Nieuwe vrienden

()

Een Amerikaans adviesbureau heeft voor een half jaar een adviseur naar het bedrijf van Ronny gestuurd. Hij is zwart en noemt George. Ik had hem nog niet ontmoet en het blijkt dat hij en zijn vrouw een beetje geïsoleerd leven, geen contact hebben met andere mensen van hier. Daarom nodigde Ronny ze uit voor een avondje bij ons. Blijkt dat ze gek zijn op bridge. Ik niet zo maar Ronny heeft het vroeger vrij goed gespeeld en ik ben een goede volger. Toen we dus op die bewuste woensdag avond George en Julia op visite hadden was het na het eten tijd voor bridge.

“We zullen ze maar laten winnen” zei Ronny in het Nederlands, “gewoon leuk voor ze.” En dus geschiede. Het was een gezellige avond en direct werd een nieuwe afspraak gemaakt. Die avond, weer woensdag, zaten we na het eten wat te kletsen en George stelde weer een potje bridge voor. Ronny lachte.

“Maar nu wel echt, ik wed om je “pants” dat we je helemaal inmaken.” Met het spel van de voorgaande week in gedachten durfde George die weddenschap wel aan. Nu begreep ik pas dat Ronny dit toen al gepland had. Even liep het spel gelijk op maar toen kregen wij geluk en werd de voorsprong steeds groter en uiteindelijk onoverbrugbaar. Met een brede glimlach eiste Ronny nu George ‘s “pants”. Met gespeelde tegenzin trok deze zijn jeans uit en overhandigde die aan Ronny.

“Neen,” zei Ronny, “je pants, dit zijn trousers. Hier,” en hij haalde het Engels woordenboek erbij. “De pants is dus de onderbroek.”

“No way,” was George ’s directe reactie. Maar Ronny hield vol en Julia, geholpen door wat drankjes vond ook dat George zijn pants moest inleveren.

Nu kan je niet echt zien of een neger bloost maar ik denk dat hij toch bloosde toen hij zijn onderbroek liet zakken en overhandigde. Hij had helemaal geen reden om zich te schamen. Ik denk dat ik misschien wel kwijlde zelfs toen ik zijn mooie dikke bruine paal tussen zijn benen zag hangen, zijn donkerpaarse eikel een beetje vochtig. Snel trok hij zijn jeans weer aan en ging ongemakkelijk zitten. Julia had er wel lol in zo te zien en ze knipoogde naar hem en naar mij. Onwillekeurig bleef ik steeds naar zijn kruis kijken. Toen ze eindelijk weg waren liet ik me dan ook meteen voor Ronny op de knieën zakken. Ik nam zijn staaf van genade in mijn mond, zoog hem in geen tijd naar volle oorlogssterkte om me daarna op mijn knieën en ellebogen, kontje omhoog, aan hem aan te bieden. Hij ragde mij en zichzelf naar een heerlijk hoogtepunt. Een dag of tien later waren ze er weer. Weer werd het bridge na het eten. Fiches met een inzet van €10 per 200 punten. Het spel ging redelijk gelijk op en na een tijdje kregen George en Julia de smaak van winnen te pakken.

Ik begreep niet helemaal wat Ronny deed want ik zag dat we soms een hand lieten gaan die we best hadden kunnen hebben. Plots zei hij dat het wat saai was om alleen om geld te spelen.

“Wat dacht je van een kledingstuk voor elke 100 punten?”

Dat durfde ze wel, immers vorige keer was puur geluk van Ronny. Het duurde niet lang of ik had alleen nog een bh, slipje en nylons aan, Ronny zijn broek en short, Julia zat in haar bh en slipje. Een leuk setje. Haar borsten werden goed opgehouden hoewel ze het volgens mij niet nodig hadden. Een klein bosje blonde haartjes piepten over de bovenkant van haar slipje. George zat alleen nog in zijn onderbroekje en 1 sok. Een lichte bobbel was zichtbaar. Wat zou ik graag die vette worst van hem weer zien en misschien wel vasthouden. Maar hij was wel geïrriteerd. Weer had Ronny de winnende hand. Hij bood ze echter een uitweg. “Zullen we het hier maar bij laten,” zei hij tot mijn teleurstelling.

“Goed idee” vond George.

“Nee!” Schreeuwde Julia. “Kijk” zei ze, op Ronny wijzend, “hij heeft nog maar twee kledingstukken, zo dichtbij zijn we nu om hem eens eindelijk de broek van zijn kont te laten zakken…”

Dus uit ging de sok en haar bh. We hadden nu vrij zicht op haar roze tepels en de romige tieten En even fantaseerde ik over hoe sexy haar blanke lichaam tegen de donkere body van George eruit zou zien. Ze hadden geluk, Ronny zat nu in zijn slip en ik deed mijn nylons uit. Daarna had ik de winnende hand en vol spanning keek ik naar George die langzaam en met tegenzin zijn broekje uitdeed. Met ingehouden adem zat ik hem onbeschaamd te bewonderen terwijl ook Julia haar laatste kledingstuk uitdeed. Ze had haar lipjes mooi geschoren zag ik met een toefje blond op haar heuveltje. Ze ging te snel weer aan de tafel zitten.

“Wel,” zei Ronny met een dikke knipoog naar Julia. “Je was er bijna. Misschien een volgende keer.”

“Wacht,” zei Julia, “nog een keertje en we hebben jou ook in je blote reet.” Ronny lachte. ”Jullie hebben niks meer om uit te doen maar wat dacht je hier van. De verliezer moet bij de volgende 200 punten doen wat de winnaar wil, en dat mag alles zijn, voor een half uur.”

Weer was het Julia die aandrong om door te gaan. Het was voor mij duidelijk dat ze zich zat op te geilen voor wat er kon gaan gebeuren. Haar tepels staken als spijkertjes vooruit, ze was misschien geil op Ronny bedacht ik me. Wel, ik was geil op die buitenmaatse zwarte heipaal. De spanning was te snijden. Het was duidelijk dat dit tegen de zin van George was. Maar, wij waren alle drie gewoon geil en klaar waren voor de volgende stap. Uiteraard speelde Ronny de kaarten goed en we verplaatsten ons naar onze zitkamer. Ronny dirigeerde mij tussen Julia en George en gebood Julia mij te strelen en te kussen. Dat was wat anders dan ze verwacht had en met wat tegenzin begon ze me voorzichtig te strelen en te kussen op mijn arm, mijn wang mijn buik, ver van gevoelige delen.

Ik nam haar hoofd vast en drukte mijn lippen strak op de hare. Ronny duwde uitnodigend haar schaamlippen open en dadelijk vond ik haar knopje van genot. Ik voelde hoe ze zich langzaam ontspande. Ronny speelde nu met mijn ‘play’ knopje en haar handen gleden om mijn borsten. Mijn tepels werden gemasseerd en zij liet een zucht van opwinding toen ik mijn vingers in haar natte gleuf liet glijden. Al die tijd zat George naast ons, deed niks. Het deed hem echter wel wat, zijn pik was half opgericht, ik zag hoe op zijn bruine staaf donkerpaarse, bijna zwarte aderen, het bloed in zijn pik pompte. Zijn eikel had een druppel voorvocht. Ook Ronny was opgewonden en begon naakt vlak voor ons aan zijn pik te trekken.

“Kom” zei hij, “hap hem op George.”

Julia kreunend, “geil! Happen George, toe pijp hem.”

George’s lul kromp ineen. Hij duwde Ronny weg en zei hij alles wou doen behalve dat.

“Ik beloof je, dat je aan het einde van de avond me wel wil pijpen,” zei Ronny met een gemene glimlach.

Toen moest George mij in mijn mond neuken terwijl Julia mij likte. Dit wond George dusdanig op dat zijn paal in mijn mond al snel super dik werd en hij steeds actiever werd terwijl we zo speelden. Eerst bleef George stil staan maar al snel nam hij mijn hoofd en neukte me echt in mijn bek, trok aan mijn haren en vond mijn tieten. Hij graaide naar mijn tepels en schreeuwde zijn vrouw toe me te neuken met haar tong. Mij te zuigen op mijn klit. Het werd hem te machtig. Hij duwde haar weg en zijn grote lippen sloten zich om mijn speeltje terwijl hij onvermoeibaar in mijn mond door neukte. Toen nam hij mijn heupen vast en zijn eindeloos lekkere pik verdween in mijn speeldoosje. Zijn ballen sloegen tegen mijn kont, hij neukte diep en met lange halen.

Ronny was erbij gekomen en zijn pik verdween in de hongerige gleuf van Julia. Zijn handen masseerde haar stevige tieten en haar tepels waren nu donker rood. Het is geil om te zien hoe je man een andere vrouw neemt. Ik neem aan dat het omgekeerd ook geil is, te zien hoe je vrouw word genomen door een andere man en helemaal door een groot geschapen neger. Ik kon me net zo draaien dat ik mijn hoofd tussen Julia’ s benen kon krijgen. Zo kon ik haar beffen en Ronny s ballen kneden terwijl ik werd geneukt door George. Gierend kwam Ronny klaar. Ronny knielde naast Julia. Gretig nam ze zijn pik in haar mond om hem schoon te likken. George bleef door beuken en ik was super nat.

Opeens haalde hij zijn pik uit mijn vagina en duwde de eikel tegen mijn kontje. Ik duwde het verder omhoog als goedkeuring. Hij smeerde wat geil uit mijn grotje op mijn sterretje en duwde zichzelf zacht naar binnen. Dit ging al snel over in een hoog tempo. Julia bewerkte ondertussen mijn speelknopje en snikkend kwam ik keer op keer klaar. Toen kwam ook voor George de finale reeks stoten. Uitgeput vielen we met z’n drieën op de bank.

“Godver…!” bracht Julia opeens uit. Toen zagen we het pas.

Toen we met z’n drieën bezig waren had Ronny de video camera op de kast gelegd en die had alles opgenomen.

“Klote” zei George, “wat denk je wel niet.”

“Ho, ho” zei Ronny, “het half uur is nog niet om. Mijn half uur. Ik mag doen wat ik wil en ik heb nog 4 minuten. Dus als jij iets kan verzinnen wat ik zou willen waarmee ik dan denk dat jij de tape verdiend dan moet je het nu doen.”

Vragend keken George en Julia elkaar aan.

“Pijpen,” zei Julia zachtjes.

“Wat,” vroeg George.

“Je moet hem pijpen!” smeekte ze.

“Moet ik je pijpen?” Vroeg George.

“Als je het lief vraagt dan mag je me pijpen en als je het goed doet…”

Ronny had inmiddels de camera in de hand en zoemde in op George.

“Je wou wat vragen?”

Even vloekte George. Met nu een duidelijke blos op zijn gezicht vroeg hij zacht, “Ronny mag ik je lekker pijpen?”

“Harder en liever,” zei Ronny.

“Ronny?” Sprak George nu hardop, “mag ik je mooie stamper even lekker pijpen, alsjeblieft. Ik wil hem zo graag tussen mijn lippen.”

Toen duwde Ronny zijn stijve tegen de lippen van de zwarte man die voor hem op de knieën zat. Met de camera ingezoomd likte George aan Ronny ‘s eikel en zoog hem toen helemaal in zijn mond. Er volgde een fantastische pijpbeurt waarbij George zelf ook een stijve kreeg. In de tussentijd zaten wij elkaar heerlijk te vingeren. Samen hebben we George dankbaar gepijpt terwijl hij met steeds meer enthousiasme Ronny naar een hoogtepunt zoog. Ronny kreeg wat hij wou en beloofd had.

Dit was dus afgelopen zaterdag, wie weet volgt er meer. Wij hebben de tape nog en dat kan de inzet zijn voor ons volgend spelletje met de extra spanning van wat er gebeuren kan als wij verliezen…

Sim

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *