Ik beken…

()

Ik ben geschift dat ik dit doe maar ik moet het aan iemand kwijt. Het onderstaande verhaal is waar gebeurt en het is de eerste keer dat me zoiets overkomt. Daarom heb ik de personen en locaties iets veranderd anders komen er mensen in de problemen.

Mijn zwager Dieter is getrouwd met de zus van mijn vrouw. Zij hebben in korte tijd veel meegemaakt en ook daardoor gaat hun relatie niet zo lekker. Die van mij en mijn echtgenote ook niet. Mijn vrouw heeft vele fysieke, maar vooral psychische problemen eigenlijk al zolang ik haar ken. Dieter heeft ook psychische problemen. Ik ben 27 jaar en 3 jaar getrouwd, we kennen elkaar al 8 jaar. Dieter is nog geen jaar getrouwd maar heeft al wel een kind met mijn schoonzuster.

Het was afgelopen zaterdag dat ik met Dieter een avondje zou gaan stappen, zonder de meiden. We zouden het er eens lekker uit feesten. Eerst gezellig uit eten en daarna stappen. Het was nog wat vroeg voor disco of danscafé dus eerst maar eens lekker borrelen. Hiervoor kozen wij een mooi grand café uit, zoals er vele zijn hier in de stad. Staande, midden in het café, druk pratende over carrière, vrouwen, onze vrouwen viel mij op dat er twee meisjes (jonge vrouwen) naar ons giechelden. Ik praat graag en gemakkelijk met andere vrouwen dus ik besluit kennis te maken. We raken gezellig aan de praat en het valt de dames natuurlijk meteen op dat wij beiden een ring dragen.

Trots vertellen wij een leugenachtig verhaal over hoe fijn het is getrouwd te zijn. De meiden, Sonja en Mieke zijn onder de indruk en voelen zich zichtbaar op hun gemak als ze merken dat wij alleen op een gezellige avond uit zijn en niet meer dan dat.

Al snel raken we twee aan twee aan de praat. Ik eerst met Mieke, een echte blondine met een leuk gezicht. Ze is ongeveer 180cm heeft een gezonde borstpartij en heeft een iets te kort strak beige truitje aan.

In het voorbijgaan kan ik zo maar een stukje haar broek in kijken en haar zwart satijnen slipje zien. Helaas geen string. Ze heeft lieve blonde haartjes op haar onderrug. We praten over wat ons hier brengt en wat onze plannen zijn. Ze is vanuit de naburige stad en ongeveer 25 jaar.

Later spreek ik met Sonja, ik voel me tot haar aangetrokken. Ze is kleiner dan Mieke, 175cm schat ik, 26 jaar en brunette. Ze heeft speelse krullen en een echte vrouwelijke lijn in haar lichaam. Hoe goed ik de breedte van haar contouren ook kan zien, ze is echt mooi slank. Het mooiste aan haar is haar lach, werkelijk betoverend, ik ben direct verkocht! Ze is mooi, ze heeft een donker coltruitje aan, haar borsten zijn klein maar zien er stevig uit. Maar ik zie alleen die lach… Wat een lach zeg! Van oor tot oor, echt gemeend!

Een echte lach maar…, alleen naar mij. Sonja zit een beetje stuk in haar relatie, maar wil hem niet verlaten. Ze geeft veel om hem. Maar vanavond is ze uit met haar oude hartsvriendin Mieke. Ze is niet van hier, ze heeft een fijne zachte ‘G’, vanavond blijft ze slapen bij Mieke. We kletsen de avond weg. Dieter en Mieke amuseren zich ook. Ik stel voor te gaan dansen.

We gaan en eindigen in een danscafé. Heerlijk feestend en zingend gaan we tekeer. Ik dans met Mieke, Rob, Sonja, ander meiden uit de kroeg, ik sla helemaal los. Dan komt Sonja naar me toe. Ze gaat dicht bij mij staan. Opeens gaat bij mij het licht uit, we kussen! Even weet ik niet wat er gebeurt (ook nu kan ik het me niet herinneren). Ze kust zacht, ze weet precies wat ze wil, haar tong is de baas, heel voorzichtig zoenen wij elkaar. Mijn handen gaan over haar armen. Gespierde armen, naar haar schouders, over haar rug naar haar billen. Ze is sterk maar tegelijkertijd zacht en warm. Mijn maag keert zich om, ik tril op mijn benen, mijn pik barst uit mijn broek! Mijn hersenen functioneren niet meer laat staan mijn verstand.

Maar we dansen verder. We zoenen ook verder, dan kijkt ze me aan en weer zo’n  fantastische lach. Ze heeft mijn erectie duidelijk gevoeld en aait snel over mijn bobbel in mijn broek. Niemand heeft het gezien. Ze kriebelt aan mijn buik. De glimlach wordt nog breder, ze zegt: “volgens mij vind je me leuk…”

Ik kan geen woord uitbrengen, maar ik vind haar super! Ik lach terug.

We dansen nog wat en dan vlug op zoek naar Dieter en Mieke voordat ze ons missen. Mieke wil naar huis, ik hoor Dieter voorstellen nog een borreltje bij haar te halen. Dat doen we.

Boven in het appartement van Mieke komt Sonja tegen mij aanzitten, tussen mijn benen. We liggen/zitten half op de grond. Gevoelig masseer ik haar schouders. Sonja geniet, haar ogen dicht en haar mond ietsje open. Ook Dieter en Mieke zitten aan elkaar, maar dan laat Mieke duidelijk blijken dat het genoeg is geweest. Ergens ben ik blij. Stel je voor een getrouwde man met een meid die al 8 jaar een relatie heeft, samenwoont en net een huis heeft gekocht met haar vriend.

Mieke laat ons uit, Dieter loopt voorop naar zijn fiets, zachtjes kus ik Sonja voor de laatste keer. Nee toch!

Ik verzamel al mijn moed en zeg. “Ga nog niet bij de deur weg, ik kom zo terug.” Sonja kijkt me aan en lacht, “goed…” zegt ze “…ik wacht”.

Rob en ik fietsen weg. Dan zegt Rob. “O.K. laten wij even de verhalen afstemmen, de laatste kroeg die we bezocht hebben is de Zuip, we zijn hier nooit geweest, en die meiden zijn we nooit tegen gekomen.” Ik stem in, niet wetende welk avontuur mij nog te wachten staat.

Rob gaat rechts, ik fiets linksaf. Twintig meter, dan kijk ik om of hij al de bocht om is. Ik draai om en fiets terug naar het huis van Mieke, Sonja staat in de deuropening. Snel ga ik naar binnen, we lopen naar de fietsenkelder, we kussen hartstochtelijk in de gang. Later in een aangrenzende ruimte en tot slot een afgelegen kamertje. We belanden toevallig op een bankje, er is niemand. Ik friemel aan haar truitje en vecht me een weg naar haar borsten. Ik masseer ze, ik kus ze. Ze heeft mooie kleine tepels. Kleine puntjes er op. Ik kan ze goed in mijn mond nemen. Sonja voert haar borst aan mij. Ik sabbel er heerlijk op. In mijn gedachte duurt dat uren. We zitten verstrengeld van lust in elkaar vast. We strelen elkaars lichamen en trillen van elkaars aanraking.

Dan duwt ze me terug. Ze maakt mijn broek los en weer krijg ik een zet naar achter. Behendig haalt ze mijn flinke paal uit zijn gevangenis. Ze kijkt er even naar en haalt zachtjes mijn voorhuid op en neer. Ze kust er op, heel voorzichtig. Dan neemt ze me in haar mond. Heel zachtjes, net als die eerste zoen. Heerlijk zacht, het voelt nat. Het voelt warm, spannend, en heel compleet. Ik ben gelukkig.

Dan gaat ze op het bankje liggen, ze heeft haar broek en broekje snel uit gedaan. Ik wil aan haar kutje likken. Heerlijk! Helaas is het te donker om goed te zien, maar ze smaakt geweldig. Fantastisch! Ze heeft een mooi kutje met kleine schaamlipjes. Ze is keurig geschoren aan de zijkanten, alleen op haar onderbuik staat een streepje haar. Ik krijg er geen genoeg van om aan haar clitje te sabbelen. Ze vindt het heerlijk, ze gromt en drukt mijn ijverige tong en lippen tegen haar draaiende onderlijf. Fantastisch! Dan kruip ik op haar, ik wil haar penetreren. Snel pakt ze mijn lul in haar warme hand en brengt hem naar haar poesje.

Langzaam glij ik naar binnen. Ik voel alle details van haar tunneltje, het voorstukje, daarna dat stukje wat zo lekker nauw is, als een roosje. Het roosje opent en omsluit mijn penis met gemak maar met een heerlijke soepele weerstand. Sonja geeft een klein gilletje. Dan duw ik voorzichtig verder tot ik helemaal in haar ben. Haar nauwte zit om het begin van mijn dikke paal. Langzaam ga ik heen en weer. We genieten, kijken elkaar aan en voelen ons één. Zo intens neukte ik nog nooit. Even later veranderen we van positie. Ik zit op de bank, ze pijpt mijn pik nog even extra nat. “Hm…” zegt ze, “ik vind het lekker om mezelf aan jou te proeven.”

Dan komt ze omhoog en gaat met één knie aan weerszijde over mij heen zitten. Langzaam zakt ze over me heen en berijdt ons beiden naar een geweldig hoogtepunt. Ik vinger over haar clitje en zij gaat wild over mijn gezicht met haar mond. Ze hijgt in mijn oor en fluistert lieve woordjes. Ze gaat komen. Ze knijpt me fijn met al haar kracht. Het voelt heerlijk. Ze komt! Ik voel hoe alle kracht uit mijn lichaam verdwijnt om de vrijgekomen energie te bundelen voor één geweldig orgasme. Ik voel de stralen heet zaad uit mijn stengel spuiten.

O! O, ja! Het duurt een eeuwigheid voordat mijn extase voorbij is. Zij voelt het ook glibberen en glijden. Ze trilt en schud helemaal terwijl ze nog een keer komt. Langzaam komen we weer tot ons zelf. We zijn verliefd.

We leven weer.

Twee dagen later bel ik haar. Het gevoel is onveranderd. Ik ben ziek van verlangen en hevig verliefd, zij ook. Ik ben gebonden, zij ook. Ik wil haar zien, zij wil mij zien. Ik heb niemand iets verteld, zij ook niet. We hebben een affaire. Ik denk dat ik wil scheiden… zij ook…

Stiekemerd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *