John op visite

()

Zaterdagavond, rond een uur of half negen, zitten mijn vriendin en ik gezellig aan een bakje koffie en zijn wij net van plan een leuke film op te zetten via de laptop. En zoals meestal zitten wij naakt met de verwarming een tandje hoger. Heerlijk. Af en toe een knuffel… lieve kus en een tedere streling. Zit nu dan ook al met een verschrikkelijke erectie en ook zij is al zeer opgewonden maar we hebben elkaar beloofd de spanning gedurende de avond extreem te laten oplopen. Dus geslachtsdelen zijn even taboe en verboden terrein.

Het is gezellig en een paar koppen koffie en biertjes en verder gaat mijn vriendin naar de keuken om een blokje kaas en worst te snijden. Eenmaal terug in de kamer probeert ze tussen ons door de kaas vast op tafel te zetten maar op een één of andere manier staat ze zeer parmantig met haar billen naar ons toe waarop John geen moment twijfelt en spontaan een hand op één van haar billen legt. Mijn vriendin (laten wij haar even Joke noemen voor het gemak) schrikt een beetje, net als ik overigens, maar blijft net even iets langer staan dan normaal waardoor John de kans krijgt haar even uitgebreid te mogen strelen. En eigenlijk vind ik het ook wel spannend en laat hem dan ook maar gaan. Zeker omdat ik zie dat Joke er overduidelijk van geniet. Gun het hem ook wel moet ik zeggen. Maar ineens zegt Joke, “ho ho ho, ben nog met de worst bezig”, en gaat nu, sexyer dan anders, weer richting keuken terwijl ze ons achterlaat met een vette knipoog.

Nou, dat belooft wat, denk ik bij mijzelf en kijk lachend John aan. Ook hij laat zijn leukste glimlach zien en zonder dat ik de kans krijg wat te zeggen legt hij een hand op mijn wang, trekt mijn gezicht naar zijn gezicht en geeft mij een zeer lieve kus. Een beetje verbouwereerd en overmant door de spanning en de verrassing laat ik dit gaan en beantwoord zelfs zijn kus waarna onze tongen elkaar snel maar teder weten te vinden. Mh… nooit geweten dat een man, en dan met name John, zo geweldig kon kussen. Heerlijk…. En ik geniet!

Als vanzelf en alsof ik nooit anders gewent ben leg ik mijn hand op de binnenkant van zijn dij en streel hem in een omhooggaande richting op weg naar zijn strak gespannen kruis. Wat ik voel is een keiharde erectie wat een zeer aangename verassing is. Stoned nu van de erotisch geladen spanning streel ik hem over zijn broek en trek zeer onhandig en met trillende handen zijn rits open. Zijn knoop gaat gelukkig snel open zodat ik de ruimte krijg zijn penis te strelen en deze uit zijn onderbroek kan rommelen. Wat een exemplaar zeg. Groot, prachtig van vorm en glinsterend van het voorvocht. Ik kan nu niet anders meer dan mij vooruit buigen om te proeven en neem zijn natte, prachtig gevormde eikel teder in mijn mond.

Nu ken ik mijn eigen smaak als ik nat ben maar oh… ho… oh…, ook John is heerlijk zoet. Nu kan ik mij niet meer houden en ruk John zijn broek en onderbroek uit waarna ik plaats neem tussen zijn benen. Gulzig neem ik heel zijn penis in mijn mond en pijp hem met volledige overgave. En nee, ik denk nu even niet aan Joke en geef mij nu volledig aan het moment… Mm… John blijkt erg te waarderen wat ik doe en zakt langzaam, terwijl zijn onderlichaam schokt, onderuit en laat diepe zuchten van genot horen… Geluiden waardoor ik zeker weet dat ik goed bezig ben en dat hij echt geniet en alles en iedereen ook totaal vergeten is. Dan worden wij abrupt gestoord door de woorden van Joke.

“Heren… heren. Bij jullie is het wel erg gezellig hè”. Ze lijkt boos dus allebei stamelen wij, met het schaamrood op onze kaken, “sorry schat”. Maar dan ineens verschijnt er een lach op haar gezicht en zegt ze, “ga maar door waar jullie gebleven zijn hoor. Vond het een mooi gezicht en ik krijg het er eerlijk gezegd wel erg warm van”. Nu, dit laten wij ons geen tweede keer zeggen en voor dat ik het wist had John ook mij bevrijd van alle obstakels en lagen wij binnen een mum van tijd naast elkaar op de bank elkaar innig, onze tongen in elkaar verstrengeld, te kussen terwijl onze handen hun weg baanden, via de onderbuik, naar twee zeer natte en volmaakte stijve en natte, zoete penissen. Echt keihard maar ook weer zacht. De eerste keer dat ik mij mag laten gaan met een man en wat een genot. Had dit jaren eerder moeten doen! Wij kusten… streelden elkaar en pakten elkaars penis om deze zacht en teder te masseren en af te trekken. Af en toe een duimstreling over het topje van onze natte eikels… Paars en in staat om nu alles te geven wat zij in zich hebben. Wat een ervaring…

Ineens voel ik een tong over mijn eikel en zag dat Joke de tafel zachtjes had weg geschoven en voor ons op haar knieën was gaan zitten. Nu begint ze mij te likken en verdwijnt mijn eikel tussen haar volle lippen terwijl ze John zijn penis en ballen uit mijn hand rukt om deze vervolgens met alle liefde te masseren. En terwijl zij dit doet kijkt zij zeer ondeugend omhoog en weten John en ik dat wij in zeer goede handen (en mond) zijn. Ze pijpt ons afwisselend en terwijl John en ik nog steeds in elkaars kussen opgaan voel ik dat ik al een orgasme moet gaan krijgen.

En natuurlijk, omdat ik Joke een grotere penis gun dan ikzelf heb is de eer nu eerst aan John. Hij pakt haar heupen vast en langzaam dringt hij diep binnen in haar overvloedig natte vagina en begint haar zachtjes te neuken. Sneller en harder begint hij in haar heen en weer te bewegen en de altijd zo aardige en lieve John verandert nu in een briesende stier die voor het eerst een vrouwtje mag bespringen. Wild en meedogenloos stoot hij zijn twintig centimeter lange en dikke penis in haar en laat Joke met iedere stoot kermen van genot. Tegelijkertijd zuigt zij als een wilde aan mijn penis die tot aan mijn ballen in haar mond verdwijnt. Hongerig en in volledige extase schokt haar hele lichaam hevig en krijgt zij haar eerste orgasme. Eerste zeg ik want er zullen er meer volgen.

Om Joke even op adem te laten komen zijn wij even naast elkaar gaan liggen om te knuffelen en gewoon lief te zijn voor elkaar. Zonder schaamte kussen en strelen wij gedrieën elkaar en wordt er niemand verwaarloosd. Het gevoel van vriendschap en liefhebben is intens.

Maar ook John heeft biseksuele gevoelens en hij besluit dan ook om naast mij in standje 69 te gaan liggen om, mijn heupen en billen strelend, mijn penis zachtjes te likken. Hij geniet duidelijk van mijn zoete voorvocht en probeert mij schoon te likken. Natuurlijk is dit onbegonnen werk want het voorvocht blijft stromen waardoor hij alleen maar gulziger wordt. Zacht en teder begint hij mij nu te pijpen en terwijl Joke zegt wat te gaan inschenken draai ik mij nu richting John om 69 nu compleet te maken. Heerlijk pijpen wij elkaar en strelen elkaars lichaam. Zijn twintig centimeter en mijn zeventien centimeter verdwijnen nu volledig in elkaars mond en het gevoel is onbeschrijfelijk. Nooit had ik durven dromen dat de liefde bedrijven met een man zo mooi en intens kon zijn.

Maar wat het nu helemaal geweldig maakt is dat Joke, na wat te hebben ingeschonken, op de bank is gaan zitten om te genieten van twee mannen die zeer intiem zijn met elkaar. Ze geniet overduidelijk van wat zij ziet en is zichzelf nu aan het strelen en vingeren. Haar volle stevige borsten beginnen nu meer en meer mee te deinen met haar bewegingen want weer krijgt ze een spetterend orgasme. Ze kreunt luid en laat ontembare geluiden horen die ik nog nooit van haar heb gehoord. Nu kunnen ook wij het niet meer houden en schokkend beleven wij een orgasme die werkelijk uit het verste puntje van ons lichaam lijkt te komen. Het interesseert ons nu niets meer… Een buitenwereld is er niet meer… Niemand die ons nu nog kan stoppen en gulzig zuigen wij of ons leven ervan afhangt en slikken wij de diverse golven sperma en laten wij geen druppel verloren gaan. Onze zakken minuten lang zacht knedend om zeker te weten dat wij alles maar dan ook alles hebben geproefd. En de druppels die zijn gemorst likken wij teder en liefdevol op waarna wij nog intiemer tegen elkaar aankruipen en ons gezicht ten ruste leggen op elkaars geslacht om, al strelend, even tot onszelf te komen. Wat was dit hemels!

Joke is nu ook weer bij ons komen liggen en met z’n drieën genieten wij even van de stilte en strelen wij elkaar liefdevol en met af en toe een tedere kus laten wij de tijd even stilstaan.

Even maar want Joke…

StefanK

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom StefanK.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *