Over inkijkers, kontjes en…

()

Achter de computer kon hij zich nog wel beheersen, maar als hij face-to-face met haar in gesprek raakte moest hij met alle geweld onderdrukken steeds naar haar tieten te kijken. Sinds hij bij het bedrijf ging werken had hij al een oogje op haar gehad. Maar, helaas had ze al een vriendje en ze woonde samen. Dit kon echter niet weg nemen, dat hij wel flink verliefd op haar was en dit bij vlagen maar moeilijk in de hand kon houden. Hij had regelmatig rechtstreeks met haar te maken en moest dan luchtig en lacherig doen, terwijl hij haar het liefst zou willen betasten. Ze had de neiging zich niets aan te trekken van eventuele ‘inkijkers’, wanneer ze een bloesje aanhad dat wat ver openstond. Zodoende lette hij altijd op, of ze soms bukte en wanneer ze dat dan deed had hij al meerdere malen een duidelijke blik op haar borsten kunnen werpen.

Die avond moest er overgewerkt worden en het lot wilde, dat naast hem en haar er niemand meer in het gebouw was. Hij was helemaal zenuwachtig bij het idee met haar alleen in een ruimte te zijn en hoopte dat ze er niet te uitdagend uit zou zien. ‘Helaas’ voor hem had ze die avond besloten zich luchtig te kleden. Hij slikte even toen ze binnenkwam en haar jas uitdeed.

Ze droeg een hele strakke spijkerbroek, zoals meestal, met daarop een half doorzichtige, wit bloesje, waarin hij haar grote ballen duidelijk zag zitten. Toen het overleg begon ging ze niet tegenover hem zitten, zoals anders, maar naast hem. “Veel gezelliger”, was haar commentaar en ze keek hem lief aan. Hij voelde zijn pik zwellen en moest even slikken.

“Ja, eh… Ja natuurlijk,” mompelde hij en keek prompt weer naar haar borsten en niet in haar gezicht. Hij schrok, want ze zat enigszins voorover, zodat hij haar rechterborst duidelijk in zijn volle glorie zag zitten. Hij werd wat rood en dat werd nog erger.

“Warm, hij?” Merkte ze op, terwijl ze haar bloesje begon open te knopen. Het was nu wel duidelijk dat zij hem ook wel zag zitten en hij wist niet wat hij ermee aan moest. Ze maakte het laatste knoopje open en vouwde toen het bloesje open. Hij wilde niet kijken, maar zijn blik werd automatisch naar haar toegetrokken en hij zag haar mooie borsten voor het eerst in volle glorie. Ze waren redelijk groot, vrij stevig en getooid met een mooie, bruine tepel. Ze lachte naar hem.

“Dacht je dat ik je nog nooit in de gaten had gehad? Je kijkt het mooi haast van mijn borsten af, als je met me praat! Kom, dan kun je ze eindelijk aanraken!”

Dat laatste veroorzaakte een soort schok door hem heen en hij voelde hoe zijn harde lul protesteerde tegen de nu veel te strakke broek. Hij stond op en keek haar recht in de ogen. Ze keek hem lachend aan en even later had hij zijn armen om haar heen en waren ze volop aan het tongzoenen. Haar tong maakte vrolijke, geile bewegingen in zijn mond en hij beantwoordde haar kus hevig. Zijn handen tastten intussen naar haar memmen en even later had hij in elke hand een van haar stevige, grote borsten en kneedde die hevig. Ze kreunde, toen hij haar tepels tussen zijn vingers rolde en hij voelde hoe haar handen naar zijn pik tastten. Enkele seconden later had ze zijn broek open en wipte de lul eruit.

“Oh, wat een grote,” mompelde ze en hij voelde haar koele, slanke hand om zijn harde pik. Hij moest zich inhouden om niet meteen klaar te komen, want van dit moment wilde hij zo lang mogelijk genieten! Ze ging door haar knieën en zat even later voor hem op de grond. Enkele seconden later gebeurde, wat hij nooit voor mogelijk had gehouden, ze stulpte haar mooie rode lippen om zijn eikel en liet vervolgens zijn leuter in haar mondje verdwijnen. Meer dan de helft gleed in haar mond, voordat ze hem weer naar buiten liet glippen, om hem vervolgens weer op te happen. Hij begon voorzichtige neukbewegingen te maken in haar mond en keek neer op haar hoofd, met de korte blonde haren, de pijpende mond en daaronder haar schommelende borsten. Het was zo’n magnifiek gezicht, dat alleen daarom hij al bijna klaar kon komen!

Ze begon nu te spelen met zijn ballen en wriemelde met haar handen door het schaamhaar. De pik verdween nu bijna helemaal in haar mond en daarna een stukje in haar keel. Hij ontmoette steeds even een weerstand als hij bij haar keel kwam en drukte hem vervolgens naar binnen. Zijn leuter was nu echt keihard geworden en hij was tot het uiterste geprikkeld. Na nog enkele stevige zuigbewegingen stond ze op en kwam voor hem staan. Hij keek recht in haar mooie ogen en zag hoe ze geil langs haar glimmende lippen likte, de lippen die net nog om zijn penis zaten gestulpt. Hij nam een van haar volle borsten in elk van zijn handen en maakte knedende bewegingen terwijl hij haar recht in de ogen bleef kijken. Ze kreunde zacht.

“Ik wil dat je me nu neukt, met dat harde ding van je!”

Hij liet haar borsten los en trok de rits van haar spijkerbroek naar beneden. Ook de knoop ging los en hij stak zijn linkerhand in haar broek en in het slipje. Het schaamhaar kriebelde tegen zijn vingers en hij voelde de warmte van haar lichaam. Toen voelde hij het vochtige begin van haar schaamlippen en even later had hij haar kittelaar te pakken. Ze kreunde ongegeneerd en wreef haar klitje tegen zijn vinger aan. Hij zakte prompt nog lager en even later verdween zijn wijsvinger in haar natte kutje, terwijl zijn duim haar kittelaar bleef rollen. Ze draaide nu met haar kontje en probeerde zoveel mogelijk te bewegen tegen zijn neukende hand. Hij had intussen weer een van haar borsten te pakken en beet zachtjes in de tepel, terwijl hij haar kutje met zijn hand bleef bewerken.

“Neuk me nou! Ik ben bloedgeil op je!”

Hij besloot dat het inderdaad tijd werd voor een goede beurt. Hij trok zijn hand uit haar broek en sjorde de strakke spijkerbroek van haar kont, samen met het kleine slipje. Ze schopte de broeken uit en keek hem smachtend aan. Hij keek nog even naar haar mooie, blonde kutje en voelde zijn pik weer steigeren. Ze ging bij het bureau staan en bukte, met haar handen op de bureaurand, haar kont naar achteren. Hij ging achter haar staan, voelde met zijn hand even in haar drijfnatte kutje en bracht toen zijn stang in stelling. Met een stoot was hij binnen in het kletsnatte kutje en ze kreunde van opwinding. Hij greep haar borsten achterlangs beet en begon haar al knedend met forse halen te naaien. Ze kraaide van vreugde en maakte mee neukende bewegingen tegen zijn pik in. Plotseling kwam ze hevig klaar en rillend liet ze het orgasme door zich heen stromen. Hij liet haar borsten los en greep haar billen vast, zodat hij haar nog steviger kon neuken.

Als een sater dreef hij steeds weer zijn penis in het kletsnatte kutje van het blonde grietje, dat hij al zo lang had willen naaien. Hij keek naar de deinende billen en besloot toen haar nog verder op te geilen. Hij begon met zijn wijsvinger de rand van haar anus te bewerken en bereikte hiermee, dat ze weer klaar kwam. Terwijl ze nog narilde van de sensatie stak hij nu zijn vinger in haar anus. Het was een geil gezicht, hoe zijn vinger in het kleine gaatje heen en weer ging, terwijl daar onder zijn lul haar meutje bewerkte.

“In mijn kont!”, riep ze plotseling en maakte een gebaar naar achteren. Hij dacht even, dat hij het verkeerd begreep, maar ze riep weer.

“Stop dat ding in mijn reet, neuk me in mijn anus!” en hij begreep dat hij straks helemaal niet meer zou weten hoe hij het had. Hij trok nu zijn wippende leuter uit haar kutje en onmiddellijk ging ze op handen en voeten op de grond zitten. Ze keek even achterom en hij zag hoe haar ogen dreven van geiligheid.

“Stop hem erin! Alsjeblieft!”, kreunde ze en ze draaide met haar kont. Hij greep nu met beide handen haar billen en trok deze van elkaar. Haar anus glom vochtig en rozig en hij voelde weer een kramp door zijn keiharde lul heen trekken. Hij liet haar linkerbil los om zijn pik te geleiden en hield zijn eikel tegen haar kontgaatje aan. Hij voelde hoe ze zich spande om zijn stoot op te vangen. Hij wurmde het puntje van zijn eikel in haar anus en verplaatste toen zijn linkerhand weer naar haar linkerbil. Met een klein stootje drukte hij zijn pik iets in haar anus, terwijl hij haar billen zover mogelijk van elkaar trok. Ze kreunde hevig en gaf een kreet toen hij zijn pik nog verder naar binnen drukte. Hij keek even genietend hoe haar anus om zijn pik spande, die voor meer dan de helft naar binnen stak en drukte toen in een stoot de rest naar binnen, tot hij met zijn buik tegen haar billen kletste. Ze draaide haar hoofd zijn kant op en hij zag hoe haar gezicht vertrokken was in een mengeling van pijn en genot. Ze liet een langgerekte kreun horen toen hij zijn pik iets terugtrok en hem vervolgens weer tot aan de ballen in haar kont schoof.

Ineens dacht hij een gerucht te horen. Zij hoorde helemaal niets, maar was alleen in opperste extase. Hij keek om en schrok hevig. Het afdelingshoofd stond achter hem, de benen iets gespreid en met een duidelijk zichtbare bobbel in zijn broek. Hij glimlachte schaapachtig en het hoofd glimlachte terug. Ook zij had nu iets in de gaten en draaide haar hoofd. Hij zag haar schrikken het volgende moment had ze de pik uit haar reetje verwijderd en zich omgedraaid. Toen begon ze te huilen. Het afdelingshoofd stapte dichterbij en draaide haar hoofdje naar zich toe. Ze durfde hem niet goed aan te kijken, maar hij dwong haar te kijken.

“Maar Dorien, waarom huil je nou? Je doet toch niets bijzonders?” Hij lachte naar de jongen en ritste vervolgens zijn broek open.

“Als ik mee kan doen is er niets aan de hand!” En trok haar vervolgens aan haar handen overeind. Dorien keek hem voorzichtig aan door haar betraande ogen, terwijl hij haar borsten begon te bevoelen. Ze stond nu vlak voor hem en hij kneedde ongegeneerd de mooie borsten van Dorien. De andere jongen maakte aanstalten om op te stappen, maar dat was niet naar de zin van het hoofd.

“Nee Bjorn, blijf jij nou ook, ik vond het een zeldzaam geil gezicht zoals je haar daarnet in haar kontje aan het naaien was!”. Hij duwde Dorien nu naar beneden, op haar knieën en schopte zijn nette broek uit. Zijn penis was al half stijf en Dorien wist wat er van haar werd verlangd. Ze stak aarzelend een hand uit naar de pik van Raöel en stulpte toen haar lippen om de eikel. Ze voelde hoe de pik onmiddellijk verhardde in haar mond en groeide toen ze hem begon te pijpen. Raöel woelde intussen door haar korte haar en graaide naar haar tieten. Hij hield af en toe haar hoofd even stil om zijn lul helemaal in haar keel te kunnen schuiven. Hij voelde steeds even de weerstand als het meisje zich schrap zette voor het dikke ding in haar keel. Hij gebaarde naar Bjorn.

“Ga verder waar je gebleven was! Naai dat wijf eens lekker stevig!”. Bjorn’s pik zwol onmiddellijk weer tot de juiste proporties en hij ging weer achter Dorien staan. Die ging gehoorzaam weer op handen en voeten zitten en hij ging er weer op zijn knieën achter. Hij bevoelde weer even de vlezige billen en keek naar de rood geneukte anus en stak toen zijn lul weer naar binnen. Raöel zag hoe Bjorn in twee stoten zijn stijve pik over de volle lengte in haar kont ramde en trok zijn pik uit de mond van Dorien. Een onderdeel van een seconde later spoot zijn sperma in haar gezicht, terwijl hij haar hoofd vast bleef houden. Het meisje bleef gewillig haar mond open houden en straal na straal kletste in haar gezicht of werd in haar mond gespritst. Raöel maakte schokkende bewegingen en wreef zijn pik langs haar gezicht.

Bjorn had nu de billen van Dorien gespreid en haalde met kalme halen zijn harde lul heen en weer in haar kontgaatje. Dorien likte de lul van Raöel schoon en deze had zijn ogen gesloten. Toen de lul schoon was trok hij hem niet terug, maar begon weer heen en weer te schuiven. Ze voelde dat de pik niet slap werd, maar juist weer ging staan. Raöel haalde hem nu uit haar mond en ze zag dat het rode ding nog steeds keihard was.

“Zo, en nu is het mijn beurt”, zei Raöel en maakte een gebaar naar Bjorn. Deze trok zijn pik uit de reet van het meisje en ging op zijn rug liggen. Raöel maakte het meisje duidelijk wat hij bedoelde en ze ging schrijlings over Bjorn heen zitten. Even later floepte diens pik in haar kletsnatte kutje en kwam Raöel achter haar staan. Die ging over haar heen leunen en trok haar billen van elkaar. Enkele seconden later stak zijn eikel in haar anus en met twee stoten stak zijn grote pik ook tot aan de ballen in haar kont. Het tengere blonde meisje had nu twee grote pikken in haar kut en in haar reet en die begonnen nu bovendien tegen elkaar in te neuken. Steeds als Raöel een haal maakte en zodoende zijn pik uit haar anus bewoog gaf Bjorn een forse stoot omhoog in haar kutje.

Dorien kwam achter elkaar klaar op de neukende pikken en was op een gegeven moment niet meer dan een van geiligheid drijvend vod. Raöel kneedde haar borsten achterlangs en gaf haar stoot na stoot in haar kontje, waarbij zijn pik steeds tot aan de ballen in haar achterste verdween. Ineens kon hij zich niet meer houden en terwijl hij haar billen van elkaar trok kwam hij krampend klaar en spoot het zaad in haar reet. Bjorn had hier op gewacht, want zo gauw als dat Raöel uitgespoten was en zijn druipende pik uit de reet van Dorien haalde, rolde hij haar om en trok zijn pik uit haar kutje. Vervolgens rolde hij haar weer terug, zodat ze weer op haar buik lag. “Haar kont is toch net even lekkerder”, zei hij tegen Raöel en ging boven op haar liggen.

Even de juiste plaats bepalen en zijn pik verdween zuigend in haar kont. Weer onderging hij de sensatie van de strakke anus om zijn pik en nu kon hij zich ook niet meer beheersen. Met enkele felle stoten in haar kont, waarbij hij steeds kletsend tegen haar billen kwam, kwam hij kreunend klaar en spoot ook hij zijn zaad in darm van het tengere, blonde meisje, dat zo lekker genaaid kon worden. Raöel had ondertussen het meisje er toe bewogen zijn besmeurde pik te verzorgen en netjes likte en zoog ze het apparaat schoon. Toen ook Bjorn even later zijn pik aanbood werd ook die verzorgd, zodat de mannen geheel tevreden naar huis gingen.

Vanaf die dag werd Dorien vrijwel zonder uitzondering dagelijks door Raöel in haar reet genaaid, meestal voorover liggend op zijn bureau, met de rest van haar kleren aan. Hij haalde er een kick uit om haar vlak voor een belangrijke vergadering te nemen, om nieuwe energie op te doen. Dat zij tijdens die vergaderingen wel eens zat te draaien met haar kontje nam hij voor lief. Een keer was het voorgekomen, dat hij een zeer belangrijke klant had uit Duitsland. Dorien voelde de bui al hangen, toen ze bij hem op kantoor werd geroepen en de man er nog was. Eerst kreeg ze van Raöel een verschrikkelijke beurt in haar kontje, waarbij zijn grote pik haar anus helemaal bont en blauw naaide. Toen hij zijn lading in haar mond had gespritst was de klant voldoende opgewarmd om ook zijn portie te nemen en vervolgens werd ze ook nog door hem genomen. Hij had een wat kleinere pik, maar ze werd in alle standen door hem genaaid, zijn pik steeds tot aan de ballen in haar anus.

Zo kan het dus ook gaan op kantoren!

Scorpio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *