Ons eerste trio

()

Mijn naam is Lara, ik ben 25 jaar en woon sinds een tijdje samen met Bram mijn vriend. In het verleden was het wel eens lacherig ter sprake gekomen of ik niet eens een trio wilde proberen. Voor mij hoefde dat niet dus gingen we er nooit echt op door. Behalve dat Bram zei dat als ik het eens wilde proberen, ik het gewoon moest zeggen. Dan konden we het tenminste eens bespreken. Maar, had ik helemaal geen behoefte aan. Maar het idee bleef spoken. Zo kwam het dat ik op een gegeven moment tegen Bram zei dat ik het misschien toch wel eens wilde proberen. We overlegden hoe we dit aan zouden pakken: Er waren twee wegen die naar Rome gingen. Naar een parenclub gaan of een advertentie zetten. We besloten om het laatste te doen. We stelden een advertentie op met een verleidelijke foto van mijzelf naar een contact site.

Het duurde niet lang. We kregen er een aantal reacties waarvan de meeste afvielen en de rest stuurden we reactie terug. Zo kwam het dat we op een zaterdagavond hadden afgesproken met een jongen, Marc. Hij was iets jonger dan wij en op van de zenuwen gingen we naar zijn huis. We hadden een paar keer telefonisch contact en een paar keer geile chat gehad. Hij kwam heel sympathiek over en daarom hadden we besloten een afspraak met hem te maken om elkaar eens Life te zien en beter te leren kennen. Hij woont alleen en had een leuk ingericht huis. De eerste indruk was goed: hij was niet onaantrekkelijk en goed verzorgd. We hebben een gezellige avond gehad met hem, zowel ik als Bram konden het prima met hem vinden.

Halverwege de avond ging hij even naar de keuken om een hapje te maken en Bram keek mij vragend aan. We hadden samen afgesproken dat we de eerste avond zouden bepalen of Marc in aanmerking kwam voor ons seksuele avontuur om dan een nieuwe afspraak te maken waarop het dan moest gaan gebeuren. Ik begreep dus wat Bram bedoelde toen hij me vragend aankeek en knikte enthousiast naar hem.

“Vanavond of maken we een nieuwe afspraak?” vroeg Bram aan mij.

Ik was wat verbouwereerd omdat we duidelijk hadden afgesproken om de eerste avond alleen te praten.

“We zouden toch een nieuwe afspraak maken…” zei ik aarzelend omdat ik ergens best bereid was om nu al verder te gaan dan praten.

“Kan, maar waarom niet meteen?”

“OK, als hij ook wil vind ik het best” zei ik voor ik het goed besefte wat ik deed.

Praten met iemand die je net kent is natuurlijk wel even wat anders dan met hem het bed in duiken. Het was nu inmiddels middernacht. Bram stak van wal.

“Zullen we het nu eens hebben over het doel van onze afspraak?”

Zo gezegd, zo gedaan. Hij zei dat hij me zeer aantrekkelijk vond en hij vond dat het tussen ons drieën goed klikte. Wij zeiden dat we dezelfde mening hadden en vroegen of hij de wens had om het contact te verdiepen. Toen hij dit bevestigde voeg ik wanneer hij dit wilde doen. “We kunnen natuurlijk een nieuwe afspraak maken, maar wat mij betreft kunnen we het ook nu doen”.

Ik aarzelde nog even maar Bram zei ook dat hij het niet nodig vond om nog meer tijd te verspelen. Ik ging even naar het toilet en toen ik terug kwam had Bram zijn schoenen uit gedaan en stond hij op zodra ik de kamer binnen kwam. Hij begon me te zoenen en ik beantwoorde zijn zoenen op een manier waaruit bleek dat ik veel zin had om te vrijen. Bram knoopte mijn jurk aan de voorkant los en ik maakte de knoopjes van zijn overhemd los. Na nog even wat zoenen had ik alleen mijn bh en tanga nog aan en Bram alleen zijn boxershort. Marc had zich op zijn onderbroek na ook uitgekleed en zat in de stoel naar ons te kijken. Bram trok me nu mee naar de bank, ging zelf op de bank zitten en manoeuvreerde mij zo dat ik voor hem op de bank zat met aan allebei de kanten een been van Bram met mijn rug naar Bram en mijn voorkant richting Marc. Bram maakte nu van achter mijn BH los en trok deze van mijn lichaam.

Ik heb behoorlijk grote borsten voor mijn postuur en mijn tepels waren al aardig stijf van de opwinding. Ik keek naar Marc en zag hem aandachtig kijken naar mijn borsten. Op dat moment voelde ik Bram’s handen zich om mijn borsten sluiten. Hij kneedde mijn borsten en kneep terloops af en toe in mijn tepels. Ik sloot mijn ogen van genot en hield mijn hoofd naar achter geleund. Bram vroeg in mijn oor of ik het lekker vond?

“Ja, ga door.” Na even liet Bram mij opstaan en daardoor kwam ik met mijn billen voor zijn gezicht. Hij begon ze te zoenen, te likken en bewoog zijn hand van achter over mijn kruis. Langzaam gingen zijn handen naar mijn heupen en hij trok mijn slipje langzaam naar beneden. Nadat ik uit mijn tanga was gestapt trok Bram me weer naar beneden en belande ik in dezelfde positie voor hem. Hij begon weer mijn borsten te kneden, maar nu met één hand terwijl zijn andere hand over mijn buik richting mijn poesje bewoog. Ik spreidde mijn benen iets en vlak daarop raakte een vingertop mijn klitje aan. Ik kromp ineen van genot en keek daarna Marc aan die duidelijk genoot van wat hij zag. Ik ging weer rechtop zitten en nu legde Bram mijn linkerbeen over zijn linker been en mijn rechterbeen over zijn rechterbeen.

Ik zat nu dus met mijn benen wijd en bood Marc een mooi uitzicht op mijn geschoren kutje. Bram legde zijn handen op de binnen kant van mijn dijen vlak bij mijn spleetje en drukte mijn benen nog wat verder uit elkaar. Hierdoor vormde zich een opening tussen mijn van het vocht glimmende schaamlippen en keek Marc recht in mijn openstaande kutje. Bram hield nu een vinger van zijn hand voor mijn mond en ik opende mijn lippen om de vinger naar binnen te zuigen. Ik sabbelde op Bram’s vinger om het vochtig te maken en voor ik het wist zat de vinger diep in mijn kutje. Bram’s andere hand wreef nu over mijn klitje en zelf kneep ik mijn harde tepels. Met mijn ogen dicht liet ik het genot over me heen komen. Toen pakte Bram met iedere hand een schaamlip en trok deze zo ver mogelijk uit elkaar.

“Streel je klitje” zei hij tegen me en met mijn kut wijd open bewoog ik twee vingers snel over mijn knopje.

“Ik denk dat het nu tijd wordt dat je bij ons komt, Marc” hoorde ik Bram zeggen. Dat liet hij zich niet nog eens zeggen. Hij kwam vlak voor me staan en begon wat aarzelend mijn borsten te strelen. De vier handen op mijn lichaam en de gedachte dat twee handen van iemand waren die ik enkele uren eerder nog nooit had gezien bezorgde mij rillingen van genot. Na even knielde Marc en begon aan mijn borsten te likken en beet af en toe zacht in mijn tepels. Bram had mijn handen weggeduwd en nam nu zelf weer mijn kutje en mijn klitje onder handen.

“Marc, sta eens op als je wilt” zei Bram. Marc strekte zich en stond nu met zijn kruis vlak voor mijn gezicht. Ik bewoog mijn hand naar zijn boxershort in de richting van de verdikking die ik duidelijk zag. Ik bewoog mijn hand rond zijn stam en wreef waardoor zijn lul nog stijver werd. Ik wilde zijn lul nu wel eens zien en trok zijn boxershort naar beneden. Hij had een goed geschapen lul die ook lekker dik was. Ik pakte zijn stijve en begon hem langzaam af te trekken.

Bram streelde intussen met een hand mijn kutje en met de andere streelde hij beurtelings mijn borsten. Marc’s lul was nu op volle sterkte en glom van het voorvocht wat ik met mijn hand over zijn hele pik uitsmeerde. Even dacht ik eraan hem in mijn mond te nemen, maar ik had me voorgenomen dat alleen te doen als er een condoom omheen zat. Alsof Bram mijn gedachte kon lezen zei hij: “Pijp hem!”.

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar als ik geil ben hanteer ik hele andere normen dan als ik niet geil ben. Ik doe soms dingen waarvan ik me later verbaasd afvraag hoe ik ze heb durven doen. Zo ook nu, dus begon ik voorzichtig aan zijn eikel te likken. Het smaakte niet vies en bewoog nu mijn lippen om zijn heerlijke, stijve lul. Steeds verder verdween zijn pik nu in mijn mond tot het niet verder ging. Daarna begon ik mijn mond op en neer te bewegen over zijn dikke pik. Bram manoeuvreerde zich achter mij vandaan, trok ook zijn broekje uit en kwam naast Marc staan. Ook Bram’s lul had zijn maximale omvang en zijn eikel glom aanlokkelijk. Ik sloot mijn hand om zijn schacht en begon op en neer te bewegen. Ik trok Bram aan zijn lul wat dichterbij en begon nu de twee lullen met mijn tong afwisselend te likken. Het voorvocht smaakte heerlijk. Ik werd steeds geiler. Ik stond nu op en kuste Bram op zijn mond.

“En ik?” vroeg Marc. Ik draaide naar hem, sloeg mijn armen om zijn nek en drukte mijn tong zijn mond binnen. Hij reageerde even verbaast maar beantwoorde mijn zoen toen even vurig. We liepen naar de slaapkamer en Bram liet mij op mijn knieën op bed zitten. Ik gebaarde dat Marc voor mij moest gaan staan, pakte zijn lul en bewoog deze naar mijn mond. Ik sloot mijn lippen om zijn lul en begon hem te pijpen. Op dat moment voelde Bram’s eikel tegen mijn schaamlippen drukken en als reactie lichtte ik mijn billen iets op. Langzaam bewoog Bram zijn lul mijn kutje binnen. Toen hij er helemaal inzat en met zijn eikel tegen mijn baarmoeder drukte had ik het niet meer. Eén lul diep in mijn kut en een andere heerlijk diep in mijn mond. Bram begon nu ritmisch in mijn nu kletsnatte spleetje te stoten wat het genot nog meer verhoogde. Na een tijdje liet ik Marc’s pik uit mijn mond glijden.

“Wil jij me nu neuken?”

Je begrijpt dat hij geen neen zei en ik ging met opgetrokken benen op mijn rug liggen. Marc deed een condoom om en leidde met zijn hand zijn eikel tot vlak voor mijn schaamlippen en bewoog zijn lul op en neer zodat hij steeds tegen mijn klitje drukte. Ik werd alsmaar geiler en kreunde.

“Steek hem diep in me!” Hij plaatste zijn eikel nu tussen mijn schaamlippen en stootte in één keer diep naar binnen. Ik schreeuwde het uit en zag dat Bram aan zijn lul stond te trekken. Ik wenkte hem dichterbij en pakte zijn lul om het van hem over te nemen. Af en toe hield ik stil en bewoog met zijn eikel over mijn tepel. Marc ging flink tekeer en ik voelde zijn lul keer op keer diep in mijn spleetje stoten.

Toen Marc aangaf bijna klaar te komen zei ik dat ik even een ander standje wilde doen en zei tegen Bram dat hij op zijn rug op bed moest gaan liggen. Ik schoof over hem heen, pakte zijn lul en begeleidde deze in mijn kutje. Ik begon op en neer te bewegen en met twee vingers wreef ik tegelijkertijd over mijn klitje. Na even boog ik voorover zodat mijn billen nu omhoog staken en dit was voor Marc het teken met zijn tong mijn kontje te likken. Ik bleef stil zitten en Bram pompte zijn pik in een hoog tempo in en uit mijn kutje. Ik zag dat Marc op zijn knieën achter me was komen zitten en daarom bewoog ik iets omhoog, haalde Bram’s lul uit mijn poesje zodat er weer ruimte was voor Marc.

Nu schoof Marc zijn lul diep in mijn kutje. Zo liet ik me om en om door de twee jongens nemen totdat ik niet meer kon. Nu ging ik op mijn buik liggen en liet Marc me van achter nemen terwijl ik Bram zijn hand onder me tegen mijn klitje aan drukte. Hij begreep dat ik nu wilde klaarkomen en begon hard met zijn hand mijn klit te bewerken. Ik stond nu op het punt om klaar te komen en begon heftig te schokken met mijn onderlijf. Marc pakte mijn heupen stevig vast en begon nog harder te stoten. Dat was net wat ik nodig had en ik kwam op een waanzinnige manier klaar. Ik schreeuwde het uit en zag even sterretjes. Het orgasme ging door mijn hele lichaam. Ik voelde het van mijn hoofd tot in mijn tenen en alle plekjes daartussen in. Ik liet me op mijn rug rollen en liet het orgasme nog even nawerken.

Toen ik mijn ogen sloot zaten Bram en Marc lachend naar me te kijken. Het was volgens hen schitterend om mij te zien en horen klaar komen. Nu was het hun beurt. Ik ging op mijn knieën zitten en pakte de twee nog stijve lullen beet. Ik trok aan de lul van Marc en pijpte Bram’s pik zo goed ik kon. Na even wilde ik wisselen, maar Marc had nog een condoom om dus deze verwijderde ik. Nu trok ik aan Bram’s lul. En ik liet mijn mond om de stijve pik van Marc schuiven. Zo ging dat om en om. Het was nu wachten op hun orgasme en aan hun gezichten te zien kon dat niet lang meer duren. Marc was de eerste die aangaf dat hij klaar ging komen. Hij pakte zijn lul beet, trok er een paar keer aan en toen kwam zijn heerlijke zaad. Hij spoot het over mijn borsten en de flinke lading droop van mijn borsten over mijn buik. Mijn borsten zaten onder het sperma en er hingen druppels sperma aan mijn tepels.

Bram vond het een heerlijk gezicht om een andere man over mij heen te zien spuiten en kort daarop kondigde ook zijn orgasme zich aan. Ik bewoog mijn hoofd iets naar achter, opende mijn mond en stak mijn tong naar buiten. Bram trok nog twee keer flink aan zijn lul en spoot toen zijn sperma op mijn tong en in mijn mond. Omdat ik achter over zat met mijn hoofd, liep het sperma van mijn tong ook mijn mond in en een flinke kwak liep achter in mijn keel. Ik slikte het door en de stralen die op dat moment uit Bram’s lul spoten kwamen op mijn gezicht en in mijn haar terecht. Ik zat niet alleen helemaal onder de spermamaar was ook helemaal voldaan.

We namen nu alle drie wat te drinken en ik kan je vertellen dat het die nacht behoorlijk laat is geworden en dat het niet bij dat ene orgasme is gebleven en ik ook meerdere ladingen sperma heb ontvangen.

Sim

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *