Women club

()

Wat een heerlijke voorjaarsdag was het vandaag. De eerste keer dat de meisjes weer zomerkleren gaan dragen en dan is het weer een feest voor de ogen. Plotseling kwam er een meisje langs met wel een heel speciaal shirt aan. Ik zag dat mijn vriend ze nastaarde. “Wat had dat meisje toch voor een T-shirt aan? WOMEN CLUB, LOVED ON 23 MAY 2014″ stond erop. Het was een crèmekleurig shirt. Ik keek naar mijn vriend en zei tegen hem, “kijk je er niet zo al het mooie af.” Maar hij knikte alleen maar. “Is er iets speciaal met haar,” vroeg ik aan hem.

“Niet alleen met haar maar vooral met wat ze aan heeft, of tenminste de boodschap die ze vertelt,” zei hij. “Dat is een dame om trots op te zijn en dapper dat ze er zo mee loopt. Ik zal je nog wel eens vertellen waarom.”

Omdat ik er niet zoveel aandacht aan gaf was ik het snel vergeten dat hij het zou vertellen, totdat ik een paar weken later weer eens een meisje zag lopen met zo een T-shirt. Ik dacht terug aan de belofte en nam mij voor mijn vriend toch eens te houden aan die belofte. Ik begon nu toch wel nieuwsgierig te worden naar wat er toch voor speciaals aan die dames was. Normaal kijkt mijn vriend helemaal niet zo uitgebreid naar andere vrouwen. Hij heeft genoeg aan mij en mijn wilde streken. Als ik maar af en toe een show voor hem opvoer, blijft hij mij trouw en daar geloof ik heilig in. Als dat weg valt kan hij van mij vertrekken. Dezelfde avond vroeg ik hem naar die dames met die speciale T-shirts.

“Wat is daar toch mee, wat is er zo speciaal.”

“O,” sprak hij, “je weet toch dat ik af en toe met mijn zakenrelaties uit ga. Nu sommige willen meer dan alleen maar eten en dan neem ik ze soms naar de Women club, daar kunnen ze doen wat ze willen en ik kan rustig mijn drankje drinken en wachten totdat ik ze weer naar het hotel kan brengen. Als ik al ergens naar toe ga is het naar die club omdat die het meest vrouwvriendelijk is.”

“Wat is er dan zo speciaal aan die club,” vroeg ik hem.

“In die club hebben de dames het voor het zeggen. Het is een grote ruimte, met aan de zijkanten kleinere erkers, waar je door dames kan worden gevraagd om mee te gaan voor iets intiemere bezigheden. De dames zijn allemaal klanten, dus geen profs en zij komen naar je toe. Als de heren zelf stappen ondernemen voor iets leuks vliegen ze gelijk de zaak uit.”

“Maar hoe komen ze dan aan die T-shirts,” vroeg ik hem. 

“Nu, in het midden staat een verhoging waar het normaal donker is. Af en toe gaat er een vrouw naar toe, die zich helemaal ontkleed en daar gaat liggen. Zodra ze gaat liggen gaan de lampen boven dat gedeelte aan en ligt ze daar in het felle licht. De baas van de zaak komt dan naar haar toe en vraagt of ze het wilt, als ze dan ja knikt, begint hij aan haar kutje te likken en zodra ze begint te kreunen en te roepen meer is dat het startsein voor alle mannen in de zaak die willen om zich uit te kleden en naar het midden te komen om haar te neuken. Ze wordt dan om de beurt door alle mannen genomen. Om haar daarvoor te eren wordt zij voor de club the loved woman, krijgt ze een T-shirt met de datum van die dag, wat haar levenslang gratis toegang geeft in die club, en permanente eregast. Ze hoeft nooit meer iets te betalen. Het zijn dames waar ik heel veel bewondering voor heb, ze zijn voor mij godinnen van de liefde.” Hierbij keek hij me liefdevol aan. “Ik heb dit tot nu toe altijd van een afstand bekeken en heb nooit meegedaan aan deze ceremonie.”

Ik keek hem even aan en dacht, daar ga ik verandering in brengen, mannetje.

Het was een zoektochtje door de telefoonboeken, maar tenslotte had ik het gevonden. De club draaide blijkbaar zo goed dat ze geen reclame nodig hadden, dus stonden ze niet in de gouden gids. Nu nog te weten komen wanneer mijn vriend weer met een zakenrelatie naar die club ging.

Dat duurde wel een tijdje, maar twee maanden nadat hij mij dit verteld had belde hij mij dat hij morgenavond laat thuis zou komen omdat hij weer met een klant zat opgescheept. De volgende avond ben ik eerst uitgebreid in bad gedaan. Ik was best zenuwachtig. Wat zou hij zeggen als ik daar ineens verscheen. En zou ik het durven. Een vriend verleiden onder zijn ogen was een leuk spelletje, dat had ik nu al vaak gedaan en ik weet dat hij dat zeer geil vindt. Vooral als ik me dan helemaal suf laat neuken door hem en zijn vriend. Maar ik heb mij nog nooit laten nemen door mannen die nog niet eens met mij gesproken hebben. Maar mijn vriend had toch gezegd dat hij veel bewondering had voor zulke dames. Ik wilde graag in die bewondering delen en tegelijk was het altijd een stille wens van mij, eens echt door vele mannen genomen te worden.

Om 11 uur stapte ik in mijn auto en reed naar de club om mijn plannetje makkelijk uit te voeren had ik een mooie jurk aangetrokken, die mijn vormen mooi deed uitkomen, maar omdat ik de rest toch kwijt zou raken had ik er niets onder aan. De club lag aan de rand van de stad midden in een park. Er stond geen naam op maar er stonden al wel veel auto’s geparkeerd. Ik zag aan de linker kant de auto van mijn vriend staan, die was er dus al. Na mijn auto er ver vanaf geparkeerd te hebben liep ik naar de ingang. Daar werd ik begroet door een dame die me welkom heette, vroeg of ik nieuw was hier en of ik wist wat dit voor gelegenheid was en of ik de regels kende. Na mijn antwoord dat ik voor de eerste keer was begon ze mij de regels van de club uit te leggen, voor vrouwen was, dat alles mocht maar niets moest, dat de heren niets mochten vragen, maar alle initiatieven lagen in handen van de dames en verder een prettige avond. Ik moest mij inschrijven en lidgeld betalen. Ik kan mij voorstellen dat mijn vriend hier alleen maar kwam, als de baas betaalde, wat een bedrag.

Ik liep verder en kwam de club binnen. Een grote rechthoekige ruimte met in de hoeken erkers, waar zachte kussens lagen. In twee van die erkers zag ik dat er stelletjes bezig waren met een flinke vrijpartij, in een van de twee was de dame zelfs vergezeld van twee heren die ieder aan een kant haar aan het neuken waren. In de hele bar was het licht gedimd, alleen aan de bar was wat meer licht. In het midden zag ik een podium, nu in het donker, maar ik zag wel de zijden stoffen glinsteren, waarmee het was bedekt. Daar zullen zeker zachte kussen onder liggen.

Door de hele zaak stonden tafeltjes met comfortabele stoelen waar heren op zaten te praten en rond te kijken of er geen dames geïnteresseerd waren in hen. Aan de andere kant van de zaal zag ik mijn vriend zitten met twee klanten. Hij zat met zijn rug naar de zaak, zodat hij mij niet kon zien. Ik ging aan een hoekje van de bar zitten en bestelde wat te drinken.

Er waren niet veel dames aanwezig, maar iets verder zat een dame met het beroemde T-shirt aan. Ik pakte al mijn moed bij elkaar en ging naast haar zitten.

“Mijn vriend heeft verteld over dat shirt,” zei ik tegen haar. Met een glimlach keek ze mij aan en vroeg; “en wat vertelde hij?”

“Dat hij veel bewondering heeft voor die dames,” antwoordde ik. “En nu wil ik ook zo een shirt, maar hoe pak je dat aan.” “Het is heel eenvoudig, je trekt je kleren uit, ga daar op het podium liggen en geniet, het is wonderbaarlijk”. Ze zei het echt met een overtuiging die mijn laatste rillingen wegnam.

“En wanneer doe je dat,” vroeg ik.” Als je het echt wilt kan je het beter direct doen, er zijn nu weinig dames, je zult het echte stralend middelpunt worden.” Ze knikte me bemoedigend toe.

Nog een slok en dan op naar het podium. Ik liep er langzaam naar toe en ik merkte dat al een aantal mannen hadden gezien dat ik die beweging had gemaakt, want het gemurmel in de zaak werd minder. Toen ik naast het podium stond, haalde ik nog eens diep adem, zei tegen mezelf dat ik de bewondering van mijn vriend wilde, pakte mijn jurkje vast en trok hem in een zwaai uit. Ik stapte op het podium, de zijden kussens voelde zalig zacht aan, ik ging erop liggen en deed mijn ogen dicht in afwachting van wat ging komen.

Ineens ging er een lamp aan en lag ik in het volle licht. Ik deed mijn ogen open en keek om mij heen. Omdat die lamp zo fel was zag ik rond mij helemaal niets meer. Ik merkte dat er iemand naast mij was komen zitten en die vroeg; “wilt u een loved woman worden?”

Ik slikte en knikte ja. Ik voelde zijn handen over mijn lichaam gaan en zijn tong begon kringetjes te draaien rond mijn tepels van mijn borsten. Langzaam begon die tong naar beneden te zaken totdat die mijn kutje had gevonden. Daar begon hij mijn klitje te verwennen. O lekker, ineens begon ik te kreunen en riep, “niet meer ophouden, ik kom.”

Dat was het startsein. Ik hoorde rumoer om mij ontstaan en ineens voelde ik dat er iemand tussen mijn benen had plaatsgenomen en dat er iets tussen mijn schaamlippen naar binnen geschoven werd. Ik werd geneukt, en of ik werd geneukt. Ik lag wild te hijgen onder zijn stoten en kwam sidderend klaar. Ik wist dat er al meerdere mannen om mij heen stonden. De man op mij begon te trillen en spoot alles bij me naar binnen. Hij kreeg nauwelijks de tijd om van me af te klimmen en een tweede werd bij me naar binnen gestoken. Dit keer een wat dunnere, maar wel langer. Ik voelde die heel diep in me. Hij was echter zo heet geworden dat hij me niet klaar maakte en me heel snel volspoot. Dan kreeg ik een hele dikke, die me fel oprekte. Het deed even pijn maar daarna voelde ik me helemaal gevuld. Wat lekker was dat. Ik voelde mijn orgasme opkomen en omklemde met mijn kutspieren zijn dikke neukapparaat en dat was te veel voor hem. Ook hij spoot me vol. De een na de ander kwam op mij en neukte me, een marathon zonder einde, zeker meer dan 20 keer.

Ik voelde het sperma samen met mijn vocht langs mijn benen naar beneden druipen. Wat een heerlijk gevoel, grote dikke, snelle beukers en langzame. Als de ene spoot voordat ik kwam nam de volgende het over en neukte me weer naar een nieuw hoogtepunt. Ik was zo glad en wild dat ik de verschillen van de verschillende heren niet meer kon voelen. Ik had het ene orgasme na het andere. Plotseling ging het licht uit en ik merkte dat ik weer alleen op de kussens lag.

Hoeveel tijd was er voorbij gegaan? Ik weet het niet. Ik kwam overeind, voldaan, moe en trots. Ik had het volbracht, zou mijn vriend het gezien hebben, wat ik heb gedaan, ik deed het ook voor hem. Voorzichtig ging ik op mijn knieën zitten, uit mijn kutje leek wel liters te lopen. Ik moest helemaal volgespoten zijn.

Langzaam gleed ik van het podium. Naast het podium zag ik iemand staan. Hij had wat in zijn handen.

“Hier is het shirt dat je hebt verdiend. Je bent nu erelid van de club, en mag je met trots loved woman noemen. En ik bewonder je zeer, schat.”

Ik keek in de lachende, trotse ogen van mijn schat.

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *