Bouwen aan liefde

()

Ik ben bezig in de keuken met de rug naar de buitendeur. De muziek uit de jaren 70 lekker hard, ik sta een beetje mee te dansen op de muziek. Het nadeel is dat ik dan  verder niets hoor. Ik schrik me een hoedje als ik plots keer twee armen om me heen voel. Omdat ik niets heb gehoord, sta ik gelijk helemaal stijf. Een natte zoen gevolgd door een tong verraad dat jij het bent. Je bent achterom gekomen, omdat ik door die harde muziek de bel niet heb gehoord.

“Dag meisje, wat een rotherrie heb jij opstaan, zeg!” Zo is je begroeting. Ik moet er wel om lachen, langzaam draai ik me om, je lippen raken die van mij zachtjes aan. Ik open mijn lippen en voel gelijk je tong er tussendoor glijden. Mijn tong komt jou tegemoet voor een heerlijke zoen. Ik sla mijn armen om je heen. Na een hevige tongzoen laat ik je los, en kijk je aan.

“Ook goeden morgen kerel!” Ik maak me los en loop naar de kamer. Daar zet ik de radio en cd-speler uit. Als ik weer rechtop sta, voel ik weer je armen om me heen glijden. Je bent me achterna gelopen van de keuken naar de kamer. Ik druk me wat steviger tegen je aan, mijn hoofd rust op je schouder. Tegen mijn billen voel ik je lul al een beetje bewegen. Ik sluit mijn ogen en kreun zacht van genoegen. Je draait me om en komt met je gezicht dichterbij. Ik duw je van me af, je kijkt me een beetje verbaasd aan.

“Ik wil je even bekijken, ik heb je lang niet meer gezien,” zeg ik geruststellend. Door die opmerking van mij valt de schrik die ik in je ogen kon lezen, weg. Mijn ogen glijden over je gezicht, mijn hand volgt mijn ogen en ik streel je gezicht even. Ik probeer je gezicht in mij op te nemen, alsof het maanden gaat duren voor we elkaar weer zien. En misschien is dat ook wel zo. Mijn blik gaat naar beneden, mijn hand volgt. Als ik mijn ogen stil houd op je shirt, begint mijn hand je daar te strelen. Heel zachtjes hoor ik je kreunen. Ik kan het niet laten om te glimlachen. Ik geniet hier net zo van als jij dat bij mij doet, als jij me streelt en mij hoort kreunen. Ik voel dat je tepel direct reageert door het shirtje heen. Mijn andere hand gaat naar de andere tepel, maar die gaat direct onder je shirt. Je kreunt al iets harder. Langzaam glijden mijn ogen en mijn handen over je strakke buik naar beneden. Mijn handen glijden langzaam over je broek, maar die bobbel die ik duidelijk afgetekend zie in je strakke broek, raak ik nog niet aan. Zover ben ik nog niet. Ik glij er langs met mijn handen, ga verder naar beneden over je benen. Je hebt nou eenmaal een mooi lichaam, van boven naar beneden, en daar wil ik even uitgebreid van genieten. Als ik mijn handen niet verder naar beneden kan laten glijden, ga ik langzaam met mijn handen naar de achterkant van je benen weer onhoog. Als ze over je billen glijden kreun je weer.

“Ga door, meisje,” hoor ik je zachtjes kreunen. Ik ga verder omhoog langs je rug. Boven aangekomen laat ik ze over je schouders liggen en kijk je aan.

Ik kijk je een beetje gemeen lachend aan, en kom dichterbij om je een vurige zoen te geven. Nu wordt jij een beetje gemeen. Je trekt je terug en laat je handen over mijn schouders naar beneden glijden. Ik wil je handen van mijn armen afschudden, maar daar trap je niet in. Helaas. Van mijn armen ga jij ook verder naar beneden over mijn benen. Ik voel een hand in mijn kruis strelen. Ik kreun hard, daar had ik niet op gerekend. Direct laat je me los, je handen glijden naar boven richting mijn borsten. Mijn tepels staan allang stijf, maar daar kom je niet met je handen. Je gaat met je handen langs mijn borsten verder omhoog, tot je mijn gezicht vast houd. Dan kom jij dichterbij, en dan pas komt die lange, vurige zoen.

Ik sla mijn armen om je heen. Na een poosje laat je me los. Je kijkt me aan, in je ogen zie ik die opwinding die me doet rillen van genot. Ik denk dat je dat ook bij mij kunt zien. Ik pak je hand en doe de kamerdeur open. Als ik voor je de trap op loop, voel ik je hand over mijn billen strelen. Ik blijf even staan, laat mijn hoofd in mijn nek glijden en kreun weer. Direct laat je mijn billen weer los. Je doet net alsof ik niet  mag genieten van wat je doet. Ik draai mijn hoofd om en kijk je aan. Ik zie je lachen, een beetje gemeen. Dan ren ik vlug de trap op naar boven, hier was jij niet op bedacht. Ik ben al in de slaapkamer voor jij boven bent. Als je de slaapkamer binnenkomt, zit ik al op bed te wachten.

“Hé, je bent er eindelijk,” plaag ik je. Je komt naast me zitten, slaat je arm om me heen en geeft me een lange, passievolle tongzoen. Langzaam en voorzichtig druk je me achterover op het bed, tot we allebei liggen. Je hand glijdt vanaf mijn buik over mijn shirt naar boven. Ik druk mijn borsten naar boven, wil graag dat je mijn borsten streelt. Door mijn kleren heen is duidelijk te zien hoe hard mijn tepels zijn. Heel langzaam en zacht ga je er met je duim overheen. Ik kreun en laat je mond los. Mijn ene hand glijdt ook over jouw shirt. Je gaat van de ene borst naar de andere, ik druk mijn borsten nog verder naar boven, naar je hand toe. Je duim speelt weer zijn eigen spelletje met mij tepel, ik kreun nog harder. Je laat je hand naar beneden glijden en als je bij mijn broek bent, ga je weer naar boven, maar dan onder mijn shirt. Over mijn blote buik ga je langzaam omhoog. Je hand streelt mijn borst over mijn bh heen, je wipt mijn borst eruit en rolt even mijn tepel tussen duim en wijsvinger. Als je hand weer weggaat, wil ik me omdraaien naar jou toen, maar je geeft me geen gelegenheid daarvoor. Je komt een stukje overeind en trekt mijn shirt uit. Nu sta je op en gaat op je knieën voor het bed zitten, tussen mijn benen.

Je streelt mijn voeten en gaat heel langzaam over de broek naar boven. Mijn poesje brandt van verlangen, maar daar kom je nog niet. Je handen glijden verder naar boven, je maakt mijn broek los. Ik til mijn billen op van bed, zodat het je wat gemakkelijker lukt om mijn broek uit te trekken. Als je er mee klaar bent, lig ik in een slipje en bh voor je. Je bekijkt mijn lichaam even. Ik richt me op, als ik zit trek ik jouw shirt ook uit. Langzaam glijden mijn handen naar beneden. Ik maak je broek open en zie gelijk je lul naar voren springen. Zoals altijd als we bij elkaar zijn, heb je geen slipje aan. Je stapt uit je broek. Mijn ogen glijden over je mooie lichaam. Je legt je handen op mijn schouders en drukt me weer achterover op bed. Je komt bovenop me liggen. Even blijven we zo liggen, ik voel je keiharde lul op mijn buik kloppen. Je trekt je hoofd iets terug, je kijkt me aan.

“Wat is er, meisje?” Vraag je. Ik veeg een paar tranen uit mijn ogen.

“Niets jochie, ik geniet hier gewoon zoveel van dat ik er wel om kan janken,” zeg ik. Je kust mijn tranen weg en je blijft nog even heerlijk zo boven op me liggen. Als ik wat tot bedaren ben gekomen, begin ik je zachtjes over je rug te strelen. Je kijkt me even aan, je ziet weer het verlangen in mijn ogen. Je laat je lichaam van me afglijden tot je naast me ligt en zachtjes breng je jouw hand naar mijn buik.

Ik ril even van genot. Je voelt mijn rilling, je richt je op een elleboog en kijkt me aan. “Gaat het wel, meisje,” vraag je.

Ik knik, “mm… ga door, mijn lief,” zeg ik zacht.

“Zeker weten?” Vraag je voor de zekerheid.

Ik knik weer, “ik weet dat je er alles wil doen om me te behagen, je zult me niet kwetsen. Dat vertrouwen heb ik in je, dat weet je.”

Je blijft op je elleboog steunen, geeft me een zacht zoentje op mijn wang. Ik draai mijn gezicht naar je toe en we geven elkaar een heerlijke tongzoen. Je hand hervat zijn spel, glijdt onder mijn bh, en als ik me iets opricht maak je mijn bh in één beweging los en uit. Je hand glijdt heel voorzichtig over mijn borst, mijn tepel staat zo stijf dat hij er bijna zeer van doet. Je buigt je voorover en neemt een tepel in je mond. Je tong glijdt zachtjes over mijn tepel.

“Mm…” kreun ik zachtjes.

Je bijt heel voorzichtig in mijn tepel. Als je mijn borst loslaat, glij je met je tong naar mijn andere borst. Die krijgt hetzelfde te verduren. Intussen is je hand al weer verder naar beneden gegaan. Die is intussen bij de rand van mijn slipje gekomen en er glijdt een vinger naar binnen, onder mijn slip. Ik spreid mijn benen, ik geef je de ruimte om te doen wat je wilt doen. Mijn hand glijdt naar je lul, die is nog steeds hard. Je kreunt zachtjes als ik met mijn duim over je eikel ga.

Ondertussen is je vinger al bij mijn klitje gekomen, en dan glij je langzaam verder naar beneden. Bij mijn lipjes aangekomen merk je dat ik al kletsnat ben. Je vinger glijdt zonder moeite naar binnen, en ik voel dat ik al bijna klaarkom. Jij merkt het ook, laat nog een vinger naar binnen glijden, en langzaam begin je jouw hand te bewegen. Je voert het tempo al snel op, omdat je weet dat ik tegen mijn orgasme aanzit. Luid kreunend en met wilde bewegingen kom ik zalig klaar op je hand. Het is maar goed dat ik je lul niet meer vasthoud, anders had ik hem misschien wel fijn geknepen. En dat is niet de bedoeling.

Als ik een beetje bijgekomen ben trek je mijn slip uit. Ik duw je zachtjes achterover, zodat je weer ligt. Nu glijdt mijn tong over je tepels en ik hoor je duidelijk kreunen. Mijn ene hand gaat langzaam naar beneden naar die harde lul. Als ik je lul met mijn hand vast pak, kreun je nog harder. Ik weet dat je gauw klaarkomt, dus ik houd mijn hand even stil. Wel ga ik zelf anders liggen zodat ik je lul een heel klein likje kan geven met het puntje van mijn tong. Je veert overeind alsof je een stroomstoot krijgt. Mensen nog aan toe, wat is dit heerlijk!! Elkaar zo te laten genieten. Ineens schuift mijn mond over je lul heen, tot aan je ballen heb ik hem in mijn mond. Weer blijf ik stil liggen, heel voorzichtig begint mijn tong zijn spel met je lul. Maar niet voor lang, maar dat geeft niet. Na een paar minuten pak je me bij de schouders en drukt me voorzichtig omhoog. Ik laat je lul los die kletsnat is van mijn speeksel. Ik draai me weer om en ga boven op je zitten.

Je lul ligt nog op je buik, mijn kutje ligt daar weer boven op. Ik buig me naar voren, heel even glijdt mijn kutje over je lul naar beneden, en je kreunt. Ik ben ook zo nat, dat het ook heel gemakkelijk glijdt. Mijn hand pakt je lul en leidt hem naar mijn lipjes toe. Dan, in een wilde beweging schiet hij naar binnen door tot hij niet meer verder kan. Weer blijven we even genietend zo liggen. Je kust me op mijn wang, ik draai mijn hoofd naar je toe en mijn mond opent zich op jouw mond. Onze tongen vinden elkaar en spelen hun spel weer. Voorzichtig ga ik één keer op en neer. Je kreunt. Na even gewacht te hebben doe ik het nog een keertje. Zo ga ik even door, een keer op en neer en dan even wachten.

Op een gegeven moment voel ik dat je lul nog dikker wordt en nu ga ik door met bewegen, steeds sneller. Jij gaat nu ook mee in de bewegingen van me, en dan barst het orgasme van je los.

“O! Ja, ik kom klaar!” schreeuw je bijna. Ik ga door met bewegen totdat je lul helemaal leeg is. Met mijn kutspieren melk ik je tot er echt geen druppel in je lul zit. Ik geef je echter geen tijd om bij te komen. In een snelle beweging kom ik omhoog, laat je lul uit me glijden en ga snel met mijn kutje op je mond zitten. Je tong glijdt naar binnen, je drinkt je eigen zaad.

Je gaat door, en dan voel ik ook weer dat mijn orgasme er ook aan komt. Je voelt het ook. Een hand glijdt naar boven en je vinger heeft mijn klitje gevonden en streelt er heerlijk overheen, totdat ik ook een denderend orgasme bereik. Ik haal een been weg van de zijkant van je hoofd, en laat me voorover vallen op bed. Jij schuift omhoog, totdat we weer op gelijke hoogte naast elkaar liggen.

“O, jochie, dat was echt verrukkelijk!” Kan ik maar amper uitbrengen.

“Wat jij deed was ook geweldig, meisje!” Antwoord je met een gelukzalige uitdrukking op je gezicht.

We blijven nog een poosje zo liggen. We liggen heerlijk tegen elkaar aan, armen om elkaar heen. Af en toe geef je me een zoentje, ik geef jou ook af en toe een kus. Nog een laatste innige tongzoen sluit deze fantastische ochtend af. We staan op, gaan naar de badkamer en wassen ons. Als we aangekleed zijn, gaan we weer naar beneden. In de keuken, daar op die plek waar jij je armen om me heen sloeg, geef je me een heerlijke, laatste tongzoen. Dan ga je weg, en dat was dan het einde van een heerlijke ochtend vol passie en heerlijke seks, waar we allebei van genoten hebben.

Thaleia

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *