Sonja 8.14

()

Weekendje erop uit 2

Sonja slaakte even een kort kreetje en haar aarsje borrelde wat lucht naar buiten waarop dikke druppels sperma naar buiten liepen door haar bilspleetje. Om de rest van de bezoekers niet teleur te stellen stapte ik opzij en konden ze meegenieten toen ik het uitwreef over haar klitje en in haar poesje. Ze wipte op en neer en hijgde dat ze klaarkwam, ze liet zich heel langzaam op de rugleuning van de stoel neerzakken met haar buik. Ze stamelde me zachtjes toe dat ze dit heerlijk vond en durfde amper achterom te kijken toen enkele kijkers spontaan begonnen te applaudisseren.

Ik voelde me een echte ster toen ik complimentjes kreeg van twee andere mannen die ik echter teleur moest stellen door hun mede te delen dat Sonja niet met andere mannen meeging. Ze vertrokken even later de gang in met een andere vrouw merkte ik op, wellicht een die minder naar hun smaak was, maar hun zeker zou helpen hun kwakje te lozen. Sonja keek me verlegen aan en bood me excuses aan omdat ze zich zo had laten gaan, ‘maar ik was ook zo geil opeens’ en haar overeind hielp.

Ze trok meteen weer haar badjas aan en ging zitten alsof er niets gebeurd was. Naar de barkeeper wees ik op haar glas die de hint meteen begreep en zelf bestelde ik een glas mineraalwater dat hij even later knipogend na kwam brengen. Hij had het even rustig want de rest van de cliëntèle bleek vertrokken naar allerlei kamers of saunaruimtes om mijn voorbeeld te volgen en hun zaad te verspuiten op de een of andere manier. Terwijl we nog zaten bij te komen van ons orgasme enerzijds, maar Sonja ook van haar schrik toen ze zich realiseerde wat ze had gedaan, zag ik de barman lispelen met Clarissa die haar rondje weer scheen te maken.

Zij kwam naar ons tafeltje toegelopen en vroeg of ze even mocht bij ons zitten om ons een paar vragen te stellen.

“Nee, we zijn niet op zoek naar werk en Sonja heeft er helemaal geen interesse in om hier te komen werken” was ons voor haar teleurstellende antwoord. “Jammer” zei ze maar drong verder helemaal niet aan, maar niet zonder ons te vragen nog even te blijven en ons vooral vrij te voelen te doen en te laten wat we wilden.

“Aan een rondje samen hebben we nooit genoeg!” Flapte Sonja er spontaan uit en de verbaasde blik van Clarissa verdween pas bij een gezamenlijke onderdrukte lachbui.

“Nou, veel plezier dan” wenste ze ons en nogmaals vertelde ze ons dat we haar wel wisten te vinden als we vragen hadden.

Ik lurkte mijn water naar binnen en Sonja nipte steeds grotere teugjes uit haar ranke wijnglas zodat even later “Jos is mijn naam” de barman weer aan ons tafeltje verscheen.

“Nee, even niet” zei Sonja. “Ik heb zo meteen nog wel zin in een saunarondje, wat dat is waarvoor we gekomen zijn” wimpelde ze de vraag eenvoudig weg.

“Als je de weg vergeten bent wijs ik hem wel even” zei hij lachend en bood daarna nog wat te eten aan. Hij drong niet verder aan toen we nee knikten en ruimde her en der wat lege glazen weg en verruilde gebruikte asbakken voor schone exemplaren.

We hadden inmiddels de binnensauna al ontdekt en hadden gezien aan de thermometer die aan de buitenkant hing dat die met 95 graden wel de warmste was. Een minuut of tien later openden we de deur nadat we even een korte douche hadden genomen om ‘af te koelen’, hoewel duidelijk bleek dat Sonja nog steeds erg opgewonden was. Ze had me niet meer losgelaten en omarmd struinden we door de gang en bij iedere openstaande deur blikte ze nieuwsgierig naar binnen. De overige bezoekers bleken een beetje meer verlegen te zijn want alleen achter de dichte deuren hoorden we heel wat kirrende en opzwepende geluiden weerklinken.

Ze gaf toe in de hete lucht dat ze nog wel zin had in een tweede rondje seks voor we verder gingen ‘naar ons eigen weekendje’ maar begon weer over dat blonde meisje met die lange haren, dat zo tenger gebouwd was en ‘hier eigenlijk niet thuis hoorde’ volgens haar. Ik herinnerde haar eraan dat ze vaker had gezegd het nog nooit met een vrouw te hebben gedaan, maar bij het kijken naar seksfilms had ze wel eens laten vallen dat ze zoiets wel eens uit zou willen proberen. Verbaasd keek ze me aan en vroeg of ik dat dan zou willen om er geil van te worden. Dat ik er niets op tegen zou hebben gaf ik meteen toe en ook bekende ik haar dat ik er vaker aan had gedacht haar te verrassen met een callgirl, maar dan speciaal voor haar.

“Nou ja, het waren alleen maar dingen die ik zei toen ik geil was” vertelde ze alsof ze zich ervoor schaamde tegenover mij.

“Ik zou het niet erg vinden hoor, je zou me niet bedriegen zoals die andere mannelijke bezoekers hier en ik vind er niks fout aan” stelde ik. Maar we vielen allebei stil toen de deur werd geopend toen een ander stelletje binnen kwam. We hadden ze al eerder in het pand gezien en ik dacht dat ze ons ook nog gezien hadden in de bar, maar dat wist ik niet zeker. Ze begroetten ons vriendelijk in ieder geval en aldra bleek de mans Engelstalig te zijn.

“Fukkie fukkie?” Vroeg ze hem en spreidde uitnodigend haar benen, maar hij voelde zich schijnbaar niet zo op zijn gemak en keek schuchter onze kant op. We zaten er al een dik kwartier aan de zandloper te zien en waren sowieso van plan niet nog veel langer te blijven want het zweet droop van ons af. Een oogcontact was voldoende om aan Sonja aan te geven dat we wellicht beter konden opstappen en zij nam daarbij het voortouw.

“Your tits are nice and soft” zei ze voor ze naar de deur liep en voelde het meisje daarbij even aan haar borsten. Ik volgde zwijgend en zonder commentaar te geven maar hield me rustig toen ik haar vertelde hem ook wel zo brutaal te woord te hebben willen staan als zij deed.

“Maar misschien had hij het minder leuk gevonden als ik in zijn pik had geknepen en jou woorden had vertaald over zijn lul.” Even keek ze me aan maar moest toen haar lach onderdrukken en we liepen samen naar de doucheruimte waar we ruim de tijd namen voor een afkoelende waterstraal.

“Hoi” begroette Jos ons, alsof we oude bekenden waren en boog al naar beneden toen Sonja zei liever een biertje te drinken en ik hield het maar even bij mijn water.

“Eigenlijk is dit best een aangename sauna” zei ze toen we aan ‘ons’ tafeltje waren gaan zitten en ze voor en na de bekende gezichten weer zag binnenkomen, alhoewel sommige mannen nu alleen waren en anderen een ander meisje bij zich hadden. We hadden allebei onze jas weer aan maar ik zag wel hoe Sonja soms op en neer schoof en ook wel een, niet echt stiekem, met haar hand onder haar jas verdween. Toen Clarissa weer voorbij liep en ons vriendelijk goedendag toeknikte stond ik op en liep achter haar aan.

“Ik mocht je toch een vraag stellen hè?” Vroeg ik haar en wist me verbaasd aangekeken door Sonja. Ik liep een paar passen verder met haar mee en vertelde haar in een paar woorden dat ‘mijn vrouw’ het misschien wel zag zitten om een keertje bevredigd te worden door een meisje en vroeg haar naar ‘het blonde slanke meisje’ dat hier ook rondliep. Ze wist meteen wie ik bedoelde en bood me aan dat aan Monique te laten weten ‘als ze vrij’ was.

Sonja keek me vragend aan toen ik weer naast haar ging zitten maar ik vertelde dat ik haar had verteld dat het ons prima beviel en had gevraagd of ze ook een uitgebreidere kaart hadden wat betreft warm eten maar dat dit niet het geval was. Ik legde mijn hand op haar schoot en duwde haar vingers steviger tegen haar aan toen ik voelde dat ze zichzelf stiekem zat te vingeren en ze vertelde me meteen dat ze niet een tweede keer geneukt wilde worden voor publiek.

Jos keek me vragend aan en gebaarde nippend of we nog wat wilde drinken. Ik draaide met mijn vinger over de tafel om hem te laten weten dat we nog een keer hetzelfde wilde hebben en ‘ongevraagd’ bracht hij een volgend rondje water en een biertje voor Sonja. Ik vertelde haar dat ik even naar het toilet wilde toen ik zag dat Clarissa me gebaarde of ik even naar haar toe wilde komen. Monique zou over een kwartiertje kunnen, maar ze wees me daarbij wel erop dat zij hier werkte en vroeg me of ik me ervan bewust was dat het dus niet ‘gratis’ zou zijn.

Dat ik me daarvan welbewust was liet ik meteen weten, maar ook dat ik dat helemaal geen probleem vond.

“We zijn drie jaar samen nu en dat is een geheim wensje van haar en dat wil ik graag betalen.” In een paar woorden legde ik haar uit dat zij het was die me naar hun toe had genomen, maar ja, dat wist ze natuurlijk al, en dat ik haar wat terug wilde geven. Ze zei dat ze misverstanden graag wilde voorkomen en me er daarom op attendeerde en ik zei dit zeer op prijs te stellen. Sonja had niets van de conversatie meegekregen want inmiddels waren er twee grote videoschermen aangesprongen aan beide wanden en ze zat nauw gelet te volgen hoe een stelletje met hun voorspel bezig was. Toeval of niet, vermoedelijk niet dus gezien de timing, betrof het een triootje tussen twee vrouwen en een man. Ze attendeerde me erop, even snel rondkijkend, dat veel meisjes opeens rond liepen met een andere man dan voorheen en ik zei maar dat niet iedere relatie minimaal drie jaren duurde wat me een kus van dank opleverde.

“Is hier nog een plaatsje vrij?” werd er aan een verbaasde Sonja gevraagd omdat ik haar discreet zat te vingeren en zij met mijn pik speelde terwijl onze badjassen ons netjes toedekten en het tafelblad daarbij voor extra discretie zorgde.

“Jawel” zei Sonja en verruilde haar greep om mijn pik om snel haar bierglas op te pakken. Monique stelde zich formeel en netjes aan ons voor en vertelde dat ze had gezien hoe we een nummertje ‘en anaal nog wel’ eerder open en bloot in de bar hadden gemaakt. Ze ratelde dat ze het te gek had gevonden en nog niet vaak had meegemaakt, maar nu tijd had en graag kennis wilde maken met Sonja. Een gelikt praatje voor haar wellicht, maar Sonja hoorde haar verbaasd aan terwijl ze het vertelde en twijfelde zo te zien geen moment aan haar oprechtheid.

Zelf droeg Monique maar weinig kleding, wat in een saunaclub natuurlijk niet ze vreemd is maar wat ze daarbij droeg was weinig verhullend maar ook heel spannend. Een kort sportbroekje met pijpjes die ruim genoeg waren voor verkennende vingers en een kort T-shirtje dat uitnodigde omhoog te worden getrokken. Haar tepels staken door de stof heen en ze keek daarbij uitdagend naar het lichaam van Sonja. Ze schudde haar slippers uit en zette haar voeten op de bank, haar knieën daarbij vleiend in haar schoot. Sonja vertrok van kleur toen ze dit voelde en keek me even aan met een vertwijfelde blik. ‘Poets wederpoets’ dacht ik maar keek daarbij heel neutraal, zelfs toen Monique haar vroeg of ze even mocht voelen aan haar kutje. Ze spreidde even later haar benen in spagaat en voerde de hand van Sonja in haar broekje waarop ze haar verlangend aankeek en de vingers in haar poesje stuurde.

Sonja verloor al snel haar schrik en ook haar schroom toen ze toeliet dat Monique onder haar badjas voelde en woelde zelf met haar vingers tussen de benen van wat ze zelf als ‘aantrekkelijk hoertje’ had betiteld tegen me. Het duurde dan ook niet lang voor Monique haar toefluisterde of ze zin had om even met haar mee te gaan waarop Sonja me wanhopig aankeek maar haar ogentaal liet geen twijfel.

“Mag hij dan mee?” Vroeg ze timide na een moment van overdenking en knikte in mijn richting.

“Jazeker, ik heb al meer pikken gezien hoor, maar een lekkere meid zie ik veel meer zitten!” Zei ze brutaal en stond meteen erna op. Sonja liet zich beduusd maar zeer gewillig meevoeren door de gang en als een hondje liep ik hun braaf achterna.

Toen ze langs een toiletruimte kwamen zei Sonja dat ze daar nog even naar binnen wilde ‘als het mag’ en tot mijn verbazing liep Monique gewoon achter haar aan. Het duurde zeker wel een kwartier voor de deur weer open ging en ze met rood opgewonden gezichten naar buiten kwamen om me verbaasd te vragen of ik al die tijd had staan wachten. Ik bevestigde dat dit inderdaad het geval was en wilde snel door lopen naar een ruimte die wat meer privacy zou bieden.

“Nou ja, het was gewoon erg lekker daarbinnen!” was het enige wat Monique als respons gaf en innig omarmd liet Sonja zich door haar meevoeren. Ik volgde als een trouw hondje maar betwijfelde of ik wel als gewenst werd ervaren en of ik er wel slim aan had gedaan Clarissa naar haar te vragen.

Toen ze samen een kamer hadden gespot waarvan de deur open stond liepen ze meteen naar binnen en trokken me aan mijn badjas om te erbij te sleuren. Lachend vertelde Sonja me dat ze me een beetje hadden geplaagd en extra lang te hebben laten wachten.

“We hebben een beetje met elkaar gespeeld en afgesproken dat we het spelletje wel af willen maken als jij erbij bent” verklaarde ze nuchter, “maar als je iets met Monique wilt moet je wel eventjes een regenjasje aan trekken.” Ze wees op een schaaltje condooms dat er stond en reikte er me eentje aan maar dat was niet waarop ik op uit was liet ik haar meteen weten.

Een ander paartje dat rondliep door de gang, een bezoeker en daar werkend meisje gluurden om de hoek naar binnen maar Monique wenkte met haar hand dat ze (we) daar geen prijs op stelde, waarop ze snel verder liepen en verderop hoorden we elkaar lachend aankeken dat ze werden uitgenodigd in een andere kamer. Kort daarna knielde ze tussen Sonja ’s benen en drukte haar knieën ver uit elkaar om haar daarna in haar poesje te likken, iets wat ze luidkeels liet weten zeer op prijs te stellen

Ik zag haar opengesperde bilspleet, bekeek haar aanlokkende spleetje en zag haar kloppende reetje met wellust aan. Ze stak haar tong ver uit en likte de honing op uit Sonja ’s poesje en liet me zien hoe ze haar klitje verder bewerkte voor ze opwipte om de kamerdeur te sluiten. Ik wist dat minder opdringende kijkers waren gepasseerd en het tafereel hadden aanschouwd maar daaraan stoorde ik me niet omdat zij dit ook niet deden. Toch bleek het gevoelsmatig anders toen we ons op elkaar aangewezen voelden en het op de een of andere manier liet zijn dan voorheen. Sonja leek het nog het meeste te genieten want ze klemde haar dijen samen en drukte met haar handen het gezicht van Monique tegen haar buik. Met wijd geopende mond snakte ze naar adem en het scheelde niet veel of ze schreeuwde het uit dat ze een orgasme naderde wat Monique alleen maar meer haar best liet doen. Ik zag het als getolereerde toeschouwer gebeuren maar kon me niet langer inhouden toen ik haar betastte over haar kruisje dat nat van geilheid glinsterde.

Monique keek daarop naar Sonja die haar benen optrok en zich vrij voelde zich helemaal te laten gaan.

“Oh!… Ik kom!” Schalde ze luidop en haar lichaamstaal verraadde dat ze onverbloemd de waarheid sprak. Ik permitteerde me de vrijheid haar, achteraf nogal ruw, opzij te duwen en duwde mijn tong in Sonja ’s spleetje om het werk af te maken. Door lust meegesleept duwde ze me naar om ook haar reetje nog een extra likbeurt te geven en niets was het wat me weerhield dat te laten zien aan Monique die mijn scrotum in haar hand hield en me extra opwond door ongegeneerd tussen mijn bilhelften te drukken.

“Zie je wel dat hij echt lief is” wendde ze zich tot Monique die me verbaasd aankeek. Het risico lopend van alles te verknallen vroeg ik straight of ik veilig was in haar handen en ze gaf aan deze vraag op prijs te stellen.

“Ik mag je pijpen en aftrekken, verder niets” zei Monique me recht in de ogen aankijkend, “dat is de vaste afspraak hier. Anders moet je me eerst extra betalen om me te neuken plus de kosten voor een taxi als jullie niet samen vertrekken daarna, maar dat zoeken jullie samen dan maar uit.” Onverbloemd bleek dat onze afspraak duidelijk was overgekomen en begrepen door ons alledrie liet ik weten, hetgeen werd bevestigd door onze gezamenlijke omarming.

Sonja liet wel weten me volledig aan het spel te willen betrekken door mijn hand op het kontje van Monique te leggen en, nadat ze een korte blik hadden gewisseld, liet ze me voelen aan haar geschoren kruisje dat warm en al heel nat aanvoelde. Ik voelde voorzichtig over haar schaamlipjes en die weken zacht uit elkaar en ze kreunde hoe lekker dit voor haar was. Even later drukte ze zich omhoog om zo mijn vingers in haar poesje te voelen en Sonja speelde nog altijd met haar tengere borsten en boorde haar aankijkend met een vinger in haar kutje. Sonja en ik raakten elkaar aan in dit knijpende liefdesgrotje en lieten onze vingers langs elkaar glijden. Monique stond dit toe maar haar versnelde ademhaling verraadde hoe lekker ze dit vond en ook Sonja genoot ervan een ander kutje dan haar eigen zo maar vrij te mogen vingeren.

Even later voelde ze aan mijn pik die paraat was voor verdere actie, wat ook kwam door de warme hand van Monique die nog steeds zachtjes speelde met mijn ballen.

“Je kent de regels” zei Monique toen Sonja haar vroeg of ik haar mocht neuken en wees met haar hand naar een schoteltje condooms. “Als jij het op zijn hondjes doet kan ik haar likken en zij mij” legde ze me decent uit en nam een condoompje om die over mijn pik af te rollen.

Ik kon mijn oren niet geloven toen ze dit vroeg, maar was geil genoeg om aan haar wens te voldoen. Ze maakte mijn eikel nat in haar mond en legde toen het rubber over mijn kloppend harde lul. Voorzichtig rolde ze het randje naar beneden en trok mijn vel omhoog om het nog verder omlaag te kunnen stropen. Monique keek nauwlettend toe op wat ze deed en ik had het idee dat ze heel van elkaar leerden op de een of andere manier.

Sonja ging op haar rug liggen en haar benen lagen wijd uiteen gespreid voor Monique die er meteen overheen boog en haar kutje verwende met haar vingers voor ze zich erop vast zoog. Sonja reageerde simultaan en kreunde dat ze het lekker vond eens vrouwengeil te kunnen proeven ‘uit eerste mond’ en verklaarde aan Monique dat we wel vaker elkaars sapjes uit te hebben gewisseld, maar dan via een kus daarna. Al snel daarna werd ze stil toen ze voor het eerst in haar leven door een publieke dame werd gelikt en ik zag dat ze haar middel omhoog drukte en draaiend bewoog. Naar beneden kijkend zag ik hoe ze Monique haar poesje voorzichtig verkende met haar tong maar al snel zoog ze zich tussen haar benen vast. Ze lieten allebei weten aan elkaar hoe lekker ze dit vonden door het produceren van heel wat geluiden, zowel likkend, zuigend en kreunend.

Ik zat boven Sonja ’s hoofd geknield en keek hoe ze met haar ogen dicht slurpte aan het poesje van haar bedgenote tot ze kronkelde over de matras en naar mijn pik greep. Ze trok hem in haar mond, pijpte het rubber en staarde me opeens aan met een opengesperde kijkers. Ik vermoedde dat Monique haar kontje verwende, maar daar kon ik alleen maar naar gissen.

Pas later, toen we al in het hotel waren gearriveerd, vertelde ze me toe dat Monique haar toen stevig had gevingerd in haar achteringang zogezegd en ze dat heel lekker had gevonden. Ze voelde naar het boven haar zwevende kutje en likte slurpend in het open gaatje, nam mijn lul vast en duwde mijn eikel tegen haar kutlipjes.

Ik liet me sturen toen ze me naar voren trok en tegelijk duwde Monique naar achteren en zo verdween mijn pik in een razend tempo tot heel diep in haar warme holletje.

Nu was ik het die mee ging doen in het koor en liet grommend weten hoe lekker ik het vond. Sonja haar tong flitste over het klitje van Monique en even daarna zoog ze weer als een bezetene aan mijn ballen. Het klinkt misschien vreemd maar ik voelde een groot verschil met het kutje van Sonja toen ik haar neukte. De ‘knelribbetjes’ knepen lager om mijn lul dan bij Sonja en het kan ook liggen aan het condoom, maar het was alsof ze harder om mijn lid heen spande als ze haar vaginaspieren samen trok. Een tweede keer heb je meestal wat meer tijd. Maar, ik moest deze keer snel aangeven dat ik klaar ging komen.

Toen ze dit hoorde duwde Sonja me snel naar achteren en trok het condoom meteen van me af om me in haar mond te laten lozen. Ik zag hoe ze haar wangen hol naar binnen zoog en haar lippen soepel over mijn lul heen en weer schoof om even later nog een likje te nemen in het kutje van Monique.

Ik hurkte snel op mijn voeten om te voorkomen dat ik me impulsief nog in haar poesje zou drukken zonder beschermingsmiddel en greep me vast aan haar tietjes toen ik mijn pik voelde spuiten. Sonja zoog me naar adem slikkend leeg maar werd verder door Monique verwend die haar ijverig vingerde en haar hoofd omhoog hield om haar gezicht tegen haar kutje aan te drukken. Trillend van bevrediging stapte ik van het bed en liep ik naar het bedeinde waar ik zag hoe Monique haar likpartijtje voort zette.

Van opzij boog ik over Sonja haar kontje en voelde met het puntje van mijn tong door haar reetje. Ze sidderde toen ik in haar naar binnen likte terwijl Monique onder haar lag en haar klitje verwende. Zonder dat er sprake was van opzet kuste ik even later spontaan met Monique en samen verwenden we daarna Sonja weer met onze monden tot ze bevredigd naar voren zakte. Voor ze zich helemaal omdraaide proefde ze nog even in het kutje van Monique en vertelde toen hoe lekker ze was klaargekomen met haar.

“Maar niet dat je denkt dat het met jou alleen niet lekker is hoor!” Vulde ze snel aan, hetgeen me vleide maar daarvan had ze me al eerder meermaals overtuigd.

Monique gaf Sonja een vette tongzoen waarna ik bedeeld werd met een kusje op mijn wang om toen te zeggen dat we nog rustig konden blijven liggen maar dat zij nog even moest gaan kijken in de bar. Snel trok ze haar broekje en haar shirtje aan en zwaaide nog even voor ze de deur zachtjes achter zich sloot. Ik strekte me nog even uit naast Sonja en bedankte haar voor de verrassing waarop ze me herinnerde dat ik haar ook verrast had maar het wel heel erg lekker had gevonden.

“Ik heb nog wel zin in een saunaatje” zei ze even later. Ik stelde voor om dan eerst even te gaan kijken hoe Jos het maakte en hield de badjas voor haar open. De handdoek die Monique op het bed had gelegd stopten we netjes in de wasmand die er stond en trokken het laken nog recht voor we gingen.

Hij begroette ons als oude vrienden en tapte voor Sonja een biertje terwijl ik genoegen nam met een glaasje mineraalwater.

“Ons plekje is nog vrij” wees Sonja en wijzend met haar ogen snapte ik al meteen wat ze bedoelde om haar voor te lopen naar het hoekje waar we al eerder hadden vertoefd. Even later kwam Clarissa op ons toegelopen en vroeg neutraal of alles naar onze zin was tot nu toe. Twee lachende gezichten die ‘ja’ zagen stelden haar tevreden en ze wenste ons nog een fijn verder verblijf toe en liep toen weer door de gang om haar vaste rondje te maken. Sonja keek ondertussen naar de bar en wees me op zowel de cliëntèle die nieuw waren gearriveerd alsook op de dames die we voor het eerst zagen.

“Je mag de badjas ook gewoon open houden hier als je jezelf gaat zitten vingeren” merkte ik op toen ik haar met zichzelf zag zitten te spelen. Kijkend naar het videoscherm negeerde ze mijn opmerking alsof ze hem niet gehoord had, maar bleef wel met haar hand onder de tafel zitten.

Een kwartiertje later zagen we Monique die ons vriendelijk toeknikte. Ze was vergezeld van een nieuwe klant waarmee ze een drankje pakte aan de bar. Haar piccolootje kostte hem 20 Euro extra hadden we op de kaart gelezen maar dat weerhield haar er niet van het snel leeg te drinken. Sonja keek hun na toen ze de bar verlieten om me daarna mede te delen dat ze in de binnensauna waren binnengestapt. Haar vragende blik toen ze me daarop aankeek was duidelijk genoeg en ik had er geen probleem mee haar te volgen. We namen nog een korte douche en even later stapten we ook de sauna binnen. Een ander stelletje lag op de bovenste bank en de man trotseerde de hitte moedig door een meisje te neuken. Monique zat met haar klant een bankje meer naar onderen dus voor Sonja en mij nodigden de bank onderaan. Even later wist de bovenste gast zijn medebezoekers te weten klaar te komen en trok zijn volgelopen condoom uit het meisje.

Kort daarop liepen ze beide naar buiten, van top tot teen druipend van het zweet. Het kapotje hield hij voor zich uit om het in de eerste de beste vuilbak te deponeren die hij tegen zou komen.

Vanuit onze ooghoek zagen we hoe Monique ruw werd bepoteld door haar nieuwe klant maar ze bleef er lachend bij kijken. Ik schrok er een beetje van toen Sonja me hard in mijn tepel kneep en kort daarna haar vinger in mijn kontje stak. Toen pas zag ik dat ze de andere klant van Monique nadeed bij mij maar haar kutje vergeleek met mijn anus. Verborgen voor zijn blik lachten ze elkaar al snel toe toen ze het spelletje door hadden en Sonja zakte met haar benen gespreid onderuit op de bank. Haar gekreun toen ik haar aanraakte verdubbelde ik toen ze mijn nog slappe pik vastpakte en ze me begon af te trekken. Monique gaf ons een knipoogje toen de deur weer werd geopend.

“Ballonnen Barby” had Sonja haar betiteld in de bar en zichzelf excuserend klommen ze over ons heen omhoog.

“Ja lekker, lik me maar” steunde ze meteen, nog voordat hij naar haar toe was gebogen en dat bemerkten minimaal drie andere bezoekers maar hun commentaar bleef beperkt tot een stille onderlinge glimlach. Ondanks de warmte en de over en weer kijkende ogen kreeg ik alweer een erectie door de masserende hand van Sonja. Wellicht hielpen de ogen van Monique die haar tong over haar lippen bewoog terwijl ze naar ons keek maar dat kan ik me ook inbeelden. Feit was wel dat ik voor de derde keer op rij een stijve had en mijn zaad wilde lozen en ditmaal ‘thuis’ wat dus Sonja was.

Ik fluisterde dit in haar oor en hardop vroeg ze me of ik haar dan meteen, in de sauna al, wilde neuken. Ik snapte dat ze andere kerels wilde uitdagen en speelde het spelletje maar wat graag mee.

Ze strekte zich languit op de bank en trok me toen over haar heen. Ze had zin om gelikt te worden liet ze weten door mijn benen om haar hoofd te trekken en wipte haar kontje omhoog naar mijn gezicht. Ze kreunde eerlijker en echter dan de ballonnenmeid toen ik haar poesje proefde hoewel haar volume niet zo krachtig was. De andere mannen volgden ons nauwgezet maar al snel hijgde de klant van Monique dat hij met haar naar de orgiezaal wilde gaan omdat hij het hier te warm had om haar goed door te neuken. Ze knikte instemmend en klauterden over ons heen stappend naar beneden waarna ook de anderen besloten hun te volgen. Nadat een ander stelletje de cabine was binnengelopen vond ik het eigenlijk ook wel genoeg geweest en ook Sonja vond het prima toen ik voorstelde even te douchen.

Toen ik de deur sloot zag ik dat de andere klant al werd gepijpt door de vrouw die door hem was uitgekozen en zijn pik stak al recht overeind. Ik schatte in dat het niet lang zou duren voor hij zijn zaad zou lozen maar voor hem was het dan ook niet voor de derde keer die middag. Na een verfrissende douche ontdekte we wat de ‘orgiezaal’ was, namelijk een slaapkamer waarin meerdere matrassen lagen en die niet dicht te maken was zoals de andere kamers. Monique knipoogde toen we oogcontact hadden en werd fel bereden door haar klant wiens behaarde kont snel op en neer bonkte.

Wij liepen door naar Jos die al meteen een biertje tapte voor Sonja en vroeg wat ik wilde drinken. Ik bestelde een glas tonic en met de consumpties in onze hand keken we even rond. Het tafeltje waar we eerder al hadden gezeten bleek bezet waarop Sonja me op de bank wees die uitzicht gaf op een van de twee videoschermen. Er draaiden continu Amerikaanse pornofilms met filmsterren met dikke tieten die heel wat milder waren dan de films die we doorgaans zelf bekeken maar voor een keertje vonden we dat ook prima.

Niemand lette op ons toen we daar zaten en dat had Sonja snel door. Ze liet haar badjas openvallen en kijkend naar de film begon ze zich onbeschaamd te vingeren. Ik knielde voor haar op de vloer en liet mijn tong het werk van haar vingers over nemen. Nu het dan toch mocht had ik er niks op tegen het in het openbaar te doen en vond het eigenlijk ook wel heel spannend eerlijk gezegd. Ze liet me zo’n tien minuten mijn gang gaan maar klaarkomen deed ze niet. Toen trok ze me omhoog om me te kussen en trok zachtjes aan mijn pik tot ze voelde dat die weer groeistuipen vertoonde. Ze duwde haar armen om mijn lijf en liet zo mijn badjas over mijn armen naar beneden glijden en klemde me toen tegen haar aan. Ik vond seks in het openbaar toch nog wel heel vreemd, keek even om me heen en werd me er toen pas van bewust dat er overal spiegels hingen. Eigenlijk kon ik door erin te kijken iedereen observeren en wist me ook bekeken toen ik hier en daar op ons gerichte ogen herkende, zowel van de aanwezige dames als van heren.

Nieuwe klanten betraden de zaak maar gelukkig voor hun waren er voldoende meisjes die om hun aandacht vroegen en meestal verdwenen ze snel daarna knuffelend tegen elkaar aangedrukt naar een sauna of slaapkamer. Sonja had me zover gekregen dat ik een derde keer op rij die middag een harde erectie had en fluisterde in mijn oor dat ze graag geneukt wilde worden.

“Door wie?” vroeg ik zachtjes en keek om me heen.

“Door jou natuurlijk!” was haar antwoord en mijn pik als handvat gebruikend stuurde ze me in de juiste positie haar te penetreren. Ik voelde haar natte warmte toen ze mijn eikel in haar kutje liet glijden nadat ze hem over haar spleetje had bewogen. Even vergat ik de entourage toen ik me langzaam in haar liet glijden en zij haar heupen omhoog drukte om me diep in haar te voelen. Ze maalde haar buik tegen de mijne voor ze toeliet dat ik op haar in begon te bewegen en hijgde me toe dat ze dit eeuwig wilde voelen. Dit wilde ik ook wel maar wist net zoals haar dat dit niet het geval zou zijn.

Ik steunde op mijn ellebogen en genoot want zij was het die zich omhoog drukte en weer naar beneden liet zakken. Haar gekreun trok wel de aandacht en de nodige blikken maar niemand die daar aanstoot aan nam, eerder het tegenovergestelde zag ik in de spiegels. Jos had tijd voor een rondje lege glazen op te halen omdat heel wat bezoekers naar elders waren gelopen. Twee paartjes waren er nog en die keken regelmatig in onze richting merkte ik maar dat weerhield me niet om Sonja lekker te neuken. Ik nam het initiatief over en voelde hoe Sonja zich ontspande en me aanstuurde met haar handen op mijn billen om vrij op haar in te rammen. Ze keek naar het videoscherm maar lette ook op wat de anderen deden via de spiegels merkte ik op en voelde dat ik het niet meer lang vol zou kunnen houden.

“Ik ga komen” kondigde ik fluisterend aan en tevreden keek ze me met opengesperde ogen aan.

“Ja, kom maar” antwoordde ze en ik voelde haar voeten tegen mijn billen aan drukken om me nog verder in haar te laten komen.

Ik zakte op haar neer toen ik mijn pik diep in haar perste en even lag ik met mijn volle gewicht op haar voor ik me weer omhoog drukte. Alle restjes zaad die nog voorradig waren spoot ik diep in haar kutje waarop mijn lul heel snel ineen slonk en ik voelde hoe mijn eikel uit haar lichaam werd geperst toen ze even moest kuchen. Nuchter merkte ze op dat het misschien wel tijd werd om op te stappen en verder te reizen om ons weekendje te genieten. Ik beaamde dit en vroeg haar nog wel of ik haar nog een keertje mocht bevredigen, maar ‘voor nu’ had ze genoeg genoten vertelde ze.

Uitgeput liet ik me naast haar op de bank zakken en nam een laatste slokje tonic. We rookten rustig een sigaret en deden geen moeite meer om onze naaktheid te bedekken. Mijn lul was klein geworden en haar poesje lag vochtig open en zo werden we bekeken door weer een nieuwe klant die binnen kwam maar dat maakte ons niet uit. Ik legde aan Jos uit dat we nog zo’n zestig kilometer moesten rijden en daarom niet kwam voor een volgend rondje drinken. “Als jullie je hebben aangekleed verwacht Clarissa jullie” beloofde hij en sprak de hoop uit ons vaker te zien.

Bij de kledingkastjes besefte Sonja zich opeens dat al haar kleren eigenlijk nog in de auto lagen.

“Nou ja, je gaat zoals je komt” zei ze lachend toen ze haar jas aantrok.

Ik wurmde me nog in mijn kleren toen Clarissa de (ont)kleedkamer binnen gluurde, ons goedendag wenste en medeelde op ons te wachten. Sonja rekende de sauna af bij haar zoals afgesproken en ik had haar beloofd dat ik de ‘extra’ kosten voor mijn rekening zou nemen. Monique bleek het minimumtarief te hebben opgegeven en ik betaalde vrijwillig het dubbele bedrag en vroeg haar namens ons te bedanken ‘voor alles’. Clarissa keek verbaasd op, maar beloofde de boodschap aan haar over te brengen. Ze informeerde terloops een tweede keer of Sonja misschien vaker zou kunnen komen maar trots vertelde ze aan mij genoeg te hebben.

“Dat is ook beter zo, maar anyhow kun je hier altijd terecht als je werk zoekt” liet ze weten voor ze ons naar buiten liet lopen. Vriendelijk lieten we weten het wel op prijs te stellen als we nog eens terug konden komen als bezoekers en dat bleek geen probleem.

Ondeugend hield Sonja haar jas nog even open toen ze ons uitzwaaide en liet ondeugend zien dat ze niets onder aan droeg.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *