkijkers in de tuin wil vertelt ze dat ze de zolder gaat opruimen.

Nadat ze het gelegenheidspraatje beëindigd hebben loopt Marleen naar de garage. Ze neemt het ligbed en loopt door de achterdeur naar de tuin. Als ze langs de waslijn loopt grijpt ze in de te drogen hangende was. Ja, lekker. Het ruikt zo lekker fris. Ze rekt zich. De lijn hangt te hoog. Oh! Ze voelt haar ochtendjas van boven wijken. De ruwe stof glijdt over haar huid. Een van haar borsten schiet uit de jas. Ze voelt haar zware tiet in de vrije ruimte. De donkere tepel wordt meteen nog harder.

Twee gevoelens strijden in haar. Een schaamtegevoel en een ophitsend gevoel. De zwoele zomerwind schiet onder haar ochtendjas tot tussen haar dijen. Eerst kijkt ze nog eens goed rond of niemand haar kan zien. Dan wipt ze behendig de andere borst ook naar buiten. Ze voelt het natte gras onder haar blote voeten. Heerlijk gevoel is dat. Het lijkt wel of ze vele jaren jonger is geworden en voelt zich opeens heel vitaal. Ze installeert het ligbed omzichtig in de uiterste hoek van de tuin afgeschermd door beplanting en de tuinmuur. Dan zet ze alle schroom van zich af en maakt haar badjas los, laat hem op de grond glijden en gaat piemelnaakt op de stretcher liggen. Ze kijkt dromerig naar haar lange bruine benen en steekt een sigaret op, heel langzaam, in trage gebaren. Ze ligt er uitdagend bij. Haar man zou zich eraan geërgerd hebben. Om haar ogen te beschermen zet ze haar zonnebril op. De warme zonnestralen prikkelen haar huid en warmen haar lijf op.

Eerst gaan haar allerhande gedachten door haar hoofd en denkt ze nog even aan haar geile buurvrouw waarvan de man nog met de kwast moet werken. Die zal wel uitgebreid geneukt worden. Dan denkt ze aan vroeger toen haar man nog leefde, waarmee ze een fijn seksleven gehad heeft. Maar na een tijdje laat ze alle zorgen los. Als haar sigaret is opgerookt dooft ze het sigarettenpeukje. Ze denkt nog even aan haar kleinzoon die na het ontbijt naar zijn kamer gegaan om te studeren. Zijn beide ouders zijn op zakenreis en oma heeft de opdracht om een beetje op te passen. Dan laat ze alle gedachten los, begint te soezen en valt in slaap.

Na een half uurtje schrikt Marleen wakker en voelt de hete zon op haar blote buik schijnen. Ze heeft het er flink warm van gekregen. Omdat ze de eerste keer niet te lang in de zon wil liggen staat ze op. “Ik ga eens kijken of mijn kleinzoon ook werkelijk met zijn huiswerk bezig is,” denkt ze.

Ze trekt haar badjas weer aan en loopt in de richting van de achterdeur om via de keuken naar binnen te gaan omdat ze een glas frisdrank voor hem wil meenemen. Als ze de keuken binnen komt hoort ze keiharde housemuziek van boven komen. “Wat krijgen we nou?” Denkt ze. “Hij zal toch wel met zijn huiswerk bezig zijn?”

Dan loopt ze de trap op. Als ze op de eerste verdieping komt ziet ze de deur van zijn kamer op een kier staan. Ze klopt op de deur en wacht even. Maar er volgt geen reactie. Er zal toch niets gebeurd zijn? Ze roept zacht zijn naam. Maar er komt geen antwoord. Dan duwt ze voorzichtig de deur een beetje verder open en steekt haar hoofd naar binnen. Ze ziet haar kleinzoon met zijn kleren aan op bed liggen. Hij heeft zijn ogen dicht.

De gulp van zijn broek staat wijd open en hij is bezig zich af te trekken.

R & L

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *