Vakantie

()

Met het hele gezin op vakantie naar Frankrijk. We hebben een accommodatie gehuurd op een kleinschalige boerderij gericht op gezinnen met kinderen in de hoop dat we zelf ook wat rust hebben en wellicht nog andere leuke mensen tegen komen. Sinds kort zijn we wat aan het experimenteren met partnerruil en dat bevalt goed. Maar in de praktijk blijkt het nog knap lastig om de juiste mensen te ontmoeten.

Na een lange en vermoeiende reis komen we aan het begin van de avond aan bij een prachtige oude boerderij midden in de wijnvelden. De kinderen hebben we al snel in bed. Als de gastvrouw ons uitnodigt voor een glas wijn bij zonsondergang sluiten we graag aan. Ook de andere gasten zijn inmiddels gearriveerd. Peter en Mieke en Daan en Sylvia zijn hier net als wij met jonge kinderen en dan is er nog een groot gezin met oudere kinderen en opa’s en oma’s. Een gezellige bende en de sfeer is gelijk goed.

We hebben al snel een klik met Mieke, Peter, Sylvia en Daan. De wijn vloeit rijkelijk en omdat het inmiddels al donker is zijn er wat lantaarns en kaarsen ontstoken. Heerlijke Franse muziek maakt de sfeer compleet. Ik voel me loom en ook een tikje geil. Terwijl ik sta te kletsen met Mieke en Sylvia zien we de mannen onderling smoezen en onze kant op kijken. Plots komen ze gedrieën op ons af en pakken ons bij de hand. Mijn man geeft me een knipoog en fluistert.

“We gaan sexy schuifelen, we vonden dat deze drie mooie dames dat wel hebben verdiend”. We schuifelen op de zwoele Franse chansons, warme lichamen tegen elkaar, handen die mijn rug strelen. Naast me hoor ik Sylvia giechelen en ze fluistert iets in het oor van Daan. Hij kijkt mijn kant op en knipoogt. Dan een bemoedigend klopje op zijn billen door Sylvia en hij komt mijn man aftikken. Verrast sta je me af en loopt naar Sylvia toe om met haar te dansen. Wat onwennig kijk ik Daan aan, maar hij neemt snel de leiding en zegt.

“Ik dans ook graag met andere aantrekkelijke dames, en Sylvia heeft je goed gekeurd”. Hij legt mijn armen om zijn nek en zijn armen om mijn heupen. Zijn handen zakken al snel naar mijn billen en hij trekt me tegen zich aan. Zijn lichaam voelt lekker, iets borsthaar piept net boven zijn shirt uit en hij heeft een klein buikje. Zijn donkere krullen vertonen de eerste grijs tinten. Ik draag een lange jurk met open rug waarlangs zijn vingers van boven naar beneden strelen. Als ik naar Sylvia kijk die met mijn man danst geeft ze me een veel betekenende blik.

“Lekkere vent he, je mag er best even aan zitten”, zegt ze als ze voorbij schuifelt. “ zou ik helemaal niet erg vinden”, fluister Daan in mijn oor terwijl hij met zijn mond langs mijn nek strijkt en mijn handen verplaatst van zijn nek naar zijn billen. Hij duwt me nog wat steviger tegen zich aan en onmiskenbaar voel ik zijn licht gezwollen geslacht door zijn dunne linnen broek. Ondanks mijn geilheid voel ik me toch wat opgelaten met deze onverwachte situatie en ben dan ook blij als Peter het over neemt van Daan. Een overigens ook zeer aantrekkelijke man. De avond loopt na nog enkele nummers uiteindelijk toch ten einde. In het donker loopt iedereen richting zijn eigen accommodatie. Als Daan voorbij loopt knijpt hij stevig in mijn billen en geeft me een vluchtige zoen in mijn nek en de woorden

“Slaap lekker sexy”. ‘s Avonds in bed vertel ik mijn man hoe ik de avond heb ervaren. Het was hem ook opgevallen dat er wat gaande was tussen mij en Daan, hij had het wel opwindend gevonden om toe te kijken. En ook Sylvia had haar handen niet thuis gehouden begrijp ik van hem. We spreken af elkaar vrij te laten en we zien wel wat er op ons pad komt. Ondanks de vermoeidheid neemt de geilheid van die avond de overhand. Na een vluggertje vallen we moe en bezweet in slaap.

De volgende dag strijkt iedereen na het ontbijt neer bij het zwembad. We maken plezier met de kinderen en de dag verloopt gemoedelijk. In de middag gaan de mannen samen op pad om vlees voor de BBQ te halen. De kinderen doen een middagdutje. De vrouwen blijven achter bij het zwembad. Ik vraag Sylvia me even in te smeren, want mijn huid is nog niet zoveel zon gewend.

“Ga maar liggen op je buik”. Met verrassend zachte handen begint ze mijn rug in te smeren. Het bandje van mijn bikini maakt ze los, want dat smeert makkelijker. Haar handen missen geen plekje, ook de zijkant van mijn borsten neemt ze mee. Nog nooit hebben vrouwenhanden me zo aangeraakt en ik voel mijn tepels verstijven. Sylvia smeert vervolgens mijn benen in en ook daar is ze zeer zorgvuldig. Zonder schaamte laat ze haar handen steeds hoger tussen mijn benen gaan.

“Lekker”? Vraagt ze zacht in mijn oor. Ze laat haar vingers over het kruis van mijn bikini broekje gaan, de natte plek die daar inmiddels zit kan ik niet meer verbergen. “Ja dus”. Ze glimlacht tevreden en loopt weer terug naar haar eigen ligstoel. Sylvia is een mooie vrouw, lang golvend bruin haar, mooie rondingen en stevige kleine borsten. Ik besef me dat ik nooit op deze manier naar vrouwen heb gekeken en de gedachte aan wat er zojuist gebeurde windt me op.

De BBQ die avond is geweldig. Dat hebben de mannen toch goed geregeld. De kinderen mogen met z’n allen slapen op de hooizolder waar de oudere kinderen van het gast echtpaar op ze passen. De wijn vloeit weer rijkelijk en de Franse liedjes maken er een zwoele avond van. Ik draag een strakke lange jurk met een hoge split en open rug en alleen een string eronder. Daan heeft al meerdere keren zijn hand over mijn bovenbeen laten glijden onder goedkeurende blik van Sylvia. Die er zelf overigens ook erg vrouwelijk en aantrekkelijk uit ziet. Een dun zomerjurkje waar haar prachtige heupen en stevige billen goed in uitkomen. Mijn man zit de hele avond al intiem te kletsen met Mieke, ik geniet ervan om naar te kijken. Als ze samen weg lopen kijkt hij me nog even vragend aan, maar ik vind het prima, ik kom wel wat later thuis.

We blijven met z’n vieren achter, Sylvia, Daan, Peter en ik. Daan schijnt nog een heerlijke likeur te hebben staan en we besluiten om bij hen thuis een afzakkertje te nemen. De mannen nemen pontificaal plaats op de zachte bank. De vrouwen mogen blijkbaar de catering verzorgen. In de keuken zetten we de likeur klaar en een kleine snack zullen de mannen vast ook waarderen. Terwijl ik bezig ben komt Sylvia achter me staan en pakt mijn heupen vast.

“Heb jij wel eens een vrouw gezoend”. Ik weet even niet wat te zeggen, maar Sylvia neemt het voortouw en zoent me in mijn nek terwijl haar handen mijn borsten vastpakken. “Mm…, lekker, je hebt echt prachtige borsten”, fluistert ze in mijn oor. Ik draai me naar haar toe en zoen haar vol op haar mond. Haar lippen voelen zacht en soepel, compleet anders dan een man. Ik voel haar stijve tepels door haar jurkje tegen mijn borsten aan. Het windt me enorm op en ik wil meer ontdekken van deze heerlijke vrouw. De slaapkamer grenst aan de keuken en zonder dat de mannen het zien trek ik haar naar binnen en leg haar op bed. Voor haar staande trek ik mijn jurk uit. Dan ontkleed ik haar. Al zoenend en kreunend van genot duw ik mijn bovenbeen tegen haar klit en voel haar vochtige slip heen en weer glijden. Mijn lippen omsluiten haar harde tepels en trekken er voorzichtig aan. Ik voel haar handen mijn string uit trekken en soepel glijden haar vingers tussen mijn natte gleuf. Ze weet precies de juiste plekjes te raken. Ook mijn hand vindt haar warme en vochtige plekjes, het voelt alsof ik nooit anders heb gedaan. Als vanzelf glijdt er eerst een en dan twee vingers in haar gleuf. Sylvia kreunt ondertussen van geilheid en kan haar onderlichaam bijna niet meer stil houden. Simultaan vingeren we elkaar, steeds sneller en sneller in hetzelfde ritme.

“Ga door, ik kom zo” fluister ik in haar oor. Dan voel ik een warme gloed door mijn hele lichaam trekken en kom zuchtend klaar. Mijn vingers stoten nog iets dieper bij Sylvia naar binnen en dat is precies het laatste zetje. Ik voel haar spieren samentrekken wanneer ze kreunend klaar komt.

Lachend kijken we elkaar aan. Dan horen we wat gekuch. Peter en Daan staan in de deur opening. Met hun broek op hun enkels en een stijve in hun hand langzaam aftrekkend. “Hebben jullie genoten van ons”, vraag ik verleidelijk en geef Sylvia een lekkere tongzoen.

“Willen jullie ook wat heren”, vraagt Sylvia terwijl ze aan mijn stijve tepels trekt. Daan en Peter komen naast het bed staan en gebieden ons bij ze. Ik neem de stijve van Daan in mijn hand en Sylvia neemt Peter onderhanden. Na wat ruk en trek werk zijn beide mannen op volle sterkte. Daans pik is lekker dik, veel dikker dan die van mijn man, terwijl peter wat langer en dunner is. Ik kijk Sylvia geil aan terwijl ik rondom de eikel van Daan lik. Langzaam laat ik zijn pik tot achterin mijn keel glijden. Sylvia volgt mijn voorbeeld en begint er gulzig op los te zuigen bij Peter. Mijn vrije hand vindt de borsten van Sylvia, haar tepels zijn keihard en als ik er in knijp kreunt ze van genot. Daan draait me plots om en ik beland op handen en knieën. Ik voel zijn vingers tussen mijn benen glijden.

“O…wouw …, wat voelt dat heerlijk, mm…”. Dan voel ik zijn eikel tegen mijn natte kut drukken en langzaam naar binnen glijden. Afwisselend snel en dan weer langzame diepe halen glijdt hij in en uit me.

“Wat voelt jouw kutje heerlijk nat en warm”, kreunt hij in mijn oor. “Weet je wat ik geil zou vinden, als je Sylvia likt terwijl ik je achterlangs neem”. En voor ik antwoord kan geven schuift Sylvia onder me. Haar kut glinstert van het geile vocht. Daan duwt mijn hoofd richting haar kut, maar veel aanmoediging heb ik niet nodig. Mijn tong draait rondjes om haar gezwollen klit en als ik er aan zuig gilt ze het bijna uit. Met mijn tong probeer ik zover mogelijk naar binnen te gaan. Sylvia kronkelt onder me.

“Lik me, ga alsjeblieft door, ah…”. Peter zit inmiddels naast Sylvia en heeft zijn lul weer in haar mond gestopt. En terwijl Daan het tempo steeds verder opvoert lik ik Sylvia naar het orgasme toe. Trillend en hijgend komt ze voor de tweede keer die avond klaar terwijl ik haar geile vocht op lik. Daan pompt nu stevig door, zijn ballen kletsen tegen mijn billen aan en ik voel dat hij zo gaat komen.

“Neuk me hard Daan, neem me helemaal”, zeg ik aanmoedigend en met een paar laatste harde stoten voel ik hem zijn lading in me spuiten. Uitgeput glijdt hij uit me terwijl het geil langs mijn benen loopt.

“En nu wil ik ook wel eens een pik in me, zegt Sylvia. Peter ligt inmiddels al op zijn rug en Sylvia laat zich op zijn pik zakken. Geil kijk ik hoe zijn lange pik volledig in haar verdwijnt. Ik neem plaats met mijn kut boven zijn hoofd en met snelle korte bewegingen voel ik zijn tong over mijn klit flitsen. Sylvia trekt me naar haar toe en we beginnen heftig te tongen. Veel meer heb ik niet nodig en het geil druipt over het gezicht van Peter als ik gillend klaar kom. Ik neem plaats naast Sylvia die Peter inmiddels als een wilde berijdt. Ik masseer zijn ballen. Daan zit inmiddels aan de andere kant en masseert de klit van Sylvia. Steeds sneller en sneller en onder luidt gekreun komen Sylvia en Peter dan gelijktijdig hijgend klaar. Met z’n vieren vallen we uitgeput in bed. Elkaar zacht strelend en zoenend nagenietend vallen we in slaap. Dit gaat nog een heel fijne vakantie worden vermoed ik.

Share It

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *