Een prijsbeest 1.2

()

Dina en ik lagen wat te zonnebaden toen hij als een naakte god uit zee kwam gestapt, de waterdruppels als overtollige kleren van zich afschuddend. Hij had een goed lijf en zijn gespierde schouders, gewelfde borst en platte buik vertelden dat hij het perfect in vorm hield. Neem daarbij schouderlang blauwzwart haar, een kaaklijn die in Hollywood furore zou maken, voeg er een strak kontje aan toe en je hebt een stuk.

Wat mij – en heus mij niet alleen – echter het meest opviel was zijn geslacht, dat zwaar tussen zijn dijen bengelde. Op mijn seksuele identiteitskaart staat in vet gedrukte en dubbel onderlijnde letters “hetero” te lezen, maar voor een fraaie en grote pik ben ik bereid mijn principes tijdelijk achter slot en grendel op te sluiten. Ik vroeg me af hoe het zou zijn toe te zien terwijl zijn lul overeind kwam. Hoe het zou zijn dat warme en kloppende mannenvlees mijn mondholte te laten vullen. Hoe het zou zijn hem te pijpen en hem te laten ejaculeren over mijn gezicht.

Onvermijdelijk kreeg ik een erectie, die ik trachtte te verbergen door me snel op mijn buik te rollen. Ik vermoedde dat hij hier elke morgen kwam zwemmen en aan de zonnebaders te tonen wat ze “niet noodzakelijk” hoefden te missen. Haaien, zo noemde mijn Kroatische ex-vriendin Sonja macho’s als hem die ‘s zomers de stranden afschuimden om rijke en liefst ook mooie toeristen te versieren en zich door hen te laten verwennen. Niet dat de dames in kwestie bedrogen uitkwamen. Voor wat geld, wat nieuwe kleren en enkele lekkere dinertjes kregen zij een lekker mannenlijf en een ruime portie ongecompliceerde vakantieseks. Helemaal geen slechte ruil als je het mij vraagt.

Terwijl hij zich afdroogde liet hij de aanwezige grieten, mokkels, meiden en vrouwen vanuit alle mogelijke invalshoeken naar zijn koopwaar kijken. Er was er meer dan één die haar stijver wordende tepels vergeefs trachtte toe te schrijven aan het zeebriesje. Vanuit mijn ooghoek merkte ik dat ook Dina deze prijshengst aan het keuren was. Zij was weliswaar mijn minnares, maar we mochten wel wat van elkaar. Ze was dus niet in het minst geschokt of verbaasd toen ik haar vroeg “Heb je zin in hem?”

“En jij in hem?” kaatste ze de bal terug.

“Waarom zouden we hem niet kunnen delen?”

“Denk jij dat hij daarvoor in is?”

“Ik zal het hem gaan vragen”

“Ben je gek?”

“Ken jij een betere manier?”

Daar had ze me. Ze kwam overeind en stapte om hem af, de andere vrouwen jaloers makend met haar durf. Ze ging erg dicht tegen hem staan, zodat haar tieten een lichte deuk kregen van zijn borstkas en haar venusheuvel tegen zijn pik aanwreef. Zag ik een trilling door zijn lul gaan of vergiste ik me? Zich op haar tippen oprichtend, fluisterde ze hem wat in het oor. Hij antwoordde kort. Van zijn gezicht kon ik hoegenaamd niet aflezen of hij instemde of afwees. Dina lispelde hem nog enkele zinnen toe, draaide zich om, kwam weer naar mij toe en liet zich naast me in het zand ploffen terwijl hij zijn bokser-short aansjorde en zich onder smachtende blikken verwijderde.

“En?” Vroeg ik nieuwsgierig.

“En wat?” antwoordde Dina alsof ze niet wist waarover ik het had.

Ik maakte daar uit op dat hij ons voorstel afgewezen had en zo snel mogelijk wenste te vergeten dat ze een blauwtje had gelopen. Daarom drong ik ook niet verder aan. Zo erg was het trouwens niet. Tenslotte keken Dina en ik uit op tien zalige dagen in elkaars gezelschap voor haar zakenreis erop zat en ze terug moest naar man en hond. We zouden aan elkaar meer dan genoeg hebben. Die kerel zou niet meer dan een toetje geweest zijn, een zeer aardig toetje weliswaar, maar een toetje. Toen ik Dina ‘s avonds op een zeevruchten trakteerde in één van de binnenstraatjes was ik de hele zaak al lang vergeten. Voor mij was het een perfecte dag geweest, die ik straks hoopte af te ronden met een spetterende vrijpartij in onze kamer of op het strand. Haar te neuken terwijl de zoele golven over ons heen spoelden, leek me een natte droom.

Terwijl ik zo aan het mijmeren was, was het me niet ontgaan dat Dina om de paar minuten naar haar polshorloge keek. Ik vroeg me af vanwaar die zenuwachtigheid. We hadden immers toch heel de nacht voor ons. Was ze zo hitsig dat ze niet langer kon wachten? Of was het al later dan ik dacht? Ik keek naar mijn eigen uurwerk. “Tien uur pas. Nog zo vroeg. Heb je zin om ergens te gaan dansen of….”, legde ik mijn hand onder de tafel suggestief op haar blote dijbeen.

“Tien uur. Zo laat al,” kwam zij overeind. “Meer dan tijd om terug te keren naar ons pension.”

Met berustend schouderophalen, stond ik recht en volgde ik haar. “Jij je zin”, zei ik. “Ik mijn zin?” Bleef ze staan en keek me aan. “Het was verdraaid jouw idee?”

“Mijn idee?” Ik begreep er niets meer van.

“Ben je vanmorgen al vergeten?” Vanmorgen. Ze bedoelde toch niet? “Je bedoelt toch niet?”

“Ja toch wel. We hebben binnen een kwartier een afspraak met Batoesh.”

“Maar ik dacht dat hij je afgewezen had?”

“Ken je me dan niet beter. Heb wat meer vertrouwen in me.”

“Hoe heb je dat in godsnaam voor elkaar gekregen,” was ik toch wel nieuwsgierig geworden.

“Met mijn vrouwelijke charme natuurlijk,” antwoordde ze me om het dan uit te proesten. “Bovendien heb ik hem verteld dat jij er tevreden mee was toe te kijken en dat je daarbovenop nog bereid was voor dat plezier te betalen.”

“Wat! Jij duivelin.”

Och ja, je hoeft er niet bij te blijven als je dat niet wilt,” ging ze verder me te plagen. Ze wist deksels goed dat ik heet werd bij de gedachte voyeur te spelen terwijl zij zich door die dekhengst liet naaien. Trouwens, je wist maar nooit wat de nacht zou brengen. Misschien kreeg ik hem wel zover dat hij mijn reet zou bijspijkeren.

“Lekker,” was ook wat ik dacht toen hij stipt op tijd op kwam dagen. In zijn kraagloze hemd en poffende broek zag hij er inderdaad om uit te kleden uit.

“This is Patrique,” stelde Dina me voor. Ze had zich de moeite kunnen besparen. Zijn onverschillige gelaatsuitdrukking vertelde me beter dan woorden dat het hem geen ene moer kon schelen wie ik was, hoe ik heette en wat ik met Dina had. Het enige wat hij van mij wou, was betaald krijgen en dat was meteen de enige reden dat hij zijn hand naar me uitstak. Och ja, ik hoefde hem helemaal niet aardig te vinden. Het enige wat me aan hem interesseerde was zijn lijf en al wat ik voor hem voelde was lust, niet door emoties verdunde lust. Lust, pure lust. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik voor seks betaalde en dat was een eigenaardige sensatie. Alsof ik zijn lichaam voor enkele uren huurde. Indien ik eerlijk met mezelf was, moest ik toegeven dat de gedachte me een vreemd gevoel van macht gaf en dat vond ik een erg geile sensatie.

Nadat ik mijn portefeuille te voorschijn had gehaald en er meer briefjes van eigenaar waren veranderd dan me lief was, kwam hij verder binnen. Dina wenste geen tijd te verliezen met overbodige plichtplegingen zoals het aanbieden van een glaasje en wat ijdel gebabbel. Hij wist immers wat wij van hem verlangden en wij wisten waarvoor hij hier was. Daarom ging ze hem onmiddellijk voor naar de slaapkamer. Ze begon zich zonder verdere vertoon uit te kleden.

Ik keek toe vanuit de enige zetel. Ik had Dina al meer keren in haar blootje gezien dan ik me kon herinneren. Toch deed haar naakte lijf me telkens weer naar adem happen, zo geil vond ik haar. Meest van al kickte ik op de manier waarop de witte vlekken waar haar slipje en bh hadden gezeten, extra de aandacht vestigden op haar appelronde borsten, haar billen en op haar geslacht. Ik kon bitter weinig begrip opbrengen voor Dina ’s zucht om zo snel mogelijk integraal te bruinen. Dàt maakte haar misschien wel mooier, maar geil was mij veel liever dan mooi.

Batoesh blijkbaar al evenzeer. Zijn ogen gleden als geconcentreerde lichtbundels over die twee bleke driehoeken op haar tieten en die éne tussen haar dijen. Het overkwam hem ongetwijfeld wel vaker tijdens zijn – vakantie job – dat hij een of andere verlepte dame op leeftijd moest voorliegen over haar lang vergane schoonheid terwijl hij zijn erectie trachtte op te peppen met de gedachte aan de stapel rimpelvrije bankbiljetten die ze hem na afloop zou toestoppen. De gulzige blik waarmee hij Dina bekeek was overduidelijk niet gespeeld. Hij zette één stap in haar richting en wou haar in zijn armen nemen.

“Don’ be so impatient”, weerde ze zijn handen af. “You’ll have me in your arms soon enough. But first I want to undress that gorgeous bod of yours.”

Met bedrijvige handen maakte ze zijn hemd los en trok het over zijn schouders. Daarna was het de beurt aan zijn broek die los op zijn voeten viel. Hij droeg een minuscuul klein slipje, waarin het reliëf van zijn geslacht zich scherp aftekende. Ze knielde voor hem, drukte een zoentje tegen het opbollend slipje en kraste door de stof heen over zijn pik. Hij kreunde verrukt. Op haar knieën was Dina achter hem geschoven en stroopte zijn slip over zijn achterwerk naar omlaag. Zijn pik stond naar voren als een schuin geplante lans, de schacht vuistdik, de eikel een vuurrode speerpunt.

Voor één keer bleven mijn dromen achter bij de werkelijkheid. Jezus Christus! In realiteit bleek zijn erectie nog een stuk langer en dikker dan ik vanmorgen had gefantaseerd. Ik kreeg een felle steek van jaloezie maar die afgunst haalde het niet tegen mijn mateloos verlangen om hem af te zuigen en om zijn lul in mijn aars te laten heien. Dina trok zijn billenhelften van elkaar en blies haar hete adem in zijn aars. Weer kreunde hij. Zij stak haar éne hand tussen zijn benen door en klemde zijn zware ballen in haar vuist, ze stevig knedend. Met haar andere hand ging ze om zijn heup heen, vatte ze zijn schacht en trok de huid zover mogelijk naar omlaag, de paars -purperen eikel ontblotend. Zich langs zijn ruggengraat omhoog kussend, kwam ze overeind en drukte zich dicht tegen hem aan, haar borsten plettend tegen zijn rug en met beide handen zijn borstspieren knedend. Zij spinde hoorbaar van genoegen.

Hij draaide zich om in haar omarming, ontlokte haar even een zucht door haar teder in de hals te kussen om dan een gigantische beet uit haar gezicht te nemen. Ik zag zijn kaken kauwende bewegingen maken en terwijl hij haar wild en hartstochtelijk zoende legde hij zijn handen over haar billen, tilde haar bij de kont omhoog en spietste haar. In een extatische gil schoot Dina ’s mond los van de zijne. Onwillekeurig kreunde ik mee. Het was alsof ik zelf de kracht van zijn penetratie voelde.

“Fuck me,” schreeuwde Dina terwijl hij haar rechtop neukte.

“Fuck me,” schreeuwde ze terwijl hij haar naar het bed droeg en haar erop neervlijde haar benen over de rand bengelend. Batoesh gaf het beste van zichzelf, haar nu eens snel, dan weer diep en traag neukend, afwisselend met lange halen of roterend. Soms haalde hij zijn pik helemaal uit haar, wreef zijn eikel tegen haar klit. Tot ze hem erom smeekte zijn ding opnieuw in haar te stoppen.

“O God. Please put him in me again. Fuck me.” Wat hij dan ook deed. En hoe!

Het samenspel van hun lichamen was ontzettend mooi. Het was een waar genot hem in haar te zien bewegen, te zien hoe zijn bilspieren zich samentrokken bij elke stoot, te zien hoe het zweet zijn lichaam omtoverde in een goed geoliede machine. Als bij elke goede pornofilm werd het mij tenslotte te veel. Had ik er mij aanvankelijk mee tevreden gesteld tijdens het kijken over mijn kruis te wrijven, dan perste ik mijn lul nu uit mijn gulp en rukte eraan alsof mijn leven en mijn verdere toekomst er van afhingen. Ik was verschrikkelijk heet en met Dina was het al niet beter gesteld. Haar handen streelden koortsachtig over Batoesh’s schouders en rug om tenslotte de weerhaken van haar nagels in zijn billen te dringen en hem bij elke stoot dieper in zichzelf te drijven.

“O! Yeah. Fuck me! Fuck me with your big dick! Fuck my juicy cunt! Fuck my pussy!” Even trachtte ik mezelf wijs te maken dat enkel en alleen om mij op te jutten zo schreeuwde, maar bij één blik op haar moest ik die gedachte los laten. De hysterie van het genot had haar gezicht onherkenbaar vertekend. Ze wist niet meer waar of wie ze was en in haar hoofd was nog slechts plaats voor die ene obsessie.

“Fuck me. Fuck me good and hard.” Zoals ze het wou kreeg ze het.

Hij voerde zijn ritme gestaag op, als een stormram op de bres van haar dijen inbeukend, zijn pik als een gigantische wig in haar kut drijvend tot ze doormidden spleet in een aard-verschuivend orgasme. Batoesh rolde van haar af alsof hij me beter wou laten zien wat een grandioze climax hij haar had bezorgd en wat een amateur ik in vergelijking met hem was. Ondanks mezelf moest ik toegeven dat ik Dina nooit intenser had weten klaarkomen. Haar rug spande zich keer op keer als een boog, haar bekken werd geteisterd door een schier eindeloze reeks naschokken. Batoesh keek met een flinke scheut machismo op haar neer, gemengd zelfs met een tikje misprijzen.

Hoe hautain die buitenlandse vrouwen ook waren met hun mooie en dure lichamen, in zijn armen verdween die trots als sneeuw voor de zon en kermden ze al even schaamteloos als het eerste het beste snolletje dat zich liet naaien op de hooizolder. Had hij voor haar misprijzen, voor mij had hij enkel onbegrip. Wie haalde het immers in zijn hoofd te betalen om een lekker wijf als Dina te laten naaien door een andere kerel?

“Was it good for you too?” Smaalde hij.

Ik liet het niet aan mijn hart komen.

“Reken maar van yes,” antwoordde ik. Mijn hand maakte een laatste pompbeweging en toen pompte mijn pik in drie vier stralen een maaswerk van sperma over mijn zijden Armani -hemd. Inmiddels was Dina met tegenzin tot zichzelf gekomen.

“That was fan-fucking-tastic,” zuchtte ze tegen hem terwijl ze haar hoofd tegen zijn borst vleide en haar hand op zijn pik legde, die machtiger was dan ooit en glansde van haar sappen.

“Want some more?” Maakte hij al aanstalten om zich opnieuw boven op haar te hijsen en haar te enteren. Dina had echter andere plannen.

“No baby,” kuste ze haar vinger tegen zijn lippen en liet haar tong veelzeggend de omtrek van haar geopende mond beschrijven. “You just lay back and enjoy. This fuck is on me.”

Hij liet zich gewillig op de rug duwen en een paar kussen achter zijn schouders proppen waarna zij zich naar zijn bekken en naar zijn lul toeboog. Bij mij zou ze hoogstwaarschijnlijk alle tijd hebben genomen, een eeuwigheid lang de binnenkant van mijn dijen hebben gelikt gestreeld&gekust en mijn pik hebben getergd tot ik er haar om zou gesmeekt hebben me te pijpen, bij hem kon ze geen seconde aan de verleiding weerstaan om haar tanden in die knapperige vleesstengel te zetten. Ondertussen had ik mijn hemd en mijn broek uitgetrokken. Ik had één hand tussen mijn blote krent en de zetel geduwd, de wijsvinger diep in mijn anus terwijl ik met de andere als een heiden aan mijn lul zat te sleuren. Aangezien woorden onmogelijk kunnen weergeven hoe lekker dat was, zal ik dat ook niet proberen. Hoe geil het echter ook was, toch begon ik stilaan te vrezen dat ik de hele avond niets anders zou kunnen doen dan me masturberen en passief toekijken terwijl mijn minnares «The Time Of Her Life» had. Ik wilde niet langer op de reservebank blijven zitten. Ik wilde het terrein op. Ik wilde scoren. Alsof Dina had geraden wat er in me omging, liet ze Batoesh’s pik net lang genoeg uit haar mond ontsnappen om hem toe te fluisteren “I’d like to suck his cock too. Do you mind?”

“I don’t give a fuck as long as you keep sucking me…and as long as he keeps paying me,” was het antwoord. Duidelijker kon niet.

Al even duidelijk was Dina’s instructie naar mij toe “Pay the man Patrique!” Snel grabbelde ik in mijn broekzakken naar mijn portefeuille en wapperde met een flinke bundel geld voor zijn ogen. Tot ruim meer dan de helft moest ik op het nachtkastje naast hem neertellen voor hij zijn OK gaf.

“Eahhh baby, suck both of us!” Kreunde hij tegen Dina.

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *