Lara, Karin en Betty

()

Op een bepaalde dag zat ik met een meisje Lara genaamd te praten over vrijen en deze zei dat ze ooit wel eens met een meisje wou vrijen. Ik besteedde er toen niet veel aandacht aan omdat ik al wat meisjes kende die dit wel eens zeiden. Die avond kwamen we bij een prachtig hotel aan. Maar goed ook. Iedereen wou wel eens vroeger gaan slapen omdat de vorige avond al heel vermoeiend was. Die avond kon ik toch de slaap niet vatten, dus besliste ik maar eens om een rondje te wandelen in de gangen om te kijken of er nog iemand anders wakker was. Op een bepaald moment horde ik gekreun. Ik liep wat verder en hoorde aan de deur van Karin en Betty (2 vriendinnen van mij) en hevig lawaai. Omdat de deur op een kier stond stapte ik gewoon binnen en wat ik daar zag was niet normaal.

Ik zag Karin een blond meisje met mooie echt dikke borsten in op handen en knieën zitten. Betty een prachtig gevormd meisje met een prachtig kontje met haar poesje in het gezicht van Karin en Lara waar ik mee gepraat had was de natte grot van Karin aan het bewerken met een dildo. Ze hadden me niet opgemerkt en hierdoor kon ik dit schouwspel bekijken. Het soppende geluid van de dildo in het kutje van Karin deed mijn paal onmiddellijk verstijven. Ik kon het niet meer houden en haalde mijn lul uit mijn broek en begon te masturberen. Lara die met geile ogen het kutje van Karin aan het bekijken was bewerkte zichzelf met een vibrator. Dit was wel wat anders dan ‘vrijen’.

Omdat het gangetje niet zo groot was waar ik in stond stootte ik met mijn arm tegen de muur. Verschrikt keek Lara op maar toe ze zag dat ik naakt was keek ze mij eens geil aan en zei dat ik naar haar toe moest. Dit deed ik dan ook. Lara deed teken dat ik verder moest doen met de dildo. Ik stak hem wat dieper waardoor Karin schreeuwde, “Ik wil hem dieper” Lara bukte zich en nam mijn lul in haar mond ze liet hem er uit en er in glijden, mijn God wat deed dit goed. Toen ik bijna kwam stopte ze en deed teken dat ik mijn staaf in de kut van Karin moest stoppen. Ik trok mijn voorhuid naar achter, liet de dildo er uitglijden en liet daarna mijn lul met een soppend geluid er in zakken. Daardoor kreunde Karin haar longen eruit. Ze schrok gaf een gilletje en hierdoor keken beide meisjes die tot nu toe niets gemerkt hadden naar achter om te zien wie ik was. Toen ze me zagen gebeurde het onmogelijke.

Karin begon met haar heupen te werken. Dit was voor mij als een signaal ik begon mijn lul in haar kutje te rammen. Ik pakte haar heerlijke tieten vast en begon er in te zuigen. Ineens kwam Betty van Karin af en zei dat ik haar moest nemen. Ze ging gewoon in neuk-standje liggen en deed haar benen wijd open. Ik kroop op haar en begon haar te palen, dit was heerlijk, zo een spannend grotje had ik nog nooit gehad. Toen ik weer bijna moest spuiten duwde ze me er af en begon met Karin 69 te doen. Lara deed me op mijn rug liggen en begon te rijden, ze masseerde haar eigen borsten, ik werd zo geil omdat ik Karin terwijl het heerlijke kutje van Betty zag likken. Ik moest weer bijna komen maar ze stapte van mij af. Nu stonden ze allemaal recht en gingen alle drie naast elkaar liggen op het bed. Karin zei dat ze mijn lul wou voelen in haar mond. Dus kroop ik naar haar toe. In plaats mijn staaf in haar mond te steken begon ze met mijn lul tussen haar dikke tieten te steken. Ze begon ze te bewegen ik kon het niet meer houden. Dit had ze duidelijk gevoeld want ze gingen wat rechter zitten. Karin deed mijn voorhuid naar achter en ik spoot mijn hoopje heet zaad recht in haar mond.

Mijn voorraad was nog niet op en de rest kwam op haar tieten terecht. Dit likte de 2 andere onmiddellijk op. Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen.

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *