Met de paashaas

()

Eindelijk een paar dagen vrij zonder vakantie te moeten nemen. Gelukkig kwam de zon ook langs dat maakt het alleen maar fijner. Op seks gebied mag ik echt niet klagen, krijg ik veel en doe veel. Ik heb nu drie jaar een relatie, sinds een jaar wonen we samen en hebben al veel geëxperimenteerd. We zijn beide verzot op seksfilms en kijken veel op internet naar vieze films en plaatjes en lezen veel verhalen. Daardoor kwamen we ook hier terecht. Ik draag graag uitdagende kleding en ben gek op seks. Panty’s, kousen, rokjes en strakke truitjes draag ik graag met geile gelakte laarzen eronder. Eigenlijk heeft Barry dus geluk met mij. Ik laat me graag vastbinden en laat me graag misbruiken. Zolang de seks maar lekker is. Zo wilde ik met dit lenteverlof ook weer eens wat anders proberen.

Goede vrijdag. Barry moest helaas werken en daardoor ging ik op stap met en goede vriend van me. Dimi is een vlotte kerel die van winkelen houd. Barry heeft wel eens gezegd; als hij de kans krijgt neemt hij je zo. Stiekem mag dat wel een keer, denk ik dan stilletjes. Barry weet dit en heeft sinds kort de houding aangenomen van -geniet zolang het kan. Dus Dimi en ik gingen winkelen in Antwerpen. Ik droeg een rokje met leuke kousen, hoge hakken en had mijn volle C cup strak in een T shirt onder een korte leren jasje. Mijn haren had ik net laten doen. Ik had er vlechten met nep haar laten tussen zetten. Zo had ik een volle bos blonde haren. Ik liep met Dimi een schoen winkel in en wilde een paar laarzen passen. Een leuke verkoopster zou me helpen.

Ze zakte door haar knieën en hielp me een laars aan trekken. Ik was er bewust van dat ik geen string droeg en deze jonge dame keek dus recht tegen mijn heuveltje aan. Ik kon zien dat ze geen moeite deed dit niet te doen. Ze lachte zelfs naar me. Ze droeg een shirtje dat wijd was aan de boven kant en ze liet mij, door uitdrukkelijk voorover te buigen, haar borsten zien. Shit, dat was wel geil. Met uittrekken hielp ze me weer. Ik opende mijn benen wat meer en zo zag ze nu ook meer. Ze lachte weer naar me.

“Je hebt mooie en gladde … benen.” Ik lachte, bedankte haar en zei dat ze mooie borsten had. Ik kocht de laarzen niet maar kreeg van haar een GSM nummer.

“Bel me eens, kunnen we een keer wat leuks doen.”

Dimi lag in een deuk. “Jezus, wat ben jij ook een geil ding.”

Ik kocht nog wat vrouwenspulletjes en leuke shirtjes, een rokje, een strakke broek en ging weer naar huis. Dimi zou me misschien morgen nog bellen. Barry belde dat hij later thuis zou komen in verband met een actie op zijn werk. Hij werkt bij de politie en het zou nachtwerk worden. Ik vertelde van het meisje. Hij lachte.

“Och, bel haar. Wie weet. En je hebt het noodnummer bij de hand.”

Ik twijfelde toch wel, maar besloot uiteindelijk om half zeven te bellen. Ik toetste het nummer en hoorde opgelucht haar stem.

“Hallo! Met Leen.”

“Hallo, met Sandra ik was vanmiddag bij jou in de winkel.”

“Hoi, wat leuk dat je zo snel belt.”

We spraken wat en ik vroeg haar wat ze ging doen vanavond.

“Niets” zie ze. “Zin om wat af te spreken?” Dat was goed.

Cindy woont in Wilrijk en ik in Berchem, dat is vlak bij elkaar. Ze zou naar mij komen en ik moest wat spannend aantrekken dan zou zij het ook doen. De zenuwen gierde door mijn lijf. Ik trok mijn nieuwe rokje aan met een kleine string en een truitje. Ik droeg geen schoeisel in huis en maakte me op. Een uur later ging de bel. Ik deed open en wachtte op de lift. De liftdeur ging open en daar kwam Cindy. Ze droeg een strak kort rokje en een paar mooie laarzen. Een kort jasje en daaronder een strak kort topje. Ik had nog nooit gedacht aan seks met een vrouw maar nu gierde de hormonen door mijn lichaam. Cindy gaf me een zoen en we liepen naar binnen. Haar kontje was heel mooi te zien in dit strakke rokje. We dronken koffie en kletste wat over alles en nog wat. Na enige tijd ging Cindy opvallend zo zitten dat ik onder haar rokje keek. Zo zag ik dat ze geen string droeg en ook een kaal kutje had. Ze lachte.

“Je hebt me vanmiddag goed opgewonden door je inkijk.”

Ik lachte en zei ondeugend ” ’t Ja. Sorry.”

Ik vroeg haar of ze lesbisch was, ze lachte.

“Neen, ik ben biseksueel.”

“OK! Ook goed.”

“Jij ook?” Vroeg ze.

“Weet ik niet, ik heb dat nog nooit gedaan.”

“OK. Wat dan wel?”

Ik vertelde dat Barry en ik veel samen experimenteerden. Cindy lachte en zei OK.

“Wat heb jij dan gedaan?” Vroeg ik.

“Wel, een paar keer met een vrouw en drie keer met twee jongens tegelijk.”

Ik moest lachen bij het idee en vroeg haar hoe dat was.

“Dat is mega geil. Twee pikken om je te verwennen. En met die vrouwen. Het begon met mijn buurvrouw van 38 jaar. Ik was toen 19 jaar oud. Dat was dus 2 jaar terug. Ik lag te zonnen in de tuin, mijn ouders waren op vakantie en mijn buurvrouw woonde net alleen. Om het verhaal kort te maken ze kwam bij mij liggen en smeerde mijn rug in en streelde mijn billen. We dronken een paar borrels en bij haar op de bank vroeg ze of ik wel eens seks had gehad met een vrouw. Ik lachte. Ik zat daar tenslotte alleen in mijn string bikini broekje. Voor dat ik het door had streelde ze mijn borsten en voelde ik een vinger in mijn kut. Ik heb een jaar lang wat met haar gedaan. Nu woont ze samen met een andere vrouw en die wil niet dat ze het met mij nog doet. De twee jongens kwam bij toeval door een vakantie op Kreta. Ik had ze leren kennen en kon niet kiezen. Toen ik genoeg had gedronken besloot ik om ze maar alle twee te nemen.”

Ik lachte en luisterde met grote ogen. Twee mannen tegelijk lijken me echt heel geil. Terwijl ze vertelde hoe dat ging zag ik aan haar ogen dat ze weer heel geil werd. Ik keek weer tussen haar benen en zag een natte plek in haar rokje. Ik werd zelf ook geil en bleef naar haar staren. Ze merkte het. Ze spreidde haar benen en streelde haar lippen. Ik bleef kijken en werd zelf ook mega nat. Ze kwam naast me zitten, streelde mijn bovenbeen.

“Twee lullen die je vullen en die je lekker neuken. Heerlijk is dat.”

Ik hijgde licht, haar hand ging omhoog. Ik spreidde mijn benen en ze streelde mijn kruis. Ze trok mijn string opzij en ik voelde haar vingers door mijn kale natte lippen strelen. Ze zoende me op mijn mond en we zoenden elkaar. Shit! Ik was echt mega geil door haar. Ik bevrijdde haar borsten, trok haar shirt omhoog, greep een tepel en trok eraan. Cindy hijgde, duwde twee vingers in mijn vagina en vingerde deze heerlijk terwijl ze haar duim gebruikte voor mijn klit. De kleding vloog uit en we vielen naakt op bed. Ze streelde mijn tepels, zoog eraan. Ze zakte omlaag, duwde haar mond op mijn kletsnatte wellust en likte me helemaal gek. Wauw! Wat was dit lekker. Een meisjesmond op mijn intimiteit. Ze vingerde mij en mijn sterretje. Likte me helemaal gek en ik kwam met een luide gil klaar.

Ze draaide over me heen en ik had haar klit boven mijn gezicht. Ik keek en zag hoe nat ze was. Ik speelde met haar lippen en klit en heel voorzichtig likte ik voor het eerst een vrouw. Dat was echt heel lekker. Het was net of ik een hormoon shot kreeg. Met haar aanwijzingen kreeg ik de techniek door. Ik vond het leuk en zoog mijn hele mond over haar vulva. Ik zoog haar geile sap op en likte haar naar een hoogtepunt terwijl zij steeds meer vingers in mijn vagina duwde. We likten en vingerde elkaar helemaal gek en vielen na een uur of twee naast elkaar neer. Ze zoende me hartstochtelijk.

“Jij bent echt een heel geil ding.”

Ze vroeg of mijn vriend dit niet erg vond.

Ik lachte en zie, “neen, echt niet dit vind dit wel geil.”

Het was half twaalf en we besloten ons om te kleden en de stad in te gaan.

Het was niet heel druk maar wel gezellig en we dronken lekker veel Smirnoff. Beidde redelijk dronken kwamen we weer bij mij thuis en Barry was ook net thuis. Ik stelde hem voor aan Cindy. Hij lachte vriendelijk en vroeg of we het leuk hadden gehad.

“Ja,” knikte ik, begon Cindy doelbewust uitvoerig te strelen en keek hem uitdagend aan.

Hij lachte en bleef kijken hoe ik de borsten van Cindy bloot maakte en speelde met haar tepels. Cindy boog voorover, opende de broek van Barry, haalde zijn stijve lul eruit en zoog deze terwijl ik haar stond te vingeren.

Barry lachte en zei, “OK. Dit wordt leuk, kom samen naar de hobbykamer”

We gingen met ze drieën naar de slaapkamer en iedereen ging naakt. Cindy, zette zijn kepie op duwde haar kut op de mond van Barry en zei “likken kut-flik.”

Ik zoog zijn paal en Cindy vingerde mij uitvoerig. Terwijl later Cindy over zijn lul op en neer gleed likte ik zijn oorlel en zei, “ik wil eens door twee mannen genomen worden. Twee vreemde mannen.”

Barry hijgde en zei “wat je maar wil.”

Cindy neukte Barry geil en ik likte haar terwijl zij zich anaal liet neuken. Moe en voldaan vielen we in slaap. Ik werd de volgende morgen wakker met een hand op de borst van Cindy die haar hand op mijn kut had liggen. Ik kroop uit bed en maakte een ontbijt klaar. Cindy kwam binnen in alleen een T-shirt van Barry en hielp mij. Later kwam Barry en we aten het ontbijt. Tijdens het eten spraken over de nacht ervoor. Barry zei dat hij het wel een geil idee vond dat ik me liet neuken door twee vreemde mannen. Zijn fantasie was uitgekomen. Seks met twee gewillige vrouwen. De natte droom van elke man.

Cindy lachte, “Vooruit Sandra ga ervoor.”

Barry zei,”maar dan wel met twee negers die een stuk ouder zijn dan jij.”

“Waarom?” vroeg ik.

“Dat lijkt mij gewoon een geil idee dat twee oudere mannen jou neuken.’

“Waarom dan negers?”

“Dat vind jij super dat weet ik. Zo’n twee mega grote zwarte lullen alleen voor jou”

“Tja, dat klopt. Ik heb altijd al eens gezegd dat ik een keer geneukt wil worden door een neger.”

Barry lachte. “Waarom probeer je het eerst niet eens met Dimi. Ik ga zo werken en dan nodig je hem gewoon uit.”

Cindy ging weg. Ze had een afspraak maar ze zou me snel weer bellen. Barry ging zich klaar maken voor zijn werk en ik belde mijn beste vriend Dimi.

“Heb je zin om naar Catzand te gaan vroeg ik.”

“Met jou altijd.”

Ik droeg weer lichte kleding en was best nerveus. Op het strand genoot ik van de zon, de drankjes en van Dimi. Ik vroeg hem na een paar uurtjes zonnen of hij zin had in een wandeling door de duinen. Hij lachte en stemde graag toe. De drank, de zon en de vrijheid die ik had maakte me geil en ik wilde in de duinen wel seks met Dimi. Ik liep een gedeelte in wat niet mocht en sleurde een protesterende Dimi mee. We liepen een stukje door en we kwamen in een gedeelte waar je zo over zee kon kijken. Ik ging op mijn rug in de zon liggen en trok mijn topje omhoog en mijn borsten flopte uit mijn shirt. Even bruin worden lachte in en ik streelde mijn tepels. Dimi had moeite met niet te kijken. Ik ging door en zei, “shit! Drank, zon en zee dat maakt me echt heel geil.”

Ik liet een hand zakken, trok mijn rokje omhoog, mijn string weg en streelde mijn klets natte lippen. Dimi keek nu zonder schaamte en vroeg.

“Lukt het?”

Ik lachte.

“Neen, ik wil een pik voelen dat is beter.”

Dimi lachte, zei niets en bleef kijken. Ik vingerde steeds heftiger en staarde Dimi aan. Uiteindelijk gaf hij zich gewonnen. Hij lachte, streelde mijn borsten en zei hier heb ik jaren van gedroomd.

“Wel! Neuk me dan aub. Wees niet bang Barry vindt het goed.”

Dimi trok zijn broek uit en kroop op me, duwde gelijk zijn lul in me en hijgde.

“Oh! Sandra!”

Shit. Dit was lekker. Hij begon me gelijk diep en hard te neuken. Ik hijgde en riep, “neuk me hard ik ben nu van jou.”

Ik kroop op mijn knieën en zei “neuk mijn kont ook aub.”

Dat deed hij met plezier en hij naaide me helemaal gek. Ik kwam heerlijk klaar. Ik zoog zijn penis en hij spoot zijn zaad als de kers op de taart, in mijn mond. Thuis op de bank vingerde ik nog wat na terwijl ik Barry aan de mobiel had en vertelde wat er was gebeurd. Dat ik onwijs had genoten.

Barry lachte. “Wel, hij heeft lol gehad en jij ben er blij om. Hoe heeft hij je genomen.”

“Anaal en vaginaal,” hijgde ik.

“Geil. En het klaar komen?”

“In mijn mond.” Hijgde ik in de hoorn terwijl ik mij voorstelde dat hij nu met een mega stamper in de patrouillewagen zou zitten.

“Jij bent echt een geile slet. Zie je straks geil ding.”

Die nacht hebben we hard liggen neuken en binnen kort ga ik op zoek naar een geile neger die me uit gaat wonen. Cindy komt straks weer langs en dan ga ik weer lekker geil doen met haar.

Leuke warme Pasen zo.

Sim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *