Anus plug 1.2

()

Al te lang woon ik alleen. Niet dat het alleen wonen onaangenaam is, integendeel. Ik kan eten wanneer ik wil, kan een CD wel drie of meer keren achter elkaar afspelen zonder iemand ermee te bezwaren. Die vrijheid geniet ik, maar het enige wat ik mis in deze puriteinse tijd is bandeloze seksbeleving zonder implicaties. Als ik opsta zie ik hoe de ontluikende lente schoorvoetend zijn weg vervolgt naar het echte zomerweer. Ik besluit vanmiddag te gaan fietsen richting merengebied vlak over de grens. Ik voel me geil bij het ontwaken maar besluit hier geen aandacht aan te besteden, liever spaar ik mijn geilheid nog een tijdje op, van de aanwezigheid hiervan constant bewust.

Een vrije dag, dus op mijn dooie akkertje loop ik haastloos naar beneden om een kan koffie te maken voordat ik mezelf eventjes opfris onder de douche.

De door de zon opgewarmde lucht waait door het openstaande raam naar binnen. Wat een fijn gevoel na de doorstane winter om eindelijk weer eens te kunnen genieten van een aangename temperatuur! Ik stap in mijn slippers en kijk of de koffie al klaar is. Met een verse mok koffie loop ik naar buiten en laaf me in de zwoele zonnewarmte terwijl ik voel hoe het laatste douchewater verdampt. Met een muziekje op de achtergrond zit ik heerlijk te genieten van de aanblik van de groeiende eenjarige planten in de bakken op de binnenplaats. Een echt lentegevoel kortom dat de deur achter de winter dichtslaat.

Als ik me op mijn gemak heb aangekleed bereid ik me mentaal voor op de fietstocht die ik wil maken. Ik wil niet zo’n lange tocht maken, meer een rondje om de vertrouwde routes weer eens te verkennen die ik van kinds af aan al ken. Eventjes zet ik de televisie aan om te kijken of er nog iets gebeurd is in de wereld wat voor mij van belang is, maar op teletekst zie ik nog steeds dezelfde nieuwtjes als gisteren. Dat wetende schakel ik de Dvd-speler aan. Als ik op de afstandsbediening de knop ‘resumé’ intoets gaat de film verder waar ik hem de dag ervoor heb uitgeschakeld. Ik trek mijn broek omlaag en zonder er verder bij na te denken trek ik even loom aan mijn pik zodat ‘ie wat dikker wordt zonder naar een echte erectie toe te werken. Voordeel van alleen wonen, dat kun je doen zonder vreemd te worden aangekeken. Op het scherm zie ik hoe een jong en slank meisje zichzelf bevredigd met een dildo, in afwachting van haar vriendje die onderweg is. De soepele roze staaf draait rondjes om haar klitje voordat ze haar benen ver uiteen spreidt en de massagestaaf in haar gaatje duwt. Als ze die op een neer pompt in haar kutje kijkt ze onbevangen in de camera terwijl ze haar lippen bevochtigt met haar tong. Als ik dan zie hoe ze met haar vinger over haar kontgaatje beweegt en het gaatje voorzichtig open masseert vind ik dit een geil beeld en wil dit zelf ook wel ervaren. Ik heb geen aandrang tot een snel orgasme, maar wel tot een gevoel van permanente geilheid en lust.

Uit een bureaula pak ik een buttplug en ik berg deze op tussen mijn benen om hem op te warmen. Als ik de kou tussen mijn dijen voel weet ik dat de aluminium plug nu snel mijn lichaamswarmte overneemt. Al na een paar minuten pak ik een tube Aqua Glide en laat een stroperige druppel glijmiddel over de inmiddels warme buttplug vallen. Ik trek mijn broek weer een stukje omlaag en duw het topje van de plug in mijn aars. Het kost geen moeite hem helemaal naar binnen te drukken en ik voel me erotisch gevuld. Ik besluit om de plug te laten zitten gedurende de fietsrit. Het voetje is dik genoeg om ervoor te zorgen dat hij niet helemaal in mijn darmen glipt en de stam is dik genoeg om me een constante sekslust te schenken zonder dat het dragen pijnlijk is.

Ik schakel de TV uit en loop de gang in om te controleren of de fietsbanden nog opgepompt moeten worden. Als ik dan de fiets op stap voel ik de warmte van de zon op mijn armen zodra ik uit de schaduw van de huizen ben. Een wolkenloze blauwe lucht siert de hemel en zittend op het leren fietszadel voel ik iedere beweging van mijn lichaam gereflecteerd in mijn aars. Bij een verkeersdrempel veer ik niet mee omhoog, maar blijf zwaar in het zadel zitten, genietend van de gevoelige aanwezigheid van het seksspeeltje.

Na een half uurtje fietsen kom ik langs een slijterij op Duits grondgebied en parkeer al fluitend mijn fiets tegen de gevel. Ik weet dat ze hier een groot assortiment aan biersoorten hebben en niet veel later verlaat ik de winkel met een tas vol verschillende soorten witbier. Ik ben op korte afstand ben van meren waaromheen mooie paden zijn aangelegd waarop ook gefietst mag worden. Het is een van de eerste mooie dagen van het jaar en het is er dan nog niet druk, dat weet ik uit ervaring. Er staan veel banken van waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht en ik neem mezelf voor de eerste de beste bank die in de zon staat te bezetten om daar te genieten van de eerste zomerdag, want zo mag het inmiddels al genoemd worden. Al fietsend ben ik me continu bewust van lust en seks door het heerlijk gespannen gevoel in mijn reet, de wereld lijkt seksueel geladen. Aan voetgangsters voorbij fietsend kijk ik naar alle strakke kontjes die verborgen wiegen onder strakke broeken en rokjes. Yes, denk ik, de zomer komt er aan en alle verhullende winterkleding belemmert niet langer mijn lustvolle blikken.

Ik fiets in een langzaam tempo over het smalle pad dat links een berkenbos laat zien terwijl er aan de andere kant een rietkraag staat waarachter de Wittsee te zien is. Meerkoeten en eenden spelen over het water en de weinige andere mensen die ik tegenkom groeten allemaal vriendelijk. Als ik een bocht om fiets rem ik snel af. Waar het pad doorloopt is er een kleine uitloper in het meer waarop een bank staat. Een perfecte plek denk ik direct, om eventjes een korte pauze te houden. Een flesje Weizenbier en een sigaret vormen een prima reden om hier een pitstop te maken.

Aangenaam verveeld slijt ik mijn tijd en kijk op mijn gemak over het water, het groen er omheen, de lucht, kortom zit ik een beetje weg te dromen. Een droom die wordt verstoord als ik een knetterend snorfietsgeluid hoor naderen. In mezelf vervloek ik die apparaten met hun stank en herrie waar lopen of fietsen de standaard is. Als ik hoor dat het bijna de hoek om komt scheuren en in mijn blikveld zal verschijnen draai ik me met mijn hoofd om. Het minste wat ik kan doen om mijn ongenoegen hierover te tonen is het toewerpen van een verstoorde blik dus dat ben ik dan ook van plan. Als ik verwacht dat het de hoek om draait hoor ik hoe er geen gas meer wordt gegeven en als de scooter de hoek om rolt zie ik de bestuurster zich klaarmaken om af te stappen. Een bestuurster jawel, en als ik haar zie is mijn verontwaardiging direct verdwenen. Wat is de natuur toch prachtig mooi!

Ik bid tot alle goden dat ze niet doorrijdt omdat ze mij op de bank ziet zitten, terwijl duidelijk is dat ze hier ook wilde gaan zitten. Ik besef dat ik al zit te slijmen als ik haar met een glimlach begroet. Met een armgebaar geef ik aan dat er plaats genoeg is op de bank en ik schuif een stukje op. Yes, het werkt! Ze zet de scooter tegen de boom en komt naast me zitten.

“Eindelijk is de zomer losgebroken!” Zeg ik om het ijs te breken.

“Het werd tijd ook! Ik was al die regen hartstikke moe en het is heerlijk om zonder al die jassen en dassen rond te kunnen toeren!” Zegt ze terwijl ze haar lange haren over haar schouders gooit. Ik stel me voor aan haar en verneem dat ze Joke heet. Al snel weet ik dat ze ook uit Roermond komt waar ze nog op school zit. Ze is 17 jaar en werkelijk bloedmooi. Haar ogen worden geaccentueerd door lange mascarawenkbrauwen maar voor de rest is ze niet opgemaakt. Ook niet nodig trouwens, haar mond is gezegend met stralend witte tanden die tevoorschijn komen als ze lacht met haar rode volle lippen.

Ze laat zich met gesloten ogen rustig achteruit zakken om te genieten van de zonnestralen die door het lover over haar heen dwarrelen. Haar truitje is zo kort dat ik haar navelpiercing zie zitten en ik schat haar stevige borsten in als cup B, een mooie handvol zonder de drilpudding effecten als grote borsten uit een BH vallen.

“Lukt het een beetje?” Vraagt ze me opeens. “Volgens mij zit jij me uit te kleden met je ogen, ouwe bok!” Voegt ze er lachend en spottend aan toe.

“Ja, hé Joke, vind je het vreemd? Je bent hartstikke mooi, daar kan ik niets aan doen. En je uitkleden kan ik niet met mijn ogen. Dat moet ik met mijn handen of je moet het zelf voor mij doen. Ik ben nou eenmaal niet blind voor vrouwelijk schoon.”

“Word je dan geil van mij?” Vraagt ze brutaal.

Zou ze een spelletje met me spelen denk ik even. Maar wat maakt het uit, ik speel het spelletje wel mee, want onaangenaam is dat niet en bovendien zit ik hartstikke geil te wezen, de hele dag al, en de buttplug laat me hiervan permanent bewust zijn.

Ik probeer me er luchtig uit te praten.

“Ja, wat dacht jij? Een ‘ouwe bok’ zoals ik ben die ziet niet elke dag zo’n knappe chick! En ja, dan geniet ik ervan als ik het zie. Als het je stoort kijk ik wel de andere kant op hoor, ik wilde je echt niet beledigen.”

“Nee hoor, dank je wel voor het compliment. In elke winkel mag je kijken voordat je wat koopt want kijken staat vrij. En ik schaam me niet hoor, voor mijn lichaam. Ik zou wel graag wat grotere tieten hebben. Vind jij ze niet te klein?”

Ik ben aangenaam verrast door haar openheid en brutale nieuwsgierigheid.

“Ik vind je tieten helemaal niet te klein” antwoord ik brutaal, het verbale spelletje van plagen en uitdagen meespelend. “Ik hou niet van zo’n grote memmen die slap neerhangen en dat zullen die van jou niet doen!” Zeg ik als ik haar in haar flonkerende ogen kijk.

“Dat doen ze zeker niet” zegt ze als ze brutaal naar voren buigt en iets dichter naar me toe schuift. Ze kijkt even om zich heen en voordat ik besef wat ze doet trekt ze haar shirt omhoog en snel zie ik hoe haar borstjes parmantig recht vooruit staan want een BH draagt ze niet. Als ze haar shirt weer naar beneden trekt kan ik het niet helpen nu haar tepels door de stof heen te zien steken.

Ik zit sprakeloos te kijken als ze me vertelt dat ze altijd bloedgeil wordt van zo’n weer en ze in de natuur is.

“Mag ik even voelen of dat voor jou net zo is?” Vraagt ze brutaal en voordat ik kan antwoorden legt ze haar frêle hand over mijn dunne katoenen broek. Daar voelt ze meteen mijn stijve lul en, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, laat ze haar hand daar rustig liggen.

Ze kruipt nog wat dichter tegen me aan en duwt haar borstjes tegen me aan. “Je mag me ook wel aanraken hoor” zegt ze. “Ik heb me vanmorgen nog gewassen, dus vies ben ik niet, maar wel hartstikke geil. De hele dag al. Vanmorgen na het wakker worden heb ik me lekker laten klaarkomen met een trillende dildo in mijn kutje en onder de douche heb ik me klaar gevingerd. En nou heb ik alweer zin in lekkere seks, voel maar.” Ze knoopt haar broek open en ritst de gulp omlaag. Dan pakt ze mijn hand en ze duwt mijn vingers onder haar slipje. Ik voel hierdoor dat ze een kleine tanga draagt en met mijn vingers voel ik dat ze een onbehaard kutje heeft dat inderdaad al vochtig is van slijmerig geil. Wat een loedertje, denk ik.

“Ik voel dat je niet overdreven hebt, Joke. Je kutje staat inderdaad hartstikke sompig warm” zeg ik als ik voorzichtig over haar kutlipjes streel. “Maar dat is niet vreemd hoor, het ligt aan het weer. Zelf ben ik ook al geil vanaf het opstaan. Ik heb zelfs een buttplug ingedaan, de hele dag al, omdat dat zo’n geil gevoel geeft” biecht ik haar op.

“Ik denk dat ik vandaag geluk heb” zegt ze, me met sprankelende ogen aankijkend. “We kunnen mekaar wel eventjes helpen, maar hier gaat dat niet. Hier komen teveel mensen voorbij. Als je achter mij aan fietst dan weet ik een stukje verder een bos waar we onze rust hebben en dan wil ik je stijve pik wel eens goed bekijken” babbelt ze vrolijk verder. Ze neemt mijn pols vast en met tegenzin verlaat mijn hand haar kruis en schikt ze haar kleren weer netjes.

“Kom op, ik heb er zin in!” Zegt ze als ze opspringt, mij bij mijn hand meetrekkend. Nog eventjes trek ik haar tegen me aan en met mijn hand voel ik over haar heen. Haar slanke rug en haar strakke jongensachtig smalle kontje streel ik en haar tepels drukken zich tegen mijn borst. Ik schat haar 1.65 meter zodat ze haar hoofd achterover moet gooien om mij aan te kijken. Langzaam buig ik naar haar toe en zie hoe ze haar lippen bevochtigt met haar tong. Mij met haar grote ogen aankijkend komt ze met haar lippen naar die van mij. We hoeven niks meer te zeggen en ik voel haar tong in mijn mond woelen. Haar onderlichaam wrijft ze tegen mijn kruis zodat ze mijn stijve lul tegen haar vulva voelt drukken.

Als we andere wandelaars horen naderen verbreken we de kus.

“Kom, ik wil je helemaal zien en voelen!” zegt ze. “Fiets maar achter mij aan, ik wijs je de weg” zegt Joke.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *