Sonja 14.14

()

Verrast me met een callgirl

Toen ik met Sonja een dagje in Amsterdam was omdat ze een nieuwe jas wilde kopen en we het nuttige met het aangename wilden verenigen besloten we er een dagje uit van te maken. De kinderen logeerden bij klasgenootjes, dat bleek geen probleem, zodat we niet op de klok hoefde te kijken om tijdig weer thuis te zijn. We slenterden eerst door de Kalverstraat naar de Dam en liepen daarna rustig verder, de ene straat in, de andere uit. Sonja zei me na een paar winkels te zijn binnen geweest dat ze eigenlijk geen zin had om de hele dag te shoppen. Ze verzuchtte dat er zoveel keus was dat ze niet meer kon kiezen en inderdaad was het aanbod heel groot. Jassen in alle kleuren, kort, lang, warm, gevoerd, sportief, er was van alles wel wat maar ook op alles had Sonja een opmerking die hem liet afvallen. Soms de lengte, dan weer de prijs, de sluiting en zelfs de diepte van de jaszakken, er was altijd wel een reden om verder te zoeken. Ik keek naar andere etalages, vooral van boekhandels en muziekzaken, maar liet me gelaten meevoeren op haar kooptocht omdat ik wist dat ze zich hierop erg had verheugd. Ze bleef goedgemutst, al zat het niet mee met de jacht tot ze opeens zelf zei er genoeg van te hebben.

“Ach, weet je, ik kijk thuis wel eens want hier vind ik toch niet wat ik zoek. Misschien hebben ze wel teveel keus voor me en ik heb er eigenlijk wel genoeg van nu. Zullen we ergens een hapje gaan eten? Ik heb best wel trek gekregen van al het geloop en als ik toch geen jas koop kunnen we best wel een restaurantje betalen.”

Ik had het haar zelf al voor willen stellen maar was blij dat ze zelf op dat idee gekomen was en stemde meteen in.

“Weet je, een paar straten terug zag ik een Mexicaans restaurantje en daar heb ik echt wel zin in!” Zei ze. “Dat is al een paar jaar geleden dat ik zoiets gegeten heb en naar de Chinees kunnen we thuis ook, dus dat is niet zo speciaal.”

Ik vond het best, maar het terugvinden van het eethuisje was niet zo eenvoudig, want de straat waarin ze dacht dat het lag was een straat met woonhuizen en geen restaurant. We slenterden wat verder langs de grachten en keken links en rechts de straatjes in of we wat geschiktst konden ontdekken. Opeens wees ze naar een eettentje waar grote borden vermeldden dat ze er allerlei soorten fondue hadden en vroeg me of dat niks was. Nou ja, wel heel wat anders dan Mexicaans maar een lekkere fondue ging er ook wel in dus even later zaten we achter een pilsje en bestelden een pannetje kaas met een uitgebreide salade. Het was er gezellig druk en we lieten het ons goed smaken. Na een kopje koffie rekende ik af en Sonja vroeg me of ik nog iets speciaals wilde ondernemen omdat zij de hele morgen al had besteed aan winkelen.

“Nou we er toch zijn zou ik wel een stukje over de Walletjes willen lopen” gaf ik ruiterlijk toe. Lachend zei ze dat dit toch wel een hele aparte aantrekkingskracht op mannen moest hebben maar ze had er geen moeite mee. Sterker nog, volgens mij vond ze het ook wel spannend maar durfde dit niet zo maar toe te geven.

We liepen terug door het Centrum naar de Dam en van daaruit wist ik de rosse buurt wel te vinden en al snel doken de eerste rode ramen op en nam de drukte op straat toe. Ze vroeg me wel heel nieuwsgierig uit of ik ook wel eens zo’n pandje zou willen betreden als zij er niet bij zou zijn. Ik dacht hier even over na maar gaf toen toe dat ik dat nu niet meer zou doen.

“Je kunt het menu wel bekijken, maar eten doe ik liever thuis” zei ik en sloeg mijn arm om haar heen. Dat antwoord hoefde ik niet te verzinnen want dat meende ik echt en dat wist zij ook wel.

“Toen ik jou nog niet kende ben ik wel eens bij een prostituee geweest en is er ook wel eens een callgirl bij mij thuis geweest, maar dat was anders. En eerlijk gezegd ben ik hier toen ook wel eens geweest en ben toen ook naar binnen gestapt bij een meisje dat er heel leuk uitzag. Ik was toen al te dronken om hem nog overeind te krijgen en heb mezelf afgetrokken, dat ging nog wel. Zij keek ernaar en was tevreden toen ik haar had betaald en toen ben ik snel weer weggelopen. Nou doe ik liever met jou en al helemaal niet stiekem, dat weet je toch? Bovendien kom ik niets tekort hoor, maak je maar geen zorgen.” Mijn antwoord werd beloond met een tongzoen van haar, zo maar, midden op straat en gezien door heel wat meiden achter de ramen. Die wisten in ieder geval dat ze niet op mijn klandizie hoefden te rekenen en omarmd liepen we verder.

Nieuwsgierig vroeg ik Sonja of zij wel eens een man had opgepikt omdat ze geil was, want dat is voor vrouwen nu eenmaal makkelijker dan voor mannen.

“Ja, een keer. Mijn kinderen hadden een oppas toen ik was gaan stappen met een paar vriendinnen, maar dat was al lang na mijn scheiding en ook lang voor ik jou leerde kennen. We konden toen niet naar mij natuurlijk, dus ik ging met hem mee. Hij kreeg hem nog wel omhoog en heeft me toen geneukt, maar eerlijk gezegd vrees ik dat het voor hem fijner was dan voor mij. Ik voelde me net een matras met een gat erin weet je, en vond het helemaal niet lekker. Ik heb toen maar gedaan alsof ik ook klaar kwam, maar dat was echt gefaket. Daarna heb ik me maar snel aangekleed en hij schrok ervan toen ik zei dat ik thuis nog twee dochters had die op me wachtte. Ik ben daarna jarenlang niet meer in de kroeg geweest waar we elkaar waren tegengekomen.” Ze trok me lekker tegen haar aan en fluisterde in mijn oor dat ze wilde neuken met me omdat het haar toch wel geil maakte. Dat vooruitzicht motiveerde me om te terugreis naar huis te ondernemen en al snel liepen we terug, richting station.

Toen we thuis waren aangekomen kleedden we elkaar in de gang al uit en we neukten lekker in de woonkamer op de bank. Het was een ‘gebruikelijke’ vrijpartij met wat strelen, wat likwerk en toen klaarkomen in haar kutje, maar daarom nog lang niet minder lekker en we genoten er allebei van. Haar ‘dankjewel’ voor mijn sperma vond ik wel vreemd maar ze vertelde me dat ze blij was dat ze me kon vertrouwen en niet zomaar vreemd ging en het daarom had gezegd. We zaten nog een hele tijd te knuffelen tot we op de klok zagen dat Katja en Miranda zouden worden teruggebracht door de vader van hun vriendinnetje. We waren weer netjes aangekleed en hadden al een doekje over de bank gehaald toen de bel ging en onze koters ons om de nek vlogen, alsof ze ons jarenlang niet hadden gezien.

Een paar weken later, op een zaterdagmiddag, waren ze weer uitgenodigd bij hetzelfde vriendinnetje omdat die jarig was. Ditmaal bracht ik ze weg en beloofde hun weer op te halen rond een uur of zeven en verheugde me al op een ‘vrije middag’ met Sonja. De week ervoor hadden we het druk gehad op het werk en hadden ‘s avonds ook nog twee keer bezoek gehad zodat we de tijd nodig hadden gehad om te slapen en geen tijd hadden genomen om eens lekker met elkaar te vrijen. Ik was dan ook teleurgesteld toen Sonja me vertelde dat ze die middag een afspraak had met een vriendin en me daarbij ook nog eens vroeg of ik thuis kon blijven omdat ze niet wist hoe laat ze terug zou komen en me dan ook zou bellen. Nou ja, een middagje taxidienst dus en ik ging maar even achter de computer zitten om een paar spelletjes te doen.

Een half uurtje nadat ze was vertrokken ging de bel, dus maakte ik de deur open. Ik moest twee keer kijken voor ik zag dat het Sonja was die voor me stond, want ze was bijna onherkenbaar!

“Hallo Martin, hier ben ik dan! Je had me voor twee gezellige uurtjes besteld toch?” Vroeg ze met een licht verdraaide stem. Ik liet haar binnen in onze eigen woning, maar het leek wel alsof ik een hoertje binnenliet want zo zag ze er ook uit. Ze had een pruik op, zodat ze opeens een blond pagekapsel had, en had zich zwaar opgemaakt met mascara, een portie oogschaduw, lipstick en weet ik veel wat. Ze droeg een heel kort rokje dat ik wel herkende uit haar garderobe, maar de netkousen die haar benen bedekten had ik nog nooit gezien. Ze wiegde met haar heupen op een stereotiepe hoerachtige wijze toen ze voor me uitliep en me quasi nieuwsgierig vroeg waar de slaapkamer was.

“Of doe je het liever in de woonkamer in plaats van in je echtelijke bed?” Informeerde ze toen ze voor me uit liep en ik haar bekeek als een vleeskeurder die bij voorbaat zijn fiat gaf aan de aangeboden waar. Ik vertelde haar dat ik voor vandaag een uitzondering zou willen maken omdat er in de slaapkamer momenteel toch niet veel aan de hand was behalve slapen, waarop ze me glimlachend aankeek en ik de twinkeling in haar ogen herkende als die van mijn eigen Sonja.

“Daar zullen we dan eens wat verandering in aanbrengen, want ik ben hier om je lekker te verwennen, schat!” zei ze en liep me voor.

“O wow! Doe je veel stoute spelletjes met je liefje?” Vroeg ze toen ze staarde naar de haak in het plafond. Ik ging helemaal op in het rollenspelletje, want bijna verlegen vertelde ik dat ik die had aangebracht voor een sling aan op te hangen, maar die al een tijdje niet meer had gebruikt. Ondertussen was ze al begonnen zich uit te kleden voor mijn ogen en gebaarde naar me dat ik haar voorbeeld mocht volgen. Nieuwsgierig keken we naar elkaar toen we de kledingstukken netjes opvouwden en op een stoel legden. Dit wond me op een vreemde manier dusdanig op dat mijn pik als in een halve erectie uit mijn onderbroek tevoorschijn kwam waarop ze zei dat ik wel erg groot geschapen was.

“Maar eerst even de financiën regelen” zei ze toen ik, net als haar, naakt was. “Je wilde twee uur met de nodige extraatjes had je gezegd, dus dat is dan wel vijf euro bij elkaar. Dan heb je pijpen zonder condoom, Grieks in mijn kontje en twee maal hoogtepunt, of heeft de centrale me dat niet goed doorgegeven?”

Ik knikte en haalde een briefje van vijf euro uit mijn broekzak die ik haar overhandigde en zij meteen wegstopte in haar handtasje.

“Zo, dat is dan alvast klaar. Zullen we eerst even naar de badkamer gaan, want ik wil me nog wel even wassen en ook je pik afspoelen onder de kraan” en keek oriënterend om zich heen tot ik wees waar de badkamer zich bevond en haar netjes de weg wees.

In de doucheruimte keek ze rond alsof ze er nog nooit was geweest tot ze het stapeltje washanddoekjes zag, waarvan ze de bovenste pakte. Die maakte ze nat en voor mijn ogen wreef ze haar kutje daarmee schoon en legde die netjes over de rand van de wastafel. Nadat ze een tweede had nat gemaakt liet ze me naast haar komen staan en trok mijn voorhuid naar achteren, waarop ze mijn pik visueel controleerde op onregelmatigheden, maar gelukkig kwam ik door de ballotage.

“Je bent schoon, sorry hoor, maar dat moet ik altijd even controleren want ik heb geen zin in enge ziektes, en jij ook niet, dus…” Zonder haar zin af te maken sopte ze mijn pik en mijn ballen schoon waarna ze het potje vaseline uit de kast pakte en zei dat we dit nog nodig zouden hebben.

Door de pruik zag ze er heel anders uit en haar gedrag maakte me met het moment opgewondener. Ik zag haar nu als een lustobject dat ik mocht gebruiken omdat ik het gehuurd had en vergat bijna dat het Sonja was die voor me uit liep, terug naar de slaapkamer. Ze leidde me met zachte hand op de rand van het bed waarna ze me op mijn rug duwde om me daarna te pijpen. Mijn lul was nog slap toen ze begon maar ze hield pas op toen hij stevig in haar mond gegroeid was.

“Wil je in mijn mond spuiten of kom je liever in mijn kutje?” Vroeg ze poeslief aan me. Voor ze antwoord kreeg dook ze weer over mijn schoot en likte aan mijn eikel die al voorvocht begon te lekken.

“Spuit mijn mond maar lekker vol, lieverd” zei ze toen ze even ophield om me te pijpen maar nam daarna meteen mijn lid weer tussen haar lippen. Ik genoot van elk moment en liet me gelaten verwennen zonder te denken aan haar lustgevoelens, inderdaad, alsof ik een hoerenloper was die zich liet pijpen als eenvoudige consument. Ik voelde me als een koning te rijk in de wetenschap dat ze dit voor me over had en me op die manier verraste.

Ze boog voorover en nam mijn lid zo ver in haar mond dat ik haar huig kon voelen, iets wat haar herhaaldelijk deed kokhalzen, maar dat weerhield haar er niet van door te gaan. Onverdroten ging ze verder en streelde ze mijn benen om het nog lekkerder te maken dan het al was, zuigend aan mijn eikel en strelend over mijn ballen die ze zacht masseerde in haar hand. Ze maakte slurpende geluiden die ze normaliter niet maakte maar ik voelde me verwend en vergat dat het Sonja was die zo haar best deed om het me naar mijn zin te maken. Ik stootte naar haar toe maar hield me alleen maar in als ik hoorde dat ik te ruw te werk ging. Ik zag haar nu echt als een hoertje die ik had betaald om aan mijn gerief te komen en niet meer dan dat. Het speeksel droop over haar lippen op mijn buik waar het een plasje vormde maar nog steeds deed haar tong zijn best om het me naar mijn lustvolle zin te maken en likte door mijn spleetje, draaide rondjes om mijn eikel en zoog ze haar wangen hol.

“Kom maar lekker klaar hoor” zei ze weer en boog toen weer over me heen om mijn pik weer te verwennen met haar warme mond. Ik wilde haar graag voelen, strelen, ervaren, maar dat stond ze niet toe door de manier waarop ze voor het bed geknield zat. Haar blonde pruik en haar prachtig mooie lichaam dat ik zo begeerde als seksobject bekeek ik met de ogen van een op lust gefixeerde maniak die had betaald en zijn lusten wilde bevredigen. Toen ik haar hoofd weer omlaag duwde moest ze weer hoesten, maar ditmaal was het meer als speeksel alleen wat uit haar mond liep toen ze weer omhoog kwam. Ik schrok hiervan en bood mijn excuses aan voor ik me opnieuw in haar stootte, zonder al te veel subtieler te bewegen. Gelukkig maakte dit haar niet meer aan het schrikken en ging ze door met stevig toegeknepen lippen die mijn paal omklemden.

Toen ik hikkende geluiden begon te maken bij het ademhalen wist ze dat ik al snel hierna klaar zou komen. Met een murmelend geluid gaf ze aan dat ze wist dat ik op het punt stond mijn zaad in haar mond te lozen en rustig mijn gang mocht gaan. Haar knedende handen in mijn billen lieten me extra voelen hoe mijn spieren in een staccato ritme samen knepen en zonder het te willen spoot mijn sperma uit mijn lul. Toch verraste het haar en mij toen ik klaarkwam want ze verslikte zich, of het kwam gewoon omdat ik me weer te diep in haar perste om de warmte van haar mond te voelen. Op de een of andere manier voelde ik me overgeleverd aan mijn lusten toen ik me opdrukte en tegelijkertijd haar hoofd tegen mijn buik aan perste. Ze opende haar mond toen mijn sperma tegen haar verhemelte aan spatte en er vormde zich een plasje op mijn buik. Een mengsel met haar eruit geforceerde maagsap dat een dikke lichtbruine en slijmerige brij vormde met mijn sap.

Een ‘normale’ prostituee zou me wegsturen of op een verborgen belletje duwen realiseerde ik me, waarna ik vet in de problemen zou komen. Sonja keek me schuldbewust aan en lebberde mijn buik schoon toen ze was uitgehoest waarbij ze een zuigend spoor trok over mijn huid. Ze zoog aan me om ook mijn laatste druppels zaad uit me te krijgen waarbij ze met haar vingers om mijn paal klemde om me optimaal te bevredigen. Dat ze daarin slaagde bleek wel uit mijn trillende onderlijf maar ze ging door tot mijn lul in haar mond verslapte. Ze keek me nieuwsgierig aan om te zien hoe ik me voelde, maar ik denk niet dat ze daar veel uit op kon maken, behalve dat ik heerlijk was klaargekomen. Haar vermomming, ook al bestond die uit niet meer dan een pruik en een dikke make-up laag die ze normaliter niet droeg, maakte dat het net leek alsof ik met een andere vrouw dan Sonja in mijn bed lag. Ik voelde me echt als een man die zijn bevrediging had gehuurd en betaalde voor het gerief zonder dat hij er zelf wat tegenover moest stellen.

Sonja, ‘de callgirl, pakte het dekbed en spreidde het over me heen waarna ze het om me heen drukte zoals ik het lekker vind. Ze kroop warm tegen me aan en streelde me, zeggend dat ik wel eventjes een pauze had verdiend. “We hebben geen haast hoor schat, je hebt er voor betaald en de tijd die je nodig hebt die krijg je ook hoor” lispelde ze zachtjes in mijn oor. Ik wist niet dat ze zo’n hoerige kant in zich had, maar was blij die nu te leren kennen. Eventjes wilde ik nog vertellen dat de ‘professionals’ een stuk minder lief waren, maar dat slikte ik maar snel in. Ik liet me heerlijk door haar verwennen en genoot hoe warm haar lichaam tegen me aan sloot toen ze tegen me aan krulde en me omarmde. Even liet ik me wegzakken door mijn oogleden zwaar te laten worden, maar zoveel rust gunde ze me nu ook weer niet. Voor ik in slaap kon vallen kuste haar lippen in mijn nek en voelden haar handen hoe het met mijn pik was gesteld. Die lag klein en tevreden op mijn dij tot ze hem heel rustig en voorzichtig begon af te trekken zodat die langzaam ontwaakte uit zijn bevredigde slaap. Reagerend op haar adem in mijn nek draaide ik mijn hoofd waarop ze me verwende met een hele serie kusjes die eindigde op mijn lippen. Haar mond was niet droog en ik laafde me aan haar rijkelijk vloeiende mondsappen tot ik me op mijn rug draaide.

Wellustig voelde ze aan mijn pik die tot volle sterkte opzwol tussen haar masserende vingers en ze me voorstelde dat we de ‘hangmat’ eens nader zouden bekijken. Ik wist meteen dat ze daarmee doelde op de sling die netjes opgevouwen in de kast lag onder de dekbedovertrekken om vreemde vragen van Katja en Miranda te voorkomen.

“Ik hang hem wel even voor je op hoor” bood ik snel aan en sloeg het dekbed terug. Ik verlustigde me aan haar lichaam met mijn ogen op een heel andere manier dan dat ik haar al vaak had gezien ditmaal, haar puur en alleen beschouwend als een object dat mijn lusten wilde bevredigen. Ze keek nieuwsgierig hoe ik hem ophing en ik demonstreerde met mijn handen hoe ze er in zou kunnen hangen waarna ze opstond om er aan te voelen.

“Dat is echt leer!” Merkte ze op, iets dat ik alleen maar kon beamen. Alsof het voor haar de eerste keer was duwde ze de banden opzij en ging voorzichtig zitten waarbij ze naar boven keek en de haak bekeek. Dat die haar gewicht ruimschoots kon dragen leek ze te betwijfelen tot ze zich met haar voeten afzette en zich langzaam op en neer liet wippen.

“Dat is een geinig ding!” Merkte ze op. “Doet me herinneren aan een schommel die ik in de tuin had hangen.” Ik reageerde door te zeggen dat iedere volwassene wel eens terug verlangt naar zijn of haar kindsheid en best wel eens hieraan mag toegeven.

“Zou je me een keer willen neuken, maar dan niet in mijn voorste gaatje?” fleemde ze en trok daarbij haar benen omhoog. Haar vinger stak ze een stukje in haar aars om duidelijk te maken wat ze bedoelde waarop ik stellig knikte als een consument die wil krijgen waarop hij recht heeft.

“Wil je dat ik op mijn buik lig of op mijn rug?” Vroeg ze even neutraal als een slager die vraagt of het ook een onsje meer mag zijn.

“Als ik mag kiezen, dan op de rug zodat ik ook je kutje kan zien als ik je neuk” probeerde ik netjes te zeggen, daarmee nog een keus aan haar latend. “Ik vind het best, jij bent degene die heeft betaald” was haar zakelijke antwoord. “Maar dan wil ik wel eerst even mijn kontje invetten omdat het anders pijnlijk wordt met zo’n staaf zoals jij die hebt vrees ik.” Ik reikte haar snel het potje vaseline aan dat in het nachtkastje van haar stond waarop ze zei dat ik dat wel vaker kon gebruiken. Toen ik haar vragend aankeek zei ze dat er al een laagje stof op zat en liet me dit zien met haar vinger. Ik liet me niet verleiden tot een discussie in dit rollenspel maar merkte wel op dat ‘mijn vrouw’ soms een tijdje niet zo in was voor spelletjes die ik leuk vond, waarop ze lachend zei dat ze haar dit zou vertellen als ze elkaar eens tegen zouden komen.

Ze hield haar handen onder het zitmatje toen ze een beetje naar achteren zakte. Met haar vingers duwde ze haar bilhelften van elkaar en priemde haar wijsvinger in haar kontje. Ze pakte het potje vaseline en wees me dicht bij haar te komen staan. Toen pas opende ze het busje en met haar vinger haalde ze een klontertje eruit wat ze over mijn eikel wreef. Ik rilde van genot toen ze dat deed, maar toch voelde het een beetje hard aan. Dat veranderde snel toen die wat warmer werd en ze het verdeelde als een dun glad filmpje over mijn pik. Toen ze zag dat dit gelukt was keek ze me tevreden aan en likte met haar tong over haar geverfde lippen. Ze trok haar benen omhoog en sloeg haar enkels achter de banden zodat ze inderdaad vrij hing alsof ze op een schommel zat en langzaam op en neer bewegend. Ik herkende de geile twinkeling in haar ogen toen ze me aankeek terwijl ze haar poesje streelde en me voor haar liet staan. Haar mascarawimpers lonkten verleidelijk toen ze me vroeg of ik haar wilde neuken, waarbij ze nogmaals benadrukte dat ze in haar kontje wilde worden genomen. Traag ging de schommel op en neer tot ik de banden vastpakte en haar naar me toe trok.

Ik hield mijn eikel omlaag gericht tot die precies op de hoogte was van haar anussterretje en kon de schommel maar nog aan een kant vasthouden hierdoor. Ze wiebelde op en neer maar dat weerhield me er niet van door te gaan. Ze zeggen wel eens dat de hersenen van een man in zijn pik zitten als hij wil neuken, en als er een bewijs voor wordt gevraagd diende ik deze nu aan. Ik zag Sonja als lustobject waarvan ik gebruik mocht maken en herkende zelfs niet meer de moeder van ‘onze’ kinderen in haar, noch de liefdevolle echtgenote van me, puur en alleen door haar spel. Wellustig kreunde ik toen ik me in haar duwde en toen mijn eikel in haar darmen was geperst en de nauwe rand had weerstaan, duwde ik naar voren. Stevig klampte ik me vast aan de riemen waardoor ze stil hing en ik dieper in haar door kon dringen. Ze kermde wel, maar dit interpreteerde ik alleen maar als een verlangen van haar om me niet in te houden. Trekkend aan de banden bewoog ik haar naar me toe en voelde hoe haar kringspier zich om mijn lul stulpte.

Ik nam me meteen voor om Sonja voor te stellen ons speeltje eens wat vaker op te hangen, al was het dan in een andere setting.

“Pak me maar…” steunde ze en ik zag dat ze er weinig genot aan beleefde maar me mijn plezier desondanks gunde. Ik hield me in, maar maakte wel graag gebruik van haar invitatie me te laten gaan en trok haar tegen me aan tot onze buiken elkaar raakten. Toen ze dat voelde ontspande ze zich en haar lichaam bolde naar achteren in de schommel maar begon zichzelf te vingeren op een demonstratieve manier. Ze trok haar schaamlipjes uit elkaar en draaide met haar vinger over haar klitje, iets wat ik heel vreemd terugvoelde in de contractie van haar kringspier. Zelfs diep in haar endeldarm trok het weefsel kusjesgevend om mijn eikel, me zo uitdagend haar vrij te neuken alsof ik in haar poesje porde. Ze zwaaide met haar hoofd om de nylon haren uit haar gezicht te waaieren terwijl de lengte van haar wimpers me deden denken aan een giraf. Dat is een compliment, dat weet iedereen die een giraf eens in de ogen heeft kunnen kijken. Het klinkt vreemd als ik zeg dat het me deugd deed dat ik geen rekening met haar eigen genot hoefde te houden maar mijn eigen lust centraal mocht stellen. Het was een geschenk van haar aan mij waarvoor ik dankbaar was en het zeker niet wilde weigeren.

Hoezeer ik het ook probeerde voelde ik mijn eigen orgasme naderen ondanks dat ik het wilde negeren en zo uit te stellen. Het was maar goed dat ik de haak met een grote plug had opgehangen in het betonnen plafond, anders had die zeker niet gehouden op dit moment. Ik duwde me naar voren zodat ze naar achteren werd geduwd en zeker niet meer recht naar beneden hing. Zuchtend spoot ik mijn tweede portie sperma in haar toen ik mijn hoogtepunt beleefde, me er voor schamend dat ik dit zo egoïstisch beleefde maar er desondanks niet minder van genoot, zelfs ten tweeden male. Haar spieren verraadden dat ze voelde toen ik klaarkwam, maar ook dat ze daarna ontspande. Haar tevreden blik straalde voldoening uit en lieten me weten dat ik me niet schuldig hoefde te voelen tegenover mijn lust die ze zelf ook had opgewekt. Toen mijn pik weer een stuk was geslonken bewoog ik zelf terug en verminderde zo de druk tegen haar billen. Haar darmbewegingen persten mijn eikel naar buiten, iets wat ik ook lekker vond omdat het moment dat de eikel naar buiten floept nog een extra massage geeft die je op geen enkele andere wijze kunt ervaren.

Ze keek me nog even aan als callgirl voor ze met haar hoofd draaide en de pruik van haar hoofd trok en op de grond liet vallen.

“Met een ‘echte’ moet je het wel veilig doen” zei ze belerend waarop ik antwoordde dat zij de enige echte was en ik geen behoefde meer had aan neptoestanden. Ze snapte wat ik bedoelde, hetgeen me een extra knuffel opleverde. Ze bood aan om Katja en Miranda zelf op te halen, hetgeen me herinnerde aan de kinderen en de klok.

“Nee joh, ik kleed me zo en dan haal ik ze even op, de lieverds” zei ik gemeend en omhelsde haar. Langzaam liet ik haar los om de vereniging niet te abrupt te verbreken.

In de badkamer betrapte ik mezelf op natte ogen, maar die kwamen voort uit blijdschap, hoe vreemd dit ook klinkt. Ik besefte me gewoon het geluk dat ik had met Sonja en hoeveel we van elkaar hielden en ook haar dochtertjes waren een verrijking voor me, ook al hadden we aan elkaar moeten wennen. Toen ik riep dat ik zo terug zou zijn antwoordde ze me dat Sonja er dan ook weer zou zijn zodat ik lachend de deur dicht kon trekken, maar niet voordat ik even een kort sprintje had gezet door het huis om haar voor deze woorden te bedanken.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *